Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szitkozódni a tv előtt is tudsz, te mégis kipengetsz ezért több ezret? Csak hogy világgá kiabáld a hülyeséget? Nem értem a logikát... vagy poén volt Höri bá'?

Amúgy Milánóba a második karéjra, középre, 10.000 HUF-ért jutottunk be a Juventus ellen. Viszont, ha BL, ha derbi, ott azért kérnek el 20 ezreket, mert nem 70 körüli a havi fizuja egy embernek...
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
nem tom mi ebben akkora kérdés, ha dög unalmas a meccs (márpedig az), akkor valamit csinálni kell. marad a szitkozódás.Höri
ez Magyarország.Amadeus91
És még mindig van aki meglepődik bizonyos magyarok hozzáállásán ...
Azért 20ezerből szerintem majdnem bármelyik stadionba kapsz meccset nyilván nem egy Barca Realra,de mondjuk haver Real-Betis meccsre megy ki valami 12 ezres jegyáron.
Dehát miért lepődtök meg MLSZnek megéri felcsapni az árakat mert ígyis megveszik. Kereslet-kínálat én stadionom lenne és is emelném 😊
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
nem tom mi ebben akkora kérdés, ha dög unalmas a meccs (márpedig az), akkor valamit csinálni kell. marad a szitkozódás.Höri
ez Magyarország.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem tom mi ebben akkora kérdés, ha dög unalmas a meccs (márpedig az), akkor valamit csinálni kell. marad a szitkozódás.

több mint 14 éve
Lehet jobban tudom innen...Amadeus91
(Milyen gyakran) jársz Bayern-meccsekre?vassadi
ritkábban mint szeretnék. Ettől független tisztában vagyok a jegyárakkal.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Lehet jobban tudom innen...Amadeus91
(Milyen gyakran) jársz Bayern-meccsekre?
több mint 14 éve
elmondom neked amadeus, hogy a szittyamagyar fottball sámánt kurvára nem érdekli a játék minősége. azért megy ki, hogy a kis országa csapata nyerjen. meg hogy pár szomszédos nemzetnek a kurva anyját kiabálja.

ez egy kurva selejtezőmeccs. csak az eredmény számít. ha a svédek közben rákúrnak a finnek ellen, tömve lesz a stadion 20 ezerért, de 25 ezerért is tömve lenne. ennyire hiányzik a meccsrejáróknak a sikerélmény. 1997 kurva rég volt, vágyunk már egy jó pótselejtezős bukásra.Höri
ez a másik amit Magyarországon sosem fogok megérteni.

Emlékszem voltam egyszer egy Magyarország vs ?! (talán Görögország) kézi meccsen és végig ment a Szar Szlovákia meg XY bazd meg az anyád, meg a Cigánybűnözés na meg persze az elmaradhatatlan jóízű Zsidózás.

Ezt szerintem lehet ingyen is a kocsmából egy rahedli feles mellett is, de én látom szarul a dolgokat biztos, hiszen megpuhít ez a liberáliszöldzsidó német közeg.

(Höri ne vedd magadra a hsz hangvételét, nem ellened mondom)
több mint 14 éve
elmondom neked amadeus, hogy a szittyamagyar fottball sámánt kurvára nem érdekli a játék minősége. azért megy ki, hogy a kis országa csapata nyerjen. meg hogy pár szomszédos nemzetnek a kurva anyját kiabálja.

ez egy kurva selejtezőmeccs. csak az eredmény számít. ha a svédek közben rákúrnak a finnek ellen, tömve lesz a stadion 20 ezerért, de 25 ezerért is tömve lenne. ennyire hiányzik a meccsrejáróknak a sikerélmény. 1997 kurva rég volt, vágyunk már egy jó pótselejtezős bukásra.

több mint 14 éve
Csak egy kis érdekesség: az MLSZ 3-tól 20 000 forintig állította ki a jegyeket... szégyengyalázat.

Hol lesz a finnek elleni meccs?JC6
tudod mikor fizetnék én ennyit ezért. Ennyiből jegyet kapsz az Allianz Arena-ba is, és akkor még focit is láttál.

500 -t adnék max.Amadeus91
Jah, valóban kapsz jegyet ennyiért az Allianz Arénába. Már ha stadiontúrára akarsz menni. 😀
Azért ekkora hülyeségeket nem kellene írni.Schleck
Lehet jobban tudom innen...

nem kellene hülyeségeket írni.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az Allianzba valójában 4000 alatt van a legolcsóbb jegy egy bajnokira, BL meccsre meg úgy 7-8000 ugyanaz a jegy, 18-9000 a legdrágább bajnoki és 21e körül a legdrágább BL
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Csak egy kis érdekesség: az MLSZ 3-tól 20 000 forintig állította ki a jegyeket... szégyengyalázat.

tudod mikor fizetnék én ennyit ezért. Ennyiből jegyet kapsz az Allianz Arena-ba is, és akkor még focit is láttál.

500 -t adnék max.Amadeus91
Jah, valóban kapsz jegyet ennyiért az Allianz Arénába. Már ha stadiontúrára akarsz menni. 😀
Azért ekkora hülyeségeket nem kellene írni.

több mint 14 éve

500 -t adnék max.
több mint 14 éve
Lázok Jani - Duisburg. Rendelek egy mezt

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A Galaxy elleni vereségről és a CCL-leégésről:

http://denversports.blog.hu/2011/09/14/rapids_vekony_fiasko_la_ben

Nagyon komolytalanul vesszük ezt a helyi BL-t, mintha csak púp lenne a hátunkon, és kötelezően letudandó meccsek, amihez senkinek nincs kedve hét közben, két bajnoki közt, ráadásul a helyi szurkolók is leszarják az ismeretlen csapatok elleni soccert. Bizonyára a kisebb országok csapatainak, akik nem az MLS-ben játszanak hétről hétre, többet jelent, nekünk speciel nem, mert beképzelt faszok vagyunk, de ez így is van jól. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert mindenkinek, aki kimegy, de a tv-ben többet látni, ingyen... Tudom, a hangulat meg minden, de egyszerűen nem éri meg.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Puskásban pedig tavaly úgy hallottam hírekben hogy a Sóstóiban lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

Orange Arena

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
a 2 kapu közt

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Hol lesz a finnek elleni meccs?
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Abszolút nem érdemeltük meg, de tegyük hozzá, hogy egy Abate hiba volt és azonkívül tiszta lövőhelyzete nem volt a Barcának, lehet, hogy az utóbbi meccsen kevés meccsüket láttam, de én rég láttam őket ennyit lőni messziről.zolika26
A védekezés miatt feladta a Milan a támadást. Ezt a 9-10 emberes bunkert nem lehet tili-tolival megbontani. Nem érdemelt pontot a Milan.Mad
Ott írom az elején, hogy nem érdemeltünk pontot, de engem meglepett a védekezésünk, sokan adták már fel a támadást és nem jöttek ki ennyire jól belőlezolika26
Nektek sem sok kellett, hogy rosszabbul jöjjetek ki a dologból. Persze ez nem von le semmit az érdemetekből, az 1 pontot megszereztétek idegenben, nem kell magyarázkodnotok. Lesz ez még így sem. 😀

@KJuraszik
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
de gyökér ez a Barca is.. 😂
és a semmiből hoztunk egy pontot, köszönjük szépenStez
Abszolút nem érdemeltük meg, de tegyük hozzá, hogy egy Abate hiba volt és azonkívül tiszta lövőhelyzete nem volt a Barcának, lehet, hogy az utóbbi meccsen kevés meccsüket láttam, de én rég láttam őket ennyit lőni messziről.zolika26
A védekezés miatt feladta a Milan a támadást. Ezt a 9-10 emberes bunkert nem lehet tili-tolival megbontani. Nem érdemelt pontot a Milan.Mad
Ott írom az elején, hogy nem érdemeltünk pontot, de engem meglepett a védekezésünk, sokan adták már fel a támadást és nem jöttek ki ennyire jól belőle

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
A védekezés miatt feladta a Milan a támadást. Ezt a 9-10 emberes bunkert nem lehet tili-tolival megbontani. Nem érdemelt pontot a Milan.

@KJuraszik
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
abbiati szar. ez a válasz 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Abszolút nem érdemeltük meg, de tegyük hozzá, hogy egy Abate hiba volt és azonkívül tiszta lövőhelyzete nem volt a Barcának, lehet, hogy az utóbbi meccsen kevés meccsüket láttam, de én rég láttam őket ennyit lőni messziről.

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 820 — Whoops, looks like something went wrong.
és a semmiből hoztunk egy pontot, köszönjük szépen