NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Nézi valaki a 3.féidőt?
Nem akarom újraindítani azt a témát, hogy mennyire nyomják a bírók a Vidit...de...Puhl azért elég gáz, hogy mind a tizinél, mint Alves lökésénél végül kihozza, hogy jól döntött a bíró... :/

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
eldönthette volna Coulibaly 2-1-nél..Hurka
Vele szemben ez túlzott elvárásempty taxi
egyébként nem játszott ma rosszul, a gólt szépen belőtte, a 11-est nagyszerűen harcolta ki, valamint a kapufát se csinálta szarul, nem volt szerencséje
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
kéne valami új szabály hogy 5 les egy sárga vagy valaki elmondhatná a debreceni légiósoknak a les szabályt mert inzaghit megszégyenítő mennyiségű les volt
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
eldönthette volna Coulibaly 2-1-nél..Hurka
Vele szemben ez túlzott elvárás

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
tetszett ez az Újpest-Debrecen meccs, de valami nagyon szar ez a Loki... de még ígyis eldönthette volna Coulibaly 2-1-nél..
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
a lényeg idén a kiesés elleni harc, a bajnokság már eldőlt
Siófok 23, MTK 24, Haladás 26, Újpest 26 (mondjuk ők még ma játszanak a Debrecennel), Honvéd, KTE 27 pont, a Vasas a 29-el most talán nem tartozik annyira a veszélyesek közé, a Szolnokot meg már biztos kiesőnek veszem
Vélemények?Hurka
Én már a Siófokra is majdnem biztos kiesőként tekintek.vassadi
egy bajnokságot nézünk? a Siófok most nagyon jó formában van, az MTK nem tud kilépni a saját árnyékából, valamint most a Kecskemét is szenved. Sztem az MTK lesz a másik kiesőHurka
Szivics mesterrel egyértelmű h nem esünk ki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
keletről egyértelmű, hogy DVTK/Nyíregyháza leszHurka
jövőhéten el is dől. tavasszal a 7 pontos hátrányból jöttünk fel az első helyre, ha ütjük őket akkor nem igazán tudjuk már elbukni. remélem adnak több jegyet, mert a mostani 1400 kevés lesz
:cool:
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 717 — Ajmo Vatreni
Palermo enyhe fail...Hanni
Gondolom fáztak és kellett a bunda.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
keletről egyértelmű, hogy DVTK/Nyíregyháza lesz, míg a Gyirmót most lendületben van, Pécs egyre szarabbHurka
Egy söröm van rá, ha a Gyirmót megnyeri, akkor megint lesznek "gondok" a papírokkal és nem jönnek fel.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 346 — Je suis kobranadrág
Palermo enyhe fail...
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Essen ki az UTE. Bajnokok úgyse lesznek soha, Európába sem jutnak ki, pénz sincs, akkor mi keresnivalójuk? 😀eaglesmcnabb
derby?Divat
ezt a nagyképű "Derby"-t sosem értettem. 😀 Rangadó már nem is jó? :cool:petey
de jó a rangadó is, meg az örökrangadó is, de az nem derby... a derbyt ki kell érdemelni: :cool:

|
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 084 — Csodabogár
Essen ki az UTE. Bajnokok úgyse lesznek soha, Európába sem jutnak ki, pénz sincs, akkor mi keresnivalójuk? 😀eaglesmcnabb
derby?Divat
ezt a nagyképű "Derby"-t sosem értettem. 😀 Rangadó már nem is jó? :cool:

több mint 13 éve
Rammer 194 — Rams fan
nem kell ahhoz NB1-es meccs/csapat h jó legyen egy szép nyári hétvége a beachen... 😀Divat
Nem kell, ez igaz, de jókorát dob rajta, kellemest a kellemessel 😉

A 2002-es siófoki Újpest-ZTE szuperkupa döntő az egyik legjobb meccsélményem, előtte, alatta, utána... 😀

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
derby?

|
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Essen ki az UTE. Bajnokok úgyse lesznek soha, Európába sem jutnak ki, pénz sincs, akkor mi keresnivalójuk? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A többiből akét fővárosinak (Honvéd, MTK) örülnék nagyon ha kipottyanna (mondom ezt pestiként). Erre a Honvédra semmi szükség a 700 nézőjével, és nevesincs légiósaival, pedig rendezettek a körülményekzavi27
Essen ki a Honvéd? Nálam nem, az mínusz egy érdembeli vendégtábor. Az hogy otthon 700 fő van az meg buzihemingvéj...

Az MTK kieshet, meg a Szolnok. A Siófokra pedig szükség van, a legjobb nyári túra 😉Rammer
nem kell ahhoz NB1-es meccs/csapat h jó legyen egy szép nyári hétvége a beachen... 😀

|
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 964 — Amerikai sportok rajongója
A többiből akét fővárosinak (Honvéd, MTK) örülnék nagyon ha kipottyanna (mondom ezt pestiként). Erre a Honvédra semmi szükség a 700 nézőjével, és nevesincs légiósaival, pedig rendezettek a körülményekzavi27
Essen ki a Honvéd? Nálam nem, az mínusz egy érdembeli vendégtábor. Az hogy otthon 700 fő van az meg buzihemingvéj...

Az MTK kieshet, meg a Szolnok. A Siófokra pedig szükség van, a legjobb nyári túra 😉Rammer
Mondjuk igen, emlékszem a legutóbbi Újpest-Honvédon nagy létszámban is voltak, nagy hangulattal, igaz. Hát a Siófok is csak a nyári első 5 fordulóban 6-8 ezer néző aztán 500. Mondjuk talán tényleg az MTK-Szolnok páros lenne a legidelisabb nekem is.
több mint 13 éve

csak én érzem úgy, hogy a mai kezdőtök is elég gyenge?
több mint 13 éve
Rammer 194 — Rams fan

Az MTK kieshet, meg a Szolnok. A Siófokra pedig szükség van, a legjobb nyári túra 😉

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Milyen kemény lenne már, ha megmenekülne a Szolnok 😀JC6
esélytelen
ha tegnap nyertek volna, akkor azt mondom, de jelenleg 10 pontra vannak a bentmaradástól..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Milyen kemény lenne már, ha megmenekülne a Szolnok 😀
több mint 13 éve
keletről egyértelmű, hogy DVTK/Nyíregyháza lesz, míg a Gyirmót most lendületben van, Pécs egyre szarabb
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 964 — Amerikai sportok rajongója
a lényeg idén a kiesés elleni harc, a bajnokság már eldőlt
Siófok 23, MTK 24, Haladás 26, Újpest 26 (mondjuk ők még ma játszanak a Debrecennel), Honvéd, KTE 27 pont, a Vasas a 29-el most talán nem tartozik annyira a veszélyesek közé, a Szolnokot meg már biztos kiesőnek veszem
Vélemények?Hurka
egy bajnokságot nézünk? a Siófok most nagyon jó formában van, az MTK nem tud kilépni a saját árnyékából, valamint most a Kecskemét is szenved. Sztem az MTK lesz a másik kiesőHurka
Újpest nem eshet ki természetesen!! Ma ha esetlege elkapjuk a kondásokat akkor meg főleg. A többiből akét fővárosinak (Honvéd, MTK) örülnék nagyon ha kipottyanna (mondom ezt pestiként). Erre a Honvédra semmi szükség a 700 nézőjével, és nevesincs légiósaival, pedig rendezettek a körülmények, MTK dettó, plusz nekik még egy szép fricska is lenne a magyar foci "jövőjét" jelentő túlértékelt Sándor akadémiának. Meg persze az 50 néző miatt megintcsak felelsleges. Helyette jöjjön egy jó kis Diósgyőr, Nyíregyháza, Pécs (bár ha jól látom akkor szépen leéépítik magukat éppen), csak ne a Gyirmót, mert megint teljesen felesleges. Hali, Vasas masszívabb nem hiszem hogy kiesne. Szolnok tuti, és tala a Siófok lesz a másik a jó formája ellenére.
több mint 13 éve
MTK-Újpest nem eshet ki, Haladás valahogy úgyis megmenekül (hazai pályán hozzák a meccseket), Honvéd is valahogy mindig elkerüli a kiesést, akárcsak a Vasas, és a Kecskemét is szerintem hasonlóképpen éli majd túl, mint a Hali. Siófoktól búcsúzunk.vassadi
Vasas? majd vkitől elveszik a licenct aztán úgyis bent maradnak... 😀

sztem is MTK-Siófuck+Szolnok esik ki.

|
több mint 13 éve
arra viszont kíváncsi leszek jövőre Alves nélkül hol lesztek, sztem kizárt, h itt tarsátok(vagyis jó nagy hülye lenne szvsz ha tovább maradna), és Sándor Gyurikáék kevesek lesznek.

qrva Siófuck meg továbbra is mumusunk...Divat
nézőszám: lásd fetomy posztját 😊

Alves jó lenne ha maradna, de ilyen az élet menni kell tovább ha nem lesz. Ott van Niklocs, Lencse, Gosztonyi, meg megveszünk mindenkit aki kell 😛

Sándor az alibikirály, már többször megkérdőjeleztem mit keres a kezdőben. Néha idejön Polonkai is...

Siófok egy masszív középcsapat, Szolnokkal együtt akik inkább alulra lógnak ki, még ha nem is acélosak azért mindenki szenved ellenük. Titeket is elvertek az Üllőin tavaly. Bárki ellen veszélyesek, csak az X kategóriában.petey
tudom, h már 1000* kitárgyaltuk nézőszámot, csak pénteki meccsnap miatt hoztam fel...

nekünk is jó lett volna anno Gerzson marad, de szvsz Alves elég buta lenne, ha jövőre is maradna...de majd elválik. és akkor még ott van ugye Vujovic is...ennyi jó támadóból egyet igazán adhatnátok 😀

masszív középcsapat azért túlzás, de jól védekeznek... 😊 kupába is megcsináltak minket, szal már mumusok. Délczeg és Honma azért elférne nálunk. Szolnok ellen is sokan szenvednek mégis sima kiesők... 😀

|