NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.pepsifoci.hu/node/88065
nekem ma már nem jutott, remélem a következő adagból fog majd...
meg azért az se ártana ha a helyszínen is lehetne venni, mert vannak jópáran akik nem miskolciak és nem tudják megvenni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gabtsi +1
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 727 — #NoStress
Mezeyt minden jóérzésű ember rühelli, ez nem vitatéma.
Az lehet, hogy nem edzői teljesítmény, hogy kijutott, de ahogy kijutott, az az.
Mexikó meg egyszerű baki, sok könyv jelent meg róla, én 1-2-t olvastam még vagy 20 éve, ebbe most nem mennék bele, de nem varrom egyedül az ő nyakába.
Attól ő az edzőpápa, edzőlépzés feje, estébé, hogy jók a politikai kapcsolatai.

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem a hatos a lényeg, hanem hogy volt egy nagyon jó csapata aminek ELLENÉRE bukott akkorát mint az olajtó. vb címről beszélt mindenki, és az első körben hazaküldtek minket.

ez nem edzői teljesítmény, ahogy az sem, hogy kijutott a csapattal a vb-re. ma az lenne, de akkor nem ez volt a szint. és ez az egész ott került elő, hogy mitől ő az edzőpápa, az edzőképzés feje, tótumfaktum, amikor egy olyan eredménye sincs amire csettintenél.

sajnos a world ranking progressiont nem találom, pedig érdekelne engem is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Dietz Károlygabtsi
Aki meghalt a hatvanas évek végén? Brávó.Sobri Jóska
igen, miután ő tette le a magyar válogatott futball sikerességének alapjait, de mondhattam volna baróti lajost is, aki meg a 80-as évek csapatát alapozta meg. mezey úr 83ban lett kapitány, ha szerinted egy-másfél év alatt "fel lehet építeni" egy világmegváltó csapatot, akkor vajmi kevés közöd lehet a focihoz. mezey (is) abból élt amit elődei meg a klubedzők összeraktak, egy feladat volt, jól meccselni a vb-n. a többi történelem.gabtsi
Azért ezt vitatnám. Én sem szeretem Mezeyt, de azt a válogatottat ő rakta össze. Ezt nem nagyon lehet elvitatni tőle. Hat éve volt rá, hiszen előtte Mészöly segítőjeként dolgozott, és nyílt titok, hogy Kálmán bátyánkat nem az eszéért szerettük.
több mint 13 éve
Vajmi kevés közöm van a focihoz.
De azt írtad, hogy egy világranglista második válogatottal kapott egy hatost, mintha akkor vette volna át, elötte 3 perccel.
Függetlenül az elődöktől, hanyadikok voltunk a világranglistán 83-ban, amikor átvette a csapatot?
És ha nem elsők, vagy másodikok, akkor az ő érdeme a világranglista második hely (amibe biztos belejátszik az elődök munkája, de még fociban is külön számolják az edzők eredményeit, mégha nem is kunszt mondjuk a Coltssal első évben SB-ba jutni, de az akkor is Caldwell eredménye hivatalosan, az ő statjaiba számít bele, mégha kvázi Dungy csapatával is érte el).

több mint 13 éve
Dietz Károlygabtsi
Aki meghalt a hatvanas évek végén? Brávó.Sobri Jóska
igen, miután ő tette le a magyar válogatott futball sikerességének alapjait, de mondhattam volna baróti lajost is, aki meg a 80-as évek csapatát alapozta meg. mezey úr 83ban lett kapitány, ha szerinted egy-másfél év alatt "fel lehet építeni" egy világmegváltó csapatot, akkor vajmi kevés közöd lehet a focihoz. mezey (is) abból élt amit elődei meg a klubedzők összeraktak, egy feladat volt, jól meccselni a vb-n. a többi történelem.

több mint 13 éve
Dietz Károlygabtsi
Aki meghalt a hatvanas évek végén? Brávó.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bár a Fradi "többszörösen visszaeső" címkéje ezen nem nagyon segít.apeszos
Arról megintcsak megkérdezném a kedves mlsz-t, hogy a tavalyi szezon nyitányán, amikor elvileg mindenki tiszta lappal indult, mi hogy kaphattunk visszaesőként büntetést. De mindegy is már... 😊Bálesz
Hát végülis csak állandóan van veletek probléma, nem is értem 😊

Nem azért, de minden évben balhéztok eleget, nyilván nem úgy kezelnek mint olyan csapatokat, akit 3 szezonban 1szer büntetnek.
több mint 13 éve
Dietz Károly

több mint 13 éve
De 86-ban még követtem a focit, így csak megkérdezem, hogy a világranglista második helyére nem ő vezette a válogatottat? Sobri Jóska
nem.gabtsi
Meglehet.
Hanem ki?

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 976 — Illegális gyakorló
Bár a Fradi "többszörösen visszaeső" címkéje ezen nem nagyon segít.apeszos
Arról megintcsak megkérdezném a kedves mlsz-t, hogy a tavalyi szezon nyitányán, amikor elvileg mindenki tiszta lappal indult, mi hogy kaphattunk visszaesőként büntetést. De mindegy is már... 😊

több mint 13 éve
De 86-ban még követtem a focit, így csak megkérdezem, hogy a világranglista második helyére nem ő vezette a válogatottat? Sobri Jóska
nem.

több mint 13 éve
pályafutásának eredménye hogy ... a világranglista második válogatottal kapni egy hatost. gabtsi
Mezeynek az egész kommunikációa irritáló, és idegesítő.
De 86-ban még követtem a focit, így csak megkérdezem, hogy a világranglista második helyére nem ő vezette a válogatottat? Én így emlékszem. Vagy szerinted mindez Tajti vagy Egervári érdeme csakis?

több mint 13 éve
Ugyanez igaz a szurkoloi "mindig jogtalan" bunteteseikre szerintem.zavi27
Ebbe nem akarok százezredszer is belemenni, mert ahogy látom parttalan vita, de hidd el, hogy (főleg kistuloki idejében) hétről hétre kaptuk a több százezres büntetéseket a semmiért. Ha van rá okuk, aláírom, büntessenek. Mint pl a vidi elleni sörrel locsolás és társaik. De akkoriban mindenféle indoklás nélkül szórták a nagyobbnál nagyobb büntetéseket és ez csapta ki sokunknál a biztosítékot. Valószínűleg kleinplatznál már az is 200ezer volt, hogy megénekeltük a nevét.Bálesz
A semmiért nem nagyon szoktak büntetni, és látva néha mit művel az UEFA, talán annyira nem is büntetnek súlyosan itthon. Amikor a Fradi nemzetközi kupákban játszott, majdnem mindíg büntette az UEFA, gondolom jogtalanul. A szabályszegésért büntetés jár, ezt kár vitatni. Amit vitatni lehet, -és szerintem kell is- a büntetések mértéke, és esetleg az egyenlő mérce számonkérése. Bár a Fradi "többszörösen visszaeső" címkéje ezen nem nagyon segít.
több mint 13 éve
pedig a kedvenc nótám volt 😕

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 976 — Illegális gyakorló
Ugyanez igaz a szurkoloi "mindig jogtalan" bunteteseikre szerintem.zavi27
Ebbe nem akarok százezredszer is belemenni, mert ahogy látom parttalan vita, de hidd el, hogy (főleg kistuloki idejében) hétről hétre kaptuk a több százezres büntetéseket a semmiért. Ha van rá okuk, aláírom, büntessenek. Mint pl a vidi elleni sörrel locsolás és társaik. De akkoriban mindenféle indoklás nélkül szórták a nagyobbnál nagyobb büntetéseket és ez csapta ki sokunknál a biztosítékot. Valószínűleg kleinplatznál már az is 200ezer volt, hogy megénekeltük a nevét.

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 964 — Amerikai sportok rajongója
"a Fradi drukkerek szemében ha a bíró nem segíti nyilvánvalóan az ő csapatukat, már úgy jön le, hogy lejt a pálya. "

Na ezzel szivembol szoltal, es jol megfogalmaztad!! Ugyanez igaz a szurkoloi "mindig jogtalan" bunteteseikre szerintem.
több mint 13 éve
A világért sem akarom védeni, de jó kis válogatottat rakott össze azért. Mégis mindenki csak a ruszki hatosra emlékszik. A többivel egyetértek.apeszos
a válogatott jó volt ez nem kérdés, az hogy ehhez mennyi köze volt mezey dr szakmai felkészítésének arról nem vagyok meggyőzve. akkor még nem az volt a szint, hogy kijutunk egy vb-re.

több mint 13 éve
engem az egész videotonban egy "dolog" idegel, mégpedig a faszomnak szopója mezey dottore. azt az arrogáns pökhendi gyökeret, hogy miért nem takarították el a magyar futballból az a nagy kérdés számomra, edzőképzés feje, meg a kisfaszom. amióta ő képben van olyan meredeken zuhan a magyar futball, hogy fékezni is nehéz nemhogy megállítani.

pályafutásának eredménye hogy egyszeres bajnok egy olyan honvéddal, amivel jó eséllyel anyám is nyert volna, meg persze a világranglista második válogatottal kapni egy hatost. majd most odaültetik a kirakatba és még 40 évig nem lehet eltávolítani ezt a piócát.gabtsi
A világért sem akarom védeni, de jó kis válogatottat rakott össze azért. Mégis mindenki csak a ruszki hatosra emlékszik. A többivel egyetértek.
több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Jövőre másik kedvenc csapata lesz Vitykának, aztán azt lehet szidni 😊

Dottore elvileg jövőre abbahagyja..remélem ispetey
Volt már ugye a Vasas, Újpest, Vidi. Ki következik? Vagy (most, hogy vezet) a Vidi II visszaalakul Felcsúttá? :o 😀
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 084 — Csodabogár
Jövőre másik kedvenc csapata lesz Vitykának, aztán azt lehet szidni 😊

Dottore elvileg jövőre abbahagyja..remélem is

több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Engem Mezeyn kívül nagyon zavar a mol szerepvállalásának mikéntje is (legfőképpen az indoklás).
Azt viszont mindenkinek be kell látni, hogy a jelenlegi harmatgyenge mezőnyből kiemelkedik a Videoton.
több mint 13 éve
engem az egész videotonban egy "dolog" idegel, mégpedig a faszomnak szopója mezey dottore. azt az arrogáns pökhendi gyökeret, hogy miért nem takarították el a magyar futballból az a nagy kérdés számomra, edzőképzés feje, meg a kisfaszom. amióta ő képben van olyan meredeken zuhan a magyar futball, hogy fékezni is nehéz nemhogy megállítani.

pályafutásának eredménye hogy egyszeres bajnok egy olyan honvéddal, amivel jó eséllyel anyám is nyert volna, meg persze a világranglista második válogatottal kapni egy hatost. majd most odaültetik a kirakatba és még 40 évig nem lehet eltávolítani ezt a piócát.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nem szeretem a Videotont, de elismerem hogy ők a legjobbak. Ezt sokak nem akarják belátni. Úgy érzem, hogy minden csapat kap őt segítő, és őt hátráltató bírói ítéletet, de a bírók is emberek.
Egy tény viszont megállapítható: a Fradi drukkerek szemében ha a bíró nem segíti nyilvánvalóan az ő csapatukat, már úgy jön le, hogy lejt a pálya. Lassan 20 ponttal megy a Vidi a bajnokságban. Könyörgöm ne fogjuk már a bírókra. Szerintem le is zárhatjuk a témát, ha 1-2 ponttal menne a Vidi jogosan felháborodhatnának egyesek, de nem ez dönti el a bajnokságot.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!