Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 088 — Cowboys fan
Senki se veszi komolyan.Kenny
de, a hazaiakHöri
de nekik muszáj.Rájuk gyújtanák a stadiont ha látványosan leszarnák az egészet.Kenny
végülis ez egy reális fenyegetés, csak annyi kell hozzá, hogy a csomópontnál ne balra forduljon a horda a rendőrörs felé, hanem jobbra, a stadion irányába...
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 088 — Cowboys fan
hát ez mekkora gyökér 😀😀😀DDD
Duff
Nagyon fogom utálni ha ezt fogja nálunk is csinálni.Kenny
majd Pepe jól lever neki egyet, aztán akkor tudni fogja, mitől fekszik.
vagy Arbeloa, ő úgyis csak a sunyi verőember szerepére jó...
több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Megint az igazságos tizenegyesekkel dől el valakinek egy meccs ... NFL-be is be kellene vezetni a 30 yardos field goalozást. Mondjuk én vagyok biztos csak soccer ellenes, meg 0-0 ellenes, de én addig fociztatnám őket amíg rendes gól nem születik.bobi0092
5 percenként -1 játékos mindkét csapatból.shawnka
Akkor meg az nyer, akinek jobb a fizikuma 120 perc után, a sportban ez is benne van nálam, nah de nem akarok én itt igazságot osztani, csak magánvélemény volt. Remélem a bácsi aki fölélőtte 1 méterrel kap majd törölközővel a seggére az öltözőben. 😀bobi0092
Ha te ezt a meccset még engedted volna játszani, akkor nemhogy inkább soccer-párti vagy, hanem emberellenes :pjjncaa
A hosszabbítás pont élvezetes volt szerintem, mondjuk kellett hozzá az is, hogy az olaszok elfáradjanak.Maga a meccs is sokkal jobb volt, mint a 2008-as negyeddöntő.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
Megint az igazságos tizenegyesekkel dől el valakinek egy meccs ... NFL-be is be kellene vezetni a 30 yardos field goalozást. Mondjuk én vagyok biztos csak soccer ellenes, meg 0-0 ellenes, de én addig fociztatnám őket amíg rendes gól nem születik.bobi0092
Akkor meg az nyer, akinek jobb a fizikuma 120 perc után, a sportban ez is benne van nálam, nah de nem akarok én itt igazságot osztani, csak magánvélemény volt. Remélem a bácsi aki fölélőtte 1 méterrel kap majd törölközővel a seggére az öltözőben. 😀bobi0092
Ha te ezt a meccset még engedted volna játszani, akkor nemhogy inkább soccer-párti vagy, hanem emberellenes :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 643
Akkor meg az nyer, akinek jobb a fizikuma 120 perc után, a sportban ez is benne van nálam, nah de nem akarok én itt igazságot osztani, csak magánvélemény volt. Remélem a bácsi aki fölélőtte 1 méterrel kap majd törölközővel a seggére az öltözőben. 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
5 percenként -1 játékos mindkét csapatból.
több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 643
Megint az igazságos tizenegyesekkel dől el valakinek egy meccs ... NFL-be is be kellene vezetni a 30 yardos field goalozást. Mondjuk én vagyok biztos csak soccer ellenes, meg 0-0 ellenes, de én addig fociztatnám őket amíg rendes gól nem születik.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nabazmeg, spanyol győzelemre elbaszni ennyi időt igazán kár volt 😛

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Látszik, hogy nincs túl nagy tét. Ennyire jól nem szoktak lőni tizenegyespárbajt, mint itt.

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 473
Ujrahasznositok.A heten beszelgettem egy kollegammal aki real drukker.Tipikus CR vs Messi.Nem vagyok jo vitapartner ebben a temaban...mivel ilyenrol ertekezni h ku a jobb?!o azt hozta fel ervnek cr mellett h tud fejelni es nem csak a tamadasbol veszi ki a reszez hanem vedekznu is tud am..Igaza van.Messi zsigerbol tolja.Roni kicsit eroltett neha de sztem is teny h komplexebb mint messi.
több mint 12 éve
Fejben nagy gátat szakíthatott át ez a német házidöntő, következő két világverseny valamelyikén szvsz lesz német arany.Asbee
2016-ban biztos sokat számít majd hogy mi történt idén 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 880 — je suis poloska
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németekAsbee
az EB-n is ott voltak pedig, meg a VB-n is...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
hagyjuk már a németeket😀
Nem fognak vb-t nyerni,szépen kiesnek az elődöntőben ahogy azt szoktak.
Hol venné komolyan egy Bayern/Dortmund mix csapat ezt a kupát?Senki se veszi komolyan.Kenny
Nyilván idén is ez a két csapat BL-ben kiesett spanyolok ellen elődöntőben... 😀 Fejben nagy gátat szakíthatott át ez a német házidöntő, következő két világverseny valamelyikén szvsz lesz német arany.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 448 — Omar's Coming Yo!
de, a hazaiakHöri
de nekik muszáj.Rájuk gyújtanák a stadiont ha látványosan leszarnák az egészet.

több mint 12 éve
de, a hazaiak

több mint 12 éve
hagyjuk már a németeket😀
Nem fognak vb-t nyerni,szépen kiesnek az elődöntőben ahogy azt szoktak.
Hol venné komolyan egy Bayern/Dortmund mix csapat ezt a kupát?Senki se veszi komolyan.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 189 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezeknek a csapatoknak nyűg ez a kupa, ahogy a németeknek is az lenne jó eséllyel.

több mint 12 éve
meg mi

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németek

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Hozza már be Soldadot Torres helyére.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 189 — Whoops, looks like something went wrong.
A Barca fele elmehetne színésznek, az a baj. Neymar meg aztán csak növeli majd ezt a színvonalat.
De mint mondtam, nálam Gilardino az Oscar-díjas. 😀

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 410
akkor nem sok játékost szerethetsz a barcából 😛eaglesmcnabb
Azért két ostoba ember(Busquets,Alves),nem kell általánosítani egy egész csapatra.
Hidd el én sajnálom a legjobban,hogy ez lett a Barcelonaból.Kenny
azért Piké sem piskóta.
több mint 12 éve
akkor nem sok játékost szerethetsz a barcából 😛eaglesmcnabb
Azért két ostoba ember(Busquets,Alves),nem kell általánosítani egy egész csapatra.
Hidd el én sajnálom a legjobban,hogy ez lett a Barcelonaból.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 880 — je suis poloska
akkor nem sok játékost szerethetsz a barcából 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 410