NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
59
10
19:00
RedZone week 12
38
8
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
34
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
23
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
17
6
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
5
5
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Sztem nem megy ki Gina!Max ha kiviszi valaki párbajra, de ott ő most már esélyesként indul, elég sok ember ellen!
több mint 13 éve
Óóó ez a Gina szavazás is nagyon izgi lett 😂 Hihetetlen ez a műsor. Komolyan van ember aki még elhiszi hogy ez spontán?HanniSzerintem nincs. De attól még Alekosz poén.
Lassan kezd olyan lenni a VV, mint a Truman show c. film. Minden azért történik, hogy Alekosz szerepelhessen. Ő egyedül spontán.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tuti marad, van az a pénz.
több mint 13 éve
Na, Dzsinn maradjon-e vagy ne: 50-50% : )))
több mint 13 éve
Óóó ez a Gina szavazás is nagyon izgi lett 😂 Hihetetlen ez a műsor. Komolyan van ember aki még elhiszi hogy ez spontán?
több mint 13 éve
Bocsi, de nem mondtam, hogy Olivér nyeri meg a játékot. Azt mondtam, hogy ő beépített ember, akire az elején, tehát 5-6 emberig szükség van bent, hogy ki tudjon bontakozni a műsor.Sobri te mindig úgy csinálsz, hogyha mégse jön be amit mondtál, legyen mivel megmagyaráznod 😛tenorxSobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛JayBDehogy nyer 😊
Bár hallottam egy-két érdekes infót, de emiatt a beígért ban miatt megtartom magamnak 😛Sobri Jóska
több mint 13 éve
És msot eljő' a Mester ideje 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JéBé
7 035
teach me masterSobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛JayBDehogy nyer 😊
Bár hallottam egy-két érdekes infót, de emiatt a beígért ban miatt megtartom magamnak 😛Sobri Jóska
több mint 13 éve
Mivel itt forgatókönyvek vannak, nem is lehetett másként.A kérdés, hogy vajon kijön e Gina, ahogy 100%-ra ígérte.
Lehet tippelni.
több mint 13 éve
Sobri te mindig úgy csinálsz, hogyha mégse jön be amit mondtál, legyen mivel megmagyaráznod 😛Sobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛JayBDehogy nyer 😊
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Minő meglepetés 😀 Alekosz time 😀
több mint 13 éve
Naháááááááááááááááááát 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Sobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛JayBDehogy nyer 😊
Bár hallottam egy-két érdekes infót, de emiatt a beígért ban miatt megtartom magamnak 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Sobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛
több mint 13 éve
catattack
3 520
Kristóf összefoglalója nagyon izgalmas volt!
több mint 13 éve
pont Milo szólal meg...
több mint 13 éve
43% vs 57%. Annyira izgulok... hogy mikor fog végre változni 😀Hááááhhhááá Milo mondja, hogy nem is látta eddig Kristófot. Na őt végig észre se lehetett venni.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Alekosz akkora motivátor, mint TebowkonquerorAlekosz boxolt, vérszomjas a pali.
több mint 13 éve
Alekosz akkora motivátor, mint Tebow
több mint 13 éve
JéBé
7 035
nopara 😊Nemtom nekem Anikó lánynak tűnik...JayBBocsánatot kérek! Félreértettem! :rolleyes:catattack
Vicces ahogyan próbálják szorossá tenni a grafikonon az állást 😛
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nemtom nekem Anikó lánynak tűnik...JayBBocsánatot kérek! Félreértettem! :rolleyes:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nemtom nekem Anikó lánynak tűnik...szerintem kibaszott aranyos ahogy beszél 😀JayBLány vagy? Egy 20 év feletti férfi ne legyen már aranyos!catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
szerintem kibaszott aranyos ahogy beszél 😀JayBLány vagy? Egy 20 év feletti férfi ne legyen már aranyos!
ez durva volt 😀Ez valóban gyenge volt! Inkább adott volna puszit és akkor még a tenyerem sem viszketne!
ráadásul nem is nyelves volt,ülj le Norbi fiam,egyesNewman
több mint 13 éve
van olyan, aki azt mondja, hogy Kristóf megy ma vissza? sztem esélytelenHurkaKristóf megy ma vissza... Mármint hogy az otthonába, mert a villára esélytelen. A hardkór Kristóf fanoktól, és hárdkór Olivér-utálóktól eltekintve az ég világon senki nem akarná, hogy Kristóf menjen vissza. Ha kimegy, az jó sok potenciális bonyodalmat jelent, míg ha Olivér megy ki, akkor még annál is unalmasabb lesz az egész, mint most.
több mint 13 éve
van olyan, aki azt mondja, hogy Kristóf megy ma vissza? sztem esélytelen