Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Csak akinél jogos, azokat zárják ki. 😛te komolyan gondolod h akár a lilákokat akár a steelerst v úgy egyáltalán akárkit ki mernek zárni rajtunk kívül???Divatkatasztrófa...nb2 keleti csoport...Divatígy hogy az újpestet kizárják, csak a zetet kell megelőzni.gabtsi
több mint 14 éve
nem.te komolyan gondolod h akár a lilákokat akár a steelerst v úgy egyáltalán akárkit ki mernek zárni rajtunk kívül???Divatkatasztrófa...nb2 keleti csoport...Divatígy hogy az újpestet kizárják, csak a zetet kell megelőzni.gabtsi
főleg azok után, hogy az nsk szerint május 12-én küldtek utoljára felszólító levelet, azaz az újpest már erre a szezonra is lejáró tartozással kapott lincence-t, ami ugye lehetetlen.
tavasszal mikor átvették kurvatovék a fradit, épp végelszámolást kezdett mccabe (ami csak egy picit _jobb_ mint a felszámolás amit az újpest ellen kezdtek most), ami kérdés nélküli blasz1-et jelent.
a tippem az, hogy viktor valamely spanjának kell az újpest, amelyhez most extradiscount áron lehet hozzájutni, hogy életben maradjanak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
lehet, akkor lemaradtam. Én nem hallottam semmilyen komoly szponzorrol, de akkor ok.te miről beszélsz? 😀 képzeld több szponzor is jött, és képzeld mindenki kivan fizetve, ponth gazdaságilag vagyunk egyedül rendbe...persze adósság még van, de az is szépen rendeződik, szal már csak nb1-es szintű játékosok kellenek...Divatmármint a kiesési rangadóra gondolsz a Szentélybe? talán X-re jók lesztek, azért mert a ződ haverjaitok leadták a meccset még nem jöttetek ki a szarból...bár nektek 1 ft-ért úgyis megadják majd a liszenszt.... 😀DivatHa már licensz,a kkor azért a Fradinál is kíváncsi elnnék miből van pénz, miből fizetnek, amikor az angolok már elmentek, az "átvílágítás" lezajlott nulla eredménnyel, sé semmi szopnzor nem jött azóta. Akkor honnan van pénz?zavi27
több mint 14 éve
te komolyan gondolod h akár a lilákokat akár a steelerst v úgy egyáltalán akárkit ki mernek zárni rajtunk kívül???katasztrófa...nb2 keleti csoport...Divatígy hogy az újpestet kizárják, csak a zetet kell megelőzni.gabtsi
|
több mint 14 éve
csürhe..
több mint 14 éve
te miről beszélsz? 😀 képzeld több szponzor is jött, és képzeld mindenki kivan fizetve, ponth gazdaságilag vagyunk egyedül rendbe...persze adósság még van, de az is szépen rendeződik, szal már csak nb1-es szintű játékosok kellenek...Ha már licensz,a kkor azért a Fradinál is kíváncsi elnnék miből van pénz, miből fizetnek, amikor az angolok már elmentek, az "átvílágítás" lezajlott nulla eredménnyel, sé semmi szopnzor nem jött azóta. Akkor honnan van pénz?zavi27ne keseredj el divat. rangadon megusszatok kivetelesen 4gyel aztan feltamad a detari bandamármint a kiesési rangadóra gondolsz a Szentélybe? talán X-re jók lesztek, azért mert a ződ haverjaitok leadták a meccset még nem jöttetek ki a szarból...bár nektek 1 ft-ért úgyis megadják majd a liszenszt.... 😀Divat
es leisztok mindenkit a tabella aljara.Fake
|
több mint 14 éve
Ha már licensz,a kkor azért a Fradinál is kíváncsi elnnék miből van pénz, miből fizetnek, amikor az angolok már elmentek, az "átvílágítás" lezajlott nulla eredménnyel, sé semmi szopnzor nem jött azóta. Akkor honnan van pénz?ne keseredj el divat. rangadon megusszatok kivetelesen 4gyel aztan feltamad a detari bandamármint a kiesési rangadóra gondolsz a Szentélybe? talán X-re jók lesztek, azért mert a ződ haverjaitok leadták a meccset még nem jöttetek ki a szarból...bár nektek 1 ft-ért úgyis megadják majd a liszenszt.... 😀Divat
több mint 14 éve
Na, kellemes 3 legyet egy csapásra hétvége volt ez!! 😊 Kilátástalan helyzetnkben is újabb 4 gólós győzelem, kecskeméti lila testvérek győzelem, (közvetlen rivális) zőldek bukó, tripla öröm! 😊
több mint 14 éve
katasztrófa...nb2 keleti csoport...Divatígy hogy az újpestet kizárják, csak a zetet kell megelőzni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ne keseredj el divat. rangadon megusszatok kivetelesen 4gyel aztan feltamad a detari bandamármint a kiesési rangadóra gondolsz a Szentélybe? talán X-re jók lesztek, azért mert a ződ haverjaitok leadták a meccset még nem jöttetek ki a szarból...bár nektek 1 ft-ért úgyis megadják majd a liszenszt.... 😀
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne keseredj el divat. rangadon megusszatok kivetelesen 4gyel aztan feltamad a detari banda es leisztok mindenkit a tabella aljara.
több mint 14 éve
amíg ilyen olálórika és pölöskey féle világklasszis csatárok 5!!! méterről nemh nem képesek kapura rúgni a labdát, de még átvenni se..............középpályáról és védelemről nem is beszélve...legalább kapusunk, még szerencse h 4-ből egy elmegy kategória...BÜDÖS PITSÁBA MÁR...asszem jövő héten tévések idegenbeli "rekordja" is véget fog érni...katasztrófa...nb2 keleti csoport...Divatnyenyenyenyenyenyenyenye
tan csak nem kikaptatok egy lila-feher csapattol mar megint ? 😀Fake
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
katasztrófa...nb2 keleti csoport...Divatnyenyenyenyenyenyenyenye
tan csak nem kikaptatok egy lila-feher csapattol mar megint ? 😀
több mint 14 éve
ne feledjétek, 18.00 órától DVTK-ETO feltehetőleg teltház előtt. a 19.00-es meccsek előtt legalább az első félidőt mindenki nézze, ha mi nyerünk 1 pontra megközelítjük a dobogót, ha az eto akkor meg átveszik a vezetést, szal jó meccsre lehet számítani 😊kristofvalami félelmetes a hangulat már most
több mint 14 éve
http://futballsznob.blog.hu/2011/09/25/bortonbe_megy_az_olaszok_hoheraújranézve a cikkben lévő első videót, csoda, hogy ez az ember még élt...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne feledjétek, 18.00 órától DVTK-ETO feltehetőleg teltház előtt. a 19.00-es meccsek előtt legalább az első félidőt mindenki nézze, ha mi nyerünk 1 pontra megközelítjük a dobogót, ha az eto akkor meg átveszik a vezetést, szal jó meccsre lehet számítani 😊
több mint 14 éve
Szűk 2 hetet mondanak.Rooney sérülése engem sokkal inkább aggaszt, mint a pontvesztés... :/vassadiFerguson szerint nem komoly, de jövő héten még szinte biztosan nem játszhat. A Norwich-ot nélküle is verni kell, utána pedig úgyis két hetes szünet jön az EB-selejtezők miatt. Az a fő, hogy az Anfielden bevethető legyen.
De nem lesz ez így jó, ha minden héten lesérül valaki hosszabb-rövidebb időre...vassadi
Amúgy ez az X teljesen reális, a Stoke fizikaliag főleg középen felőrölte az Unitedet. A hibás bírói döntéseket meg majd bőven visszakapja még a csapat.
több mint 14 éve
Rooney sérülése engem sokkal inkább aggaszt, mint a pontvesztés... :/vassadiFerguson szerint nem komoly, de jövő héten még szinte biztosan nem játszhat. A Norwich-ot nélküle is verni kell, utána pedig úgyis két hetes szünet jön az EB-selejtezők miatt. Az a fő, hogy az Anfielden bevethető legyen.
De nem lesz ez így jó, ha minden héten lesérül valaki hosszabb-rövidebb időre...
több mint 14 éve
Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...Divatfélmeccsre jó ,majd végig diégósat jáccunk, eccer M másszor F 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
off: Ha eladtam volna a kocsim, az lennék? 😀A Paks edzője, Karesz nagy haverom, tarjánban a beceneve: Bundás Karcsi 😀 😀 😀
több mint 14 éve
hát ez elég gyenge volt, de majd mingyá meg is kapod tőle... 😀Hát igazából csak akkor lennél, ha már előtte is az lettél volna 😊Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...Divataz összes pénzem feltettem volna az Inter W-re az edzőbuktatás után... most milliomos lennék 😀JC6
Sobri mode off.fetomy
|
több mint 14 éve
Hát igazából csak akkor lennél, ha már előtte is az lettél volna 😊Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...Divataz összes pénzem feltettem volna az Inter W-re az edzőbuktatás után... most milliomos lennék 😀JC6
Sobri mode off.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...Divataz összes pénzem feltettem volna az Inter W-re az edzőbuktatás után... most milliomos lennék 😀