Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Betis meccsen 5 másodperc alatt 3 kapufadavemayer
legalább 3 különböző kísérletből? 😀

|
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Betis meccsen 5 másodperc alatt 3 kapufa

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
KGB 79
ha valakit érdekel 😊
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=536739Hurka
Paks elleni meccsel miért nem dicsekedtél? Unokatesóm védett 😊

Játékvezető: Nyakas Balázs...jó sokat szidtuk megye I.ben 😀
több mint 14 éve
vassadi tökéletesen egyetértek veled ezért sem következtettem ebből a végeredményre csak szimplán megjegyeztem hogy durva 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
Sziasztok!
Itt van a várva várt UEFA Champions League Fantasy Liga!
Nem kell mást tenned csak regisztrálnod magad a UEFA hivatalos fantasy oldalán , és csatlakoznod a Drukker Söröző Bajnoksághoz!
Csatlakozz te is a Drukker Söröző - UEFA Champions League Fantasy ligához!
Oszd meg ismerőseidnek is , és csatlakozzunk minél többen a ligához!
http://en.uclfantasy.uefa.com/
A Drukker Söröző Liga belépéshez szükséges kód: 1386-361

több mint 14 éve
+vasas ellen X...hahaha 😀
Divat
ezen nem kéne vigyorognod, újabb ponttal távolabb kerültetek a bent maradástólHöri
mer inkább sírjak? azt se tudok már ezen az egészen...amúgy meg nem azon vigyorogtam, hanem az egész kecskeméti sztorin!!!

remélem Tanár Úr meg tesz róla, h hátulról nézzük a ligát...

|
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
+vasas ellen X...hahaha 😀
Divat
ezen nem kéne vigyorognod, újabb ponttal távolabb kerültetek a bent maradástól

több mint 14 éve
na KTE be is jött a lóhere gyár...Foxi+Litsinge nem érkezett vissza a megbeszélt időre+Szivics lemondott+vasas ellen X...hahaha 😀

Kubatov Úrnak gondolom meg se fordul a fejében, h netán bármit is tegyen érte...

|
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
ezt nem nagyon értem, direkt nem a pontokról akartam beszélni, vagy az állásról, az ilyen korai szakaszban nem olyan fontos hanem arról a rekordról amit ez után te is írtál. De akkor ez a mondat hogy jön ide?davemayer
Tény, hogy a két Manchesteri csapat több mint kétszer annyi gólt lőtt, mint a sorban utánuk következő csapatok, tény az is, hogy korábban senki nem vette be az ellenfelek kapuját az első négy fordulóban 18 alkalommal. De ez kb. annyira mérvadó, mint az, hogy az első kör után ki vezeti a bajnokságot, mert még bőven változhatnak a dolgok. Emlékezz csak, tavaly a Chelsea 12-0-s gólkülönbséggel nyitott az első két fordulóban, aztán a végén mégiscsak mi lőttük a legtöbb gólt a bajnokságban.
több mint 14 éve
A Pl-ben azért durva ahogy a dolgok állnak: rúgott gólok szempontjából (négy meccsen!) MU 18, City 15, Chelsea és a Bolton holtversenyben 3. 7-7 (!) góllal... Azért ez durva.davemayer
Szerintem ez kb. olyan, mint hogy az első forduló után ki áll a tabella élén. .vassadi
ezt nem nagyon értem, direkt nem a pontokról akartam beszélni, vagy az állásról, az ilyen korai szakaszban nem olyan fontos hanem arról a rekordról amit ez után te is írtál. De akkor ez a mondat hogy jön ide?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A Pl-ben azért durva ahogy a dolgok állnak: rúgott gólok szempontjából (négy meccsen!) MU 18, City 15, Chelsea és a Bolton holtversenyben 3. 7-7 (!) góllal... Azért ez durva.davemayer
Szerintem ez kb. olyan, mint hogy az első forduló után ki áll a tabella élén. Amúgy egyetlen csapat sem lőtt még 18 gólt a PL első négy fordulójában. Gyanús, hogy a játékosok közül se sokan jutottak el nyolcig négy kör alatt.
több mint 14 éve
A Pl-ben azért durva ahogy a dolgok állnak: rúgott gólok szempontjából (négy meccsen!) MU 18, City 15, Chelsea és a Bolton holtversenyben 3. 7-7 (!) góllal... Azért ez durva.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191
Ma Mario Gomez 4-t lőtt. (Bayern) 😉
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Ha ez a Gyirmót a legnagyobb riválisunk akkor sok baj nem lehet. :cool:

A Realnak meg már csak hoznia kell a meccseit, a barca ellen jó az x is és bajnokok vagyunk 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Haha, gratula 😊fetomy
kicsit önfényezésnek tűnik, de emellett adtam egy gólpasszot is, pedig belső védő voltam 😊
ráadásul tegnap is játszottam az U19-eseknél 65 percet, ma Pécsre utazás (csak oda 4 óra), gyorsan át kellett öltözni, és lényegében már kezdtünk is), majd végig játszottam, durva hétvége volt 😊
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Manchesterben ez a Hernandez gyerek sem gyengét gurít első meccsén már kettőt vág, játéka leginkább a lesipuskás Inzaghiéhoz hasonló...és végre De Gea is magabiztos végig, volt egy két nagyobb védése is csak így tovább 😊manuszka86
első? tavaly is ott volt, és idén is játszott már...v mire gondoltál? 😊Divat
úgy gondoltam hogy idén ez volt az első meccse ahol kezdő volt sérülése után.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Haha, gratula 😊
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ha valakit érdekel 😊
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=536739
több mint 14 éve
Cleverleynek elv eltört a lába...Duff
Szerintem akkor nem üldögélt volna a kispadon, öltönyben a második félidőben...
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Tham ellen is már beállt csereként, de akko valszeg télleg első kezdő meccsére gondolhatott...de szaba ötlete is belefér. 😊Divat
Igaz is, pár percet ott is kapott. Welbecket várjuk vissza, de meg van oldva a helyettesítése. 😉

Remélem Cleverley és Evans sérülése nem súlyos, előbbi azért elég rosszul festett. 😐vassadi
Cleverleynek elv eltört a lába...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
elég a mozgását nézni... 😀
most akko szerencsejáték zrt hova is ment? MAKKEROK!!!Divat
Persze sokszor komolytalan még, viszont nagyon jó megoldásai is vannak már. Szerintem bele fog ő jönni még 😊

Egyébként meg hozzáteszem a meccshez, hogy bár a játék nem annyira ment most, megint rengeteg helyzetet kúrtunk el. Brandao gólját megint nem adták meg, pedig szerintem egyáltalán nem volt les, Vaskó csodák csodájára, tőle teljesen meglepő módon gyökér volt és besárgult, de legalább eldöntötte a meccset, így em kell levágni a lábát, csak kirakni a csapatból 😀

Caneira egyébként szintén nem tűnik rossz igazolásnak. Volt, hogy zavarták egymást Brandaoval az ellenfél 16osánál, de hát ez még benne van, jó lesz ő szerintem. Viníciust már láttuk legalább, remélhetőleg hamar átveszi Faszkó helyét.

Az új mez pedig fasza 😀

Ja, és szerencsére a 8. forduló megmutatta, hogy a kaposvár és a siófok otthonában még az a fene utolérhetetlen loki és győr sem tud nyerni, tehát talán nem akkora gáz, hogy nekünk sem sikerült...
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Laza 7-es, így kell ezt, kezd beindulni a szekér, és megint nem kaptunk gólt. :cool:Vrijbloed
Rendben, csak eddig olyan csapatokat vert meg a Bayern, akik még jóindulattal sem nevezhetők a Bundesliga középcsapatának sem. Pillants a tabellára.
A következő meccsek lesznek a mérvadóak: Villareal, S04, Lever, City...Seventh Son
Tökéletesen tisztában vagyok vele. 😊 De azért örülök, hogy ezeknek a nehezebb meccseknek többek között egy 7-0-s győzelemmel futunk neki. Önbizalom szempontjából. 😊
több mint 14 éve
Seventh Son 84 — Patriots fan
Laza 7-es, így kell ezt, kezd beindulni a szekér, és megint nem kaptunk gólt. :cool:Vrijbloed
Rendben, csak eddig olyan csapatokat vert meg a Bayern, akik még jóindulattal sem nevezhetők a Bundesliga középcsapatának sem. Pillants a tabellára.
A következő meccsek lesznek a mérvadóak: Villareal, S04, Lever, City...
több mint 14 éve
Tham ellen is már beállt csereként, de akko valszeg télleg első kezdő meccsére gondolhatott...de szaba ötlete is belefér. 😊Divat
Igaz is, pár percet ott is kapott. Welbecket várjuk vissza, de meg van oldva a helyettesítése. 😉

Remélem Cleverley és Evans sérülése nem súlyos, előbbi azért elég rosszul festett. 😐
több mint 14 éve
Ide nekünk azt a villásboásos Chelsea-t!

Rooney 4 meccs - 8 gól. Chicharito az Arsenal ellen már játszott, Welbeck sérülése után állt be, de idén ez volt az első meccse kezdőként.vassadi
Tham ellen is már beállt csereként, de akko valszeg télleg első kezdő meccsére gondolhatott...de szaba ötlete is belefér. 😊

|