Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
mocskos fasszopó luzitánok! remélem szét lesz rúgva mind SzarajevóbanMegint bosnyák-portugál pótselejtező lesz, Törökország–Horvátország, Észtország–Írország, Csehország–Montenegró a további párosítás.
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/maldiv-szigetek-ismet-urbanyi-istvan-lett-a-szovetsegi-kapitany-2098616?nocacheAzt, hogy áll az alku...
erre mit lehet mondani?Amadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/maldiv-szigetek-ismet-urbanyi-istvan-lett-a-szovetsegi-kapitany-2098616?nocacheerre mit lehet mondani?
több mint 14 éve
Egyébként kivételesen teljesen reális a kiemelés. Talán Semíréket emeltem volna ki esetleg az írekkel szemben, de ez így nagyjából rendben van. Ha szerencséjük van, majd összesorsolják őket, és eldől ki a jobb."Az Európai Labdarúgó-szövetség szerdán bejelentette, hogy két kalapra osztja a 2012-es Eb-selejtező nyolc, pótselejtezőbe jutott csapatát. A „kiemelt" négyest Portugália, Csehország, Horvátország és Írország alkotja, ellenfeleik a Montenegró, Észtország, Törökország, Bosznia-Hercegovina kvartettből kerülnek ki."a kiemelésben nincs semmi undorító szerintem, csak abban, hogy most találják ki, hogy mi legyen.
Bár ezt a gyülölködjünk topikba is rakhattam volna, undorító :o :mad:diverdoc
ha csalni akarnak a soroslásnál ( 😊 ) akkor kiemelés nélkül is meg tudják oldani.Höri
több mint 14 éve
"Az Európai Labdarúgó-szövetség szerdán bejelentette, hogy két kalapra osztja a 2012-es Eb-selejtező nyolc, pótselejtezőbe jutott csapatát. A „kiemelt" négyest Portugália, Csehország, Horvátország és Írország alkotja, ellenfeleik a Montenegró, Észtország, Törökország, Bosznia-Hercegovina kvartettből kerülnek ki."a kiemelésben nincs semmi undorító szerintem, csak abban, hogy most találják ki, hogy mi legyen.
Bár ezt a gyülölködjünk topikba is rakhattam volna, undorító :o :mad:diverdoc
ha csalni akarnak a soroslásnál ( 😊 ) akkor kiemelés nélkül is meg tudják oldani.
több mint 14 éve
"Az Európai Labdarúgó-szövetség szerdán bejelentette, hogy két kalapra osztja a 2012-es Eb-selejtező nyolc, pótselejtezőbe jutott csapatát. A „kiemelt" négyest Portugália, Csehország, Horvátország és Írország alkotja, ellenfeleik a Montenegró, Észtország, Törökország, Bosznia-Hercegovina kvartettből kerülnek ki."Bár ezt a gyülölködjünk topikba is rakhattam volna, undorító :o :mad:

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
soha sem gondoltam volna, h Nasri-nak 24 éves koráig várni kell, mire ténylegesen világsztár lesz.+1, amikor először láttam 17 éves volt egy Zenit-Marseille UEFA-kupa meccsen, -15 fokban bohócot csinált a teljes Zenit védelemből, nem is 1x.
Zsoca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
horvát, portugál, ír, cseh a kiemeltektörök, bosnyák, montenegro, észt nem az
több mint 14 éve
USA megint kikapott, Ecuador ellen szerintem elég égő. Larentowicz most se játszhatott, szóval megérdemlik. Jó munkához idő kell, de szerintem lassan mehet is Klinsmann a levesbe, mert ez eddig siralom, Bradley-vel legalább néha nyertek, még ha egy köcsög is volt.
több mint 14 éve
soha sem gondoltam volna, h Nasri-nak 24 éves koráig várni kell, mire ténylegesen világsztár lesz.6 éve oda vagyok a játékáért. az egyetlen játékos, akinek a megmozdulásai hasonló érzéseket vált ki, mint amikor Del Piero csinálja a témát....

több mint 14 éve
Törökök, Portugálok essenek ki, a többi mind1 nekem. Titkon remélem, hogy a Bosnyákok, írek és észtek ott lesznek.Száni.Csütörtökön sorsolás. November 11-12 és 15én van a playoff. Mivel ez az UEFA tuti lesz kiemelés.
mikor van pótselejtező sorsolás? van benne kiemelés?Höri
A 8 ezen részt vevó csapat.
Törökország, Írország, Portugália, Bosznia-Hercegovina, Észtország, Montenegró, Csehország és Horvátországiktriad
több mint 14 éve
Száni.Csütörtökön sorsolás. November 11-12 és 15én van a playoff. Mivel ez az UEFA tuti lesz kiemelés.
mikor van pótselejtező sorsolás? van benne kiemelés?Höri
A 8 ezen részt vevó csapat.
Törökország, Írország, Portugália, Bosznia-Hercegovina, Észtország, Montenegró, Csehország és Horvátország
több mint 14 éve
Nasri továbblőtte a gallokat...Gyerünk Bosznia! 😛uh bakker, most látom szopón vannak a szerbek 😮 😕Höri
Pótselejtezzenek csak a franciák. 😛
Meg remélem az észtek is. 😊 😂Vrijbloed
De legalább kikaptak Céronáldoék a nap rangadóján. Szép volt dánok! 😊
A DFB-Elf pedig hibátlanul, 10 W-vel, 34-7 gólkülönbséggel végzett. Hasonló folytatást Klose szülőföldjén, lehetőleg sok-sok Klose góllal. 😊 (és bónusznak kijutott a szbornaja is, szóval két kedvenc külföldi válogatottam ott lesz nyáron az EBn.)
több mint 14 éve
a finnek olyan kib*szott jók voltak, hogy totálisan meggátolták sándor gyurit abban, hogy visszalépjen labdáért és szervezze a játékor 😂 ( ez lett volna a feladata)hajnal nem balszélső, és nem is mélységi irányító, nem kell rajta csodálkozni h szar volt...
istenigazából sztem szartak bele a meccsbe, azt hitték h mert mi vagyunk a magyar fiúk már meg is van a meccs, ill. rudolf a jelenlegi legjobb magyar labdarugó és kiderült h az ő hiányát érezzük meg a legjobban...
közben kamu tizi a franciáknak, szánalom (N)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Gyerünk Bosznia! 😛uh bakker, most látom szopón vannak a szerbek 😮 😕
Pótselejtezzenek csak a franciák. 😛
Meg remélem az észtek is. 😊 😂Vrijbloed
több mint 14 éve
Gyerünk Bosznia! 😛 Pótselejtezzenek csak a franciák. 😛
Meg remélem az észtek is. 😊 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amúgy a Franciák már kijutottak nem?Zsocaa pótselejtező már biztosan megvan, ahogy a bosnyákoknak is. ez az első helyről (és így az egyenesági kijutásról) szól
több mint 14 éve
dehogy jutottak. ha kikapnak, pótselejtezőszopnak a gallok, ollllléDzeko, ki más? 😊
BOSZNIA!Höri
amúgy a Franciák már kijutottak nem?Zsoca
több mint 14 éve
szopnak a gallok, ollllléDzeko, ki más? 😊
BOSZNIA!Höri
amúgy a Franciák már kijutottak nem?

több mint 14 éve
Nem szeretek károgni, főleg nem a válogatottan, de ilyen gyenge focit én már nagyon régen nem láttam 😕 nem, hogy egy passzt, egy átvételt nem tudtak megcsinálni...mindezt bármiféle elképzelés, és akarat nélkül :/ ...most meg mennek a nyilatkozatok, hogy milyen jók voltak a finnek :o közbe meg lósz@rt
több mint 14 éve
tökmindegy. nem ez a lényeg. ha(tudom h nem kezdünk így mondatot) most 5-0-ra állnánk, akkor sem érne semmit. úgyhogy ez így jó. nem rajtunk múlott, hanem a Svédeken. megint megcsinálták, amit meg kellett.valahol örülök, hogy a Svédek basszák a Hollandokat. legalább nem azzal úszik el a vb pótselejtező, hogy a Finnek ellen csak egy X fér ki belőlünk.Zsoca100%, hogy nem így játszottunk volna akkor, ha ezen múlik a továbbjutás. Legalábbis nagyon remélem. 😊Schleck
miután megvertük őket, akkor sem volt semmi esélyünk.... :/
nem jobb az ő csapatuk a miénknél, de ők tele vannak tapasztalattal, rutinnal, ami sajnos kijött megint. ha ez a csapat egybe marad, akkor talán egyszer eljutunk oda, hogy a mi kezünkben lesz a sorsunk, de ugyebár azt majd megint ki kell használni (hozzáteszem, hogy a VB csoportunk nem feltétlenül fogja ez lehetővé tenni).
Dzsudzsi miért válogatott?

több mint 14 éve
A nézők de szánalmasak voltak, istenem...Egy ilyen sorozat utolsó meccse után kifütyülni a válogatottat... Teljesen érthetetlen számomra, akármilyen meccs is volt ez.
több mint 14 éve
a kezdő sem ez lett volna, pl. Rudolf tuti játszott volnavalahol örülök, hogy a Svédek basszák a Hollandokat. legalább nem azzal úszik el a vb pótselejtező, hogy a Finnek ellen csak egy X fér ki belőlünk.Zsoca100%, hogy nem így játszottunk volna akkor, ha ezen múlik a továbbjutás. Legalábbis nagyon remélem. 😊Schleck