TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
vmi tegnap óta nem fér a fejembe azzal kapcsolatban, hogy Ildi állandóan zárt falakba ütközik.
milyen a nyitott fal? :/kristof
egyébként én meg arra jöttem rá, hogy lehet, hogy ő alapból nem ekkora idióta, csak olyan sokszor ütközött a falakba, hogy nagyon megütötte az agyát.
Ha kimenne már ez az Ildi-Éva-Zsófi gyagyástrió, egész élvezhető lenne a műsor 😊 A fő sötétséget, Anikót csak azért tartanám bent, hogy legyen ki sírjon, ha épp Gombi nem ér rá, meg hátha Alekosz bevághat neki 😀
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
vmi tegnap óta nem fér a fejembe azzal kapcsolatban, hogy Ildi állandóan zárt falakba ütközik.
milyen a nyitott fal? :/kristof
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
milyen a nyitott fal? :/
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayB
hát éva akármekkora szar, akkorsem lennék hajlandó Ildi visszajutására akár 30 forintot is áldozni 😛 Egyiket se bánom ha kiesik.. Évánál legalább vannak napok, mikor elviselhető, de Ildivel ugyanúgy vagyok mint Alek: Már a puszta tudat, hogy ott van, idegesít 😀fetomy
Kint maradhatna mindkettő. De Évát már nehezen tudom elviselni. Elrontja a műsort.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 878
Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayB
hát éva akármekkora szar, akkorsem lennék hajlandó Ildi visszajutására akár 30 forintot is áldozni 😛 Egyiket se bánom ha kiesik.. Évánál legalább vannak napok, mikor elviselhető, de Ildivel ugyanúgy vagyok mint Alek: Már a puszta tudat, hogy ott van, idegesít 😀fetomy
Idegesítő de nem féreg, patkány, lárva stb. mint Éva.
több mint 15 éve
hát éva akármekkora szar, akkorsem lennék hajlandó Ildi visszajutására akár 30 forintot is áldozni 😛 Egyiket se bánom ha kiesik.. Évánál legalább vannak napok, mikor elviselhető, de Ildivel ugyanúgy vagyok mint Alek: Már a puszta tudat, hogy ott van, idegesít 😀
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Borzalmas ahogy kikéri magának, hogy miért kell neki takaritani. Ha rajta múlna a koszban fulladna meg a villa. Igaza van Lacinak meg a Bécinek. Ez egy luxusnyaralás, de azért az emberi lét alapelveit be kéne tartani.
több mint 15 éve
Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Ildi,ez WTF???? 😀 😀 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Alekosz Maestro még a showder klubban is megállná a helyét 😀

edit: ezaz ildi idegbeteg 😀
több mint 15 éve
na buli van kaptak zenegépet 😀
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül el

még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕konqueror
és kit érdekel? 😛Hurka
és téged ki kérdezett? 😉konqueror
hurkának csak azért nagy a szája mert nincs minusz 😛

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
akkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.
egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.Höri
én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül el

még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕konqueror
és kit érdekel? 😛Hurka
és téged ki kérdezett? 😉
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
valld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre

így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidójakonqueror

és kit érdekel? 😛
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
megtisztelve érzem magam!Höri
valld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre

még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...

így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidója
több mint 15 éve
megtisztelve érzem magam!

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
nemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöri
öööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊Sobri Jóska
hát ha ő is élőben magához nyúl, mint Lynch, akkor lehet esélye
Höri
sok dolgot láttam már a fórumon, extrémebbnél extrémebb társításokat, szakbarbár poénokat, asszociációkat, de ez még engem is kifektetett
több mint 15 éve
öööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊Sobri Jóska
hát ha ő is élőben magához nyúl, mint Lynch, akkor lehet esélye

több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
öööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)marci
Persze, h nem tudják, azért ül a játékosok fele már a kanapén, amin napközben max 2-en ülnek, meg ezért vannak a csajok kifestve, kikenve meg kiöltözve a csajok, mint Szaros Pista Jézus neve napján. 😀roniadi
a kiválasztást, kihívást "elvileg" nem tudják, a párbajt viszont megtudják előre, asszem 1 vagy 2 nappal előtte szólnak nekik

Ildi VS Éva, mivel nem volt ma kedvem írni így nem véleményeztem, most megteszem:

jó matchup, mivel mindenképp hullik a férgese. Évával kapcsolatban az a leginkább elszomorító számomra, hogy rájöttem, IRL is van egy 100%ig hasonló, törtető leányismerősöm. majd vágok ki kartonból VV jelet és majd jól kisavazok
több mint 15 éve
fasz, reméltem, hogy a szünetben nézek eg ykis élőt, hát nincs közvetítés :/
amúgy a faszom, hogy még egy hét a vérbajig, reméltem, hogy már csak 1-2 napig kell elviselni Dilikót :/
több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)marci
Persze, h nem tudják, azért ül a játékosok fele már a kanapén, amin napközben max 2-en ülnek, meg ezért vannak a csajok kifestve, kikenve meg kiöltözve a csajok, mint Szaros Pista Jézus neve napján. 😀

több mint 15 éve
A múltkor Olivér is két nappal a párbaj előtt magyarázgatta Ildinek, hogy ő két nap múlva párbajozik, hagyja már békén, pedig a párbajt is elvileg adott pillanatban tudják meg 😊