Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Csúnyán jött, de hozzá sem ért a gyerek lábához. Mondom, meg lehetett adni, de egy ilyen, alapvetően nem durva játékosnak szerintem a sárga jobb ítélet lett volna.Teljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.SchleckPáros lábbal ment oda? Miaz, h nem piros? 😀Duff
több mint 14 éve
Stokeból 2 embert le kellett vna küldeni az első 8 perc alatt 😀
több mint 14 éve
Ferguson megint bírózni fog - teljes joggal...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Teljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.SchleckPáros lábbal ment oda? Miaz, h nem piros? 😀
több mint 14 éve
Kozármisleny-MTK 3-5 😀 és az élen is vagyunk!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Tud valaki linket az Újpest meccsre? 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Teljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.
több mint 14 éve
ha fel is jutnak, nem lesz lóvé a licencre.A csaba tuti nem fog feljutni,erre bármennyi pénzt ráteszek :rolleyes:JoeyPorterráadásul a Békéscsaba feljutó jelöltnek számít, szal jó eredmény ezHurkakonkrétan ez volt az első pontvesztesége a csabaiaknak 😊kristof
több mint 14 éve
a-a, Eger ellen is döntetlent játszottak a 2. fordulóbanráadásul a Békéscsaba feljutó jelöltnek számít, szal jó eredmény ezHurkakonkrétan ez volt az első pontvesztesége a csabaiaknak 😊kristof
több mint 14 éve
pont ma este volt Békéscsaba-Szeged villanyfényes NB2es meccs, a 3 kiállítással tarkított meccsen 0-0 lett az eredmény. kb 400-500an voltak, ebből félszáz szegedi. remélem feljutnak az otp ligába, Hajrá Szeged!kristofAz NSO 1000 nézőt ír 😀JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintem se, pedig nb2es szinten nincs rossz csapatuk, én a Szolnok Mezőkövesd duótól várok nagy csatát az első helyértA csaba tuti nem fog feljutni,erre bármennyi pénzt ráteszek :rolleyes:JoeyPorterráadásul a Békéscsaba feljutó jelöltnek számít, szal jó eredmény ezHurkakonkrétan ez volt az első pontvesztesége a csabaiaknak 😊kristof
több mint 14 éve
A csaba tuti nem fog feljutni,erre bármennyi pénzt ráteszek :rolleyes:ráadásul a Békéscsaba feljutó jelöltnek számít, szal jó eredmény ezHurkakonkrétan ez volt az első pontvesztesége a csabaiaknak 😊kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ráadásul a Békéscsaba feljutó jelöltnek számít, szal jó eredmény ezHurkakonkrétan ez volt az első pontvesztesége a csabaiaknak 😊
több mint 14 éve
jelenleg megelőzik még a Nyíregyházát is például 😊 ráadásul a Békéscsaba feljutó jelöltnek számít, szal jó eredmény ezremélem bennmaradnak az nb2ben 😀 😀Höriakkor "majdnem földi". Én Békéscsabán nőttem fel. 😀Amadeus91pont ma este volt Békéscsaba-Szeged villanyfényes NB2es meccs, a 3 kiállítással tarkított meccsen 0-0 lett az eredmény. kb 400-500an voltak, ebből félszáz szegedi. remélem feljutnak az otp ligába, Hajrá Szeged!kristof
több mint 14 éve
remélem bennmaradnak az nb2ben 😀 😀pont ma este volt Békéscsaba-Szeged villanyfényes NB2es meccs, a 3 kiállítással tarkított meccsen 0-0 lett az eredmény. kb 400-500an voltak, ebből félszáz szegedi. remélem feljutnak az otp ligába, Hajrá Szeged!kristofa hét legtöbb napjánHöriakkor "majdnem földi". Én Békéscsabán nőttem fel. 😀Amadeus91
több mint 14 éve
de kár, hogy nem lehet már lájkolni. 😊jó az minket is felturbóz mindig minimum 500ra 😀eaglesmcnabbpont ma este volt Békéscsaba-Szeged villanyfényes NB2es meccs, a 3 kiállítással tarkított meccsen 0-0 lett az eredmény. kb 400-500an voltak, ebből félszáz szegedi. remélem feljutnak az otp ligába, Hajrá Szeged!kristofAz NSO 1000 nézőt ír 😀JC6

több mint 14 éve
jó az minket is felturbóz mindig minimum 500ra 😀pont ma este volt Békéscsaba-Szeged villanyfényes NB2es meccs, a 3 kiállítással tarkított meccsen 0-0 lett az eredmény. kb 400-500an voltak, ebből félszáz szegedi. remélem feljutnak az otp ligába, Hajrá Szeged!kristofAz NSO 1000 nézőt ír 😀JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pont ma este volt Békéscsaba-Szeged villanyfényes NB2es meccs, a 3 kiállítással tarkított meccsen 0-0 lett az eredmény. kb 400-500an voltak, ebből félszáz szegedi. remélem feljutnak az otp ligába, Hajrá Szeged!kristofAz NSO 1000 nézőt ír 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pont ma este volt Békéscsaba-Szeged villanyfényes NB2es meccs, a 3 kiállítással tarkított meccsen 0-0 lett az eredmény. kb 400-500an voltak, ebből félszáz szegedi. remélem feljutnak az otp ligába, Hajrá Szeged!akkor "majdnem földi". Én Békéscsabán nőttem fel. 😀Amadeus91szegedi vagy? :oAmadeus91a hét legtöbb napjánHöri
több mint 14 éve
Na jó, de ilyet nyilatkozni, hogy korgó gyomorral ment edzésre kicsit vicces...JC6mien edzésre? bajnoki címért zajló meccsre... 😀
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nehogy már ne legyen nála 100 forint pár kiflire...Na jó, de ilyet nyilatkozni, hogy korgó gyomorral ment edzésre kicsit vicces...JC6szerintem inkább szomorú.Amadeus91
több mint 14 éve
Na jó, de ilyet nyilatkozni, hogy korgó gyomorral ment edzésre kicsit vicces...JC6szerintem inkább szomorú.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na jó, de ilyet nyilatkozni, hogy korgó gyomorral ment edzésre kicsit vicces...
több mint 14 éve
Hát, ha felszámolják valóban az Újpestet, akkor csak igaz ami Pollák mondott.
több mint 14 éve
nem igazán látom benne a logikát, hogy miért hazudna erről, sztem tuti óriási a gond Újpesten