NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 964 — Amerikai sportok rajongója
tnap néztem holland öfot, ott is full utolsó Willem2-nél 12ezer néző...ezaz amit fölösleges összehasonlítani manapság... 😊Divat
Ott valószínűleg nem minimálbérből kell kikalkulálni a több ezres jegyárat, hogy aztán a retek stadionban nézd a nézhetetlen fost, amit focinak csúfolnak. Aztán ha lemész klotyóra, szerintem nem kell bokáig pisában gázolnod. Vagy csak beszívnak előtte és nem érdekli őket 😀Bálesz
Persze ez is csak egy nagy onamitas, meg hulyites a vezetok, jatekosok stb, magyar focibol elok szajabol, hogy azert nincsenek nezok, mert:
1. Sok meccset ad a tv
2. Rosszak a stadionok
3. esik az eso stb.

Ha jo foci lenne akkor ugyanugy mennenek az embrek mindig, nem erdekelnek a kifogasok oket, mint pl. a valogatottra meg igy is sokan jarnak amikor felcsillan egy kis remeny. Persze rendbe kene tenni a palyakat, de abszolut a foci minosegetol fugg a nezoszam hiaba akarjak itt mindenre rafogni. nezzuk meg a csilivi gyori palyat, vagy a felujitott kispestit pl. (persze tudom ott most hemingway ellenesseg miatt nincsenek sokan allitolag) es megiscsak alig vannak nezok, semmivel sem emelkedett a nezoszam. ez is csak egy jo duma meg evekig a szinvonaltalansagra, ugyanugy, mint az akademiak rizsa, hogy na majd varjuk meg az elso fecskeket, korosztalyokat, na majd 4-5 ev mulva olyan jatekosaink lesznek, hogy csak na!! ma Sportban irta Csurka, es en is ezt gondolom mar regebb ota, hogy attol hogy most nagyobb lesz majd a penz,a tol meg ugyanazok az edzok fogjak "kepezni" a magyar jatekosokat tovabbra is, max jobb korulmenyek kozott. nem baj majd 5 ev mulva megint ki kell talalni valami kamuzzlogent. Bar mindenkepp dicseretes, hogy a sok szovegeles utan ez az MLSZ vezetes azert atszervez, elindit, probal tenyleg valtoztatnis sokmindenen.
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 976 — Illegális gyakorló
tnap néztem holland öfot, ott is full utolsó Willem2-nél 12ezer néző...ezaz amit fölösleges összehasonlítani manapság... 😊Divat
Ott valószínűleg nem minimálbérből kell kikalkulálni a több ezres jegyárat, hogy aztán a retek stadionban nézd a nézhetetlen fost, amit focinak csúfolnak. Aztán ha lemész klotyóra, szerintem nem kell bokáig pisában gázolnod. Vagy csak beszívnak előtte és nem érdekli őket 😀

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
igen? Jó tudni hogy nekünk nincs 😛eaglesmcnabb
ahogy szurkoló sem 😀JC6
ezt azért írtam mert nekünk is van...
A focit meg még mindig nem szurkolószámra játsszák, ha így lenne a Borussia Mönchengladbach minden évben BL negyeddöntős lenne, holott fullutolsók a bajnokságban 😊eaglesmcnabb
és nálatok is csak azzal lehet bemenni hazai meccsekre? meg most aza 200 nyugdíjas nem nyom a latba semmit. 😀

tnap néztem holland öfot, ott is full utolsó Willem2-nél 12ezer néző...ezaz amit fölösleges összehasonlítani manapság... 😊

|
több mint 13 éve
Nekem ilyenkor folyton az jut eszembe, hogy a Dunaferr is volt bajnok. Hasonló szép jövőképre számíthattok Ti is, ha Viktorunk kiszeret belőletek. Aztán majd lehet akkor is arcoskodni 😉Bálesz
Ki arcoskodik? :/

de ez igen, abban reménykedni hogy elzárják a pénzcsapot(bár még senki nem citálta ide hogy mennyi az annyi...Vityka már jópár éve jár ide, nem újdonság, de éljenek a konteók 😛) és visszaesünk..szép dolog na. Ugye Fradi nélkül sincs bajnokság mi 😂petey
Nem pont Rád értettem, de jópár embernek túlságosan kinyílt a csipája arrafelé most, hogy van pénz, van minden.

Amúgy hol látod, hogy reménykedem a pénzcsap elzárásában? Én annyit szeretnék, hogy nyissák ki máshol is. Mert annak semmi értelme, hogy egy csapatnál tízezresekkel töröljük a seggünket, máshol meg villanykörtére sincs pénz.

Amúgy a 8 év az 7, mert 2004-ben nyertünk utoljára bajnokságot 😊

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nincs hát, ahogy magyar foci sincs nélküle...én most őszi gyenge játéknak tudom be, h "kevesen" járnak meccsekre, és még sokan mindig a berkikártya miatt nem járnak meccsekre, meg mind mondottam nálunk is vannak más szakosztályok, amik most épp jól is állnak, meg persze NB2-be is alig jártak meccsekre...8 év kínos? 😊 akkor a régóta készülő híres nevezetes tabló mi? 😊 bár az ugye már tavaly elkészült, rárakjátok még Alvest meg a dottoret és már kész is. 😀
leszarom a ti pénzcsapotokat, csak miénket nyissák már végre ki, h tudjunk igazolni minőségi játékosokat, ne csak ingyen neten talált "tehetségeket"...Kubi majd intézi reméljük és Vitya se szól bele.

|
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 084 — Csodabogár
Nekem ilyenkor folyton az jut eszembe, hogy a Dunaferr is volt bajnok. Hasonló szép jövőképre számíthattok Ti is, ha Viktorunk kiszeret belőletek. Aztán majd lehet akkor is arcoskodni 😉Bálesz
Ki arcoskodik? :/

de ez igen, abban reménykedni hogy elzárják a pénzcsapot(bár még senki nem citálta ide hogy mennyi az annyi...Vityka már jópár éve jár ide, nem újdonság, de éljenek a konteók 😛) és visszaesünk..szép dolog na. Ugye Fradi nélkül sincs bajnokság mi 😂

több mint 13 éve
Nekem ilyenkor folyton az jut eszembe, hogy a Dunaferr is volt bajnok. Hasonló szép jövőképre számíthattok Ti is, ha Viktorunk kiszeret belőletek. Aztán majd lehet akkor is arcoskodni 😉

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 084 — Csodabogár
@Divat
Igen, egy büszke ződ 'csög. 😊
28>1Sinisa
múltban élés, mikor is voltatok utoljára bajnokok? 8 éve, elég kínos nem? Hadd ne tehessünk róla hogy a félelmetes ferencváros elől elhozzuk a bajnoki aranyat. Ne kezdjetek bírózni, mert érdeklődve várnám hogyan és milyen módon nyomott minket "gusztustalan" módon a jv-i kar. Tudom hogy ez a menő most, de elcsalt meccsre várnék példákat akkor.

Nézőszám ismét. Ti vakok vagytok vagy csak nem akartok olvasni. A "nemzet csapata"(LOL) nézőszáma legmagasabb átlagban 5100 fő, átlagosan ~2700. És második helyen áll. miről beszéltek? Nálatok is csak az Ute és a Vidi ellen voltak 10+ ezren...

Legyen nektek 28, meg nézőszám meg bírók, inkább törődjetek bele hogy szarok vagytok egy ideje, ahogy az egész magyar foci.

több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Szinte soha, mi? Nálatok is mindenki huligán, átlátok én a szitán 😀

Amúgy bevallom, bőszen gugliznom kellett (ami mellesleg most jópofa animált Gagarinos) a találatért, mert csak rémlett valami csetepaté. Mellesleg ez nem is az, mert valami idegenbeli megmozdulás is dereng, de azt nem találtam 😊Bálesz
Nekem meg MTK-Vasas összecsapás utáni székházba menekülés dereng az elmúlt 1-2 évből, de hogy ki volt a győztes és ki a vesztes az már nem maradt meg. 😕
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 929
Mivel nem követem egyébként a PL-t.

Torres tényleg 10 meccsen még egyetlen egy gólt sem szerzett álmai csapatában?

Jól mondta anno, tényleg új szintre lépett ezzel az átigazolással. 😂 😂
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Thx gamerkr 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
betamadtak a gyori huliganokat ? 😀Fake
Á, valami annál kisebb létszámú mobot 😀Bálesz
a gyorieknel ? akkor a konda kaposvarra utazo seregere gondolhatsz csak 😀
több mint 13 éve
betamadtak a gyori huliganokat ? 😀Fake
Á, valami annál kisebb létszámú mobot 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Amúgy bevallom, bőszen gugliznom kellett (ami mellesleg most jópofa animált Gagarinos) a találatért, mert csak rémlett valami csetepaté. Mellesleg ez nem is az, mert valami idegenbeli megmozdulás is dereng, de azt nem találtam 😊Bálesz
betamadtak a gyori huliganokat ? 😀
több mint 13 éve

Amúgy bevallom, bőszen gugliznom kellett (ami mellesleg most jópofa animált Gagarinos) a találatért, mert csak rémlett valami csetepaté. Mellesleg ez nem is az, mert valami idegenbeli megmozdulás is dereng, de azt nem találtam 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
De legalább azon kevés csapathoz tartozunk, akinek a drukkerei SOha nem balhéznak 😀eaglesmcnabb
Nana! Soha ne mondd, hogy soha 😀
http://szentkoronaradio.com/sport/2010_09_25_futball-helyett-verekedes-a-hungaria-korutonBálesz
na erről nem is hallottam még. és javítom magam, hogy "szinte soha" 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
De legalább azon kevés csapathoz tartozunk, akinek a drukkerei SOha nem balhéznak 😀eaglesmcnabb
Nana! Soha ne mondd, hogy soha 😀
http://szentkoronaradio.com/sport/2010_09_25_futball-helyett-verekedes-a-hungaria-koruton

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
dzsudzsi vagy adam johnson. az álmaim állandó szereplői 😊
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
jójó 😛
de akkor is..olvastam egy cikket az egyik MTK-ssal (szponzorféle) és azt vettem ki a szavaiból, hogy ők mindent megtesznek, mégsem jönnek a kék - fehér fanatikusok...JC6
miért,vannak egyáltalán? 😀Joci
van a blue brothers, akik vannak vagy öten.
vannak az MTK korosztályos csapataiban U12-U19 játszók, és szüleik, és a nyugdíjasok.
Ez így összesen kb 300 embert jelent. . Ők járnak az összes meccsre.
és vannak az olyanok mint én, akik ha van idejük akkor mennek ki meccsre, ez évente olyan 7-8 meccset jelent.
Kb ennyi...
De legalább azon kevés csapathoz tartozunk, akinek a drukkerei SOha nem balhéznak 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
jójó 😛
de akkor is..olvastam egy cikket az egyik MTK-ssal (szponzorféle) és azt vettem ki a szavaiból, hogy ők mindent megtesznek, mégsem jönnek a kék - fehér fanatikusok...JC6
miért,vannak egyáltalán? 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 061 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
ha nyáron megint elkezd hisztizni gerrard, akkor tényleg ki kell mondani neki isten áldását, bármennyire szomorú lenne
ez a csapat így kurva jó lehet, főleg ha lesz egy jó bal lábas középpályás.a.kacsa
Dzsudzsák? El tudnám viselni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jójó 😛
de akkor is..olvastam egy cikket az egyik MTK-ssal (szponzorféle) és azt vettem ki a szavaiból, hogy ők mindent megtesznek, mégsem jönnek a kék - fehér fanatikusok...
több mint 13 éve
erre csak egy laza kis példám van: szurkolói kártya bevezetése(ami ugye csak nálunk van!)... Divat
ahogy szurkoló sem 😀JC6
ezt azért írtam mert nekünk is van...
A focit meg még mindig nem szurkolószámra játsszák, ha így lenne a Borussia Mönchengladbach minden évben BL negyeddöntős lenne, holott fullutolsók a bajnokságban 😊

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 929
ha nyáron megint elkezd hisztizni gerrard, akkor tényleg ki kell mondani neki isten áldását, bármennyire szomorú lenne
ez a csapat így kurva jó lehet, főleg ha lesz egy jó bal lábas középpályás.a.kacsa
Fogadni mernék, hogy már nem látjuk többet Liverpool mezben játszani. Nekem ez a sérüléskiújulása is gyanús.

Flanagan qrvajó volt. Johnson mehet is a nyáron, aztán jövőre jöhet egy Flanagan-Kelly-Skrtel-Enrique defense. 😛

Btw, Phil Thompson (korábbi Liverpool játékos, és segédedző) konkrétan mondta egy tévéműsorban, hogy a Newcastle bal oldali védője, ez az Enrique, 99.9% hogy gyün a nyáron. Mondjuk én nem tudok róla semmit, de így vakon is azt mondom, hogy jobb megoldás lesz bármelyik jelenlegi left backnél...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A semmiért nem nagyon szoktak büntetniapeszos
erre csak egy laza kis példám van: szurkolói kártya bevezetése(ami ugye csak nálunk van!)... Divat
ahogy szurkoló sem 😀