Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
SZEGED – KAZINCBARCIKAI SC 1–0 (1–0)
2200 néző

championship

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rég láttam ilyen förtelmes, szinte nézőt kínzó meccset, mint ez a nagy Inter - Roma derbi...
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
DDR óriásit játszik
Kjaer mekkora mentés...
ííííí bazze mit kapott DDR csomagja...ezt látni is fáj, nemhogy átélni...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Barca megint hero fokozatban tolja.
Tudom, hogy "csak" az Ossasuna ellen, de akkor is... 😊

Szerintem már megbánták, hogy Vadócz-cal szerződést bontottak!
😀

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
fafejű Lució, meghát ő is fájlalta a bokáját...biztos elnézést fog kérni, ha még nem tette meg, Sneijder viszont egyből ment honfitársához.

inter gól? nemtom ki képes itt gólt rúgni...talán PazzoDivat
majd Obi 😛
egyáltalán ki Ő? életemben nem hallottam még rólaHabi
Pedig kultikus alakja volt a Star Warsnak is 😛
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
fafejű Lució, meghát ő is fájlalta a bokáját...biztos elnézést fog kérni, ha még nem tette meg, Sneijder viszont egyből ment honfitársához.

majd Obi 😛
egyáltalán ki Ő? életemben nem hallottam még rólaHabi
pedig régóta nálunk van: 20 éves saját nevelés, abból korosztályból talán már csak ő a keret tagja...viszont nem értem Coutinho miért nem játszik...

|
több mint 14 éve

majd Obi 😛
egyáltalán ki Ő? életemben nem hallottam még róla

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Fúúúj Lucio nagyon csúnyán fejberúgta Stekelenburgot (gólhelyzetben jól jött ki a holland portásunk) semmi bocsánatkérés. köcsög majom. Remélem megússza Stek, de nem úgy néz ki. Hordágyon vitték le, nem néz ki jól 😕
A *urva életbeHabi
nemhiszem h szándékos volt, mind2-en labdára mentek, fél centin múlott...sérülés sztem is komoly, elég csúnyán feküdt...

amúgy jó kis kiesési rangadó... 😀Divat
áhh sztem sem volt szándékos, gólhelyzet volt, labdára is ment, csak egy bocsánatkérést elnéztem volna, főleg ilyen esetnél, ahol gyakorlatilag KO a kapusnak...

Jó meccs, tetszik a játékunk, de simán benne van az Inter gól a meccsben.Habi

inter gól? nemtom ki képes itt gólt rúgni...talán Pazzo

|
több mint 14 éve
Fúúúj Lucio nagyon csúnyán fejberúgta Stekelenburgot (gólhelyzetben jól jött ki a holland portásunk) semmi bocsánatkérés. köcsög majom. Remélem megússza Stek, de nem úgy néz ki. Hordágyon vitték le, nem néz ki jól 😕
A *urva életbeHabi
nemhiszem h szándékos volt, mind2-en labdára mentek, fél centin múlott...sérülés sztem is komoly, elég csúnyán feküdt...

amúgy jó kis kiesési rangadó... 😀Divat
áhh sztem sem volt szándékos, gólhelyzet volt, labdára is ment, csak egy bocsánatkérést elnéztem volna, főleg ilyen esetnél, ahol gyakorlatilag KO a kapusnak...

Jó meccs, tetszik a játékunk, de simán benne van az Inter gól a meccsben.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
A *urva életbeHabi

amúgy jó kis kiesési rangadó... 😀

|
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
na most remélem rosszul látok, és nem kaptunk ki 2-1-re... baze, a 88. percben még vezettünk 1-0-ra, dehát akkor nem sikerült kibekkelni, sőt, gratulálok....Hurka
pedig a hali is 10 emberrel játszott már a végén 😀 fantasy szempontból legalább jól jött a Kenő gól+gólpasszkristof
igazából mi is 10 emberrel játszottunk, mert a 70. percben kiállították Présingert, de erről a fantasztikus nb1.hu lemaradt...Hurka
ott az online közvetítés 1-1 lett 😛 lehet nem is nyert a Hali

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
na most remélem rosszul látok, és nem kaptunk ki 2-1-re... baze, a 88. percben még vezettünk 1-0-ra, dehát akkor nem sikerült kibekkelni, sőt, gratulálok....Hurka
pedig a hali is 10 emberrel játszott már a végén 😀 fantasy szempontból legalább jól jött a Kenő gól+gólpasszkristof
igazából mi is 10 emberrel játszottunk, mert a 70. percben kiállították Présingert, de erről a fantasztikus nb1.hu lemaradt...
több mint 14 éve
A *urva életbe

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pedig a hali is 10 emberrel játszott már a végén 😀 fantasy szempontból legalább jól jött a Kenő gól+gólpassz
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
na most remélem rosszul látok, és nem kaptunk ki 2-1-re... baze, a 88. percben még vezettünk 1-0-ra, dehát akkor nem sikerült kibekkelni, sőt, gratulálok....
több mint 14 éve
Roma felállása
2-5-3

JT Daniels fan
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
Igazából tényleg hülye Sousa. Nekünk is úgy kéne játszani mint a honvédnak. Meccsenként 1-1 tizivel nem is lenne pontvesztésünk.fetomy
aztán beállni 10 emerrel bekkelni hogy az 1-0 biztos legyen. Melyik edzővel is láttam ilyet itthon...hmmm

Honvéd 9 meccs 9 bünti..Hemingway jól tolja 😂 Kíváncsi vagyok au UEFA-nak szemet szúr-e 😀petey
És ez most tényleg nevetséges büntető volt.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
Igazából tényleg hülye Sousa. Nekünk is úgy kéne játszani mint a honvédnak. Meccsenként 1-1 tizivel nem is lenne pontvesztésünk.fetomy
aztán beállni 10 emerrel bekkelni hogy az 1-0 biztos legyen. Melyik edzővel is láttam ilyet itthon...hmmm

Honvéd 9 meccs 9 bünti..Hemingway jól tolja 😂 Kíváncsi vagyok au UEFA-nak szemet szúr-e 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Otthon kiszoptunk az Ajka ellen. Bassza meg!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na ja, de ahhoz be is kell/kéne lőni mindegyiket.
több mint 14 éve
Igazából tényleg hülye Sousa. Nekünk is úgy kéne játszani mint a honvédnak. Meccsenként 1-1 tizivel nem is lenne pontvesztésünk.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Danilo 7. gólja is megvan. Természetesen 11esből. Mondom hogy így lesz gólkirály.iktriad
Parádés 😀😀😀Hanni
Danilo elkúrta a sorozatát. A 8. már akciógól. 😕 Viszont úgy néz ki meglesz a W. 😊 És fantasyben az extra pontok!
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Danilo 7. gólja is megvan. Természetesen 11esből. Mondom hogy így lesz gólkirály.iktriad
Parádés 😀😀😀
több mint 14 éve
Danilo 7. gólja is megvan. Természetesen 11esből. Mondom hogy így lesz gólkirály.
több mint 14 éve
Most miért nincs Orbánligázás? 😀petey
Tartogatják májusra 😀

Szóza tényleg takarodjon és tényleg fejelje meg néhányukat (főleg Alvest), mert sose jutunk előre, ha a helyzeteket nem lőjük be.