Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
annyi a lényeg, hogy mindenki próbáljon amadeusnak tetsző életmódot folytatni. mert ha nem, akkor kiírja ide az internetre, hogy az életed szar.
több mint 14 éve
álltam eleget a "B" középben... Nagyon jól tudom miből áll a szurkolás Magyarországon. 😉h is írtad egy nem is oly régi hsz ben valaki másnak....?hát azért aközött h otthon üldögélsz a fotelban, vagy 20.000 ember között 90 percen keresztül tombolsz és szurkolsz ( nyílván ennek is megvan a helye a stadionon belül) enyhén szólva nem ugyanaz....hőbörögni, anyázni azt bőven lehet a kocsmában is.Amadeus91
én szurkolni járok a meccsekre, nem focit nézni, azt megszoktam tenni ismétlésben a tv előtt...peach
lehet én innen jobban tudom, mint te onnan ahol vagy... ergó a szurkolás nem (csak) anyázásról meg szitkozódásról szól!
de yooker leírta h mit lehet ebben (többek között) rohadtul szeretni... 😉peach
több mint 14 éve
h is írtad egy nem is oly régi hsz ben valaki másnak....?hőbörögni, anyázni azt bőven lehet a kocsmában is.Amadeus91Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát...hát azért aközött h otthon üldögélsz a fotelban, vagy 20.000 ember között 90 percen keresztül tombolsz és szurkolsz ( nyílván ennek is megvan a helye a stadionon belül) enyhén szólva nem ugyanaz....
JC6
én szurkolni járok a meccsekre, nem focit nézni, azt megszoktam tenni ismétlésben a tv előtt...peach
lehet én innen jobban tudom, mint te onnan ahol vagy... ergó a szurkolás nem (csak) anyázásról meg szitkozódásról szól!
de yooker leírta h mit lehet ebben (többek között) rohadtul szeretni... 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
nálam a "dől" belőle a vér az kb amikor a verőérrből jön. Na az dől. (pontosabban spriccel). Egyébként egyetértek, komolytalan az egész. Amilyen fos cikkeket írnak az NSO-n (bowl.hu-s vendégszerkesztők, ne vegyétek magatokra) 1-2 másik "szakértőt" én is lefejelném.Enyhe tévedésben állsz attól hogy megsérül a fejed valszeg a szemöldökénél történt dőlhet belőle a vér a mentők még leszarják nem visznek sehova. Persze ettől még vicc az egész story ha annyira nagy fejsérülés lett volna meg agyrázkódás akkor már arról írnának hány öltéssel kellett összevarni. Szánalmas az egész sajtó egy kis szarságot felfújnak.TocaEzen besz*rok 😀brühühü akinek "dől" a fejéből a vér, azt rohammentő viszi a műtőasztalig.... valószínűleg lejött a bőr meg lett egy dudor, ennyi. Úgy kezelik mintha minimum fejbe lőtték volna a faszit.Amadeus91
Bencét az autómmal hoztam el Budapestre, a fejsérülését végül a Baleseti Intézetben látták el. Mindvégig mellette voltam, attól félve, hogy agyrázkódást is szenvedhetett, ráadásul dőlt a fejéből a vér, és még este tizenegy óra előtt is – amikor végre az orvos elé kerülhetett – a nyílt sebet kellett elszorítani" – mondta Vincze András.
Csoda, hogy nem halt meg!
Az egész egy nagy 😂JC6
több mint 14 éve
Enyhe tévedésben állsz attól hogy megsérül a fejed valszeg a szemöldökénél történt dőlhet belőle a vér a mentők még leszarják nem visznek sehova. Persze ettől még vicc az egész story ha annyira nagy fejsérülés lett volna meg agyrázkódás akkor már arról írnának hány öltéssel kellett összevarni. Szánalmas az egész sajtó egy kis szarságot felfújnak.Ezen besz*rok 😀brühühü akinek "dől" a fejéből a vér, azt rohammentő viszi a műtőasztalig.... valószínűleg lejött a bőr meg lett egy dudor, ennyi. Úgy kezelik mintha minimum fejbe lőtték volna a faszit.Amadeus91
Bencét az autómmal hoztam el Budapestre, a fejsérülését végül a Baleseti Intézetben látták el. Mindvégig mellette voltam, attól félve, hogy agyrázkódást is szenvedhetett, ráadásul dőlt a fejéből a vér, és még este tizenegy óra előtt is – amikor végre az orvos elé kerülhetett – a nyílt sebet kellett elszorítani" – mondta Vincze András.
Az egész egy nagy 😂JC6
több mint 14 éve
Az korrrekt h a lefejelős cikekkhez nem lehet kommentelni?Amadeus91Ezt írta zolika is, hogy már nem lehet hozzászolni.
több mint 14 éve
Az korrrekt h a lefejelős cikekkhez nem lehet kommentelni?
több mint 14 éve
Ezen besz*rok 😀brühühü akinek "dől" a fejéből a vér, azt rohammentő viszi a műtőasztalig.... valószínűleg lejött a bőr meg lett egy dudor, ennyi. Úgy kezelik mintha minimum fejbe lőtték volna a faszit.
Az egész egy nagy 😂JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezen besz*rok 😀Bencét az autómmal hoztam el Budapestre, a fejsérülését végül a Baleseti Intézetben látták el. Mindvégig mellette voltam, attól félve, hogy agyrázkódást is szenvedhetett, ráadásul dőlt a fejéből a vér, és még este tizenegy óra előtt is – amikor végre az orvos elé kerülhetett – a nyílt sebet kellett elszorítani" – mondta Vincze András.
Az egész egy nagy 😂
több mint 14 éve
Na egy szenzációhajhász riporternek kell a 15 perc hírnév. Csodálom nem halt meg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jézus 😀 Biztos azért felejte le mert magyar volt 😀fetomyNem. Állítólag a múltkor kínos kérdéseket tett fel a meccs után, Paulo pedig megtanulta a "kölcsön kenyér visszajár" magyar közmondást értelmezni... 😀
több mint 14 éve
Jézus 😀 Biztos azért felejte le mert magyar volt 😀
több mint 14 éve
na interista tezsvíreim mit gondoltok? mondtam én h szarba leszünk itt...védekezésünk ugyanolyan katasztrófa, talán a japó aki ér vmit...zarate??duplanulla, militoval együtt...tavaly legalább volt egy Eto'o-nk, aki berúgta amit be kell...katasztrófaDivatídes vííírem, halottak napjára edzőváltást jósolok, ha nem előbb....
addig szopóálarc gáspár imivel! hogy a faszér nem volt jó nekünk Bielsa...............

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/labdarugas-paulo-sousa-lefejelte-a-nemzeti-sport-munkatarsat-egy-baratsagos-meccsen-2095036Ehhez nem is kell 😀
😀 😀 😀
Már nem is lehet hozzászólni... 😀zolika26
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/labdarugas-paulo-sousa-lefejelte-a-nemzeti-sport-munkatarsat-egy-baratsagos-meccsen-2095036😀 😀 😀
Már nem is lehet hozzászólni... 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
mi páran megyünk a meccsre ( mint oly sokszor máskor )3000ft jegyet vettünk igaz hogy nem látunk csak 1 kaput ,meg nincs ismétlés,stb..
de megszoktam már...
én egyszerűen szeretek meccsre járni , szeretm a hangulatot, a kocsmázást előtte, a vonulást a stadionba,stb...
és ha lesz egy kis (nagy )szerencsénk most még tétje is lesz !!!
több mint 14 éve
hőbörögni, anyázni azt bőven lehet a kocsmában is.Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát...hát azért aközött h otthon üldögélsz a fotelban, vagy 20.000 ember között 90 percen keresztül tombolsz és szurkolsz ( nyílván ennek is megvan a helye a stadionon belül) enyhén szólva nem ugyanaz....
JC6
több mint 14 éve
Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát...hát azért aközött h otthon üldögélsz a fotelban, vagy 20.000 ember között 90 percen keresztül tombolsz és szurkolsz ( nyílván ennek is megvan a helye a stadionon belül) enyhén szólva nem ugyanaz....
JC6
én szurkolni járok a meccsekre, nem focit nézni, azt megszoktam tenni ismétlésben a tv előtt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
sztem simán nyertek...azt hiszem most már biztosan eljött azaz idő ami az utóbbi pár évbe milánó rondábbik felébe volt...még a végén visszasírjuk a pincért is...na interista tezsvíreim mit gondoltok? mondtam én h szarba leszünk itt...védekezésünk ugyanolyan katasztrófa, talán a japó aki ér vmit...zarate??duplanulla, militoval együtt...tavaly legalább volt egy Eto'o-nk, aki berúgta amit be kell...katasztrófaDivathétvégén összecsap a két "fantasztikusan" teljesítő gigacsapat 😀
és nem a Browns-Colts meccsre gondolok 😛Habi
|
több mint 14 éve
na interista tezsvíreim mit gondoltok? mondtam én h szarba leszünk itt...védekezésünk ugyanolyan katasztrófa, talán a japó aki ér vmit...zarate??duplanulla, militoval együtt...tavaly legalább volt egy Eto'o-nk, aki berúgta amit be kell...katasztrófaDivathétvégén összecsap a két "fantasztikusan" teljesítő gigacsapat 😀
és nem a Browns-Colts meccsre gondolok 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
na interista tezsvíreim mit gondoltok? mondtam én h szarba leszünk itt...védekezésünk ugyanolyan katasztrófa, talán a japó aki ér vmit...zarate??duplanulla, militoval együtt...tavaly legalább volt egy Eto'o-nk, aki berúgta amit be kell...katasztrófa
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jólvan, ezek megbocsájthatók 😀Inter hazai pálya cumi. Meleg lesz nekik...
több mint 14 éve
bennem ez a Hakan Sükürrel van meg...sose felejtem el, egyik hüle elkezdte: mind folytattuk... 😀Egyike a kb. 300 kedvenc sorozatomnak 😀Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát... vagy poén volt Höri bá'? JC6hagyjál már, az életemben nem voltam meccsen. csupán előrehaladott szociológiai ismereteim vannak.
különben is pénteken a tévében sem a meccset kell nézni, hanem a városfejlesztési osztályt.Höri
Egyébként én kifejezetten utálom a másik szidását, főleg ha ott sincs az adott tábor/csapat, de azt meg kell mondjam, hogy a helyszínen valami frenetikus volt, mikor a Hun-Portugálon zúgott a CHRIISTIIIAAAANOOOO HOMOSEXUAL 😀fetomy
|
több mint 14 éve
Egyike a kb. 300 kedvenc sorozatomnak 😀Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát... vagy poén volt Höri bá'? JC6hagyjál már, az életemben nem voltam meccsen. csupán előrehaladott szociológiai ismereteim vannak.
különben is pénteken a tévében sem a meccset kell nézni, hanem a városfejlesztési osztályt.Höri
Egyébként én kifejezetten utálom a másik szidását, főleg ha ott sincs az adott tábor/csapat, de azt meg kell mondjam, hogy a helyszínen valami frenetikus volt, mikor a Hun-Portugálon zúgott a CHRIISTIIIAAAANOOOO HOMOSEXUAL 😀
több mint 14 éve
Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát... vagy poén volt Höri bá'? JC6hagyjál már, az életemben nem voltam meccsen. csupán előrehaladott szociológiai ismereteim vannak.
különben is pénteken a tévében sem a meccset kell nézni, hanem a városfejlesztési osztályt.