NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 045
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
ha nyáron megint elkezd hisztizni gerrard, akkor tényleg ki kell mondani neki isten áldását, bármennyire szomorú lenneez a csapat így kurva jó lehet, főleg ha lesz egy jó bal lábas középpályás.
több mint 13 éve
Nem tudjuk, melyik meccset adja holnap a Tv2?Lakimanu - chelsea
több mint 13 éve
Nem tudjuk, melyik meccset adja holnap a Tv2?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
85
363
Az a fajta meccs amikor jobb lenne ha 1x90 perc lenne a 2x45 helyett
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Olyan jól áll a Liverpool védő poszton, hogy a 18 éves John Flanagan élete első meccsét játssza kezdőként ma a manciti ellen.És az a csúnya, hogy Flanagan nagyon szépen hozza eddig, ahogy az egész csapat is. Csak így tovább!!
Plusz mellette kezd még az éppen felépült Aurélio is.
A padon pedig a 19 éves Danny Wilson és a 17 éves Jack Robinson ül.
:cool:Mikey
több mint 13 éve
nDRo
1 593
lekopogtam 😊Nem tudom, hogy be szabad-e írni, mer a Liverpool itt off, de laza 3-0 a 36. percben :cool:Báleszakkor írjuk azt, hogy szopik az a féreg city 3-0ra 😀tüsi91
több mint 13 éve
nem is emlékszem mikor láttam ilyen szép meccset 😊
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nem tudom, hogy be szabad-e írni, mer a Liverpool itt off, de laza 3-0 a 36. percben :cool:Báleszakkor írjuk azt, hogy szopik az a féreg city 3-0ra 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Nem tudom, hogy be szabad-e írni, mer a Liverpool itt off, de laza 3-0 a 36. percben :cool:BáleszJaja, én is itt bambulok a gép előtt és azt kérdezem magamtól, hogy mi a fasz van? 😀 De rohadt jó érzés 😀
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy be szabad-e írni, mer a Liverpool itt off, de laza 3-0 a 36. percben :cool:
több mint 13 éve
igen? Jó tudni hogy nekünk nincs 😛A semmiért nem nagyon szoktak büntetniapeszoserre csak egy laza kis példám van: szurkolói kártya bevezetése(ami ugye csak nálunk van!)... Divat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Te Sinisa, tudod mi a hatalmas? 😀Mészöly és a verbális ámokfutás...epic...
Megszoktam venni a 442-t mert vannak benne nagyon jó és hasznos tanácsok focistáknak, és ezeket fel tudom használni. Pl., étkezés. Na, de nem ezt akartam..😊 Szóval, benne van a Zuhanyhíradóból is egy kis rész, amiben Mészöly Kálmán fejti ki, hogy mennyire örül, hogy Tökölit hívta be a kapitány, ő a legjobb választás. Persze megy a nyalifali...
Hát ezen berosáltam. Ez az ember lehet, hogy nagy spíler volt, de hogy utána mivé lett...az fogalom.JC6
Ennek soha nem lesz vége... 😀
@Divat
Igen, egy büszke ződ 'csög. 😊
28>1
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Mikey
18 929
Olyan jól áll a Liverpool védő poszton, hogy a 18 éves John Flanagan élete első meccsét játssza kezdőként ma a manciti ellen.Plusz mellette kezd még az éppen felépült Aurélio is.
A padon pedig a 19 éves Danny Wilson és a 17 éves Jack Robinson ül.
:cool:
több mint 13 éve
te is csak egy kis ződ kotsog vagy itt a nagy FIESZTA idején!OFFA semmiért nem nagyon szoktak büntetniapeszoserre csak egy laza kis példám van: szurkolói kártya bevezetése(ami ugye csak nálunk van!) után jó ideig sztrájkolt a Tábor, ergo a renitensek nem jártak meccsre, akik miatt akár teljesen jogos büntetést is kaphatnánk, és ekkor is kaptunk egy félmisis csekket, gondolom papi túl sok szotyolát dobált be a pályára. ill azért az se gyenge, h nem régiben a lilákok álltak ki fradisták és kondások mellett, a buzi mlsz ellen, akkor lehet h mégse nálunk van hiba...de lehet tévedek.
örüljetek vidisták amíg tudtok(utsó hazaira azért töltsétek meg sóstót, szarul nézne ki ott is 3-4k), mert hamarosan helyreáll a világ rendje a 29.-el kezdve, de előtte még azért egy tiranától v egy maribortól ne szopjatok le csúnyán. 😉Divat
Néhány gondolat csak a "vitához":
1. Tény, hogy a Videoton a legjobb csapat ma Magyarországon, ezt nehéz is lenne vitatni.
2. A szervilis magyar mentalitásból adódoan nyomják is őket a bírók, MLSZ stb. Na erre nem tudom miért van szükséges, és én is csak ezen húzom fel magam. Nem elég, hogy 10 ponttal nyerik a bajnokságot, 20 kell?
3. Az is tény, hogy a Fradi kapta a legtöbb büntetést az utóbbi időben. Hol jogosan, hol jogtalanul.
4. A 3 évet az NBII-ben nem fogja tudni senki, sehogy kárpótolni. Mert a kizárás minden volt, csak jogos nem. Illetve, ha jogos volt, akkor évről évre ki kéne zárni 3-4 csapatot az NBI-ből (Diósgyőr, Vasas, Újpest stb.)
ON
Remélem Szabicsot Sanyi bá' meghívja a válogatottba, mert valszeg többet tudna mutatni, mint Töki.Sinisa
😊
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Te Sinisa, tudod mi a hatalmas? 😀Megszoktam venni a 442-t mert vannak benne nagyon jó és hasznos tanácsok focistáknak, és ezeket fel tudom használni. Pl., étkezés. Na, de nem ezt akartam..😊 Szóval, benne van a Zuhanyhíradóból is egy kis rész, amiben Mészöly Kálmán fejti ki, hogy mennyire örül, hogy Tökölit hívta be a kapitány, ő a legjobb választás. Persze megy a nyalifali...
Hát ezen berosáltam. Ez az ember lehet, hogy nagy spíler volt, de hogy utána mivé lett...az fogalom.
több mint 13 éve
El Clásico-ból lesz még egy pár az elkövetkező hetekben... 😀Jah, értem. Köszi szépen!Azt hiszem én is megnézem, ha már ekkora a hype-ja. 😊
Akkor legalább nézhetek újra magyar meccset nem kis idő után. Hajrá Diósgyőr!Schleck
Szombat esti meccsdömping lesz a kellemes, Man. City-MU, Milan-Sampdoria, El Clásico egymás után, megszakítás nélkül (utóbbi kettő sajnos egy kicsit egybe is csúszik).vassadi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Jah, értem. Köszi szépen!Azt hiszem én is megnézem, ha már ekkora a hype-ja. 😊
Akkor legalább nézhetek újra magyar meccset nem kis idő után. Hajrá Diósgyőr!Schleck
Szombat esti meccsdömping lesz a kellemes, Man. City-MU, Milan-Sampdoria, El Clásico egymás után, megszakítás nélkül (utóbbi kettő sajnos egy kicsit egybe is csúszik).
több mint 13 éve
Jah, értem. Köszi szépen!Most akkor én vagyok vak, vagy a port.hu hülye? 😊SchleckPort.hu a hülye, Sport Tv oldalán ott van a műsorban, meg múlt heti Nemzeti Sportban is volt egy rövid cikk a meccsről, ott is írták, hogy lesz élő közvetítés (ha minden igaz emiatt a meccs időpontja is változott, bár lehet, hogy az a Gyirmót-Pécs volt).vassadi
Akkor legalább nézhetek újra magyar meccset nem kis idő után. Hajrá Diósgyőr!
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Most akkor én vagyok vak, vagy a port.hu hülye? 😊SchleckPort.hu a hülye, Sport Tv oldalán ott van a műsorban, meg múlt heti Nemzeti Sportban is volt egy rövid cikk a meccsről, ott is írták, hogy lesz élő közvetítés (ha minden igaz emiatt a meccs időpontja is változott, bár lehet, hogy az a Gyirmót-Pécs volt).
több mint 13 éve
Most akkor én vagyok vak, vagy a port.hu hülye? 😊Sport2 adja élőben.vassaditévé adja? múlt héten volt a sportm-en gyirmót-pécs, szóval bízom benne.HöriA port.hu-n nem találom én. Morci leszek, ha nem adja semmi.Schleck
több mint 13 éve
OFFA semmiért nem nagyon szoktak büntetniapeszoserre csak egy laza kis példám van: szurkolói kártya bevezetése(ami ugye csak nálunk van!) után jó ideig sztrájkolt a Tábor, ergo a renitensek nem jártak meccsre, akik miatt akár teljesen jogos büntetést is kaphatnánk, és ekkor is kaptunk egy félmisis csekket, gondolom papi túl sok szotyolát dobált be a pályára. ill azért az se gyenge, h nem régiben a lilákok álltak ki fradisták és kondások mellett, a buzi mlsz ellen, akkor lehet h mégse nálunk van hiba...de lehet tévedek.
örüljetek vidisták amíg tudtok(utsó hazaira azért töltsétek meg sóstót, szarul nézne ki ott is 3-4k), mert hamarosan helyreáll a világ rendje a 29.-el kezdve, de előtte még azért egy tiranától v egy maribortól ne szopjatok le csúnyán. 😉Divat
Néhány gondolat csak a "vitához":
1. Tény, hogy a Videoton a legjobb csapat ma Magyarországon, ezt nehéz is lenne vitatni.
2. A szervilis magyar mentalitásból adódoan nyomják is őket a bírók, MLSZ stb. Na erre nem tudom miért van szükséges, és én is csak ezen húzom fel magam. Nem elég, hogy 10 ponttal nyerik a bajnokságot, 20 kell?
3. Az is tény, hogy a Fradi kapta a legtöbb büntetést az utóbbi időben. Hol jogosan, hol jogtalanul.
4. A 3 évet az NBII-ben nem fogja tudni senki, sehogy kárpótolni. Mert a kizárás minden volt, csak jogos nem. Illetve, ha jogos volt, akkor évről évre ki kéne zárni 3-4 csapatot az NBI-ből (Diósgyőr, Vasas, Újpest stb.)
ON
Remélem Szabicsot Sanyi bá' meghívja a válogatottba, mert valszeg többet tudna mutatni, mint Töki.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Ibrahimovic... Ki látta a Mechanikus narancs c. filmet?... Ez megint minimum két meccs, úgyhogy jöhet újra a Boateng-Robinho-Pato hármas. Hétvégén Sampdoria otthon; mostanában az veri meg őket, aki csak akarja, de egyike azon csapatoknak, akik ellen rendszeresen szívunk (Palermo-féle eset), most viszont nyerni kell.Sport2 adja élőben.tévé adja? múlt héten volt a sportm-en gyirmót-pécs, szóval bízom benne.HöriA port.hu-n nem találom én. Morci leszek, ha nem adja semmi.Schleck
több mint 13 éve
A semmiért nem nagyon szoktak büntetniapeszoserre csak egy laza kis példám van: szurkolói kártya bevezetése(ami ugye csak nálunk van!) után jó ideig sztrájkolt a Tábor, ergo a renitensek nem jártak meccsre, akik miatt akár teljesen jogos büntetést is kaphatnánk, és ekkor is kaptunk egy félmisis csekket, gondolom papi túl sok szotyolát dobált be a pályára. ill azért az se gyenge, h nem régiben a lilákok álltak ki fradisták és kondások mellett, a buzi mlsz ellen, akkor lehet h mégse nálunk van hiba...de lehet tévedek.
örüljetek vidisták amíg tudtok(utsó hazaira azért töltsétek meg sóstót, szarul nézne ki ott is 3-4k), mert hamarosan helyreáll a világ rendje a 29.-el kezdve, de előtte még azért egy tiranától v egy maribortól ne szopjatok le csúnyán. 😉
|
több mint 13 éve
A port.hu-n nem találom én. Morci leszek, ha nem adja semmi.http://www.pepsifoci.hu/node/88065tévé adja? múlt héten volt a sportm-en gyirmót-pécs, szóval bízom benne.
nekem ma már nem jutott, remélem a következő adagból fog majd...
meg azért az se ártana ha a helyszínen is lehetne venni, mert vannak jópáran akik nem miskolciak és nem tudják megvennikristof
mondju annyiból a szokásos történet, hogy akármelyik csapat jut fel, nyáron jön majd 4 ukrán, 3 szlovák, 3 ugandai, 9 jugoszláv aztán kiesnek megint.Höri
több mint 13 éve
http://www.pepsifoci.hu/node/88065tévé adja? múlt héten volt a sportm-en gyirmót-pécs, szóval bízom benne.
nekem ma már nem jutott, remélem a következő adagból fog majd...
meg azért az se ártana ha a helyszínen is lehetne venni, mert vannak jópáran akik nem miskolciak és nem tudják megvennikristof
mondju annyiból a szokásos történet, hogy akármelyik csapat jut fel, nyáron jön majd 4 ukrán, 3 szlovák, 3 ugandai, 9 jugoszláv aztán kiesnek megint.