Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó, nem érdekel, vissza kapta a Shakhtar 😛 Jó meccs, tetszik az ellenfél.szerk.: lol
több mint 13 éve
Barca drukkerként mondom, hogy nem érdemeltük meg ezt a harmadik gólt. Kapustámadás volt a szöglet előtt...JC6Ebben most ha nem haragszol nem értünk egyet mert kb egyszerre sőt sztem Villa előbb indult a labdára így szabad játék volt de ez nézőpont megítélése el szoktam ismerni ha javunkra tévednek 😛
több mint 13 éve
Sebii
3 581
kicsit jobban hozzáértőktől kérdezném, h mekkora gondot okoz egy belső védőnek ha 4 védős felállásban cserél a párjával? tehát a mostani bosingwa - iva - terry - cashley négyes helyett bosingwa - terry - iva - a.cole játszana mivel a mu rendre bal oldalon vezeti a támadásokat a gólt is onnan kaptuk iva meg nem igazán tudja fogni rooneyt. bár nekem az is jó ha josé le iva ki szélre és alex középen.Én játszottam annó középhátvédet ifi szinten és azért nem könnyű a váltás. Bár ezen a szinten már nem okoz gondot véleményem szerint.
torrest meg már kajak sajnálom rendre hajt jól játszik csak a k*rva gól nem jön össze neki 😕kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Barca drukkerként mondom, hogy nem érdemeltük meg ezt a harmadik gólt. Kapustámadás volt a szöglet előtt...
több mint 13 éve
Piqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hihetetlen szinte ugyan azt eljátszák igaz ez most megpattant
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kicsit jobban hozzáértőktől kérdezném, h mekkora gondot okoz egy belső védőnek ha 4 védős felállásban cserél a párjával? tehát a mostani bosingwa - iva - terry - cashley négyes helyett bosingwa - terry - iva - a.cole játszana mivel a mu rendre bal oldalon vezeti a támadásokat a gólt is onnan kaptuk iva meg nem igazán tudja fogni rooneyt. bár nekem az is jó ha josé le iva ki szélre és alex középen. torrest meg már kajak sajnálom rendre hajt jól játszik csak a k*rva gól nem jön össze neki 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Milyen Dinamo-val játszik az MU? Nem értem...
több mint 13 éve
Ennek a gyökér Ancelottinak pont az MU ellen kell kisérleteznie a 4-4-2-vel? :mad:
több mint 13 éve
Igen javítottam, és hát az elmúlt hetekhez képest azért igen de valóban a Sakhtor sem rossz nem is ezt írtam igazából nekik is köszönhető, hogy jó a játék nem állnak be. Így tovább! Látszik végre égnek a srácok tudják ha lehet ma kéne dűlőre jutni.Bakker srácok nézitek a Barca megint varázsol 😊 😊 😊 😊 Xavi meg Dani Alves eljátszotta a Vick D-Jax féle variációt amit aSkins ellen bemutattek és nem volt les 😛 😛 😛 😛dandeIniesta volt. De azért 1-0 után egyenlíthetett volna a Shaktar, a 2-0 ellenére nincsen azért varázslat.Pocs
több mint 13 éve
Bakker srácok nézitek a Barca megint varázsol 😊 😊 😊 😊 Xavi meg Dani Alves eljátszotta a Vick D-Jax féle variációt amit aSkins ellen bemutattek és nem volt les 😛 😛 😛 😛dandeIniesta volt. De azért 1-0 után egyenlíthetett volna a Shaktar, a 2-0 ellenére nincsen azért varázslat.
több mint 13 éve
Bakker srácok nézitek a Barca megint varázsol 😊 😊 😊 😊 Iniesta meg Dani Alves eljátszotta a Vick D-Jax féle variációt amit aSkins ellen bemutattek és nem volt les 😛 😛 😛 😛
több mint 13 éve
Örülök, hogy egy német csapat ott lesz a BL elődöntőben. Csak nem a Schalke-t vártam, hanem a kedvenc csapatomat : a Bayern-t. Ezért is örülök, hogy ez a sz.. Inter nem megy tovább.A másik meccs meg Crouch kiállításával unalmasra sikeredett bár elismerem (Barcelona drukkerként), hogy jól játszott a Real. De 10 ember ellen. Mondjuk a Barcelona ilyen helyzetben is simán (!) elverte volna. 😀
Crouch piszkafaláb becsúszásai Hrutka "gyönyörű" szereléseit juttatták eszembe. 😊
Egyébként teljesen jogos volt mindkét sárga. +sok megbánás nem volt a fején, hogy "jajj kiállítottak".
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
és használható is van?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
valami használható a chelsea meccshez? 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Sebii
3 581
Nincs valakinek linkje a Dinamo-MU meccshez?FViktor93sop://broker.sopcast.com:3912/6816
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Nincs valakinek linkje a Dinamo-MU meccshez?
több mint 13 éve
Most jött el a jóisten büntetése Materazziért... 😀azért bajnokságban is bármi lehet még.legalább a BL-re már nem kell koncentrálni...DivatMaradt az Olasz Kupa...
Igen nagy volt a Schalke. Kíváncsi vagyok, ma tud-e valami hasonlót alkotni a Sakhtar.
Crouch megmutatta, mennyire ostoba ember. A Spurs-ért kár, de őt nem sajnálom. Chivu is hasonló eset, zsinórban kétszer kiállíttatja magát, ráadásul két ilyen meccsen. 😂vassadi
kicsi szerencsénk van és Eto+Milito beveri helyzeteit simán lehetett volna ez a meccs 5-2 is...a román szimplán agybeteg, legalább most mképpen pihen kicsit, és jöhet a japó... 😊
hát köszi Stez a bizalmat, még ha szereznénk elején 2-3 gólt, egyet sztem akkor is biztosan találnának a gelsenkircheniek eme nagyszerű védelmünk ellen...sztem esélytelen, 3-5-nél még talán bizakodtam volna de így sajna nem tudok.Divat
több mint 13 éve
Hát ez nem bizalom, csak ez amolyan megérzés. 😊azért bajnokságban is bármi lehet még.legalább a BL-re már nem kell koncentrálni...DivatMaradt az Olasz Kupa...
Igen nagy volt a Schalke. Kíváncsi vagyok, ma tud-e valami hasonlót alkotni a Sakhtar.
Crouch megmutatta, mennyire ostoba ember. A Spurs-ért kár, de őt nem sajnálom. Chivu is hasonló eset, zsinórban kétszer kiállíttatja magát, ráadásul két ilyen meccsen. 😂vassadi
kicsi szerencsénk van és Eto+Milito beveri helyzeteit simán lehetett volna ez a meccs 5-2 is...a román szimplán agybeteg, legalább most mképpen pihen kicsit, és jöhet a japó... 😊
hát köszi Stez a bizalmat, még ha szereznénk elején 2-3 gólt, egyet sztem akkor is biztosan találnának a gelsenkircheniek eme nagyszerű védelmünk ellen...sztem esélytelen, 3-5-nél még talán bizakodtam volna de így sajna nem tudok.Divat
Mindig megvannak a bolond meccsek, de utána pont az ilyen biztosnak tűnő párharcok sokszor meg is fordulhatnak könnyedén, ha a vezető fél leereszt. Eto'o meg Milito életveszélyesek, ők akármikor találhatnak 4-5 gólt is, ha megkapják a lasztikat Sneijdertől.
Manapság semmi sem sikerül, bármikor fordulhat a kocka viszont. Én azt mondom, nem lefutott ez a párharc még. A Real már teljesen.
több mint 13 éve
azért bajnokságban is bármi lehet még.legalább a BL-re már nem kell koncentrálni...DivatMaradt az Olasz Kupa...
hát köszi Stez a bizalmat, még ha szereznénk elején 2-3 gólt, egyet sztem akkor is biztosan találnának a gelsenkircheniek eme nagyszerű védelmünk ellen...sztem esélytelen, 3-5-nél még talán bizakodtam volna de így sajna nem tudok.
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Legnagyobb 😀http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/torghelle-sandor-a-dusseldorfi-kaloz-2071878?nocache
több mint 13 éve
Én szinte biztos vagyok benne, hogy az Inter innen is továbbmegy.ha ilyen tuti a tipp ,akkor fogadj valamelyik irodában !
De ne legyen igazam, ünnep lenne. 😀Stez
nem túl nagy összeggel is nagyot fogsz kaszálni.... :cool:
több mint 13 éve
Én szinte biztos vagyok benne, hogy az Inter innen is továbbmegy.Az kemény lenne, mert a Schalke még 0-3-mal is továbbjutó.
De ne legyen igazam, ünnep lenne. 😀Stez
Ha rúgnak egyet hazai pályán akkor meg már 5 inter-gól kellene. Szerintem ez az a helyzet, ami már totál reménytelen.
több mint 13 éve
Én szinte biztos vagyok benne, hogy az Inter innen is továbbmegy.De ne legyen igazam, ünnep lenne. 😀