Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 626
de azért én csak meg említem Chivu esetét(múltkor Rino-val hogy is volt??) v akár a lesgyanús gólt, és jajj szegény Robinho szét lett rugdalva a vígszínházba... 😊DivatMiért, hogy volt Gattusóval?
Lesgyanús, ahogy mondod, de mondhatnám akár azt is, hogy kompenzálta Maicon kezezését. Hasonló eset, mint a Napoli elleni meccsünk, ott is volt egy vitatható tizenegyes, de nem azon múlt, szintekkel jobbak voltunk az ellenfélnél, akárcsak tegnap.
Rugdosódás mindig van, hozzátartozik egy ilyen rangadóhoz, emiatt felesleges bírálni a játékvezetőt. Azt az esetet elfelejtetted megemlíteni, amikor lehet, hogy a gólvonalon túlról ütötte vissza a labdát Abbiati. 😉
több mint 13 éve
qrvára nem érdemeltünk győzelmet mert ritka fosok voltunk, de azért én csak meg említem Chivu esetét(múltkor Rino-val hogy is volt??) v akár a lesgyanús gólt, és jajj szegény Robinho szét lett rugdalva a vígszínházba... 😊 de nembaj szegény Milan úgyis el fogja qrni 😛 😀és szégyen amit az idei rangadókon csináltunk...és aza durva h még így is meccsbe vagyunk a Scudettoért...dehát ez már csak a Serie A-t minősíti.
|
több mint 13 éve
vassadi
15 626
A játékvezetőt direkt meg se említettem, nyertünk, az a legfontosabb, összességében nem múlt rajta semmi. De pl. ahogy mondod, Maicon kezezését nem tudom, hogy nem lehetett észrevenni. A tizenegyesnél Zanettit kivéve bárki pirosat kapott volna, őt viszont tényleg csak az életműve mentette meg (és egy kicsit gondolom az is közrejátszott, hogy akkor már teljesen mindegy volt). Úgyhogy az Inter-szurkolóknak egy szavuk se lehet, nem véletlenül, hogy nem is nagyon lehet hallani a fekete-kék oldalról olyat, hogy Rizzolit szidnák. De mondom, jobbak voltunk, egyértelműen, 3-0 vagy 4-0, nem oszt-nem szoroz.hát grat a Milannak, sajna ritka gyengék voltunk, de azért némi támogatást is kaptak...nem dőlt még el a Scudetto, Napolit se írnám le.DivatTámogatást? Wtf?? Ugyanazt a meccset néztük? 😀
- Maicon kezezését "nem vette észre"...
- Ha a végén megadta a 11est, akkor már a védőt is ki kellett vna állítani, mert utolsó ember volt...
- Rengetegszer összerugdosták a Milanosokat, és még lapot se kaptak...Duff
több mint 13 éve
Duff
3 159
hát grat a Milannak, sajna ritka gyengék voltunk, de azért némi támogatást is kaptak...nem dőlt még el a Scudetto, Napolit se írnám le.DivatTámogatást? Wtf?? Ugyanazt a meccset néztük? 😀
- Maicon kezezését "nem vette észre"...
- Ha a végén megadta a 11est, akkor már a védőt is ki kellett vna állítani, mert utolsó ember volt...
- Rengetegszer összerugdosták a Milanosokat, és még lapot se kaptak...
több mint 13 éve
hát grat a Milannak, sajna ritka gyengék voltunk, de azért némi támogatást is kaptak...nem dőlt még el a Scudetto, Napolit se írnám le.legalább lilákokat telibe vertük...szép is lett volt ez a hétvége, ha még ők is nyernek. 😊
|
több mint 13 éve
vassadi
15 626
És reméljük jó lesz 2 óra mulva Milandrukkernek is lenni 😀DuffJó bizony. 😉 Amióta Milan-drukker vagyok, talán a legnagyobb siker a bajnokságban. Oda-vissza verni az Intert, óriási. Nem mondom, hogy ezzel eldőlt a scudetto sorsa, mert várnak még ránk nehéz meccsek a hátralévő fordulókban (ahogy a városi riválisra is), de hatalmas lépés a bajnoki cím felé. FORZA MILAN!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Neem, szinte már Barca bajnokit sem nézek, úgyis tudom az eredményt 😊Egyébként meg azt szeretem, amikor a magyar fociról, enbéegyről, válogatottról beszél. Talán az egyedüli szakember, aki tisztán látja mi folyik az itthoni "labdarúgásban"...
több mint 13 éve
akkor mi eszméletlen ellentétes állásponton vagyunk. Hegyi Iván annyira utálom, mint az álllat, broáf..HurkaRégebben igencsak kedveltem, de manapság annyiból áll a "szakértelme", hogy a Barcát ajnározza, illetve alázza a Realt. Nézd el ezt JC6-nak, nyilván egy Barca drukker szereti ezt hallani 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az csak nekem újdonság, hogy a lett elsőosztályt Virsligának hívják?LOL bazzeg, és tényleg 😂
Messze a legjobb liganév Európában. 😀Schleck
Bundesliga? Premier League? Serie A? Mind bekaphatja 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem baj az 😊
több mint 13 éve
Hurka
4 104
akkor mi eszméletlen ellentétes állásponton vagyunk. Hegyi Iván annyira utálom, mint az álllat, broáf..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hajdú? 😀 😀Egyszer begörcsöltem rajta 😀 Behívták a VB stúdióba, talán.
- Attila, mit mondanál erről a visszajátszásról?
- Hát, öö..szép lövés volt, meg kell hagyni. Ha nincs ott a kapus...akkor...az...öö... mindenféleképp gól... 😀 😀 😀
Bognár egy vicc, ahogy szerintem Várhidi is. Puhlt ki nem állhatom, ahogy Mészölyt is. Mindkettő a múltjából akar megélni, és rettentő nagy az arcuk...és még lehetne sorolni. Szőllő viszont eltűnt, csak nem elkapta valaki a több 10 ezer negatív kommentelő közül? 😀 (blog, ns, stb.)
Zombori? Néha mond olyanokat, hogy a falra mászok. És amikor megemeli a hangját, már tudod, hogy a vitából te győztesen nem jöhetsz ki... 😊
Akit én szívesen hallgatok/nézek, az Hegyi Iván. Na ő aztán szókimondó 😊 Ezért is bírom. Ő legalább megmondta, hogy minél rosszabb a magyar futball, annál jobb a sajtója.
több mint 13 éve
Nah Milan-Inter 3:0 reális különbség helyre állt a világ rendje. Cassano meg még mindig hülye 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Értem, persze... 😀Hajdú király, egyértelmű. De a 3 felsorolt úriember közül ha már lehet inkább Várhidi 😊 érted...peteyMondjuk a Sporttv-n sem jobb a kínálat: Zombori, Bognár, Puhl, Várhidi(mondjuk inkább őt látnám többször)peteyBoborjánt?
A mágnestáblák ördögét? 😀
Akkor már inkább Hajdú Attila.Sinisa
Én a három királyok közül egyiket sem nézem szívesen. :cool:
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Hajdú király, egyértelmű. De a 3 felsorolt úriember közül ha már lehet inkább Várhidi 😊 érted...Boborjánt?Tényleg gusztustalan, hogy lassan mindent felvásárol a Dagisport...mondjuk, még ezt el is viselném, de zeek az értékelhetetlen "szakértők" a stúdiókban..JC6Mondjuk a Sporttv-n sem jobb a kínálat: Zombori, Bognár, Puhl, Várhidi(mondjuk inkább őt látnám többször)petey
Akkor már inkább Hajdú Attila.Sinisa
több mint 13 éve
Boborjánt?Tényleg gusztustalan, hogy lassan mindent felvásárol a Dagisport...mondjuk, még ezt el is viselném, de zeek az értékelhetetlen "szakértők" a stúdiókban..JC6Mondjuk a Sporttv-n sem jobb a kínálat: Zombori, Bognár, Puhl, Várhidi(mondjuk inkább őt látnám többször)petey
Akkor már inkább Hajdú Attila.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Tényleg gusztustalan, hogy lassan mindent felvásárol a Dagisport...mondjuk, még ezt el is viselném, de zeek az értékelhetetlen "szakértők" a stúdiókban..JC6Mondjuk a Sporttv-n sem jobb a kínálat: Zombori, Bognár, Puhl, Várhidi(mondjuk inkább őt látnám többször)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tényleg gusztustalan, hogy lassan mindent felvásárol a Dagisport...mondjuk, még ezt el is viselném, de zeek az értékelhetetlen "szakértők" a stúdiókban..
több mint 13 éve
Az csak nekem újdonság, hogy a lett elsőosztályt Virsligának hívják? Messze a legjobb liganév Európában. 😀
több mint 13 éve
Szerintem Robinho lesen volt, bár nem láttam még a visszajátszást...Én sem bánom a Real bukását.
Külön örülök a Rea buktának 😀 😀
Forca Barca 4everJC6
Viszont válogatott meccsek után hagyományosan rosszul játszik a Barca.
Remélem Messi tudja vállalni a játékot, kemény meccs lesz a Villarreal ellen.
Ja, és Xavi sem játszhat 5 sárga miatt...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Robinho lesen volt, bár nem láttam még a visszajátszást...Külön örülök a Rea buktának 😀 😀
Forca Barca 4ever
több mint 13 éve
Sebii
3 581
Arsenal-iksz. Ma kifejezetten jó Manchester-szurkolónak lenni.Erről is egyedül Wenger tehet. Rendszeresen szajkózza, hogy milyen bő a keret, pedig ha az lenne, nem fogynánk el mindig a szezon végére.
Mondom, a hajrára nagyon kipukkadtak az 'ágyúsok'. 4 pont tiszta előny, ha a Spurs-Arsenalon bejön a papírforma (mert most már a hazai siker számít annak), akkor 7.vassadi
Egy igazi vezér is nagyon hiányzik a csapatból, aki az ilyen izzadós meccseket el tudja dönteni. VP rohadt jó csatár, de nem az a clutch player.
több mint 13 éve
Duff
3 159
Arsenal-iksz. Ma kifejezetten jó Manchester-szurkolónak lenni..vassadiÉs reméljük jó lesz 2 óra mulva Milandrukkernek is lenni 😀 Bár ahogy a kezdőt látom... Elég necces...
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Arsenal-iksz. Ma kifejezetten jó Manchester-szurkolónak lenni.Mondom, a hajrára nagyon kipukkadtak az 'ágyúsok'. 4 pont tiszta előny, ha a Spurs-Arsenalon bejön a papírforma (mert most már a hazai siker számít annak), akkor 7.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
mondjuk amit a spori engedett, már láttam, ahogy a 94. percben befúj egy tizit 😛azért sajnálom, hogy egy gijón ellen szakadt meg a nagy sorozat 😕