Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Blevi 8 862 — Lions & Cowboys fan
Milannak is adtunk egy ajándék pontot.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Perisic elég gané gólt lőtt :o :o :o
Megérdemelte nagyon ez a BVB,előtte mindent kihagytak,arzenálék meg 1,5 helyzetből lőttek 1 gólt :/

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Tóth Balázs meg visszatér Fehérvárra, hmm meglepő igazolás...pedig már vártam vmi újabb légióst, tuti fetomy intézte ezt is h qssoljunk, mert hát minőségi magyart is igazolnak... 😀Divat
Elek télen mehet a picsábaHöri
or Ciprus, Izrael? bár az már nem trendi...sokkal inkább serie B, greece.

jut eszembe: NK9-el mi lesz? visszavonul a csúcson? 😀

|
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tóth Balázs meg visszatér Fehérvárra, hmm meglepő igazolás...pedig már vártam vmi újabb légióst, tuti fetomy intézte ezt is h qssoljunk, mert hát minőségi magyart is igazolnak... 😀Divat
Elek télen mehet a picsába

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Tóth Balázs meg visszatér Fehérvárra, hmm meglepő igazolás...pedig már vártam vmi újabb légióst, tuti fetomy intézte ezt is h qssoljunk, mert hát minőségi magyart is igazolnak... 😀

|
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
sok mindent meg lehet magyarázni, de Benunesz cutolását nem.

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Hallottam, hogy ma valami BL-meccs lesz, felcsillant a szemem, hogy a CCL-ről van szó, aztán kiderült, hogy csak az európai pénzes kultúrcsapatok ribanckodása. 😀
Mindenesetre hajnali 4-től Colorado Rapids-Santos Laguna csoportrangadó, jó kis meccsre számítok, ellenük már több fog kelleni, és nem bánnám, ha nem is csak a tartalékokat állítanánk ki végre.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Haverom felhívta csütörtökön a UPC-t és megkérdezte az ügyfélszolgálatost hogy hogy sikerült azt elintézni hogy a havi 15 ezres számlája ellenére nem láthat 1 BL-meccset sem a tv-ben? Hápogás a túloldalon, aztán mondta hogy mivel akarják elérni azt hogy ne váltson azonnal digire? hápogás ismét. Haver még hozzátette hogy készüljön fel hogy több száz ilyen hívást fog kapni és ha lehet szóljon a felettesének az ügyben.

Aztán hétfőn látjuk hogy "pro4-teszt" 😂 😂 (persze nem ezért rakták be de akkor is óriási)davemayer
Nekem ma jött elő ez a dolog,14200as számlát küldtek ki,meg egy 9500-as csekket,hogy elvileg nem fizettem be,mert nem tudták levonni a bankszámlámról,mikor már vagy 2-3 hónapja nincs kevesebb 30e FT-nál rajta,most meg 2-3 csatornán kívül az összesre azt írja,hogy ez egy előfizetéses csatorna stb...Mondanom sem kell pro4 sem fogható a 13as csatornán :/

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Analógon nincs hely, ott előtte ki kéne rakni egy másik csatornát.tomi-tomi
Nekem analóg van, és kapásból akad legalább két üres csatorna....apeszos
Vakuljak meg, ha itt válaszolok, mert OFF 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
és ebbe nekem mint vásárlónak van beleszólásom vagy ők majd eldöntik?davemayer
Jelzed az ügyfélszolgálatnak, hogy milyen jó lenne. Ők - ha olyan környéken laksz, ahol elérhető - rá akarnak majd beszélni a digitálisra.
Ha nem, akkor gondolkodnak, adatokat gyűjtenek, egyeztetnek, s esetleg lecserélik valamelyiket. Ekkor a lecserélt csatorna hardcore fan base-e aktivizálja magát, s tiltakozik a diszkrimináció ellen, elítélik a fogyasztói jogok lábbal tiprását. 😊
Nagyon kis mozgástere van az analógnál a kábelszolgáltatónak. Bízz a TV2 alkuerejében, tényleg csak annyit tehetsz, hogy jelzed az igényedet.tomi-tomi
Nekem analóg van, és kapásból akad legalább két üres csatorna....
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Kíváncsi vagyok, a Digi felveszi-e a kínálatba.

Legalább a TV2 BL-oldalán (http://bl.tv2.hu/) ugyanúgy lehet majd nézni a meccset.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Haverom felhívta csütörtökön a UPC-t és megkérdezte az ügyfélszolgálatost hogy hogy sikerült azt elintézni hogy a havi 15 ezres számlája ellenére nem láthat 1 BL-meccset sem a tv-ben? Hápogás a túloldalon, aztán mondta hogy mivel akarják elérni azt hogy ne váltson azonnal digire? hápogás ismét. Haver még hozzátette hogy készüljön fel hogy több száz ilyen hívást fog kapni és ha lehet szóljon a felettesének az ügyben.

Aztán hétfőn látjuk hogy "pro4-teszt" 😂 😂 (persze nem ezért rakták be de akkor is óriási)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
OFF: Ha automatikusan nem jelenik meg, hogyan lehet "elővarázsolni"? Osztálytársamnak kellene.vassadi
és ebbe nekem mint vásárlónak van beleszólásom vagy ők majd eldöntik?davemayer
Jelzed az ügyfélszolgálatnak, hogy milyen jó lenne. Ők - ha olyan környéken laksz, ahol elérhető - rá akarnak majd beszélni a digitálisra.
Ha nem, akkor gondolkodnak, adatokat gyűjtenek, egyeztetnek, s esetleg lecserélik valamelyiket. Ekkor a lecserélt csatorna hardcore fan base-e aktivizálja magát, s tiltakozik a diszkrimináció ellen, elítélik a fogyasztói jogok lábbal tiprását. 😊
Nagyon kis mozgástere van az analógnál a kábelszolgáltatónak. Bízz a TV2 alkuerejében, tényleg csak annyit tehetsz, hogy jelzed az igényedet.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
És tényleg van Pro4 a UPC-nél 😀fetomy
OFF: Ha automatikusan nem jelenik meg, hogyan lehet "elővarázsolni"? Osztálytársamnak kellene.vassadi
és ebbe nekem mint vásárlónak van beleszólásom vagy ők majd eldöntik?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Csak a digitális csomagokban érhető el, 50. csatorna, automatikusan látnia kell(ene). Pár perce néztem meg én is, már ott van. Analógon nincs hely, ott előtte ki kéne rakni egy másik csatornát.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
elméletileg be kell jönnie, de ha mégsem, akkor van a menüben valahol olyan, hogy csatornakeresés vagy vmi hasonló
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
OFF: Ha automatikusan nem jelenik meg, hogyan lehet "elővarázsolni"? Osztálytársamnak kellene.
több mint 14 éve
Önfényezés On. Go to #13303! Utolsó mondat. Önfényezés Off.
http://www.upc.hu/rolunk/hirek-kozlemenyek/20110912/

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 086 — Invisible man
Végre más is úgy értékeli Hajnaltomi teljesítményét, mint én...Matthew99
miért, a szart lehet máshogy is? 😊JSanyo
Én olvastam olyat is aki jóra értékelte őt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nem tudom ki szokta olvasni, szerintem sírvaröhögős

http://labdabiztos.blog.hu/2011/09/12/szeretunktiteket_bohocliga_8_fordulo_osszefoglaloJSanyo
miért, a szart lehet máshogy is? 😊JSanyo
hát a legyek esküsznek rá 😀

És tényleg van Pro4 a UPC-nél 😀
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1

http://labdabiztos.blog.hu/2011/09/12/szeretunktiteket_bohocliga_8_fordulo_osszefoglaloJSanyo
miért, a szart lehet máshogy is? 😊

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Úgy néz ki mégiscsak látok bl-meccset a tv-ben...a UPC digitalnal megjelent az ismeretlen PRO4 az 50-es csatornán... :cool:

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 086 — Invisible man

Végre más is úgy értékeli Hajnaltomi teljesítményét, mint én...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1

http://labdabiztos.blog.hu/2011/09/12/szeretunktiteket_bohocliga_8_fordulo_osszefoglalo

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
de szépen játszott a Juve a szezonnyitón. 😊