Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Vaskóban eddig kellemesen csalódtam, nincsenek rossz meccsei mostanában, Gosztonyinak meg annyi esze van mint egy marék faéknek, félelmetes mennyire nem érti mit kell neki játszani. Gyuri meg Gyuri. 8 meccsenként van egy jó szériája 😀
Alves pedig pihenhetne a padon, kezdjen Niko, szintén Tóth Bazsi is Vaszke/mitrovics helyett.
Jól mondod Tomi, egy jó szöglete nem volt. Evandrot nem tudom miért erőlteti a szélen, ahol semmi játékunk nincs.

Na mindegy, megvesszük a bajnokságot megint. Most miért nincs Orbánligázás? 😀petey
mér lenne? a sok portugál, spanyol, etc. mellett nincs már pénz másra...egyenlőre persze... 😀

alves? lehet h csak ennyit tud, és eddig volt véletlen weltklasse formában... 😀

szóza takaroggy....v még nem aktuális? :rolleyes:

|
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
Vaskóban eddig kellemesen csalódtam, nincsenek rossz meccsei mostanában, Gosztonyinak meg annyi esze van mint egy marék faéknek, félelmetes mennyire nem érti mit kell neki játszani. Gyuri meg Gyuri. 8 meccsenként van egy jó szériája 😀
Alves pedig pihenhetne a padon, kezdjen Niko, szintén Tóth Bazsi is Vaszke/mitrovics helyett.
Jól mondod Tomi, egy jó szöglete nem volt. Evandrot nem tudom miért erőlteti a szélen, ahol semmi játékunk nincs.

Na mindegy, megvesszük a bajnokságot megint. Most miért nincs Orbánligázás? 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sousát még mindig kettő dologért hibáztatom. Na jó, talán már három:

1) Idén nagyjából az 5. meccsünk megy el azon, hogy André Alves olyan szinten rektes szar formában van, hogy legszívesebben nekibasznám a laptopot a tvnek. Nagy hibája Sousának, hogy Alvest játszatja még mindig. Ettől függetlenül lehet a bukott meccsekért hibáztatni Sousát, de szerintem sokkal inkább látványos az, hogy kb. minden pontvesztésünket elkerültük volna, ha Alves legalább azt berúgja, amit öreganyám is bekotorna a mankóval. Komolyan mondom már elképesztő, hogy egy ilyen jó játékos hogy a picsába lehet akkora szar, hogy állított labdából 6 méterről, fekvő kapussal üres kapura 3 méterrel fölé lövi...Gyakorlatilag szó szerint elbasz meccsenként minimum 1 100%-os ziccert. Ha lehetne fogadni erre, javasolnám, hogy egész vagyonokat tegyen rá mindenki, mert kétségkívül bizonyos, hogy Alves idén megfogadta, hogy nem fog gólt lőni. Ha a gólvonalon állva izomból pofánrúgják úgy, hogy befelé pattan a labda, szerintem annak is utánanyúlna, hogy minimum kezelésért ne adják meg a gólt.

2) Mitrovics hasznos munkát tud végezni mezőnyben, de valószínűleg csak a lila színt ismeri fel, mert amióta itt van, én láttam tőle nagyjából 200 passz próbálkozást, és egy sem sikerült belőle. Épp múlt héten beszéltem valakivel, hogy mennyire nevetséges az nb1, hogy minden szögletnél össze-vissza pattog a labda, akárki játszik. Na, a vidiben az a jó, hogy itt van Mitrovics, aki ezt megelőzendő szó szerint fizikailag képtelen jó szögletet rúgni. Én láttam már Nagy Danit rendszeresen szögletet elvégezni, és 90%-ban szarul beadni, de még neki is összejött néhány, de miután minden vidi meccset láttam bátran mondhatom, hogy Mitrovicsnak idén még nem volt olyan szöglete, ami legalább a rúgás pillanatáig magában hordozott volna egy icipici veszélyt. Inkább rúgja Tujvel....

3) Lassan fel kell fogni, hogy a világ legjobb csapatának magja - ugyebár manapság úgy tűnik tavaly a miénk volt a világ legjobb csapata - annyira moslék, hogy szavak nincsenek rá. Walter Lee egy állandóan össze-vissza rohangáló hülyegyerek, de bazmeg több jó megmozdulása volt 20 perc alatt, mint bárki másnak egész meccsen. Sanyigyuri kurvanagy játékos pl. tényleg. Nagyon jó, hogy itt maradt, hiszen magyar nemzetiségű, tavaly is itt volt, és 9 méterről ő is el tudja találni a szögletzászlót. De nem baj, mert magyar, és régi vidis, neki elnézzük, hogy idén még nem volt jó lövése.

Akármennyire is szarul néz ki, hogy a bajnokcsapatot eladtuk nagy részben, a legeslegjobb lett volna, ha Alvestől kezdve Gosztonyin és Vaskón át Sanyigyuriig eladtuk volna a picsába majdnem az egész tavalyi keretet.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
Elmennek a halálfaszára...nagyon jól elvitték az 55ezres tippmixen a rohadékok. Remélem kiesik az Arsenal... :mad: :mad: :mad:
több mint 14 éve
El vagyunk átkozva. Szerencsétlen Paolo mit tegyen ha 3 játékosa a 3 100%-os ziccert nem lövi be? Walter egyre jobb minden meccsen.petey
mutassa meg nekik h kell, jah nem tudja...akkor kérdezze Dömét... 😀Divat
Döme az berúg(ja) 😊

az nb1.hu megint a legalja..

több mint 14 éve
El vagyunk átkozva. Szerencsétlen Paolo mit tegyen ha 3 játékosa a 3 100%-os ziccert nem lövi be? Walter egyre jobb minden meccsen.petey
mutassa meg nekik h kell, jah nem tudja...akkor kérdezze Dömét... 😀

|
több mint 14 éve
El vagyunk átkozva. Szerencsétlen Paolo mit tegyen ha 3 játékosa a 3 100%-os ziccert nem lövi be? Walter egyre jobb minden meccsen.
Március óta nem nyerünk idegenben. Igen, Gyuribával sem ment :rolleyes:

több mint 14 éve
BAJNOKCSAPAT!!! ja nem ez már nem az, Farkas Bazsi is megmondta... :rolleyes:

|
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
http://www.pixter.hu/video?id=29868 (1:22-től, amiért ide írtam, bár lehet a fun topikba kellett volna... 😀 )

Habi ez így nem ér, nem is tudtam h Andrea nálatok van... 😊Divat
én azt hittem Andrea tenorx csapatában van :/fetomy
Hülyén kérdezte a "műsorvezető" mert a szőke köcsög Andrea Bertolaccit értett és vágta, hogy Roma nevelés a srác (igaz kölcsönben most Lecceben játszik), csak is ennyit tudok mondani 😀

"na ez miatt már nem is kezdek bele ebbe a méltán fantasztikus műsorba"

JT Daniels fan
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Ez a szerencsétlen Arsenal ég mindig szar 😐Hanni
Jók vagyunk, csak a védelemnek kell összeszokni. Amúgy meg geci nagy makker csapat ez a blackburn.Sebii
hát már tényleg sajnálom ezt az arsenalt, de itt nem mákja volt a Blackburnnek hanem az Arsenal volt idióta. 2 ilyen öngólt lőni te jó ég... Aztán a végén meg volt 4 helyzetük 3 perc alatt, egyiket sem lőtték be. Az aki egy kiesőjelölt csapat (nem egy oroszlánbarlang hangulatú) otthonában félidei vezetésről kikap az egy szar csapat, be kell látni. Ha tudásban nem is, mentálisan biztosan.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
+1Schleck
+2
Mondjuk lehet,hogy elfogult vagyok mert ez a Szóóóza minden csak nem szimpatikus.Bazzani
Egyszerű a válasz azért mert amit az FFT leír teljesen reális , nem védi Sousat hogy semmit nem csinált es követhetően leírja az okokozatot . Ott van az orvoskozpont ezek meg elmennek a kórházba es leírják vicc értékü szenvedesüket , meg hogy Sousa kb egyedül bekergette őket az öltözőbe ugyanmar szánalom .
Azt persze mindenki tudja hogy fejelt Sousa valószínűleg sporszerűtlenül, idegből hirtelen felindulásból de ettől meg az NSO szánalom banda a cikkeikkel együtt amit lehoztak a témával kapcsolatban.Toca
Ezzel tudnék vitatkozni.... Mivel a "másik" egy "szánalom banda", tehát ez a reális leírás. Te sem vagy elfogult. Én nem hiszem el egyik verziót sem, éppen az érintettség miatt.
több mint 14 éve
http://www.pixter.hu/video?id=29868 (1:22-től, amiért ide írtam, bár lehet a fun topikba kellett volna... 😀 )

Habi ez így nem ér, nem is tudtam h Andrea nálatok van... 😊Divat
én azt hittem Andrea tenorx csapatában van :/
több mint 14 éve

Habi ez így nem ér, nem is tudtam h Andrea nálatok van... 😊

|
több mint 14 éve
Toca +1

Btw ha valaki chatelne a vasas-vidiről, vagy másról:

http://02.chat.mibbit.com/
IRC2.HU
#bowlhu
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 854
Ez a szerencsétlen Arsenal ég mindig szar 😐Hanni
Jók vagyunk, csak a védelemnek kell összeszokni. Amúgy meg geci nagy makker csapat ez a blackburn.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Ez a szerencsétlen Arsenal ég mindig szar 😐
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Mivel az FFT is erőteljesen érintett az ügyben, (ergo: ugyanolyan elfogult is) nem látom be, nekik miért kellene jobban hinnem mint az NS-nek. Valószínűleg egyik sem igaz teljesen....apeszos
+1Schleck
+2
Mondjuk lehet,hogy elfogult vagyok mert ez a Szóóóza minden csak nem szimpatikus.Bazzani
Egyszerű a válasz azért mert amit az FFT leír teljesen reális , nem védi Sousat hogy semmit nem csinált es követhetően leírja az okokozatot . Ott van az orvoskozpont ezek meg elmennek a kórházba es leírják vicc értékü szenvedesüket , meg hogy Sousa kb egyedül bekergette őket az öltözőbe ugyanmar szánalom .
Azt persze mindenki tudja hogy fejelt Sousa valószínűleg sporszerűtlenül, idegből hirtelen felindulásból de ettől meg az NSO szánalom banda a cikkeikkel együtt amit lehoztak a témával kapcsolatban.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
A Sousa ügy kicsit másképpen történő leírása:
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/magyarorszag/-baratsagtalan-meccs

Az utolsó mondat priceless 😀Habi
Hááát igen. Nem is tudom miért éreztem, hogy vastag csúsztatás van az ügyben - ami nem Csaba -, és hogy kb. a fele se igaz. Talán csak azt volt nehéz elképzelni, ahogyan egy szem Sousa oroszlánként űzi be az antilopokat az öltözőbe 😊

Az utolsó mondat tényleg epic 😀fetomy
elsírtam magam a végén. Mindig is tudtam, hogy primitív banda az NSO. De az is jó, hogy az összes magazint elvitték az éhenkórászok. 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Mivel az FFT is erőteljesen érintett az ügyben, (ergo: ugyanolyan elfogult is) nem látom be, nekik miért kellene jobban hinnem mint az NS-nek. Valószínűleg egyik sem igaz teljesen....apeszos
+1Schleck
+2
Mondjuk lehet,hogy elfogult vagyok mert ez a Szóóóza minden csak nem szimpatikus.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
+1

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan

Várható volt, hogy nem teljesen úgy történt ahogy az NS leadta. De a fejelést az FFT se tagadja...Matthew99
Ki tagadna egy fejelést amiből sérülés történt,önmagától nem keletkezhetett a seb. Valszeg elszakadt a cérna mindkét oldalon,de ebőbl az irásból eléggé úgy tűnik hogy az NS szánalmas(hmm eddig is úgy tűnt). Én úgy kivágnám az összes gyökeret aki hazudott mint a huzat bár valszeg fejétől bűzlik a hal.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Mivel az FFT is erőteljesen érintett az ügyben, (ergo: ugyanolyan elfogult is) nem látom be, nekik miért kellene jobban hinnem mint az NS-nek. Valószínűleg egyik sem igaz teljesen....
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 086 — Invisible man

Várható volt, hogy nem teljesen úgy történt ahogy az NS leadta. De a fejelést az FFT se tagadja...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Tényleg Sousa csak azt szerette volna, ha Döme bá megismeri 😀
több mint 14 éve
kiafaszomazaszóza? http://www.youtube.com/watch?v=r4whxri8qj4&feature=player_embedded 😂 😂 😂 😂

|