Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Laza 7-es, így kell ezt, kezd beindulni a szekér, és megint nem kaptunk gólt. :cool:
több mint 14 éve
Ide nekünk azt a villásboásos Chelsea-t!Rooney 4 meccs - 8 gól. Chicharito az Arsenal ellen már játszott, Welbeck sérülése után állt be, de idén ez volt az első meccse kezdőként.
több mint 14 éve
Ma azonban alighanem ez volt az első meccse.Manchesterben ez a Hernandez gyerek sem gyengét gurít első meccsén már kettőt vág, játéka leginkább a lesipuskás Inzaghiéhoz hasonló...és végre De Gea is magabiztos végig, volt egy két nagyobb védése is csak így tovább 😊manuszka86első? tavaly is ott volt, és idén is játszott már...v mire gondoltál? 😊Divat
több mint 14 éve
Manchesterben ez a Hernandez gyerek sem gyengét gurít első meccsén már kettőt vág, játéka leginkább a lesipuskás Inzaghiéhoz hasonló...és végre De Gea is magabiztos végig, volt egy két nagyobb védése is csak így tovább 😊manuszka86első? tavaly is ott volt, és idén is játszott már...v mire gondoltál? 😊
|
több mint 14 éve
1.20 sem volt... még a madrid rajta van de gondolom nyernek. vki elmagyarázhatná mire gondolt villa amikor megcsinálta az a passzt... nem hiszem el komolyan hogy félidei 0-2 után képesek leadni. Szánalmas eredmény egy szánalmas csapattól - ha védelem nélkül állnak fel továbbra is remélem még egy páran megszívatják őket, ez egy csapatjáték Guardiola hogy rohadnál meg.davemayerÉn úgy tudom sérultek a védők.
több mint 14 éve
1.20 sem volt... még a madrid rajta van de gondolom nyernek. vki elmagyarázhatná mire gondolt villa amikor megcsinálta az a passzt... nem hiszem el komolyan hogy félidei 0-2 után képesek leadni. Szánalmas eredmény egy szánalmas csapattól - ha védelem nélkül állnak fel továbbra is remélem még egy páran megszívatják őket, ez egy csapatjáték Guardiola hogy rohadnál meg.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Manchesterben ez a Hernandez gyerek sem gyengét gurít első meccsén már kettőt vág, játéka leginkább a lesipuskás Inzaghiéhoz hasonló...és végre De Gea is magabiztos végig, volt egy két nagyobb védése is csak így tovább 😊
több mint 14 éve
ezen a egyen ment el? 1.20-ért igazán priceless...dejó h már nem mixelek 😊DivatÉn 3 után feladtam 😀 az 1-vel nyertem, utána 2 bukta elég volt 😀
több mint 14 éve
KIBASZOTT BARCELONA!!!ezen a egyen ment el? 1.20-ért igazán priceless...dejó h már nem mixelek 😊
csak 67 ezres mixemet vitték el ezer HUFból... az egyetlen pontvesztésük lesz ősszel, naná hogy most...
VILLÁNAK MEG A JÓ KURVA ANYJÁT AZT
Guardiola-korszak leggyengébb félideje volt ez a második, a végén már annak drukkoltam kapjanak ki ezek a védő nélküli senkik. Messi is feldobja magát de persze a united száját ugyanúgy elkenik majd basszák meg!
megnéznék egy statisztikát hogy mikor vesztett utoljára pontot 2 gólos előnyről ez a csapat, 4-5 éve????davemayer
|
több mint 14 éve
KIBASZOTT BARCELONA!!!csak 67 ezres mixemet vitték el ezer HUFból... az egyetlen pontvesztésük lesz ősszel, naná hogy most...
VILLÁNAK MEG A JÓ KURVA ANYJÁT AZT
Guardiola-korszak leggyengébb félideje volt ez a második, a végén már annak drukkoltam kapjanak ki ezek a védő nélküli senkik. Messi is feldobja magát de persze a united száját ugyanúgy elkenik majd basszák meg!
megnéznék egy statisztikát hogy mikor vesztett utoljára pontot 2 gólos előnyről ez a csapat, 4-5 éve????
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
BUZIVASKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!! 😀elég a mozgását nézni... 😀
Fúvazeg...
Egyébként WalterLeeonel ma nem olyan rossz egyáltalán szerintem.fetomy
most akko szerencsejáték zrt hova is ment? MAKKEROK!!!
|
több mint 14 éve
BUZIVASKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!! 😀Fúvazeg...
Egyébként WalterLeeonel ma nem olyan rossz egyáltalán szerintem.
több mint 14 éve
Villa bmeg... ha leadja a meccset a barca és emiatt megy el a mixem... :mad: bár hogy őszinte legyek megérdemelné a Barca, kiállnak a buszkec & fontás védőpárossal!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
a fantasys oldal szerint Tevez, meg valami onlinescore-os oldalon is őt írták 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem tudom, a meccset nem néztem, de az online közvetítésben azt olvastam ő hagyta ki (remélem nem)
több mint 14 éve
a 11est nem Tevez hagyta ki?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
üröm az örömben, h a 3 gólja simán lehetett volna 4 ha nem bassza el a tizenegyesét 😊
több mint 14 éve
Agüero eléggé szimpatikusan termeli a gólokat 😀 😀HabiEl sem hiszem, hogy eltaláltam, kit kell CSK-nak rakni 😀
több mint 14 éve
Agüero eléggé szimpatikusan termeli a gólokat 😀 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ezaz tudtam, hogy ez lesz az új mezünk 😊 
egyébként ismét szólok, hátha valaki jön chatre:
http://02.chat.mibbit.com/
IRC.HU
#bowlhu
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aztakurva milyen gólt lőtt Sturridge 😐
több mint 14 éve
Na vegre egy szep gyozelem,egyre javulo jatekkal,es egyre golerosebben! Szep volt lilak!
több mint 14 éve
Hajnalt Kagawa, most Okazaki szorítja ki a kezdőből. Ősi ellenségeink, a japánok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson