NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
csak azért mert eyecandy,mert ezt leszámítva elég hülyén kezdett el viselkedni megint
ez a Ginas story megint csak szánalmasra sikerült,Lévait a villába 😛Newman
Áh már nem fognak senkit beküldeni. Stohl kihangsúlyozta egy milliószor, hogy valaki a bent lévő 12ből fogja megnyerni a pénzt, + Ildi se tudott beilleszkedni semennyire sem.tenorx
bameg nézz rá,meg nézz Lévaira,ő szerintem 1 perc alatt betudna "illeszkedni" 😛Newman
én is beleilleszkednék szívesen
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
GYÖK 2-RE! Imádom Anikót 😀Hurka
csak azért mert eyecandy,mert ezt leszámítva elég hülyén kezdett el viselkedni megint
Áh már nem fognak senkit beküldeni. Stohl kihangsúlyozta egy milliószor, hogy valaki a bent lévő 12ből fogja megnyerni a pénzt, + Ildi se tudott beilleszkedni semennyire sem.tenorx
bameg nézz rá,meg nézz Lévaira,ő szerintem 1 perc alatt betudna "illeszkedni" 😛

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Áh már nem fognak senkit beküldeni. Stohl kihangsúlyozta egy milliószor, hogy valaki a bent lévő 12ből fogja megnyerni a pénzt, + Ildi se tudott beilleszkedni semennyire sem.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
mióta ezt hangoztatom már, terjed az ige 😛
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
http://www.youtube.com/watch?v=oEbbd9MoZyA - Gigi fanoknak
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez a Ginas story megint csak szánalmasra sikerült,Lévait a villába 😛

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hihetetlen gyenge emberek kerültek be, nem feltétlen rosszak de gyengék. Semmi tartás, semmi küzdőszellem. Nemsokra fogják vinni sehol az életben. A banda felét le kellet volna hajítani a Taigetoszról... Egy-két életrevalóbb srác van, meg talán Gigi a lányoknál a többi semmit nem ér.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
de úgyse lennék villakompatibilis, szal ez csak fikciókonqueror
nyilván mert ha beszólna valaki rád, egyből kiakadnál 😀

tényleg azt látom, hogy ezek kb 0 db külföldi reality-t láttak, így minimális felkészülés nélkül mentek be. Pedig sok ész nem kéne hozzá, hogy olyan karaktert alakíthass, akit a nézők kedvelnek 😊

dehát ez van, mi itt mindenkinél okosabbak vagyunk, minden témakörben.

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
GYÖK 2-RE! Imádom Anikót 😀
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
most felbasztam magam ezen a második részen, de télleg

ott a hálóban ülnek, és síró embereket látok mindenütt. most is megy a rinya, a nyüszörgés. hát bazmeg. én esküszöm bemennék most akármelyik helyére, és tuti nem menne a hiszti. de minek is. ki van nyalva a seggük, semmi de semmi dolguk, 0-24be party, haverkodás, szereplés, thrashtalk. és nem azért mennék, hogy megnyerem, kell az 50 milla. az úgyis annyi de annyi mindenen múlik. de ez egy 5 hónapos freeride, kiszakadás a posványból, ahol semmi de semmi bajod nem eshet. de lehet azért mondom ezt, mert nekem nincs senki aki miatt kinnmaradnék

de úgyse lennék villakompatibilis, szal ez csak fikciókonqueror
Azt nem értem, ezek az arcok, nem ültek le otthon TV, net, rádio nélkül egy fél napot, hogy egyáltalán milyen ez?
Azért az, hogy kb 15 emberből, kettő önszántából kijött, másik 3 meg azon gondolkodik, hogy hazamegy azért odabasz.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mi lenne ezekkel a sitten?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Szalai Annamária bajszát huzogatja az RTL ezzel, hogy bekapcsolják élőben a villát és megy a káromkodás.zinedine5
Miniden élő kapcsolásnál ez van.
Annyira tufák bent, hogy 10 másodpercenként bazmegelnek.
Még nem volt olyan bekapcsolás, ahol ne repkedtek volna a 18-as karikáért kiáltó szavak.

több mint 13 éve
Szalai Annamária bajszát huzogatja az RTL ezzel, hogy bekapcsolják élőben a villát és megy a káromkodás.zinedine5
A tíz másodperces kapcsolások 80%-ba belekáromkodik valaki 😊
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
most felbasztam magam ezen a második részen, de télleg

ott a hálóban ülnek, és síró embereket látok mindenütt. most is megy a rinya, a nyüszörgés. hát bazmeg. én esküszöm bemennék most akármelyik helyére, és tuti nem menne a hiszti. de minek is. ki van nyalva a seggük, semmi de semmi dolguk, 0-24be party, haverkodás, szereplés, thrashtalk. és nem azért mennék, hogy megnyerem, kell az 50 milla. az úgyis annyi de annyi mindenen múlik. de ez egy 5 hónapos freeride, kiszakadás a posványból, ahol semmi de semmi bajod nem eshet. de lehet azért mondom ezt, mert nekem nincs senki aki miatt kinnmaradnék

de úgyse lennék villakompatibilis, szal ez csak fikció
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Szalai Annamária bajszát huzogatja az RTL ezzel, hogy bekapcsolják élőben a villát és megy a káromkodás.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ettől vagyok ki, úgy sírnak mintha meghalt volna.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Remélem Jerzy átbassza Gigit 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stohl: "Gombi a pohát fenekére nézet, és ahogy szokott lenni a másnap mindig nehéz..."LOL 😀
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
bowl.hu közösség is növeli a nézettséget, a sok insider szakértővel 😛

facebookon is ismerőseim trécselnek az üzenőfalon VV-ről, nem merek beleszólni, pedig ha tudnák mekkora analyst vagyok 😛konqueror
miért szerénykedsz? 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Ez a telefonálósdi űűűűberfos.Sobri Jóska
csak idegnyírásra jó, hogy az is az otthoniakra gondoljon, aki amúgy kikapcsolja

mozgásos csapatvetélkedők kellenek, drámával, szenvedéssel, és mesés jutalmakkal, amiért megéri megszakadni. ratyi magyar Survivorban is máig emlékezetes, mikor valami brutál feladatot nyomtak egyetlen adag rendes ételért. ennyire akarsz a szeretteiddel találkozni? jó, akkor aludj egy hétig csak az udvaron. lehet kegyetlen vagyok, de szerintem jobb lenne, így szétunják ők is a belüket, nem éri inger őket

vagy egy random gólyatáboros ivós verseny. verseny is, pia is van, bebaszva lehet vita is lenne
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
bowl.hu közösség is növeli a nézettséget, a sok insider szakértővel 😛

facebookon is ismerőseim trécselnek az üzenőfalon VV-ről, nem merek beleszólni, pedig ha tudnák mekkora analyst vagyok 😛
több mint 13 éve
Ez a telefonálósdi űűűűberfos.

több mint 13 éve
Nem küldenek már be senkit. Szerintem gyorsan leredukálják a létszámot 8-10-re, akkor még rágyúrnak kicsit, aztán tavasz végén a műsor is bevégzi.
Egyébként egy csajt kizártak, egy kimenekült, ezek mind jó reklámok, így még olyan is belenéz, hogy "mi a gyík van itt?!?", akit egyáltalán nem érdekel egy iyen műsor.Sobri Jóska
Én mindenhol azt olvasom hogy a szar kezdés után mostanra húzóműsor lett. Ez nincs így?JayB
De, így van. Szépen feljött a nézettség. De ezt tartani is kell, magától nem marad fent. 8-10 fővel jobb sztorik alakulhatnak, jobb programok, és eredetileg is -tudtommal- félévesre volt tervezve.

több mint 13 éve
Adriennt kellene már beküldeni, legyen valami izgalom, Alekinhot nem is lehetne leállítani hetekig.tenorx
we want boobies

http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=133003konqueror
Adriennek olyan feje van, mint Monique Covet-nek.

több mint 13 éve
Nem küldenek már be senkit. Szerintem gyorsan leredukálják a létszámot 8-10-re, akkor még rágyúrnak kicsit, aztán tavasz végén a műsor is bevégzi.
Egyébként egy csajt kizártak, egy kimenekült, ezek mind jó reklámok, így még olyan is belenéz, hogy "mi a gyík van itt?!?", akit egyáltalán nem érdekel egy iyen műsor.Sobri Jóska
Én mindenhol azt olvasom hogy a szar kezdés után mostanra húzóműsor lett. Ez nincs így?