NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 626
nem azt mondom, hogy nincs esélyük a kiesésre, mert bőven van, de biztos kiesőnek tekinteni őket elég meredek..Hurka
Én már a Siófokra is majdnem biztos kiesőként tekintek.vassadi
több mint 13 éve
Hurka
4 104
nem azt mondom, hogy nincs esélyük a kiesésre, mert bőven van, de biztos kiesőnek tekinteni őket elég meredek..MTK-Újpest nem eshet ki, Haladás valahogy úgyis megmenekül (hazai pályán hozzák a meccseket), Honvéd is valahogy mindig elkerüli a kiesést, akárcsak a Vasas, és a Kecskemét is szerintem hasonlóképpen éli majd túl, mint a Hali. Siófoktól búcsúzunk.vassadiÉn már a Siófokra is majdnem biztos kiesőként tekintek.vassadiegy bajnokságot nézünk? a Siófok most nagyon jó formában van, az MTK nem tud kilépni a saját árnyékából, valamint most a Kecskemét is szenved. Sztem az MTK lesz a másik kiesőHurka
több mint 13 éve
vassadi
15 626
MTK-Újpest nem eshet ki, Haladás valahogy úgyis megmenekül (hazai pályán hozzák a meccseket), Honvéd is valahogy mindig elkerüli a kiesést, akárcsak a Vasas, és a Kecskemét is szerintem hasonlóképpen éli majd túl, mint a Hali. Siófoktól búcsúzunk.Én már a Siófokra is majdnem biztos kiesőként tekintek.vassadiegy bajnokságot nézünk? a Siófok most nagyon jó formában van, az MTK nem tud kilépni a saját árnyékából, valamint most a Kecskemét is szenved. Sztem az MTK lesz a másik kiesőHurka
több mint 13 éve
a lényeg idén a kiesés elleni harc, a bajnokság már eldőlta 2. hely is érdekes azért. Hajrá Paks 😊
Siófok 23, MTK 24, Haladás 26, Újpest 26 (mondjuk ők még ma játszanak a Debrecennel), Honvéd, KTE 27 pont, a Vasas a 29-el most talán nem tartozik annyira a veszélyesek közé, a Szolnokot meg már biztos kiesőnek veszem
Vélemények?Hurka
Ebből a felsorolásból a Siófok, Haladás, Kispest trióból egyik se hiányozna a játéka alapján.
kár hogy egyszerre nem eshet ki az mtk-hali-úttest-kte-vasas brigádJocite meg kanna vagy 😛
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
pesti csapatot nem ejtetnek ki vidékivel szemben...egy bajnokságot nézünk? a Siófok most nagyon jó formában van, az MTK nem tud kilépni a saját árnyékából, valamint most a Kecskemét is szenved. Sztem az MTK lesz a másik kiesőHurkaa lényeg idén a kiesés elleni harc, a bajnokság már eldőltÉn már a Siófokra is majdnem biztos kiesőként tekintek.vassadi
Siófok 23, MTK 24, Haladás 26, Újpest 26 (mondjuk ők még ma játszanak a Debrecennel), Honvéd, KTE 27 pont, a Vasas a 29-el most talán nem tartozik annyira a veszélyesek közé, a Szolnokot meg már biztos kiesőnek veszem
Vélemények?Hurka
több mint 13 éve
Kár, hogy így alakult Lajossal, de a makacsság sajnos ide vezetett...Tavaly év gyönyörű volt, idei pedig katasztrofális. BL helyet össze kell szedni valahogy, aztán pedig védelmet megerősítve nekivágni következő szezonnak. Mert ebben a csapatban van potenciál! Elől Klose kaphatna több lehetőséget (már ha marad), középpályán ha Ribéry és Robben egészséges tud maradni, végre megtalálják Kroos helyét és Schweini is képességeihez méltóan játszana, akkor ez a csapatrész világklasszis lenne. Védelembe pedig hozni 2-3 embert, szinte Lahm az egy biztos pont, Badstuber a jövő zenéje, Breno-t sajnos el kell felejteni. Kapuban pedig nálam maradna Kraft...
több mint 13 éve
Hurka
4 104
egy bajnokságot nézünk? a Siófok most nagyon jó formában van, az MTK nem tud kilépni a saját árnyékából, valamint most a Kecskemét is szenved. Sztem az MTK lesz a másik kiesőa lényeg idén a kiesés elleni harc, a bajnokság már eldőltÉn már a Siófokra is majdnem biztos kiesőként tekintek.vassadi
Vélemények?Hurka
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Na csak nyertünk a az Almeria ellen is de azért én tartok a Real elleni meccsektől pláne ha esetleg könnyebben nyernénk Madridban aztán a kupában szívunk. Nem elegáns de lehet egy picit az első meccse kicsit feladnám aztán a kupába meg a BL-ben mindent bele. Bár nem tudom mikor fog megadatni újra, hogy egy idényen belül ötször elkaphatjuk a Realt 😛dandeSzvsz kizárt, hogy a Barca mind a négy meccset megnyerje, vagy legalábbis hogy mindhárom fronton győztesen jöjjön ki. Szerintem a bajnoki meglesz nekik, de a kupadöntő és a BL-párharc közül legalább az egyiknél a Real lesz a nyertes.
Ha nem sikerül, abban a vezetőség keze is alaposan benne lesz. Elképzelésem sincs, mégis hogy gondolták azt, hogy egy fél lábbal már messze járó edzővel akarnak bármit is elérni - kiváltképp igaz ez a BL-re.van Gaalt kirúgták.reméljük még nem késő, jó lenne BL-ben indulni jövőre...gamerkr
Menjen vissza a barcába 😛Black_Adder
a lényeg idén a kiesés elleni harc, a bajnokság már eldőltÉn már a Siófokra is majdnem biztos kiesőként tekintek.
Vélemények?Hurka
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Személy szerint nagyon szeretném, ha kiesne az Újpest 😀De nem fog.
Szolnok, Siófok.
több mint 13 éve
arra viszont kíváncsi leszek jövőre Alves nélkül hol lesztek, sztem kizárt, h itt tarsátok(vagyis jó nagy hülye lenne szvsz ha tovább maradna), és Sándor Gyurikáék kevesek lesznek.nézőszám: lásd fetomy posztját 😊
qrva Siófuck meg továbbra is mumusunk...Divat
Alves jó lenne ha maradna, de ilyen az élet menni kell tovább ha nem lesz. Ott van Niklocs, Lencse, Gosztonyi, meg megveszünk mindenkit aki kell 😛
Sándor az alibikirály, már többször megkérdőjeleztem mit keres a kezdőben. Néha idejön Polonkai is...
Siófok egy masszív középcsapat, Szolnokkal együtt akik inkább alulra lógnak ki, még ha nem is acélosak azért mindenki szenved ellenük. Titeket is elvertek az Üllőin tavaly. Bárki ellen veszélyesek, csak az X kategóriában.
több mint 13 éve
van Gaalt kirúgták.reméljük még nem késő, jó lenne BL-ben indulni jövőre...
Menjen vissza a barcába 😛Black_Adder
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
kár hogy egyszerre nem eshet ki az mtk-hali-úttest-kte-vasas brigádJociUgye? Csepel FCt az első osztályba 😛
több mint 13 éve
van Gaalt kirúgták.Menjen vissza a barcába 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
kár hogy egyszerre nem eshet ki az mtk-hali-úttest-kte-vasas brigád
több mint 13 éve
Hurka
4 104
a lényeg idén a kiesés elleni harc, a bajnokság már eldőltSiófok 23, MTK 24, Haladás 26, Újpest 26 (mondjuk ők még ma játszanak a Debrecennel), Honvéd, KTE 27 pont, a Vasas a 29-el most talán nem tartozik annyira a veszélyesek közé, a Szolnokot meg már biztos kiesőnek veszem
Vélemények?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stécé? Nagyon nagy vagy 😀
több mint 13 éve
És mi van akkor? Én pl leszarom kinek mennyien szurkolnak 😛. Sőt általában annak nem is szurkolok akinek mindenki más, mert saját egyéniségem van és nem csak egy birka vagyok aki követi a többieket. 😊A nézőszámon lovagolni ismét ősi román szokás, péntek volt, szombaton meg lett volna a 6000, de 4500 sem kevés a többi csapathoz képest.peteyez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...
Divat
Stécé meccsen jó ha 100an vannak mégis százszor jobb hangulat van mint egy fradi meccsen 😀 //igazából évek óta nem voltam, de biztos még mindig igaz 😊
Persze minden elismerés a fradié amiért annyi szurkolót vonz, de had lehessen már másnak is szurkolni...
Ja és Fehérváron a többi sportág a kézit leszámítva azért sokkal erősebb, mint a fradinál, és ott a hokinak pl. azért nagyobb hagyománya van mostanság...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
ez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...a többi sport az csak egy része. azért a vidi az elmúlt jó néhány évben, nem nagyon tudott olyan eredményt elérni,ami tradícióvá tenné a focimeccsre járást. Azért van k.vasok néző pl. a hokin, mert k.vajók. A vidi meg szar volt jó sokáig, amikor meg épp nem, akkor meg másnak kellett nyerni a bajnokságot.
ha jól emléxem azt mondtátok fetomyval múltkor h azért járnak kevesen meccsekre, mert többi sportot részesítik előnybe Fehérváron...Fradinál is jól megy többi szakosztály mégis mindegyikre járnak rendszeresen + plusz fociba ott aza berkikártya is, amit qrva sokan elvből nem váltanak ki...Divat
Mindig előjön ez a téma, és még mindig nem tudok mást mondani, minthogy a sok év csalódását nem lehet egy szezon alatt ledolgozni. De szerintem a címről döntő hazai meccsen többen lesznek, azért mégiscsak a csapat első bajnoki címe lesz. 😊 De míg stabilan feljebb megy ezrekkel a nézőszám, addig még el kell teljen 1-2 sikeres év.
A Fradinál nem az a lényeg, hogy mennyi lakos van ott, hanem az, hogy 3456654 bajnoki címet nyert, mindenki tudja mi az a fradi, és náluk mindig benne van, hogy az élmezőnyben lesznek. (az 1-2 másodosztályú szezon max összébb kovácsolta őket). Nem lehet, sőt teljesen értelmetlen dolog összehasonlítani a kettőt. Már csak azért is, mert a fradinak 10 év múlva is k.vajó nézőszáma lesz, nekünk meg max akkor, ha stabilan ott leszünk évekig a top2-3ban, és nyerünk is néha.
több mint 13 éve
mondjuk azon gondolkodtam, hogyha a Paks bejutna az EL selejtezőbe, akkor hol játszaná a meccseit? 😀 vagy a fehérvári alkalmas lenne rá?HurkaGyőrben vagy Pesten.
Fehérváron csak akkor ha addigra kiesik a Vidi
több mint 13 éve
Hurka
4 104
mondjuk azon gondolkodtam, hogyha a Paks bejutna az EL selejtezőbe, akkor hol játszaná a meccseit? 😀 vagy a fehérvári alkalmas lenne rá?
több mint 13 éve
nem, mert a Vasas sokkal királyabb.mer szted a Fradi meccseire egész Budapestnek kéne kijárnia vagy mi? 😀Hurkaez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...Divatnagy újdonság, de Budapest 17x akkora, mint Fehérvár.
Arányaiban még így is ők a jobbak nézőszám ügyben.Höri
van 5 fővárosi csapat az élvonalban, ha ezeket egyenlőknek tekintjük (holott nem azok) akkor kerekítéssel jut a fradinak is 360k ember. Még mindig könnyebb összecsődíteni ennyiből 10 ezret, mint 100k-ból.
több mint 13 éve
Sőt.. vidékiek is feljárhatnak, ha már akkora a szurkolótáboruk... 😛mer szted a Fradi meccseire egész Budapestnek kéne kijárnia vagy mi? 😀Hurkaez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...Divatnagy újdonság, de Budapest 17x akkora, mint Fehérvár.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Hurka
4 104
mer szted a Fradi meccseire egész Budapestnek kéne kijárnia vagy mi? 😀nagy újdonság, de Budapest 17x akkora, mint Fehérvár.A nézőszámon lovagolni ismét ősi román szokás, péntek volt, szombaton meg lett volna a 6000, de 4500 sem kevés a többi csapathoz képest.peteyez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...Divat
több mint 13 éve
Na csak nyertünk a az Almeria ellen is de azért én tartok a Real elleni meccsektől pláne ha esetleg könnyebben nyernénk Madridban aztán a kupában szívunk. Nem elegáns de lehet egy picit az első meccse kicsit feladnám aztán a kupába meg a BL-ben mindent bele. Bár nem tudom mikor fog megadatni újra, hogy egy idényen belül ötször elkaphatjuk a Realt 😛 . Ez se rossz motiváció, S emellett azért is hajrá Fradi ennyi viszontagság után az ezüst is szépen csillog majd 😊 (már a Vidit nem hiszem, hogy utolérnénk)
több mint 13 éve
nagy újdonság, de Budapest 17x akkora, mint Fehérvár.A nézőszámon lovagolni ismét ősi román szokás, péntek volt, szombaton meg lett volna a 6000, de 4500 sem kevés a többi csapathoz képest.peteyez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...Divat
Arányaiban még így is ők a jobbak nézőszám ügyben.