Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
miilann leírtam hogy egyetlen egyszer fejelt szabályosan, a góljánál. Rooney sérülése mennyire durva?davemayernem is neked válaszoltam, de akkor most leírom, ez is egy jó nagy baromság, szal felesleges ismételgetni. 😉
child please!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes eredmény ez a 4-4 😀
több mint 14 éve
Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.Schleckén nem adtam volna pirosat de mivel elfogult vagyok, így ez nem releváns. ami tetszett, hogy nem játszott Lampard, a szélsők felfutásai, Ramires ami viszont nem, hogy megint dekoncentráltak voltunk az előnyünk tudatában a végén, aminek megint kapott gól lett a vége.
több mint 14 éve
barca: ************! :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
8 évesen próbálta, de egyszer nem figyelt oda, mikor a palánk környékén futott, és a nyakát durván beütötte a gyűrűbe :/kosárlabda 😀DuffCrouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...DuffHát most mit csináljon szegény, ha a többiek feje könyökmagasságban van neki :/fetomy
több mint 14 éve
nem tudom mitől lett ennyire erős a védelmünk, mert ma is, csak Rafinha volt új játékos hátul. (+Neuer) 1 gólt kapni 9 meccsen.. azt kell, hogy mondjam, hogy elégedett vagyok maximálisan a csapattal.Amadeus91pont ezen agyaltam én is, és akkor se értem h lehet ien jó a védelem...
|
több mint 14 éve
Sőt, az első két meccsen mutatott játékunk botrányosan rossz volt, elképzelés nélkül.Én is mindenre számítottam a szezon előtt, de arra, hogy így lehúzzuk hátul a reteszt hétről hétre, arra azért nem. 😊 Nyilván blődség ilyet mondani, de így elnézve reális lehet, hogy 34 meccs után max 20 gólt kapjunk. Ez csak egy ilyen álomszerű valami. 😊Vrijbloedaz első meccsen mutatott kabaré után kb. én is.... még ha Kroos elkezdeni irányítani.Amadeus91
Ugye a majd 180 perc után rúgott gól nélkül álltunk a ligában, és öltettelen volt a támadójáték.
Ha nincs Wolfsburgban az a Luis Gustavo gól, ki tudja hol állnánk most. Az nagy löketet adott, lehetett érezni. Mint anno a Juventus ellen aratott fölényes győzelem. 😊
több mint 14 éve
miilann leírtam hogy egyetlen egyszer fejelt szabályosan, a góljánál. Rooney sérülése mennyire durva?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
lol, hülyeséget én is tudok mondani. 😂Crouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...Duff1-1. Ha itt nem nyerünk Fergusont örökre elfogják tiltani...Duffmég a PL-szintet is sikerült alulmúlnia ennek a játékvezetői garnitúrának akik ezen a meccsen voltak. Crouch-nak 1 olyan felugrása volt amikor nem támaszkodott 2 kézzel, pont a gól előtt de ott is csak azért nem mert lendületből érkezett és Jones& Ferdinand elcseszték a helyezkedést.
Giggs meg folytathatta volna a hagyományt (minden PL-szezonban gól), kár hogy nem sikerült ott a végén.
Andersont fejbe rúgnám a sok hülye labdája miatt, Fergusontól meg megkérdezném hogy Chica helyére miért Owent hozta be? Az utolsó 20 percben teljesen elfáradt,csupa rossz döntést hozott.
A vicc az hogy a 4. perc után már nem is kellett volna meccsről beszélni, így meg 2 pontunk bánta ezt a szart.davemayer
egyébként a mai góljánál is szabályosan fejelt. arról nem is beszélve, hogy ferdinand két kézzel lökte mindeközben. 😉
child please!
több mint 14 éve
Rooney sérülése engem sokkal inkább aggaszt, mint a pontvesztés... :/
több mint 14 éve
Én is mindenre számítottam a szezon előtt, de arra, hogy így lehúzzuk hátul a reteszt hétről hétre, arra azért nem. 😊 Nyilván blődség ilyet mondani, de így elnézve reális lehet, hogy 34 meccs után max 20 gólt kapjunk. Ez csak egy ilyen álomszerű valami. 😊Vrijbloedaz első meccsen mutatott kabaré után kb. én is.... még ha Kroos elkezdeni irányítani.
több mint 14 éve
kosárlabda 😀Crouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...DuffHát most mit csináljon szegény, ha a többiek feje könyökmagasságban van neki :/fetomy
több mint 14 éve
Crouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...DuffHát most mit csináljon szegény, ha a többiek feje könyökmagasságban van neki :/
több mint 14 éve
Én is mindenre számítottam a szezon előtt, de arra, hogy így lehúzzuk hátul a reteszt hétről hétre, arra azért nem. 😊 Nyilván blődség ilyet mondani, de így elnézve reális lehet, hogy 34 meccs után max 20 gólt kapjunk. Ez csak egy ilyen álomszerű valami. 😊
több mint 14 éve
Crouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...még a PL-szintet is sikerült alulmúlnia ennek a játékvezetői garnitúrának akik ezen a meccsen voltak. Crouch-nak 1 olyan felugrása volt amikor nem támaszkodott 2 kézzel, pont a gól előtt de ott is csak azért nem mert lendületből érkezett és Jones& Ferdinand elcseszték a helyezkedést.Ferguson megint bírózni fog - teljes joggal...davemayer1-1. Ha itt nem nyerünk Fergusont örökre elfogják tiltani...Duff
Giggs meg folytathatta volna a hagyományt (minden PL-szezonban gól), kár hogy nem sikerült ott a végén.
Andersont fejbe rúgnám a sok hülye labdája miatt, Fergusontól meg megkérdezném hogy Chica helyére miért Owent hozta be? Az utolsó 20 percben teljesen elfáradt,csupa rossz döntést hozott.
A vicc az hogy a 4. perc után már nem is kellett volna meccsről beszélni, így meg 2 pontunk bánta ezt a szart.davemayer
több mint 14 éve
nem tudom mitől lett ennyire erős a védelmünk, mert ma is, csak Rafinha volt új játékos hátul. (+Neuer) 1 gólt kapni 9 meccsen.. azt kell, hogy mondjam, hogy elégedett vagyok maximálisan a csapattal.Majd bealudtam a Robben gólig, kemény összecsapás lesz. Összességében most már talán elmondható, hogy HOSSZABB távon IGAZI vetélytársunk jelenleg nincs. A Gladbach nyilván lejjebb csúszik majd. Esetleg a Werder.VrijbloedLaza 3-0, ismét kapott gól nélkül. 😊 :cool:VrijbloedRáadásul úgy,h látványosan a keddi meccsre pihent a csapat. Csakúgy, mint a City, amikor éppen az ő meccsüket néztem. Jó összecsapásra van kilátás.Seventh Son
több mint 14 éve
Majd bealudtam a Robben gólig, kemény összecsapás lesz. Összességében most már talán elmondható, hogy HOSSZABB távon IGAZI vetélytársunk jelenleg nincs. A Gladbach nyilván lejjebb csúszik majd. Esetleg a Werder.Laza 3-0, ismét kapott gól nélkül. 😊 :cool:VrijbloedRáadásul úgy,h látványosan a keddi meccsre pihent a csapat. Csakúgy, mint a City, amikor éppen az ő meccsüket néztem. Jó összecsapásra van kilátás.Seventh Son
több mint 14 éve
még a PL-szintet is sikerült alulmúlnia ennek a játékvezetői garnitúrának akik ezen a meccsen voltak. Crouch-nak 1 olyan felugrása volt amikor nem támaszkodott 2 kézzel, pont a gól előtt de ott is csak azért nem mert lendületből érkezett és Jones& Ferdinand elcseszték a helyezkedést.Ferguson megint bírózni fog - teljes joggal...davemayer1-1. Ha itt nem nyerünk Fergusont örökre elfogják tiltani...Duff
A vicc az hogy a 4. perc után már nem is kellett volna meccsről beszélni, így meg 2 pontunk bánta ezt a szart.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Laza 3-0, ismét kapott gól nélkül. 😊 :cool:VrijbloedRáadásul úgy,h látványosan a keddi meccsre pihent a csapat. Csakúgy, mint a City, amikor éppen az ő meccsüket néztem. Jó összecsapásra van kilátás.
több mint 14 éve
nagyon gyenge meccsen 0-0 a Vasas ellen...
több mint 14 éve
Laza 3-0, ismét kapott gól nélkül. 😊 :cool:
több mint 14 éve
Ferguson megint bírózni fog - teljes joggal...davemayer1-1. Ha itt nem nyerünk Fergusont örökre elfogják tiltani...
több mint 14 éve
Ilyen nincs hogy a bíró Torresnek csak sárgát ad mert olyan szépen néz a kék szemével. Tök mind1 ki csúszik be, ha jár akkor meg kell kapnia a pirosat.Csúnyán jött, de hozzá sem ért a gyerek lábához. Mondom, meg lehetett adni, de egy ilyen, alapvetően nem durva játékosnak szerintem a sárga jobb ítélet lett volna.SchleckTeljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.SchleckPáros lábbal ment oda? Miaz, h nem piros? 😀Duff
több mint 14 éve
Ezt a becsúszást még Ashley Cole is megirigyelné. Isteni szerencse, hogy nem találta el a lábát telibe.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.