NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
én egyátalán a tiszta, igaz szerelemben nem hiszek 😛 😀konqueror
Arról nem is beszélve hogy ez nem két ember. 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
várható volt? várható volt.shawnka
mennyivel jobban a hangzik az "összejöttünk, szeretjük egymást" annál, hogy "Leót kibaszta a csaja amiatt amit művelt a villában, a médianyilvánosság miatt pedig együtt mutatkozunk"konqueror
Nem tudom, te miért nem hiszel a tiszta, igaz szerelemben ami e két ember között kialakult.Matthew99
én egyátalán a tiszta, igaz szerelemben nem hiszek 😛 😀
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Leonidasz összejött Zsuzsival, OMFG LOLkonqueror
mennyivel jobban a hangzik az "összejöttünk, szeretjük egymást" annál, hogy "Leót kibaszta a csaja amiatt amit művelt a villában, a médianyilvánosság miatt pedig együtt mutatkozunk"konqueror
Nem tudom, te miért nem hiszel a tiszta, igaz szerelemben ami e két ember között kialakult.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
mennyivel jobban a hangzik az "összejöttünk, szeretjük egymást" annál, hogy "Leót kibaszta a csaja amiatt amit művelt a villában, a médianyilvánosság miatt pedig együtt mutatkozunk"
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
számomra annyira érdektelenek ezek az emberek miután kiestek, hogy azt elmondani sem tudom.

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
várható volt? várható volt.
több mint 13 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
"Ha teszem azt, a legközelebbi párbajon Gombi kap négyezer szavazatot öt számról, Dzsörzé meg kétezret, de nyolcvanról, akkor ki marad és ki megy?"
Ez egyébként engem is érdekelne...

Ismered azt a két szót, hogy szubjektív és ízlés? Na, itt a válasz. Én sem tudom hogy lehet szeretni a krikettet, a hokit, a kosárlabdát, a ..... mégsem járkálok ezekbe a topikokba, közzétenni, hogy nem értem mit lehet szeretni rajta, mert képes vagyok felfogni, hogy ami nekem szórakozás, az nem feltétlen az másnak, és amit én megvetek, az még lehet szórakoztató is.fetomy
nem károgtam soha, ezután sem fogok de mivel egy fórumon vagyunk gondolom leírhatom a véleményemet, a témát itt zárjuk is le...ja amúgy elsősorban a magyar műsorokra értettem amit mondtam...Mad
A fórumnak része, hogy ha beírsz valamit, tán válaszolnak rá.fetomy
...

@KJuraszik
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Leonidasz összejött Zsuzsival, OMFG LOL
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nekem aki évadokat néz az már fan, nekem nincs lehetőségem rá, néha TV-benkonqueror
Magyar rialitiben a Kisértés volt a kedvencem. Jó volt a koncepció és ájkendi-hegyek. No meg ott tűnt fel Debreczeni Zita.vadibandi
A Bár nagyon jó volt, az első ilyen műfajú műsor itthon. Az RTL-féle Survivor 1. évada is teljesen nézhető volt szerintem, csak nem folytak olyan geciskedések mint egy kinti verzióban. Legalább Buci párra lelt a versenyzők között 😀shawnka
Hát Buci mellett csak egy igazi survivor élhet túl 😛
több mint 13 éve
Tenorx a nagy survivor, én csak gimiben néztem meg 4 évadot, de már nincs időm rá 😕Höri
nekem aki évadokat néz az már fan, nekem nincs lehetőségem rá, néha TV-benkonqueror
Magyar rialitiben a Kisértés volt a kedvencem. Jó volt a koncepció és ájkendi-hegyek. No meg ott tűnt fel Debreczeni Zita.vadibandi
A Bár nagyon jó volt, az első ilyen műfajú műsor itthon. Az RTL-féle Survivor 1. évada is teljesen nézhető volt szerintem, csak nem folytak olyan geciskedések mint egy kinti verzióban. Legalább Buci párra lelt a versenyzők között 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
jó cikk, télleg királyak a külföldi realityk

én szeretem az Amazing Racet, Survivorba is belenézegettem AXN-en, Höri utóbbinak a nagy fanjakonqueror
Tenorx a nagy survivor, én csak gimiben néztem meg 4 évadot, de már nincs időm rá 😕Höri
Survivor legjobb reality 😀
A legutolsóban (Jimmy Johnson is ott volt) a teljesen retardáltak összefogtak, és kiszavazták a taktikusokat, poén volt 😀
több mint 13 éve
"Ha teszem azt, a legközelebbi párbajon Gombi kap négyezer szavazatot öt számról, Dzsörzé meg kétezret, de nyolcvanról, akkor ki marad és ki megy?"

nem tudom, hogy lehet ezeket a szarokat nézni....kismillió értelmesebb dologgal el lehet ütni az estéket....Mad
Ismered azt a két szót, hogy szubjektív és ízlés? Na, itt a válasz. Én sem tudom hogy lehet szeretni a krikettet, a hokit, a kosárlabdát, a ..... mégsem járkálok ezekbe a topikokba, közzétenni, hogy nem értem mit lehet szeretni rajta, mert képes vagyok felfogni, hogy ami nekem szórakozás, az nem feltétlen az másnak, és amit én megvetek, az még lehet szórakoztató is.fetomy
nem károgtam soha, ezután sem fogok de mivel egy fórumon vagyunk gondolom leírhatom a véleményemet, a témát itt zárjuk is le...ja amúgy elsősorban a magyar műsorokra értettem amit mondtam...Mad
A fórumnak része, hogy ha beírsz valamit, tán válaszolnak rá.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 742 — StuG Life
rá nem is emlékszem onnan.
csak pocahontasra 😀

több mint 13 éve
"négy szorosan együttműködő játékos eldöntheti a fődíj kimenetelét, irányíthatják a játékot, végig úgy rángathatják a szálakat, ahogy ők akarják. Ez a stratégia az esetek kilencven százalékában működik: a Big Brother idei nyári kiadásában az első adás alatt alakult meg a Brigade névre hallgató szövetség, amiben négy faszi tűzte ki célul azt, hogy a végső négyesbe ők kerüljenek. Hárman el is jutottak oda, egyikük pedig elvitte a fődíjat."

Mi műsorunkban ez hogy nézne ki? Alekosz, Oli, Gombi meg Jerzy? csapatnevet inkább nem is mernék tippelni 😀
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

én szeretem az Amazing Racet, Survivorba is belenézegettem AXN-en, Höri utóbbinak a nagy fanjakonqueror
Magyar rialitiben a Kisértés volt a kedvencem. Jó volt a koncepció és ájkendi-hegyek. No meg ott tűnt fel Debreczeni Zita.

több mint 13 éve

nem tudom, hogy lehet ezeket a szarokat nézni....kismillió értelmesebb dologgal el lehet ütni az estéket....Mad
nem károgtam soha, ezután sem fogok de mivel egy fórumon vagyunk gondolom leírhatom a véleményemet, a témát itt zárjuk is le...ja amúgy elsősorban a magyar műsorokra értettem amit mondtam...

@KJuraszik
több mint 13 éve

Ismered azt a két szót, hogy szubjektív és ízlés? Na, itt a válasz. Én sem tudom hogy lehet szeretni a krikettet, a hokit, a kosárlabdát, a ..... mégsem járkálok ezekbe a topikokba, közzétenni, hogy nem értem mit lehet szeretni rajta, mert képes vagyok felfogni, hogy ami nekem szórakozás, az nem feltétlen az másnak, és amit én megvetek, az még lehet szórakoztató is.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
http://comment.blog.hu/2011/01/03/unalomba_fulladnak_a_villalakok

végülis van benne igazságshawnka

nekem aki évadokat néz az már fan, nekem nincs lehetőségem rá, néha TV-ben
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
nekedvalóban Zsuzsi, Leonidasz, Kristóf, Béciné a vendégek 😀 bunyó lesz 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Tenorx a nagy survivor, én csak gimiben néztem meg 4 évadot, de már nincs időm rá 😕

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
kiez?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
nem tudom, hogy lehet ezeket a szarokat nézni....kismillió értelmesebb dologgal el lehet ütni az estéket....

@KJuraszik
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...

én szeretem az Amazing Racet, Survivorba is belenézegettem AXN-en, Höri utóbbinak a nagy fanja
több mint 13 éve

végülis van benne igazság
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
gina most az egyik legerősebb párbaj ellenfél szvsz. , "a magyar ember egyértelműen visszaszavazná hisz annyira haza akar menni".... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...