Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
erre a hétre a teljes eredménysorom:Eddig 5/13 - 38%
MIN, CHI, SD, SEA, GB, NYJ, ATL, WAS, NE, TEN, KC, DAL, DEN, SF.
davemayer
Fogadhatunk a jövő héttől is. Szerintem a 70% irreális.
De tulajdonképpen bárkivel fogadok, aki úgy érzi, hogy 70%-ban tippel alapszakaszmeccsekre
Szerk: megvan a DEN meccs is.
több mint 13 éve
Lemaradtam 10 perccel a fogadással, egy ilyet raktam volna...SD, SEA, GB, CHI (?, ebben nem vagyok biztos), OAK, NYG, SF
1000-1500 körül gondolkoztam, 30*-os szorzó. Remélem nem jött volna... 😀
Közben meg észrevettem, hogy mennek a meccsek, óraátállítás FTW...
több mint 13 éve
Igen, én is így tudom. Közben megvan a holnapi szelvény is.A fenti mellé még csináltam két másik szelvényt is.
Vitesse - AZ Alkmaar H 2.03
FSV Frankfurt - Regensburg H 2.05
Servette - Grasshoppers V 1.93
Emellé még csinálok majd egy saláta mixet is, amolyan papírforma meccsekkel(Atletico,Napoli,Real,AIK) XanTam
Dinamo Moszkva - Krilja Szovjetov Szamara H 1.55
Bologna - Internazionale V 2.00
FC Bruges - Lokeren H 1.50
A saláta mixbe pedig bent van a Bayern,Atletico,Real,Napoli,AIK,Porto, valamint a Szolnok vízilabda csapat)
A három szelvényből kettő bukta lett, egyedül az Inter-Moszkva-Bruges szelvény él, azon már csak a Bruges győzelme kell, amivel mégiscsak pozitív összeggel zárnám a napot.
több mint 13 éve
és hát be is jött...4.4-es szorzó 😀A Notre Dame tényleg annyival esélytelenebb, hogy rájuk 4,5-es szorzó van a Sooners 1,22-jével szemben?Newmannem hiszem, én meg is raktam egyedülikéntcsebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
szerencsére az Ole Miss is elment, újra a régi vagyok.múlt héten tanítottam, ideje elkúrni megint.Köcsög Longhorns... 😀 legalább ne gondolkoztam volna el rajta, hogy inkább +19-cel rakom a Kansast, ez van...Newman
ohio state +1 vs penn state !!! ez mégis micsoda?!
texas -19 vs kansas 😀
arkansas -6 vs ole miss
Höri
több mint 13 éve
1.0-val megvan. Vagyis technikailag nem játszik, visszakapod a pénzed.Sobri JóskaIgen, én is így tudom. Közben megvan a holnapi szelvény is.
Vitesse - AZ Alkmaar H 2.03
FSV Frankfurt - Regensburg H 2.05
Servette - Grasshoppers V 1.93
Emellé még csinálok majd egy saláta mixet is, amolyan papírforma meccsekkel(Atletico,Napoli,Real,AIK)
több mint 13 éve
1.0-val megvan. Vagyis technikailag nem játszik, visszakapod a pénzed.Egyébként olyankor mi van,ha elmarad a meccs?kiveszik a listából vagy vmi apró szorzóval hozzá adják?Holnapit én is nézegettem az E. Frankfurt eléggé csábít.KissSzombatra két szelvény megy.Az első szelvényen a két angol meccs jött, a francia pedig elmaradt havazás miatt. Holnap nem pótolják, így szerintem törlik a meccset. A másik szelvényen a Celtic kiszúrt velem, de ez van, az elsővel így is nyertem.
Első:
Sochaux-Evian H 2,30
Blackburn-Watford H 1,85
Cardiff-Burnley H 1,70
Második:
Szpartak Moszkva-M Szaranszk H 1,25
Arsenal-QPR H 1,27
Man City-Swansea H 1,19
Szimferopol-Shaktar V 1,14
Celtic-Kilmarnock H 1,15
Toulouse-Brest H 1,45
XanTam
Később megcsinálom a holnapi fogadást is, aztán beírom ide. XanTam
több mint 13 éve
Egyébként olyankor mi van,ha elmarad a meccs?kiveszik a listából vagy vmi apró szorzóval hozzá adják?Holnapit én is nézegettem az E. Frankfurt eléggé csábít.Szombatra két szelvény megy.Az első szelvényen a két angol meccs jött, a francia pedig elmaradt havazás miatt. Holnap nem pótolják, így szerintem törlik a meccset. A másik szelvényen a Celtic kiszúrt velem, de ez van, az elsővel így is nyertem.
Első:
Sochaux-Evian H 2,30
Blackburn-Watford H 1,85
Cardiff-Burnley H 1,70
Második:
Arsenal-QPR H 1,27
Man City-Swansea H 1,19
Celtic-Kilmarnock H 1,15
Toulouse-Brest H 1,45
XanTam
Később megcsinálom a holnapi fogadást is, aztán beírom ide. XanTam

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Szombatra két szelvény megy.Az első szelvényen a két angol meccs jött, a francia pedig elmaradt havazás miatt. Holnap nem pótolják, így szerintem törlik a meccset. A másik szelvényen a Celtic kiszúrt velem, de ez van, az elsővel így is nyertem.
Első:
Sochaux-Evian H 2,30
Blackburn-Watford H 1,85
Cardiff-Burnley H 1,70
Második:
Arsenal-QPR H 1,27
Man City-Swansea H 1,19
Celtic-Kilmarnock H 1,15
Toulouse-Brest H 1,45
XanTam
Később megcsinálom a holnapi fogadást is, aztán beírom ide.
több mint 13 éve
én is 2 szelvényt raktam ma az egyiket elvitte a West Ham.A másik bejött végre.Middlesbrough-Bolton H,PSG V,Toulouse H. 500-->2560 FT.

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
múlt héten tanítottam, ideje elkúrni megint.Köcsög Longhorns... 😀 legalább ne gondolkoztam volna el rajta, hogy inkább +19-cel rakom a Kansast, ez van...
texas -19 vs kansas 😀
arkansas -6 vs ole miss
Höri
több mint 13 éve
Azért a bukiknak is meg kell élni valamiből. 😊azért a köcsög Celtic is képest most cumizni... hiányzik onnan a Rangers, így büntetlenül hullajthatják a pontokat... pedig szép szelvény lett volna ez a második, az első ahogy látom még bejöhet!csebiMai meccsek:Ezek is jöttek.
Olimpija Ljubljana-Panathinaikos V 1,5
Livorno-Cesena H 1,7
Standard Liege-Cercle Brugge H 1,4
XanTam
Szombatra két szelvény megy.
Első:
Sochaux-Evian H 2,30
Blackburn-Watford H 1,85
Cardiff-Burnley H 1,70
Második:
Arsenal-QPR H 1,27
Man City-Swansea H 1,19
Celtic-Kilmarnock H 1,15
Toulouse-Brest H 1,45
XanTam
Cudar világ lenne ha minden 1.1 simán jönne.
több mint 13 éve
azért a köcsög Celtic is képest most cumizni... hiányzik onnan a Rangers, így büntetlenül hullajthatják a pontokat... pedig szép szelvény lett volna ez a második, az első ahogy látom még bejöhet!Mai meccsek:Ezek is jöttek.
Livorno-Cesena H 1,7
XanTam
Első:
Sochaux-Evian H 2,30
Blackburn-Watford H 1,85
Cardiff-Burnley H 1,70
Második:
Arsenal-QPR H 1,27
Man City-Swansea H 1,19
Celtic-Kilmarnock H 1,15
Toulouse-Brest H 1,45
XanTam
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
A Notre Dame tényleg annyival esélytelenebb, hogy rájuk 4,5-es szorzó van a Sooners 1,22-jével szemben?Newmannem hiszem, én meg is raktam egyedüliként
több mint 13 éve
Mai meccsek:Ezek is jöttek.
Livorno-Cesena H 1,7
XanTam
Első:
Sochaux-Evian H 2,30
Blackburn-Watford H 1,85
Cardiff-Burnley H 1,70
Második:
Arsenal-QPR H 1,27
Man City-Swansea H 1,19
Celtic-Kilmarnock H 1,15
Toulouse-Brest H 1,45
több mint 13 éve
tudom, és? system QB 😀múlt héten tanítottam, ideje elkúrni megint.Braxton Millernek agyrázkódása volt a múlt héten...jjncaa
Höri
több mint 13 éve
nem tagként nem látom sajna a listát, de jogos, erről lemaradtam.alapozva lettmondjuk erre lehetett volna egy jó kis tippjátékot alapozni, ha korábban merül fel a dolog 😀kaszoerre a hétre a teljes eredménysorom:Eddig 0/12 - 0%
davemayer
De tulajdonképpen bárkivel fogadok, aki úgy érzi, hogy 70%-ban tippel alapszakaszmeccsekreSobri Jóska
football.fantasysports.yahoo.com/pickem/3006
(a listavezető gyalu 69%-on áll)jjncaa
több mint 13 éve
alapozva lettmondjuk erre lehetett volna egy jó kis tippjátékot alapozni, ha korábban merül fel a dolog 😀kaszoerre a hétre a teljes eredménysorom:Eddig 0/12 - 0%
davemayer
De tulajdonképpen bárkivel fogadok, aki úgy érzi, hogy 70%-ban tippel alapszakaszmeccsekreSobri Jóska
football.fantasysports.yahoo.com/pickem/3006
(a listavezető gyalu 69%-on áll)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mondjuk erre lehetett volna egy jó kis tippjátékot alapozni, ha korábban merül fel a dolog 😀erre a hétre a teljes eredménysorom:Eddig 0/12 - 0%
davemayer
több mint 13 éve
erre a hétre a teljes eredménysorom:Eddig 0/12 - 0%
davemayer
De tulajdonképpen bárkivel fogadok, aki úgy érzi, hogy 70%-ban tippel alapszakaszmeccsekre
több mint 13 éve
Üdv mindenkinek! Nekem tegnap a kockázatosabb szelvényem jött, a simább meg elment a PSV-n.
A nyerőm egyébként ez volt:
Lyon-Athletic H 1,81
Armani Milano-Caja Laboral V 2,36
Chalon sur Saone-Maccabi Tel Aviv V 1,45
Amúgy pár hete kezdtem újra a fogadást, eddig nem panaszkodhatom, pluszban van a bankrollom.
Mai meccsek:
Livorno-Cesena H 1,7
több mint 13 éve
erre a hétre a teljes eredménysorom:én szívesen olvasnám hetente 😀
Amire fogadnék is: CHI, SD, GB, NE, DEN, SF
"Buli": TB spreaddel, CHI spreaddel, SEA spreaddel, GB spreaddel, NYJ, ATL, WAS spreaddel, NE spreaddel, TEN, KC, DAL.
Mint ahogy te is látod ebben a fordulóban nem érdemes nagy összeget tenni mivel nagyon sok a 2 esélyes mérkőzés. Biztosabbra csak a CHI, GB, NE, SF győzelmet venném.davemayer
több mint 13 éve
A Notre Dame tényleg annyival esélytelenebb, hogy rájuk 4,5-es szorzó van a Sooners 1,22-jével szemben?
több mint 13 éve
múlt héten tanítottam, ideje elkúrni megint.Braxton Millernek agyrázkódása volt a múlt héten...
Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
múlt héten tanítottam, ideje elkúrni megint.ohio state +1 vs penn state !!! ez mégis micsoda?!
texas -19 vs kansas 😀
arkansas -6 vs ole miss