Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Milannak is adtunk egy ajándék pontot.
több mint 14 éve
Perisic elég gané gólt lőtt :o :o :o Megérdemelte nagyon ez a BVB,előtte mindent kihagytak,arzenálék meg 1,5 helyzetből lőttek 1 gólt :/
több mint 14 éve
or Ciprus, Izrael? bár az már nem trendi...sokkal inkább serie B, greece.Tóth Balázs meg visszatér Fehérvárra, hmm meglepő igazolás...pedig már vártam vmi újabb légióst, tuti fetomy intézte ezt is h qssoljunk, mert hát minőségi magyart is igazolnak... 😀DivatElek télen mehet a picsábaHöri
jut eszembe: NK9-el mi lesz? visszavonul a csúcson? 😀
|
több mint 14 éve
Tóth Balázs meg visszatér Fehérvárra, hmm meglepő igazolás...pedig már vártam vmi újabb légióst, tuti fetomy intézte ezt is h qssoljunk, mert hát minőségi magyart is igazolnak... 😀DivatElek télen mehet a picsába
több mint 14 éve
Tóth Balázs meg visszatér Fehérvárra, hmm meglepő igazolás...pedig már vártam vmi újabb légióst, tuti fetomy intézte ezt is h qssoljunk, mert hát minőségi magyart is igazolnak... 😀
|
több mint 14 éve
Hallottam, hogy ma valami BL-meccs lesz, felcsillant a szemem, hogy a CCL-ről van szó, aztán kiderült, hogy csak az európai pénzes kultúrcsapatok ribanckodása. 😀Mindenesetre hajnali 4-től Colorado Rapids-Santos Laguna csoportrangadó, jó kis meccsre számítok, ellenük már több fog kelleni, és nem bánnám, ha nem is csak a tartalékokat állítanánk ki végre.
több mint 14 éve
Haverom felhívta csütörtökön a UPC-t és megkérdezte az ügyfélszolgálatost hogy hogy sikerült azt elintézni hogy a havi 15 ezres számlája ellenére nem láthat 1 BL-meccset sem a tv-ben? Hápogás a túloldalon, aztán mondta hogy mivel akarják elérni azt hogy ne váltson azonnal digire? hápogás ismét. Haver még hozzátette hogy készüljön fel hogy több száz ilyen hívást fog kapni és ha lehet szóljon a felettesének az ügyben.Nekem ma jött elő ez a dolog,14200as számlát küldtek ki,meg egy 9500-as csekket,hogy elvileg nem fizettem be,mert nem tudták levonni a bankszámlámról,mikor már vagy 2-3 hónapja nincs kevesebb 30e FT-nál rajta,most meg 2-3 csatornán kívül az összesre azt írja,hogy ez egy előfizetéses csatorna stb...Mondanom sem kell pro4 sem fogható a 13as csatornán :/
Aztán hétfőn látjuk hogy "pro4-teszt" 😂 😂 (persze nem ezért rakták be de akkor is óriási)davemayer
több mint 14 éve
Vakuljak meg, ha itt válaszolok, mert OFF 😊Analógon nincs hely, ott előtte ki kéne rakni egy másik csatornát.tomi-tomiNekem analóg van, és kapásból akad legalább két üres csatorna....apeszos
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Nekem analóg van, és kapásból akad legalább két üres csatorna....Jelzed az ügyfélszolgálatnak, hogy milyen jó lenne. Ők - ha olyan környéken laksz, ahol elérhető - rá akarnak majd beszélni a digitálisra.Analógon nincs hely, ott előtte ki kéne rakni egy másik csatornát.tomi-tomiés ebbe nekem mint vásárlónak van beleszólásom vagy ők majd eldöntik?davemayer
Ha nem, akkor gondolkodnak, adatokat gyűjtenek, egyeztetnek, s esetleg lecserélik valamelyiket. Ekkor a lecserélt csatorna hardcore fan base-e aktivizálja magát, s tiltakozik a diszkrimináció ellen, elítélik a fogyasztói jogok lábbal tiprását. 😊
Nagyon kis mozgástere van az analógnál a kábelszolgáltatónak. Bízz a TV2 alkuerejében, tényleg csak annyit tehetsz, hogy jelzed az igényedet.tomi-tomi
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok, a Digi felveszi-e a kínálatba.Legalább a TV2 BL-oldalán (http://bl.tv2.hu/) ugyanúgy lehet majd nézni a meccset.
több mint 14 éve
Haverom felhívta csütörtökön a UPC-t és megkérdezte az ügyfélszolgálatost hogy hogy sikerült azt elintézni hogy a havi 15 ezres számlája ellenére nem láthat 1 BL-meccset sem a tv-ben? Hápogás a túloldalon, aztán mondta hogy mivel akarják elérni azt hogy ne váltson azonnal digire? hápogás ismét. Haver még hozzátette hogy készüljön fel hogy több száz ilyen hívást fog kapni és ha lehet szóljon a felettesének az ügyben.Aztán hétfőn látjuk hogy "pro4-teszt" 😂 😂 (persze nem ezért rakták be de akkor is óriási)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Jelzed az ügyfélszolgálatnak, hogy milyen jó lenne. Ők - ha olyan környéken laksz, ahol elérhető - rá akarnak majd beszélni a digitálisra.és ebbe nekem mint vásárlónak van beleszólásom vagy ők majd eldöntik?davemayerOFF: Ha automatikusan nem jelenik meg, hogyan lehet "elővarázsolni"? Osztálytársamnak kellene.vassadiAnalógon nincs hely, ott előtte ki kéne rakni egy másik csatornát.tomi-tomi
Ha nem, akkor gondolkodnak, adatokat gyűjtenek, egyeztetnek, s esetleg lecserélik valamelyiket. Ekkor a lecserélt csatorna hardcore fan base-e aktivizálja magát, s tiltakozik a diszkrimináció ellen, elítélik a fogyasztói jogok lábbal tiprását. 😊
Nagyon kis mozgástere van az analógnál a kábelszolgáltatónak. Bízz a TV2 alkuerejében, tényleg csak annyit tehetsz, hogy jelzed az igényedet.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
és ebbe nekem mint vásárlónak van beleszólásom vagy ők majd eldöntik?Analógon nincs hely, ott előtte ki kéne rakni egy másik csatornát.tomi-tomiÉs tényleg van Pro4 a UPC-nél 😀fetomyOFF: Ha automatikusan nem jelenik meg, hogyan lehet "elővarázsolni"? Osztálytársamnak kellene.vassadi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Csak a digitális csomagokban érhető el, 50. csatorna, automatikusan látnia kell(ene). Pár perce néztem meg én is, már ott van. Analógon nincs hely, ott előtte ki kéne rakni egy másik csatornát.És tényleg van Pro4 a UPC-nél 😀fetomyOFF: Ha automatikusan nem jelenik meg, hogyan lehet "elővarázsolni"? Osztálytársamnak kellene.vassadi
több mint 14 éve
elméletileg be kell jönnie, de ha mégsem, akkor van a menüben valahol olyan, hogy csatornakeresés vagy vmi hasonló
több mint 14 éve
És tényleg van Pro4 a UPC-nél 😀fetomyOFF: Ha automatikusan nem jelenik meg, hogyan lehet "elővarázsolni"? Osztálytársamnak kellene.
több mint 14 éve
És tényleg van Pro4 a UPC-nél 😀fetomyÖnfényezés On. Go to #13303! Utolsó mondat. Önfényezés Off.
http://www.upc.hu/rolunk/hirek-kozlemenyek/20110912/
több mint 14 éve
Én olvastam olyat is aki jóra értékelte őt.Végre más is úgy értékeli Hajnaltomi teljesítményét, mint én...Matthew99miért, a szart lehet máshogy is? 😊JSanyo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
hát a legyek esküsznek rá 😀miért, a szart lehet máshogy is? 😊JSanyonem tudom ki szokta olvasni, szerintem sírvaröhögősVégre más is úgy értékeli Hajnaltomi teljesítményét, mint én...Matthew99
http://labdabiztos.blog.hu/2011/09/12/szeretunktiteket_bohocliga_8_fordulo_osszefoglaloJSanyo
És tényleg van Pro4 a UPC-nél 😀
több mint 14 éve
miért, a szart lehet máshogy is? 😊nem tudom ki szokta olvasni, szerintem sírvaröhögősVégre más is úgy értékeli Hajnaltomi teljesítményét, mint én...Matthew99
http://labdabiztos.blog.hu/2011/09/12/szeretunktiteket_bohocliga_8_fordulo_osszefoglaloJSanyo
több mint 14 éve
Úgy néz ki mégiscsak látok bl-meccset a tv-ben...a UPC digitalnal megjelent az ismeretlen PRO4 az 50-es csatornán... :cool:

több mint 14 éve
nem tudom ki szokta olvasni, szerintem sírvaröhögősVégre más is úgy értékeli Hajnaltomi teljesítményét, mint én...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
nem tudom ki szokta olvasni, szerintem sírvaröhögős http://labdabiztos.blog.hu/2011/09/12/szeretunktiteket_bohocliga_8_fordulo_osszefoglalo