TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
vmi tegnap óta nem fér a fejembe azzal kapcsolatban, hogy Ildi állandóan zárt falakba ütközik.egyébként én meg arra jöttem rá, hogy lehet, hogy ő alapból nem ekkora idióta, csak olyan sokszor ütközött a falakba, hogy nagyon megütötte az agyát.
milyen a nyitott fal? :/kristof
Ha kimenne már ez az Ildi-Éva-Zsófi gyagyástrió, egész élvezhető lenne a műsor 😊 A fő sötétséget, Anikót csak azért tartanám bent, hogy legyen ki sírjon, ha épp Gombi nem ér rá, meg hátha Alekosz bevághat neki 😀
több mint 15 éve
vmi tegnap óta nem fér a fejembe azzal kapcsolatban, hogy Ildi állandóan zárt falakba ütközik.
milyen a nyitott fal? :/kristof
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
vmi tegnap óta nem fér a fejembe azzal kapcsolatban, hogy Ildi állandóan zárt falakba ütközik.milyen a nyitott fal? :/
több mint 15 éve
Kint maradhatna mindkettő. De Évát már nehezen tudom elviselni. Elrontja a műsort.Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayBhát éva akármekkora szar, akkorsem lennék hajlandó Ildi visszajutására akár 30 forintot is áldozni 😛 Egyiket se bánom ha kiesik.. Évánál legalább vannak napok, mikor elviselhető, de Ildivel ugyanúgy vagyok mint Alek: Már a puszta tudat, hogy ott van, idegesít 😀fetomy
több mint 15 éve
Idegesítő de nem féreg, patkány, lárva stb. mint Éva.Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayBhát éva akármekkora szar, akkorsem lennék hajlandó Ildi visszajutására akár 30 forintot is áldozni 😛 Egyiket se bánom ha kiesik.. Évánál legalább vannak napok, mikor elviselhető, de Ildivel ugyanúgy vagyok mint Alek: Már a puszta tudat, hogy ott van, idegesít 😀fetomy
több mint 15 éve
Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayBhát éva akármekkora szar, akkorsem lennék hajlandó Ildi visszajutására akár 30 forintot is áldozni 😛 Egyiket se bánom ha kiesik.. Évánál legalább vannak napok, mikor elviselhető, de Ildivel ugyanúgy vagyok mint Alek: Már a puszta tudat, hogy ott van, idegesít 😀
több mint 15 éve
Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayBBorzalmas ahogy kikéri magának, hogy miért kell neki takaritani. Ha rajta múlna a koszban fulladna meg a villa. Igaza van Lacinak meg a Bécinek. Ez egy luxusnyaralás, de azért az emberi lét alapelveit be kéne tartani.
több mint 15 éve
Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.
több mint 15 éve
Ildi,ez WTF???? 😀 😀 😀
több mint 15 éve
Alekosz Maestro még a showder klubban is megállná a helyét 😀edit: ezaz ildi idegbeteg 😀
több mint 15 éve
na buli van kaptak zenegépet 😀
több mint 15 éve
hurkának csak azért nagy a szája mert nincs minusz 😛és téged ki kérdezett? 😉konquerorén is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül elés kit érdekel? 😛Hurka
még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕konqueror
több mint 15 éve
és téged ki kérdezett? 😉és kit érdekel? 😛Hurkaakkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül el
egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.Höri
még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕konqueror
több mint 15 éve
és kit érdekel? 😛én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül elvalld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségreakkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.
így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidójakonqueror
több mint 15 éve
én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül elakkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.megtisztelve érzem magam!Hörivalld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre
még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕
több mint 15 éve
akkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.megtisztelve érzem magam!Hörivalld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre
egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.
több mint 15 éve
megtisztelve érzem magam!Hörivalld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre
így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidója
több mint 15 éve
sok dolgot láttam már a fórumon, extrémebbnél extrémebb társításokat, szakbarbár poénokat, asszociációkat, de ez még engem is kifektetetthát ha ő is élőben magához nyúl, mint Lynch, akkor lehet esélyenemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöriöööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊Sobri Jóska
Höri
több mint 15 éve
hát ha ő is élőben magához nyúl, mint Lynch, akkor lehet esélyenemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöriöööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊Sobri Jóska
több mint 15 éve
nemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöriöööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊
több mint 15 éve
a kiválasztást, kihívást "elvileg" nem tudják, a párbajt viszont megtudják előre, asszem 1 vagy 2 nappal előtte szólnak nekik(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)marciPersze, h nem tudják, azért ül a játékosok fele már a kanapén, amin napközben max 2-en ülnek, meg ezért vannak a csajok kifestve, kikenve meg kiöltözve a csajok, mint Szaros Pista Jézus neve napján. 😀roniadi
Ildi VS Éva, mivel nem volt ma kedvem írni így nem véleményeztem, most megteszem:
jó matchup, mivel mindenképp hullik a férgese. Évával kapcsolatban az a leginkább elszomorító számomra, hogy rájöttem, IRL is van egy 100%ig hasonló, törtető leányismerősöm. majd vágok ki kartonból VV jelet és majd jól kisavazok
több mint 15 éve
fasz, reméltem, hogy a szünetben nézek eg ykis élőt, hát nincs közvetítés :/ amúgy a faszom, hogy még egy hét a vérbajig, reméltem, hogy már csak 1-2 napig kell elviselni Dilikót :/
több mint 15 éve
(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)marciPersze, h nem tudják, azért ül a játékosok fele már a kanapén, amin napközben max 2-en ülnek, meg ezért vannak a csajok kifestve, kikenve meg kiöltözve a csajok, mint Szaros Pista Jézus neve napján. 😀
több mint 15 éve
A múltkor Olivér is két nappal a párbaj előtt magyarázgatta Ildinek, hogy ő két nap múlva párbajozik, hagyja már békén, pedig a párbajt is elvileg adott pillanatban tudják meg 😊