Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 309 — #NoStress
én pont nyertem egy egész szépet a hétvégén NFL-el és NCAA-el, bár az igaz h a Patsen simán el is mehetett volna. Én azt mondom hogy általánosságban azért el lehet találni hogy melyik nyerhet, ha az összes meccsre fogadnom kéne egy 70% körüli találati arányt akkor is össze tudnék hozni a legrosszabb fordulóban is. Volt tavaly hogy minden meccs győztesét eltaláltam az adott fordulóban, egy spread nem jött be összesen, azóta is azzal kérkedek mindenkinek 😀davemayer
Van Al Pacinonak a Pénz beszél című filmje, ahol a társa Matthew McConaughey, és tippeket adnak fogadóknak.
Matthew a 16 meccsből 10-11-t rendszeresen eltalál, és ezzel kiemelkedik a többi tipptanácsadó közül.
Ez a 10-11 találat 62-69 százaléknak felel meg.
Mindenféle kötözködés nélkül kizárt, hogy neked 70% körül legyen a találati arányod, vagy 16 meccs esetén stabilan tudnád a 10-11-12 nyerő tippet.
Egyébként ha így lenne, rövid időn belül dollármilliomos lehetnél egyrészt a legjobb tippeket adó weboldal üzemeltetésével, másrészt kombinációs fogadásokkal, melyekkel kiaknáznád a 70% +EV-jét.

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 639 — "Grammar maci"
én pont nyertem egy egész szépet a hétvégén NFL-el és NCAA-el, bár az igaz h a Patsen simán el is mehetett volna. Én azt mondom hogy általánosságban azért el lehet találni hogy melyik nyerhet, ha az összes meccsre fogadnom kéne egy 70% körüli találati arányt akkor is össze tudnék hozni a legrosszabb fordulóban is. Volt tavaly hogy minden meccs győztesét eltaláltam az adott fordulóban, egy spread nem jött be összesen, azóta is azzal kérkedek mindenkinek 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 8 121
A 3 neccesből egyedül a Schalke jött, Dortmundot nem gondoltam volna a hétvégi bajnoki után, City meg egy szar 😀 Soha többé nem szerepelnek a szelvényemben akkor sem ha Baktalórándházával játszanak... NFL-re egyébként fun rakni de semmiképp sem jövedelmező (nem mintha a soccer nagyon az lenne😛), olyan körbeverések vannak hogy lehetetlen eltalálni minimum 3-4 meccset kombóba úgy hogy valamit nyerjél is.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Pláne... 😛
Ma raktam volna 3/0-val állnék jelen állás szerint.... 😀

több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
NFL meccsekre miért nem lehet tenni tippmixet?mindig csak 1 meccset látok amire lehet fogadni,a péntek hajnali meccsekre.Kiss
ide jobban illik, szal itt válaszolok, mert sztem ezt is olvasod:
MNF-re is lehet 😛 am azért mert kevesen ismerik/szeretik, és a megfelelő mennyiségű kínálat enélkül is megvan.kristof
köszi a választ.Elég szomorú..😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 169 — Browns GM
NFL meccsekre miért nem lehet tenni tippmixet?mindig csak 1 meccset látok amire lehet fogadni,a péntek hajnali meccsekre.Kiss
ide jobban illik, szal itt válaszolok, mert sztem ezt is olvasod:
MNF-re is lehet 😛 am azért mert kevesen ismerik/szeretik, és a megfelelő mennyiségű kínálat enélkül is megvan.

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Még jó, hogy ma nem raktam. Madrid bukóra áll, City bukóra áll. Arsenal leikszel a Schalkeval.... 😊Newman
utolsó aligha 😛
több mint 13 éve
Még jó, hogy ma nem raktam. Madrid bukóra áll, City bukóra áll. Arsenal leikszel a Schalkeval.... 😊Newman
Arsenal már szopik is 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Még jó, hogy ma nem raktam. Madrid bukóra áll, City bukóra áll. Arsenal leikszel a Schalkeval.... 😊

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Porto kijev h
Zagreb psg v
Arsenal schalke (0:1) v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000JayB
ajax vs cityre kíváncsi vagyokKiss
Országos X. Tetszik ez a szelvény 😀Hanni
Én vendégre tettem 😀 akkor már kuka a mixem? 😀 am sztem könnyebben jöhet a city v mint a real v.de az is lehet ,hogy csak bebeszélem magamnak 😀Kiss
sztem schalke 0-1-ről a necces, no meg citynek must win van

|
több mint 13 éve
Porto kijev h
Zagreb psg v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000JayB
Országos X. Tetszik ez a szelvény 😀Hanni
Én vendégre tettem 😀 akkor már kuka a mixem? 😀 am sztem könnyebben jöhet a city v mint a real v.de az is lehet ,hogy csak bebeszélem magamnak 😀

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 729 — Poloska confirmed
Porto kijev h
Zagreb psg v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000JayB
Országos X. Tetszik ez a szelvény 😀
több mint 13 éve
Porto kijev h
Zagreb psg v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000JayB
ajax vs cityre kíváncsi vagyok

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Porto kijev h
Zagreb psg v
Malaga milan h
Ajax city x
Dortmund real v

1000->45000
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
500 forint erejéig roppant bátor vagyok, Montpellier-Olympiakos D, és Malaga-Milan D

Szintén masszív 500ért, mert a sarki presszó csak beszippantott: Arsenal-Schalke H, Ajax-Man City V, Dortmund-Real Madrid V

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
mai meccseim😀inamo-PSG V,Ajax-City V,Dortmund-Real V 300-->1495.Gondolkozta még a Malagán és a Schalkén is,de végül nem raktam rájuk(még).

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 309 — #NoStress
Ma meg kell büntetni a bukikat! Chealsea 2.85?? Valencia 2.05, Real 2.05, Schalke 3.6 szarzenal ellen. Ez így kombóba 43,12 öt szerintem nyerhető meccsre. JayB
Doh, a Chelsea tuti nem fog nyerni 😛Duff
Nincsenek most kifejezetten szar formában, nem lesz sima meccs de meglepődnék ha nem húznák be.JayB
Nem utólag akarok okosnak tűnni, de nem azért mondtam, mert a Chelsea szar formában lenne, hanem a Sahtar nekem szimplán kurvajó csapatnak tűnik 😛Duff
Persze nagy összegben én sem tettem volna rá, de 2.9-es oddsal utólag is kurva jó volt a chealsea 😀JayB
Én így utólag adom 9.2-el is. 😉

több mint 13 éve
Ma meg kell büntetni a bukikat! Chealsea 2.85?? Valencia 2.05, Real 2.05, Schalke 3.6 szarzenal ellen. Ez így kombóba 43,12 öt szerintem nyerhető meccsre. JayB
Nincsenek most kifejezetten szar formában, nem lesz sima meccs de meglepődnék ha nem húznák be.JayB
Nem utólag akarok okosnak tűnni, de nem azért mondtam, mert a Chelsea szar formában lenne, hanem a Sahtar nekem szimplán kurvajó csapatnak tűnik 😛Duff
Persze nagy összegben én sem tettem volna rá, de 2.9-es oddsal utólag is kurva jó volt a chealsea 😀
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 537
Nem utólag akarok okosnak tűnni, de nem azért mondtam, mert a Chelsea szar formában lenne, hanem a Sahtar nekem szimplán kurvajó csapatnak tűnik 😛
több mint 13 éve
51 GÓL Nordsjaelland 1 - 0 Juventus
52 GÓL Shakhtar Donetsk 2 - 0 Chelsea

akkor ennyit a BL-ről.kaszo
hokik....

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
51 GÓL Nordsjaelland 1 - 0 Juventus
52 GÓL Shakhtar Donetsk 2 - 0 Chelsea

akkor ennyit a BL-ről.
több mint 13 éve
na a MU eltakarodhat...Newman
jó meccs! még 1 gól kéne meg egy Chelsea fordítás és jönne is 3620 ft 😀

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
na a MU eltakarodhat...én is így gondoltam 😛

több mint 13 éve
Ma meg kell büntetni a bukikat! Chealsea 2.85?? JayB
azóta felment 3,25-re a szorzó!!!Newman
szatyorgól a 3. percben, pedig ezt én is belevettem vendégre...
kaszo
nekem még a MU meccsen is a Braga megy 1-0-ra a 2.percben
soccer sux 😂Newman
ilyenkor igaz az hogy "Az a biztos pénz,ami a zsebbe van" 😀

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Ma meg kell büntetni a bukikat! Chealsea 2.85?? JayB
azóta felment 3,25-re a szorzó!!!Newman
szatyorgól a 3. percben, pedig ezt én is belevettem vendégre...
kaszo
nekem még a MU meccsen is a Braga megy 1-0-ra a 2.percben
soccer sux 😂