NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Hurka
4 104
http://www.youtube.com/watch?v=mEb_NQIZr8cráadásul a Nyíregyháza ma kikapott a Békéscsabától, úgyhogy ha holnap nyer a DVTK, akkor ugyanannyi pontjuk lesz
http://rangado.atw.hu/
:cool:kristof
remélem közvetíti a TV
több mint 13 éve
A nézőszámon lovagolni ismét ősi román szokás, péntek volt, szombaton meg lett volna a 6000, de 4500 sem kevés a többi csapathoz képest.peteyez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...
ha jól emléxem azt mondtátok fetomyval múltkor h azért járnak kevesen meccsekre, mert többi sportot részesítik előnybe Fehérváron...Fradinál is jól megy többi szakosztály mégis mindegyikre járnak rendszeresen + plusz fociba ott aza berkikártya is, amit qrva sokan elvből nem váltanak ki...
arra viszont kíváncsi leszek jövőre Alves nélkül hol lesztek, sztem kizárt, h itt tarsátok(vagyis jó nagy hülye lenne szvsz ha tovább maradna), és Sándor Gyurikáék kevesek lesznek.
qrva Siófuck meg továbbra is mumusunk...
|
több mint 13 éve
Hurka
4 104
a gólöröme miatt szó szerint 😀Gondolom el is lőtte minden pusaporát vele erre a szezonra(ha nem akkor majd mea culpázok e kijelentés miatt)....iktriadMegvan az 1. Honvéd W tavasszal. 😊 A végén még nem sikerül Hemi terve, és bentmarad a Kispest...iktriadIvancsics nem kis gólt lőttHurka
több mint 13 éve
Gondolom el is lőtte minden pusaporát vele erre a szezonra(ha nem akkor majd mea culpázok e kijelentés miatt)....Megvan az 1. Honvéd W tavasszal. 😊 A végén még nem sikerül Hemi terve, és bentmarad a Kispest...iktriadIvancsics nem kis gólt lőttHurka
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=mEb_NQIZr8chttp://rangado.atw.hu/
:cool:
több mint 13 éve
Hurka
4 104
Megvan az 1. Honvéd W tavasszal. 😊 A végén még nem sikerül Hemi terve, és bentmarad a Kispest...iktriadIvancsics nem kis gólt lőtt
több mint 13 éve
Megvan az 1. Honvéd W tavasszal. 😊 A végén még nem sikerül Hemi terve, és bentmarad a Kispest...
több mint 13 éve
vassadi
15 626
United simán hozta a meccset, kicsit aggódtam azért a Fulhamtől de nem sokat csináltak szerencsére (a 2. félidőben a MU sem...)davemayerBL-negyeddöntő visszavágója előtt, Rooney nélkül pont ideális ellenfél volt ez a mai Fulham, egy félidő focival is gond nélkül begyűjtöttük a három pontot. 😉
több mint 13 éve
Hurka
4 104
mondtam én, jó csapatunk vanés tényleg 😂Összefoglalva ezt a hsz áradatot: CSAK A KTE!!! 😀empty taxiki fogtok ma kapni 😛Hurka
davemayer
több mint 13 éve
Egész jó meccs ez a Real-Bilbao, bár ha a 2 argentin nem balfaszkodna, már 3-maé is mehetnénk...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
és tényleg 😂Összefoglalva ezt a hsz áradatot: CSAK A KTE!!! 😀empty taxiki fogtok ma kapni 😛Hurka
United simán hozta a meccset, kicsit aggódtam azért a Fulhamtől de nem sokat csináltak szerencsére (a 2. félidőben a MU sem...)
Magath meg nem szívesen megy ezután sem Gelsenkirchen-be 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ne reménykedjetek! 😊teljesen mind1 a Vidi meccs, gólt kapott Németh Gábor tegnap :o az Újpest egyébként csak 4 pontra van a kieséstől 😀HurkaNa az volna az igazi 😀 😀 😀 Kiváncsi lennék az oltásokra a fradisták részéről... 😀 😀apeszos
több mint 13 éve
Hurka
4 104
Összefoglalva ezt a hsz áradatot: CSAK A KTE!!! 😀empty taxiki fogtok ma kapni 😛
több mint 13 éve
JC! Én sem imádom az összes játékost, dottorét, vagy Viktort. De amíg rend van, nyugodt háttér és profizmus addig azt hiszem még ebben a szarban amit magyar focinak neveznek, nem kéne ilyen fröcsögéseket megejteni senkinek. Lehet utánunk csinálni, mindenkinek jobb lenne. Nem az álruhás Orbán rakta rendbe a klubot 1 év alatt, mint már fetomy és én is leírtuk. Az hogy miért vsan ennyi néző, azt is leírtuk. Nem tépem a szám 1000x-re is.Kovács Feri bácsi után Kaszás Gabi is egy bombaerős Vidit csinált, csak sajnos tragikus halál érte.
Próbáltunk játszani, a ZTE nem tudta tartani a lépést, evidens a sárga/piros. Ennyi.
Mea culpa a buzernyákért, csak nem értem hogy székletfehérvár az miért viccesebb
több mint 13 éve
Összefoglalva ezt a hsz áradatot: CSAK A KTE!!! 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Miért, az nem elfogultság, hogy valaki olyan nyilvánvaló faszságokat ír, mint hogy 2-0 után nem szabadott volna többet támadnia a Fehérvárnak?Elég szánalmas ez a fradis vergődés, meg bírózás/orbánozás... 😂SebiiDe valaki nem lehet annyira elfogult, hogy ne lássa: kabaréba illő bíráskodás volt tegnap.JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elég szánalmas ez a fradis vergődés, meg bírózás/orbánozás... 😂SebiiDe valaki nem lehet annyira elfogult, hogy ne lássa: kabaréba illő bíráskodás volt tegnap.
több mint 13 éve
teljesen mind1 a Vidi meccs, gólt kapott Németh Gábor tegnap :o az Újpest egyébként csak 4 pontra van a kieséstől 😀Hurka600 perc 😕
több mint 13 éve
teljesen mind1 a Vidi meccs, gólt kapott Németh Gábor tegnap :o az Újpest egyébként csak 4 pontra van a kieséstől 😀HurkaAz MTK csak 2-re. és ha a Fradi ma betlizik már most a kieső-zónában landolhatunk :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
teljesen mind1 a Vidi meccs, gólt kapott Németh Gábor tegnap :o az Újpest egyébként csak 4 pontra van a kieséstől 😀HurkaNa az volna az igazi 😀 😀 😀 Kiváncsi lennék az oltásokra a fradisták részéről... 😀 😀
több mint 13 éve
Hurka
4 104
teljesen mind1 a Vidi meccs, gólt kapott Németh Gábor tegnap :o az Újpest egyébként csak 4 pontra van a kieséstől 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 581
Elég szánalmas ez a fradis vergődés, meg bírózás/orbánozás... 😂
több mint 13 éve
Ha nem a kiemelt részt nézed, majdnem ugyanezt írtam. És azt is, hogy CSAK erről a meccsről. Egy szóval sem csalóztam, szerintem csak szimplán idióta volt Iványi, ezt simán kinézem a teljes magyar bírói karból. A Barcához nem tudok hozzászólni, mert nem láttam a meccset. Viszont ha Orbánoznak, meg Fideszeznek, el kellene tudni viselni, mert nem zörög a haraszt ugye..... De háttér ide vagy oda, a Videoton ma Magyarország legjobb csapata, ez a TÉNY. És mi lenne, ha edzőjük is lenne....Azért ez az irigység duma is kezd uncsi lenni. A meccset nem a helyzetek száma alapján döntik el, és Iványi nélkül nem nagyon rúgtak volna gólt. Sokkal jobb volt a Vidi ez tény, de ez önmagában nem lett volna elég. Gosztonyi egynémely megmozdulása, -Vaskót és Eleket nem is említem- is megért volna egy sárgát. Azért mert Alves nekirohant Vlaszáknak, hát szóval.... Az első gólnál akkorát lökött a védőn, hogy letarolt egy másikat. Ha nem Vidis szemüveg van rajtad akkor Te is látnád. Nem mondom hogy nem érdemelte meg a győzelmet a Fehérvár, hiszen jóval jobb csapat, de hogy hogyan nyer az nem mindegy. És most csak erről a meccsről beszéltem.apeszosEzt a Barca-Arsenal meccsről is elmondhattuk volna pár hete, de akkor egészen véletlenül senki nem vette észre hogy a kiállításig a Barca NEM volt továbbjutó 😊.
Másrészt meg az aki a másik 2 esélyest, a Fradit és a Debrecent ennyire simán (bírói segítség nélkül) elveri, azt ne becsüljük már le. Utálom Orbán Viktort, utálom a Fideszt, de attól függetlenül A Vidi IDÉN messze a legjobb csapat. Minden csapatot mellett és ellene is vannak hibás bírói döntések, ne erre fogjuk már. nem 1-2 ponttal vezet a Vidi, ez már több mint véletlen. Áruljátok már el mivel szarabb ez a Videoton, mint pl. a tavalyi Loki...eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy Videoton létezett és az a Kovács Feri bácsi féle volt. Ami most van az egy szégyen. Az adófizetők pénzén életben tartott kormánycsapat. Nem ok nélkül nincs szurkolótábor ill. nagyon kevesen járnak ki meccsekre. Kinek tetszik ez a mesterségesen, milliárdokból felpumpált szar? Ráadásul a magyar viszonyokhoz képest is átlag felett kereső (egyik ismerősöm is ott játszik, és havi 3-5 milliókat tesz zsebre) nagy arcú lúzerekkel (Sándor Gyuri) és egy olyan edzővel, akinek már nem a magyar labdarúgásban lenne a helye.A harmadik gól is nevetséges volt. Hogy miért? Ennyi hathatós segítség után az utolsó tíz percet a pálya közepén kellett volna eltölteni, passzolgatással (mint ahogy a hollandok tették Budapesten) nem még megalázni a jogtalanul büntetett ellenfelet. A nagy magyar brazil sztár még neki is vetkőzött örömében. Én a zalaiak helyében még kétszer oda is passzoltam volna neki még utána is a labdát, hogy rúgjon még kettőt s legyen GK. A két kiállítás is borzasztó ítélet volt, nem tudom, hogy az álló Vlaszának hova kellett volna futnia a csatár elől, aki elpöckölte mellette a labdát, majd nekirontott. Valószínűleg jobb volt a Vidi, és megérdemelték a győzelmet, de nem értem, mi szükség volt ilyen röhejes ítéletekkel sújtani az ellenfelet.. Egyszerűen nevetséges és szánalmas az egész...
De petey! Látatlanul, arctalanul és ismeretlenül még egyszer ne merj "lebuzernyákozni" se engem, se Divatot.
több mint 13 éve
Azért ez az irigység duma is kezd uncsi lenni. A meccset nem a helyzetek száma alapján döntik el, és Iványi nélkül nem nagyon rúgtak volna gólt. Sokkal jobb volt a Vidi ez tény, de ez önmagában nem lett volna elég. Gosztonyi egynémely megmozdulása, -Vaskót és Eleket nem is említem- is megért volna egy sárgát. Azért mert Alves nekirohant Vlaszáknak, hát szóval.... Az első gólnál akkorát lökött a védőn, hogy letarolt egy másikat. Ha nem Vidis szemüveg van rajtad akkor Te is látnád. Nem mondom hogy nem érdemelte meg a győzelmet a Fehérvár, hiszen jóval jobb csapat, de hogy hogyan nyer az nem mindegy. És most csak erről a meccsről beszéltem.apeszosEzt a Barca-Arsenal meccsről is elmondhattuk volna pár hete, de akkor egészen véletlenül senki nem vette észre hogy a kiállításig a Barca NEM volt továbbjutó 😊.
Másrészt meg az aki a másik 2 esélyest, a Fradit és a Debrecent ennyire simán (bírói segítség nélkül) elveri, azt ne becsüljük már le. Utálom Orbán Viktort, utálom a Fideszt, de attól függetlenül A Vidi IDÉN messze a legjobb csapat. Minden csapatot mellett és ellene is vannak hibás bírói döntések, ne erre fogjuk már. nem 1-2 ponttal vezet a Vidi, ez már több mint véletlen. Áruljátok már el mivel szarabb ez a Videoton, mint pl. a tavalyi Loki...