NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Köszönöm a segítséget mindenkinek! 😊
az a baj, mindig elcsábulok.
Rutgers -5.5 vs Temple
Stanford -2.5 @ Cal
Michigan State +10 vs Michigan
Höri
Na meglátjuk, -4,5 , -2, +9-cel megtettem őket....
melléjük még
LSU
Clemson
Oregon State
Notre Dame

Bízok a kezdők szerencséjében. 😀Newman
Pipa!!!!
1800--->50000
Meglehetősen jól jött, még, ha az eredetileg tervezett 2500-zal rakom meg, de így is elégedett vagyok bőven. 😊

szopatsz he, nyert a Rutgers simán, vezet a Stanford simán meg az MSU is 7-6-ra. Durván tolom.Höri
Meghoztam a te szerencsédet is... 😛 (nem mellesleg, kösz 😀 )Newman
most kell kiszállni... 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Rutgers -5.5 vs Temple
Stanford -2.5 @ Cal
Höri
melléjük még
LSU
Clemson
Oregon State
Notre Dame

Bízok a kezdők szerencséjében. 😀Newman
Pipa!!!!
1800--->50000
Meglehetősen jól jött, még, ha az eredetileg tervezett 2500-zal rakom meg, de így is elégedett vagyok bőven. 😊

szopatsz he, nyert a Rutgers simán, vezet a Stanford simán meg az MSU is 7-6-ra. Durván tolom.Höri
Meghoztam a te szerencsédet is... 😛 (nem mellesleg, kösz 😀 )

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
kibaszott szarzenál...pedig jött anzsi,mu(0-1),juve is

|
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szopatsz he, nyert a Rutgers simán, vezet a Stanford simán meg az MSU is 7-6-ra. Durván tolom.

több mint 13 éve
LSU és Clemson is klasszikus szelvénykiller csapat, ezekre soha az életbe nem fogadnék 😊Igor
Pláne, hogy utóbbi kedvenc csapatom, tehát tuti kinyalnak. 😀 Valahol el kell kezdeni.... 😊

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 598 — No 1 Lijiao Gong fan
LSU és Clemson is klasszikus szelvénykiller csapat, ezekre soha az életbe nem fogadnék 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Rutgers -5.5 vs Temple
Stanford -2.5 @ Cal
Höri
melléjük még
LSU
Clemson
Oregon State
Notre Dame

Bízok a kezdők szerencséjében. 😀

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 431 — Panthers fan
Melyik a legjobb fogadó oldal szerintetek? (oddsok, meccsek tárháza szempontjából (nyilván NFL, NCAA is kéne) ) Lehet úgy döntök, hogy életemben először én is bepróbálkozom a sportfogadással.... 😊Newman
Betfair. Mondjuk amerikai sportokra ott nem fogadtam, de az európaiaknál hatalmas a likviditás, a legjobb oddsokat ott találod, és egyébként is érdekesebb tradelni, mint simán a bank ellen fogadni 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Melyik a legjobb fogadó oldal szerintetek? (oddsok, meccsek tárháza szempontjából (nyilván NFL, NCAA is kéne) ) Lehet úgy döntök, hogy életemben először én is bepróbálkozom a sportfogadással.... 😊Newman
Bet365JayB
Valaki gyorsan eltudná mondani, hogy ugyanitt, hogy lehet megrakni egyszerre több meccset is kötésbe? Pl. 6-8-at, ahogy nehányan szoktátok csinálni.Newman
Simán kiválasztasz többet, majd lenyitod a kombinált fogadások fület jobboldalt.

több mint 13 éve
Bet365JayB
Valaki gyorsan eltudná mondani, hogy ugyanitt, hogy lehet megrakni egyszerre több meccset is kötésbe? Pl. 6-8-at, ahogy nehányan szoktátok csinálni.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Bet365
több mint 13 éve
Melyik a legjobb fogadó oldal szerintetek? (oddsok, meccsek tárháza szempontjából (nyilván NFL, NCAA is kéne) ) Lehet úgy döntök, hogy életemben először én is bepróbálkozom a sportfogadással.... 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
írhatod nyugodtan azokat is, az ellenkezője simán jönni fog 😊
több mint 13 éve

Rutgers -5.5 vs Temple
Stanford -2.5 @ Cal

és akkor még ott van a Texas Tech - TCU, Florida - S.Carolina, LSU - Texas A&M meg a K-State - WVU is. Ha nem lennék szar formában, erre mindre tennék.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Ezek nem németek, egy 0-4-ről 4-4 ellenkezik mindennel ami német és sport.
Beckenbauer forog a sírjában, pedig még él. 😊

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 314 — "Grammar maci"
nincs rá szó hogy mennyire rühellem a németeket

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
mekkora buzik ezek 😀

de legalább Doege nálam oktat fantasy-ben a WVU ellen.

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
mindig rábaszok a végén, de ilyen spreadeket nem lehet kihagyni.

WVU -3.5 vs Texas Tech
KState -6.5 vs Iowa State

kidding? hát ez kötelezőHöri
Köszi! 😀Schleck
nézd meg Hurka kire tett a tippjátékban 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

WVU -3.5 vs Texas Tech

kidding? hát ez kötelezőHöri
Köszi! 😀

több mint 13 éve

WVU -3.5 vs Texas Tech

kidding? hát ez kötelező

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 314 — "Grammar maci"
Hát a Cincy miatt 250 EUR-t (a 2 héttel ezelőtt tett NFL szelvényről is csak az ment el, az még 400 EUR...) buktam, így is plusz de sajnos nem annyival, 50 EUR-t tettem fel és nyertem 112-őt.

azért az jó így utólag h a GB-t csak egyetlen egy fél EUR-s szelvényre raktam rá 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
11 meccses szelvényemen első esemény volt a Wigan-Evert 2-es, hát a hétvégén nem igazán kellett izgulnom utána 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Apropó, tegyetek a Realra, négyszeres szorzó, ingyen pénz 😛 Bizalmatlanaknak még az X2 is 1,95.

Persze gondolom én elfogult vagyok, így valószínűleg nem látom teljesen tisztán a képet, de most elég egyértelműnek érzem a vendég W-t a két csapat elmúlt hetekbeli eseményeit figyelembe véve. Aztán ha nem, Sobri jöhet kárörvendeni. kaszo
Barca - Realon általában az a jó fogadás, hogy amikor vezetést szerez a Real, utána megteszed a Barca W-t 5-6x szorzóért 😊Duff
kaszo
Sajna nem látom a képet, ez a tipp most nem jött be 😊 De a szokásos Barca fordítás megvolt, utána nem nagyon szoktak gólt kapni...

De a Real se jött be 4x-ért 😛Duff
hát, legalább ikszre el tudtam jinxelni az 'are you a wizard' képpel.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Apropó, tegyetek a Realra, négyszeres szorzó, ingyen pénz 😛 Bizalmatlanaknak még az X2 is 1,95.

Persze gondolom én elfogult vagyok, így valószínűleg nem látom teljesen tisztán a képet, de most elég egyértelműnek érzem a vendég W-t a két csapat elmúlt hetekbeli eseményeit figyelembe véve. Aztán ha nem, Sobri jöhet kárörvendeni. kaszo
Barca - Realon általában az a jó fogadás, hogy amikor vezetést szerez a Real, utána megteszed a Barca W-t 5-6x szorzóért 😊Duff
kaszo
Sajna nem látom a képet, ez a tipp most nem jött be 😊 De a szokásos Barca fordítás megvolt, utána nem nagyon szoktak gólt kapni...

De a Real se jött be 4x-ért 😛
több mint 13 éve