Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
azon mi is gondolkodtunk hogy nyugodtan odaadhatnák azt a vendégeknek ha jön egy nagyobb tábor800-at kaptunk mi isJociszomorúan hallom 😕
kár, hogy nem látok rá reális esélyt, hogy a Szívtiprókkal szembeni lelátórészt kapjuk meg, pedig biztos megtöltenénk
(tanulhatnának a nyír1től, tavaly megduplázták a vendégszektor méretét, hogy mindenki beférjen, ráadásul a jegybevételből ők se jártak rosszul)kristof
de hát ott nincs szükség a kis pénzre
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
800-at kaptunk mi isJociszomorúan hallom 😕
kár, hogy nem látok rá reális esélyt, hogy a Szívtiprókkal szembeni lelátórészt kapjuk meg, pedig biztos megtöltenénk
(tanulhatnának a nyír1től, tavaly megduplázták a vendégszektor méretét, hogy mindenki beférjen, ráadásul a jegybevételből ők se jártak rosszul)
több mint 14 éve
800-at kaptunk mi isIgen Divat. Salgótarján és Miskolc álmaim városa. Talán még Ózd. 😀egy meccsre le tudsz jönni hétvégére, de ha messze van akkor:
fetomy
2011.10.21. péntek 18.00, Bp. Bozsik Stadion, Honvéd-Diósgyőr
lehet jönni, idegenben is jó hangulatot szoktunk csinálni, ez neked is szól Hurka 😉
sajna jövőhétre a Loki csak 800 vendégjegyet biztosít, remélem lobbizik még valamennyiért majd a vezetőség, a triplája is simán elmenne 😊kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igen Divat. Salgótarján és Miskolc álmaim városa. Talán még Ózd. 😀egy meccsre le tudsz jönni hétvégére, de ha messze van akkor:
fetomy
2011.10.21. péntek 18.00, Bp. Bozsik Stadion, Honvéd-Diósgyőr
lehet jönni, idegenben is jó hangulatot szoktunk csinálni, ez neked is szól Hurka 😉
sajna jövőhétre a Loki csak 800 vendégjegyet biztosít, remélem lobbizik még valamennyiért majd a vezetőség, a triplája is simán elmenne 😊
több mint 14 éve
Igen Divat. Salgótarján és Miskolc álmaim városa. Talán még Ózd. 😀Milyen mezt akarsz te? 😀
több mint 14 éve
mar a mult heten is irni akartam, de elfelejtettem, pedig szerintem vicces:az NCAA soccerben - noiben es ferfiben egyarant - annyit es akkor cserelhetnek a csapatok, amennyit akarnak, sot egy jatekos akar tobbszor is visszaallhat 😊 persze nem viszik igy se tulzasba, de egy OT-s noi meccsen volt olyan, hogy egy csajszi mar harmadszorra ment vissza...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Sanyigyuri kezd kicsit 2011 Polonkai Attilája lenni.. 😀 Annyi különbséggel, hogy gyakrabban csinál valamit..el lehet menni akár Miskolcra is... 😀
Na Lipták legalább próbajátékra eljutott valahova 1 hónap alatt. DzsDzs meg már edzett nem? De ha nem is, sanyeszgyuresz úgyis tökéletesen megoldja helyette 😂
btw ha Fehérváron is olyan szurkolás lenne, mint a diós győri édesnél, lehet én is rászánnék néha egy kis pénzt, hogy kimenjek...fetomy
HOL A MEZEM??? 😕
|
több mint 14 éve
Sanyigyuri kezd kicsit 2011 Polonkai Attilája lenni.. 😀 Annyi különbséggel, hogy gyakrabban csinál valamit..Na Lipták legalább próbajátékra eljutott valahova 1 hónap alatt. DzsDzs meg már edzett nem? De ha nem is, sanyeszgyuresz úgyis tökéletesen megoldja helyette 😂
btw ha Fehérváron is olyan szurkolás lenne, mint a diós győri édesnél, lehet én is rászánnék néha egy kis pénzt, hogy kimenjek...
több mint 14 éve
Lipták nem Swansea?Még mindig csak próbajátékon van
Gera és Dzsudzsák egészséges ?Höri
És ha nem egészségesek?? Hol számít az nekünk?? 27.-ek vagyunk a világranglistán 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Finnek elleni keret:Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Csernyánszki Norbert (Paksi FC), Király Gábor (1860 München)
Védők: Halmosi Péter (Haladás), Juhász Roland (Anderlecht), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Lázár Pál (Samsunspor), Lipták Zoltán (klub nélkül), Vanczák Vilmos (Sion), Varga József (Debreceni VSC)
Középpályások: Czvitkovics Péter (Kortrijk), Dzsudzsák Balázs (Anzsi Mahacskala), Elek Ákos (Videoton), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koman Vladimir (Sampdoria), Sándor György (Videoton), Vadócz Krisztián (NEC Nijmegen)
Csatárok: Priskin Tamás (Ipswich Town), Rudolf Gergely (Panathinaikosz), Szabics Imre (Sturm Graz)
több mint 14 éve
NST-nél sem tudtak elmenni szó nélkül a tegnapi meccs mellett: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/26/Nem_erdekel_mas_-_Vigyazat_magyar_foci/

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
legyen úgy, azért köszönjétek meg Leisztinger Úrnak, de előbb-utóbb ezt vki ki akarja/fogja venni... 😊csak bevárta a szurkolókat 😛verinájsz, eccer azért belesült szegényke... 😊Divatahol ugye van pénz és normálisan fel is használják...bár kérdés h meddig... 😊Divat
a második felvetésedre pedig: http://dvtk.eu/hirek/nagy-fejlesztesek-elott-all-a-dvtk/3705/
100 év alatt az első profi vezetőség, csak nézd meg mit értek el 1 (egy!) év alatt és, hogy még mi várható
fel se tudom fogni, hogy mi folyik itt 😊kristof
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak bevárta a szurkolókat 😛ahol ugye van pénz és normálisan fel is használják...bár kérdés h meddig... 😊DivatKell ennél szebb momentum mint 02:10től? :rolleyes:verinájsz, eccer azért belesült szegényke... 😊Divat
http://www.youtube.com/watch?v=L-LByZMLQpw&feature=player_embedded#!Hanni
a második felvetésedre pedig: http://dvtk.eu/hirek/nagy-fejlesztesek-elott-all-a-dvtk/3705/
100 év alatt az első profi vezetőség, csak nézd meg mit értek el 1 (egy!) év alatt és, hogy még mi várható
fel se tudom fogni, hogy mi folyik itt 😊
több mint 14 éve
nemhiszem, mivel ő már a szerződés csökkentésekkor jött szal valszeg nem volt túlbérezve, és 1000%-ig biztos vok benne h pl olálórika jóval többet keres, és nem hiszem h bármivel is jobb lenne mint Félix volt...én csak azt nem értem, h Döme azért baszta ki Félixet, mert nem Fradi szintű játékos, akkor Ottenen, Jován és Hakolán kívűl egyáltalán h lehet bárki is a keret tagja? lehet Dömének be kéne öltöznieDivatgondolom a fizetése sokkal inkább fradi szintű volt, mint a többieké, ezért ő lett cutolva 😉Höri
na és akkor gyémántfokozatú támogató lett nálunk a Groupama...kíváncsi leszek igazolunk-e abból a pénzből legalább egy normális csatárt vagy szervező középpályást...
|
több mint 14 éve
én csak azt nem értem, h Döme azért baszta ki Félixet, mert nem Fradi szintű játékos, akkor Ottenen, Jován és Hakolán kívűl egyáltalán h lehet bárki is a keret tagja? lehet Dömének be kéne öltöznieDivatgondolom a fizetése sokkal inkább fradi szintű volt, mint a többieké, ezért ő lett cutolva 😉
több mint 14 éve
ahol ugye van pénz és normálisan fel is használják...bár kérdés h meddig... 😊Kell ennél szebb momentum mint 02:10től? :rolleyes:verinájsz, eccer azért belesült szegényke... 😊Divat
|
több mint 14 éve
Kell ennél szebb momentum mint 02:10től? :rolleyes:verinájsz, eccer azért belesült szegényke... 😊
|
több mint 14 éve
Kell ennél szebb momentum mint 02:10től? :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=L-LByZMLQpw&feature=player_embedded#!
több mint 14 éve
ez a zete ellen még mi is villogtunk, szal sztem ebből nem szabad kiindulni...hétvégén viszont ismét történelmi meccs lesz: végre elverjük vityáéket or megszakad szóza idegenbeli sorozata, és sztem mki tudja h meik fog ebből bekövetkezni...Es az oszefoglalo alapjan el kell ismernem, hogy most a Vidi is gyonyoru tamadasokat vezetett, nagyon szep golokat lott! OK, hogy a ZTe volt, de akkor is.zavi27Jólvan, egyezzünk ki, hogy egyik csapat sem esik majd ki, enélkül a 2 csapat nélkül nem lehet magyar bajnokság. 😊zavi27ó dehogynem, max majd valaki másra bízzuk a verekedést és rongálást 😛
btw milyen nagyon meglepő amúgy, hogy az a csillagászati mértékű loki/győr ugyanúgy bebukja azokat az idegenbeli meccseket, amiket mi is...fetomy
én csak azt nem értem, h Döme azért baszta ki Félixet, mert nem Fradi szintű játékos, akkor Ottenen, Jován és Hakolán kívűl egyáltalán h lehet bárki is a keret tagja? lehet Dömének be kéne öltöznie, ő biztos kihasználná a helyzeteit, bár nálunk már az is nagy szó h egyáltalán vki helyzetb kerüljön( igaz lórika??) nem gondoltam volna, h 3 év nb2 után lehet rosszabb, de úgy látszik tévedtem, mert van lejjebb....
|
több mint 14 éve
Es az oszefoglalo alapjan el kell ismernem, hogy most a Vidi is gyonyoru tamadasokat vezetett, nagyon szep golokat lott! OK, hogy a ZTe volt, de akkor is.Jólvan, egyezzünk ki, hogy egyik csapat sem esik majd ki, enélkül a 2 csapat nélkül nem lehet magyar bajnokság. 😊zavi27ó dehogynem, max majd valaki másra bízzuk a verekedést és rongálást 😛
btw milyen nagyon meglepő amúgy, hogy az a csillagászati mértékű loki/győr ugyanúgy bebukja azokat az idegenbeli meccseket, amiket mi is...fetomy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gratula a Diosgyőrnek,èlmèny nèzni ezeket a tömött lelàtókat.hangulatot! Ès ilyen jó csapatra sem emlèkszem èn ott. Még több ilyen csapat,közönsèg kellene.zavi27valami kibaszott jó volt a meccs és a hangulat is.
el se tudom képzelni mi lesz még itt ha így folytatjuk, jövőhéten megyünk a Lokihoz, tömött vendéglelátó ha pontot szerzünk akkor, ááá.
ősszel van még: Pécs(o), Honvéd(i), Haladás(o), Vasas(i), ZTE(i), Fradi(o) (nem akarom elkiabálni de ez akár 6 W is lehet)
:cool:
több mint 14 éve
Jólvan, egyezzünk ki, hogy egyik csapat sem esik majd ki, enélkül a 2 csapat nélkül nem lehet magyar bajnokság. 😊zavi27ó dehogynem, max majd valaki másra bízzuk a verekedést és rongálást 😛
btw milyen nagyon meglepő amúgy, hogy az a csillagászati mértékű loki/győr ugyanúgy bebukja azokat az idegenbeli meccseket, amiket mi is...
több mint 14 éve
v max lesz nb2-es derby... 😀Jólvan, egyezzünk ki, hogy egyik csapat sem esik majd ki, enélkül a 2 csapat nélkül nem lehet magyar bajnokság. 😊zavi27Csak akinél jogos, azokat zárják ki. 😛zavi27ez kapufa... 😉Divat
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Végre kikapott ez a nagyarc csertői! Ha van edző , akit ki nem állhatok, akkor az ő....