Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sanyigyuri bármilyen rendszerbe beleillik! Sokszor sajnálom, hogy a vidiébe is 😕
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Tőzsér Dani ismét győztes gólt rúgott(szabadrúgásból)....de persze tudjuk h nem illik bele a rendszerbe, bezzeg Sándor Gyuri!!! 😊

|
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
prizma tv, egyébként a vital tv az mi a faszom (volt)? 😀kristof
Vmi életviteli csatorna. Nem tudom. Elhiheted, hogy soha nem néztem 😀.
több mint 14 éve
Hát ez a SportM rendkívül gazdag műsorbázissal rendelkezik. 3kor volt a Fradi-Pécs ismétlés, rögtön utána a siófok-dvsc, majd azt követően a fradi-pécs ismétlés 😀 Nem is beszélve arról, hányszor ismételték a sport1 és 2-n is a fradi-pécset, szóval valami ultrazsír meccs lehetett 😀

Egyébként meg hoppá! Holnap még nyer a kaposvár, aztán kiderül, hogy nem is volt akkora baki a siófoki és kaposvári pontvesztésünk...

Pro4 adja a BL-t, a Prizma az orosz bajnokságot -és anzsi meccseket- közvetít.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
prizma tv, egyébként a vital tv az mi a faszom (volt)? 😀
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kicsit szítom a tüzet, ha nem gond. Azt mondja tesóm, hogy a helyi képújságban olvasta, hogy a csatorna amely a BL meccseket adja a diginn kívül (az a Pro4 vagy mi), az a megszűnő Vital TV helyett bekerül a programcsomagba. :cool:
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
"nem úgy adta haza, hanem csak oda gurította"! 😂 Zolika
tehát csak kézből-kézbe nem ér.Höri
Ha azt vesszük, hogy lábbal gurította akkor igen.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
"nem úgy adta haza, hanem csak oda gurította"! 😂 Zolika
tehát csak kézből-kézbe nem ér.

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 086 — Invisible man
Nálunk teremfocinál volt olyan, hogy nincs becsúszás, de az ellenfél mégis ezt csinálta. A bíró válasza az volt, hogy mivel a feneke nem ért le ezért nem becsúszás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Szólok mindenkinek, aki kis pályán focizik, hogy megváltoztak a játékszabályok!
Tegnapi meccsünkön egy hazaadást felkapott a kapus. A bíró nem fújt semmit, mi reklamáltunk, hogy is van ez. Az volt a válasz, hogy "nem úgy adta haza, hanem csak oda gurította"! 😂
Agyamat eldobtam...

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 817 — Whoops, looks like something went wrong.
Sneijder nyilatkozat:

"Szerettem volna a Unitedhez szerződni, hülye lettem volna, ha nem. Volt egy olyan pillanat, amikor közel álltam a váltáshoz, de végül nem történt semmi. Fogalmam sincs, miért nem, talán a United nem akart igazán leigazolni, vagy Massimo Moratti nem akart igazán eladni."Gogo
Ja, 2 napja még azt nyilatkozta, hogy ő akart maradni, és telefonon Mourinho is azt mondta, hogy maradjon, emiatt sem váltott.
loli

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 270 — Ajmo Vatreni
http://pepsifoci.hu/node/96327

Ha valaki nem látta volna ezt a barmot.zinedine5
Nálam egyébként ez Holczernek nem piros. Bár nem tagadom, hogy teljesen elfogulttá váltam az agyatlan cigánnyal szemben.Schleck
hát azért Holczer először nem a sérült bal heréjével foglalkozott, hanem a földön fekvő agyatlannal(gondolom törlesztésnek/ütésnek vette a spori, bár ki tudja a partjelző is vakon volt a meccsen)...én am először azt hittem h a 2. piros Félixé, aki cimbije védelmére igyekezett...oda is járt volna legalább a sárga...Divat
Szerintem Holczert csak azért szórta ki, mert volt egy-pár másodperce és átfutott rajta, hogy 11 a 9 ellen lesz, ha nem ezt teszi. Nálam Holczer sárga max.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Sneijder nyilatkozat:

"Szerettem volna a Unitedhez szerződni, hülye lettem volna, ha nem. Volt egy olyan pillanat, amikor közel álltam a váltáshoz, de végül nem történt semmi. Fogalmam sincs, miért nem, talán a United nem akart igazán leigazolni, vagy Massimo Moratti nem akart igazán eladni."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
Sziasztok!
Itt van a várva várt UEFA Champions League Fantasy Liga!
Nem kell mást tenned csak regisztrálnod magad a UEFA hivatalos fantasy oldalán , és csatlakoznod a Drukker Söröző Bajnoksághoz!
Csatlakozz te is a Drukker Söröző - UEFA Champions League Fantasy ligához!
Oszd meg ismerőseidnek is , és csatlakozzunk minél többen a ligához!
http://en.uclfantasy.uefa.com/
A Drukker Söröző Liga belépéshez szükséges kód: 1386-361
CSATLAKOZZ TE IS ÉS BARÁTOD IS!!!

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 190
Olyan gyenge ez a Gosztonyi gyerek. :/ NK 2.
több mint 14 éve
Hogy ne lenne koncepció az átigazolásainkban? A védelembe jött embereknek megvan mindnek az értelme. Bráchi Andics miatt, Vinícius és Caneira a KH-ink miatt, Héctor, ez a görög gyerek Lázár miatt, Walter, Oliveira és Brandao Gosztonyi és Nagy Dani miatt, Mitrovics meg Farkas Balázs miatt. Mindegyik teljesen jogos igazolás - még ha 1-2 nem is válik be, de éppen ezért nem 1 embert hoztunk nyilván. Ha minden a terveink szerint alakul, akkor lesz egy stabil csapat, amiben a széleken van variációs lehetőség, ami gyakorlatilag a kulcsa Sousa taktikájának, szerda-szombatot is bírják így már, ráadásul olyan a rotáció, hogy egyikük berakásától sem kell nagyon tartani. Emellett pedig van aki 1 vagy 2 évre jött, a helyükre fognak beépülni az akadémisták a tervek szerint.

Az pedig kétségkívül igaz, hogy az eredmények nem jönnek még. De ne felejtsük el, hogy itthon vertünk mindenkit (bőven a legjobb gólaránnyal, pl. a Pécset is csak mi vertük meg - 4-1, aminél az 1 gól is Vaskó gyökérsége miatt volt), csak idegenben nem megy. De emiatt aztán sok értelme nincs a régi csapatot visszasírni, mert azok se nyertek kb. semmit idegenben. Az viszont, hogy a játékunk szar lenne, nem igaz. Rendre sok helyzetet dolgozunk ki a meccseken, más kérdés, hogy minden kimarad, és hogy el tudunk időnként tűnni. Hozzáteszem a kimaradt helyzetek nagy része Sándor György és André Alves nevéhez fűződik. Ha már Alves: Ha csak 1-et berugdos a meccsenkénti 2-3 kb. 100%-os zicceréből, akkor most mi is elsők lennénk tökéletes mérleggel, és Sousa lenne a csodaedző kb.
több mint 14 éve

Nálam egyébként ez Holczernek nem piros. Bár nem tagadom, hogy teljesen elfogulttá váltam az agyatlan cigánnyal szemben.Schleck
hát azért Holczer először nem a sérült bal heréjével foglalkozott, hanem a földön fekvő agyatlannal(gondolom törlesztésnek/ütésnek vette a spori, bár ki tudja a partjelző is vakon volt a meccsen)...én am először azt hittem h a 2. piros Félixé, aki cimbije védelmére igyekezett...oda is járt volna legalább a sárga...

|
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Nálam egyébként ez Holczernek nem piros. Bár nem tagadom, hogy teljesen elfogulttá váltam az agyatlan cigánnyal szemben.

több mint 14 éve
Divat: Nem magyarázom meg 😛 Csak annyit mondok újfent, hogy igencsak vicces, hogy amíg itt volt, mindenki szidta Mezeyt, elküldjük, aztán jön a háborgás, hogy mi értelme volt elküldeni... 😊 De hát nem meglepő ez, ez volt Liptákkal, Horváthal, Polonkaival, Gosztonyival... mindegyiket össze-vissza szarozta mindenki, most meg már idióták vagyunk, hogy elküldtük/padoztatjuk őket 😊fetomy
sousa takaroggy?! v döme? francba már teljesen belekeveredtem ebbe a takaroggyozásba....úgy tűnik Tanár Úr meg hétvégén leül a kispadra...bátor, biztos senki se fogja megtalálni...mekkora lenne el vinné a 3 pontot. 😊

így van, lassan akkor rátérhetünk még a meccsre járás kérdésre is... 😀

|
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
Látom megint megy a frankómegmondás, hogy szegény magyarok nem játszanak csak az idegenszívűek..mondjátok már meg pls, kire ill. kivel kell építkezni? Csupa fül vagyok. Egyszer majd írhatnátok valami kétsorosnál hosszabb és értelmes elemzést is arról, miféle problémákat okoz Sousa, de ha lehet, futballszakmai érvekkel alátámasztva, ne csak annyit, hogy "idehoz egy rakás külföldit", mert ez nulla.
Szakály, Hídvégi, Horváth, Vaskó, Lipták, NagyD mind hulladékok voltak eddig. Nekem ne jöjjön senki hogy a tehetséges magyarok. Ja csak úgy hemzsegnek, nem győzi kitermelni őket az akadémiák.
Egy hirtelen irányváltás történt a klubnál és nem csendes folyamatos magyartalanítás mint az Etonál v a Kispestnél.

/rantpetey
Szerintem nem magyar, vagy kulfoldi kerdes van, hanem ertlemetlen szetrombolasa, teljes atalakitasa a csapatnak. Nyilvan aki csak kivulallo a Vidi ugyekkel kapcsoltabna, az nem fog 1 oldalas elemzeseket nyomni, nem is kell, eleg latni az eredmenyeket, a csapat jatekat. Semmi kocepcio nincs ezekben az igazolasokban, elzavarasokban, elpocsekolt 1 ev ujra ez, en nem hiszem, hogy most egy nemzetkozi sikeres csapat alapjai rakodnak most le, es ezert kellett a gyenge sturm ellen kiesni. Multkor is leirtam a Ujpest szurkolokent, hogy a Debrecen csinalta jol, 5 bajnoki cim, BL szerelpes, europaliga szereples, kozben adtak is el jo penzert, ott volt ertelmes koltekezes, koncepcio,vettek is, es mar most latni, hogy egy rovidebb atmeneti szakasz utan, megint nagyon jok lesznek, pedig ott nem volt ekkora "nemzeti" osszefogas. De majd meglatjuk, lehet csodacsapat epul Sousaval, meg a gorog-portugal-brazil csodajatekosokkal, es itt is zsinorban jonnek majd a bajnoki cimek.
több mint 14 éve
Divat: Nem magyarázom meg 😛 Csak annyit mondok újfent, hogy igencsak vicces, hogy amíg itt volt, mindenki szidta Mezeyt, elküldjük, aztán jön a háborgás, hogy mi értelme volt elküldeni... 😊 De hát nem meglepő ez, ez volt Liptákkal, Horváthal, Polonkaival, Gosztonyival... mindegyiket össze-vissza szarozta mindenki, most meg már idióták vagyunk, hogy elküldtük/padoztatjuk őket 😊
több mint 14 éve

Ha valaki nem látta volna ezt a barmot.
több mint 14 éve
Rengeteg rossz meccset láttam már életem 31 éve során...nem tudott volt-e rosszabb, mint ez a mai Fradi-Pécs.

Ez az Alison meg egy féreg. Az ilyet miért nem kapta el a BOPE fiatal korában?zinedine5
azért azt számold bele, h ez egy nb3 vs nb1 "derby" volt...és tudjuk h Bajzát nagykirály ilyen kaliberű védők ellen...
Divat
Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy csak a Fradi miatt volt szar a meccs. Egyszerűen borzasztó volt a második félidő. Egyébként a Bajzát, Andorka, Regedei trión kívűl más nem igen kap lehetőséget az első csapatban, max időhúzásként.zinedine5
nem értem félre, de sajnos nagyon is tisztába vok vele, h hol tartunk évek óta...ezt a fasz Nagy Tomit se értem, h egyáltalán h mer ilyen szedett-vedett csapatot kiállítani. az vígasztal, h ennél lejjebb már nincs, v lehet? 😀

hát petey, te is felhoztad még szezon elején nálunk ezt hány magyar hány idegenlégiós issuet. 😛 és hát nem ti is pont beleszaladtatok...és azért ebbe a pár fordulóba is előjött Sousa profi edzősége....a liszenzgurut is minek kellett elküldeni a történelmi tabló-siker után? bár gondolom azt is meg lehet magyarázni ész érvekkel, ahogy meg is fogjátok! 😊

fetomy: igen, pont egyről beszélünk!!! 😉

|
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
van igény erre a ligakupára 😊

Paks - Szolnok 10-1, ZTE - Pápa 0-8

ebből lehet tanulni? 😊

több mint 14 éve
Rengeteg rossz meccset láttam már életem 31 éve során...nem tudott volt-e rosszabb, mint ez a mai Fradi-Pécs.

Ez az Alison meg egy féreg. Az ilyet miért nem kapta el a BOPE fiatal korában?zinedine5
azért azt számold bele, h ez egy nb3 vs nb1 "derby" volt...és tudjuk h Bajzát nagykirály ilyen kaliberű védők ellen...
Divat
Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy csak a Fradi miatt volt szar a meccs. Egyszerűen borzasztó volt a második félidő. Egyébként a Bajzát, Andorka, Regedei trión kívűl más nem igen kap lehetőséget az első csapatban, max időhúzásként.