Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Vki megmondja, hogy ennek a világranglista dolognak mi értelme van? http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/a-magyar-valogatott-27-a-vilagranglistan-2095847
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Jó ez az Inter.JC6
Hát Gasperini sem lesz sokáig Inter edző. Azért ez mar kezd ciki lenni.Toca
Elég látványosan kinyírták a játékosok.
Edzőváltás után mindegyik megtanul hirtelen újra focizni.
Ha én lennék a tulaj akkor azért rendesen seggbebaszkudnám a Sneijder féle edzőbuktatókat.

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
A Torres-helyzet, hátha valaki még nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v=5pR7NeIJOKU
😂vassadi
Heskey would've scored that

Ettől a kommenttől kifeküdtem. Pedig imádom Heskeyt.

Szerintem túl van ez reagálva. Nagyon rá van szállva a média. (Amit átigazolásának körülményei és költségei miatt nem is csodálok, de ez a helyzet miatt kikezdeni tán nem kéne.)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Jó ez az Inter.JC6
Hát Gasperini sem lesz sokáig Inter edző. Azért ez mar kezd ciki lenni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó ez az Inter.
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
kész, meghaltam: http://www.youtube.com/watch?v=OLzpqs1E__s

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Ismét nyert a Kolozsvár. Immáron már csak 1 ponttal megy a Dinamo. 😀 Irány Európa!

Közben Rudnevs a Poznanban 7 meccsen 11 gól 😀 Vele lehet nem lenne tökutolsó a ZTE.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 822 — Whoops, looks like something went wrong.
remélem kiutálják a Chelseaből is, aztán opcióval elhozzák Gallianiék 😀

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
teljes joggal.
sztem nagyon jó volt vasárnap.
persze az a helyzet ordító volt, de ugye egyáltalán nem az a kérdés, hogy egy ilyet be tud-e rúgni. adott egy gólpasszt ramiresnek (asszem), amit legalább olyan nehéz volt kihagyni. helyzetbe került, voltak lehetőségei, gólt is rúgott. top3 center a világon, előbb utóbb be fog indulni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az első gólnál Smalling egyértelműen lesről indult, a második véleményes, a tizenegyes szerintem jogos volt, a győzelem pedig végképp.

😂vassadi
elképesztő ez a gyerek...
nem egészen egy éve még a világ a lábai előtt hevert és mindenki rá verte a pöcsét, most meg a fél világ utálja és szinte minden meccsen ilyen, vagy ehhez hasonló helyzeteket hagy ki.. mint ha fejben tönkrement volna teljesenStez
Az a durva, hogy közben ezen a meccsen lőtt egy szerintem csodálatos gólt: http://videa.hu/videok/sport/manchester-united-3-1-chelsea-facebook-goal100.com-http-www.facebook.com-goal10-6gTYZGJvhDInPDyy
Itt még teljesen úgy néz ki, mint csúcsformájában, erre utána kihagyta azt a helyzetet, ezt már nem is értem.
Viszont én még mindig bízom benne. 😊

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Torres a vidibe jön télen.fetomy
inkább DVTK, a jobbféle spanyolok ott toljál.. 😀 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Torres a vidibe jön télen.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
nem egészen egy éve még a világ a lábai előtt hevert és mindenki rá verte a pöcsét, most meg a fél világ utálja és szinte minden meccsen ilyen, vagy ehhez hasonló helyzeteket hagy ki.. mint ha fejben tönkrement volna teljesenStez
Megy az Anzsiba (esetleg a PSG-be vagy a Malagába)...
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Flame on

Chelsea egy játékos temető 😀

Flame off

Elmenne valami spanyol csapatban helyreállna kicsit fejben
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 822 — Whoops, looks like something went wrong.
Az első gólnál Smalling egyértelműen lesről indult, a második véleményes, a tizenegyes szerintem jogos volt, a győzelem pedig végképp.

😂vassadi
nem egészen egy éve még a világ a lábai előtt hevert és mindenki rá verte a pöcsét, most meg a fél világ utálja és szinte minden meccsen ilyen, vagy ehhez hasonló helyzeteket hagy ki.. mint ha fejben tönkrement volna teljesen

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770

😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ő Lampard embere volt. Azért is oltotta le őt Terry. Ezt alig lehet látni, de ha sokszor visszanézed akkor látszik. Lampardot egyébként én már biztosan nem tenném a kezdőbe.Schleck
+1, jót tenne neki egy pár hetes pihenő, hónapok óta borzalmas formában játszik
több mint 14 éve
ja innen az 😀
előben láttam csak és vmiért úgy rémlett h ő indult hátulról, bár nem voltam már teljesen képben.
sajnos terike sem a régi már, nagyon lemaradt.gabtsi
Ő Lampard embere volt. Azért is oltotta le őt Terry. Ezt alig lehet látni, de ha sokszor visszanézed akkor látszik. Lampardot egyébként én már biztosan nem tenném a kezdőbe.

több mint 14 éve
ja innen az 😀
előben láttam csak és vmiért úgy rémlett h ő indult hátulról, bár nem voltam már teljesen képben.
sajnos terike sem a régi már, nagyon lemaradt.

több mint 14 éve
nem szokásom a bíróra panaszkodni, főleg nem ha sokkal jobbak vagyunk és nyerünk is, itt csak a totál értetlenség miatt kérdeztem, meg hogy a kedvenc playamat rúgta szerte-szana-széjjel a tetű.

első gólnál csak smalling nem volt lesen.gabtsi
?
Három ember volt egyértelműen lesen, abból az egyik Smalling. Szerintem ez egyértelmű: http://videa.hu/videok/sport/manchester-united-1-0-chelsea-facebook-goal100.com-http-www.facebook.com-goal10-iKqF0ErS2jFKGrCH

több mint 14 éve
nem szokásom a bíróra panaszkodni, főleg nem ha sokkal jobbak vagyunk és nyerünk is, itt csak a totál értetlenség miatt kérdeztem, meg hogy a kedvenc playamat rúgta szerte-szana-széjjel a tetű.

első gólnál csak smalling nem volt lesen.

több mint 14 éve
de még azt mondja meg valaki, hogy miként kaphatott kis híján lábtörésért cheryl cole sárgát, de a 11est a mu nem ?!gabtsi
Mert már ellőtte a labdát és így az eset játékon kívül történt. A Newcastle sem kapott tizenegyest, mikor Gervinho adott egy pofont Bartonnak. Jó, kicsit más a szitu, de szerintem tizi nem volt. Az más kérdés, hogy a paraszt Ashleyt ki kellett volna küldeni a faszba, és az megint más, hogy ezen meccs után kicsit necces, ha a MU szurkolók panaszkodnak a bíróra. 😉Schleck
ad1: milyen játékon kívül mónika ???? a lövés pillanatában (kicsit utána) ért oda cheryl, nem rajta múlott h nem volt lábtörés. sima piros és tizi.
ad2: külön kérném kiemelni, hogy hol panaszkodtam a bíróra, csak az eset miatti értetlenségemet fejeztem ki.gabtsi
Hát csak ezt fújhatta a spori, máskülönben ez műhiba, nem azt mondom, hogy egyértelműen nem tizi, de szerintem lehet így is nézni. A piroslappal én is egyetértek.

Ha valaki egy kétes ítéletet hoz fel, akkor az nálam eléggé annak tűnik, hogy panaszkodik a bíróra.

tüsi91: Az első gól az egyértelmű, a másodikról sajnos nem találtam teljesen jó visszajátszást, de még a manutd fanaticson is lesnek írták, ha jól láttam. Ettől függetlenül a lövés szép volt, kár hogy akkorra már meg kellett volna állítani a támadást.

több mint 14 éve
de még azt mondja meg valaki, hogy miként kaphatott kis híján lábtörésért cheryl cole sárgát, de a 11est a mu nem ?!gabtsi
Mert már ellőtte a labdát és így az eset játékon kívül történt. A Newcastle sem kapott tizenegyest, mikor Gervinho adott egy pofont Bartonnak. Jó, kicsit más a szitu, de szerintem tizi nem volt. Az más kérdés, hogy a paraszt Ashleyt ki kellett volna küldeni a faszba, és az megint más, hogy ezen meccs után kicsit necces, ha a MU szurkolók panaszkodnak a bíróra. 😉Schleck
ad1: milyen játékon kívül mónika ???? a lövés pillanatában (kicsit utána) ért oda cheryl, nem rajta múlott h nem volt lábtörés. sima piros és tizi.
ad2: külön kérném kiemelni, hogy hol panaszkodtam a bíróra, csak az eset miatti értetlenségemet fejeztem ki.

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az első gól gyanúsan les volt, a másodiknál nem volt egyvonalban a kamera, a vonalat pont kitakarta Nani, szóval nem tudom, a Rooney féle tizenegyes az kb hasonló volt a Smalling - Zhirkov karambolnak, még márciusban. Megadható volt. Ashley Cole meg piros és tizenegyes. Gondolj bele, ha mezőnyben elpasszolsz egy labdát és utána így eltörnek jár a szabadrúgás... A Gervinhos eset az más volt, mert az játékon kívül volt, Ez viszont nem.

Ettől függetlenül a Chelsea saját magát ekézte meg, mert a szezonban mutatotthoz képest egy gyengén játszó, bizonytalan Unitedtől nem tudott pontot rabolni, holott a lehetőségei megvoltak rá.
több mint 14 éve
Mert már ellőtte a labdát és így az eset játékon kívül történt. A Newcastle sem kapott tizenegyest, mikor Gervinho adott egy pofont Bartonnak. Jó, kicsit más a szitu, de szerintem tizi nem volt. Az más kérdés, hogy a paraszt Ashleyt ki kellett volna küldeni a faszba, és az megint más, hogy ezen meccs után kicsit necces, ha a MU szurkolók panaszkodnak a bíróra. 😉