TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
a következő kieső Zsófi lesz, mégpedig akárki ellen 😛az kimaradt, hogy én is remélem, hogy nem mostanában lesz mégegyszer egy hetes várakozás, mert szerintem is kezd már unalmas lenni, hogy folyton ez a téma.. mondjuk azért is, mert bosszant ildi übergyökér hozzáállása is 😀 de egyébként is...OK! Csak Gina "által elvett" időt ki kell bekkelnie a csatornának. Az már más kérdés, h ha a szőszke IQ fighter kiesik, akkor utána bármely párbaj igéretesebbnek tűnik ennél. Úgyh ez a forgatókönyv nem jött be...roniadi
fetomy
több mint 15 éve
az kimaradt, hogy én is remélem, hogy nem mostanában lesz mégegyszer egy hetes várakozás, mert szerintem is kezd már unalmas lenni, hogy folyton ez a téma.. mondjuk azért is, mert bosszant ildi übergyökér hozzáállása is 😀 de egyébként is...OK! Csak Gina "által elvett" időt ki kell bekkelnie a csatornának. Az már más kérdés, h ha a szőszke IQ fighter kiesik, akkor utána bármely párbaj igéretesebbnek tűnik ennél. Úgyh ez a forgatókönyv nem jött be...
fetomy
több mint 15 éve
az kimaradt, hogy én is remélem, hogy nem mostanában lesz mégegyszer egy hetes várakozás, mert szerintem is kezd már unalmas lenni, hogy folyton ez a téma.. mondjuk azért is, mert bosszant ildi übergyökér hozzáállása is 😀 de egyébként is... És akkor még itt van a holnap meg a holnapután... :/fetomyakkor lenne ez a felépítés jó ha érdemleges ellenfele lenne évikének (és stábjának)
mert ildike mindenben veszíteni fog, ez evidens.
nem csak 1on1 de a csapatos feladatokban sincs esélyük amíg Alekinho és Olivér a másik táborban van. A többiek ugyanis egészen elhanyagolható kreativitással bírnak, illetve Béla meg bele is szarik magasról
több mint 15 éve
Most nemtom, h ez az OliAlek vita, a megbeszélt kamuvita, vagy komoly 😀 Ha kamu, akkor nagyonjo, mert még énis beveszem 😀Duffanyámék is úgy vannak vele, hogy neem, ez komoly! de nem hiszik el, hogy csak meg van dumálva 😀 de kétségkívül jól nyomják 😀
több mint 15 éve
elég csak,ha a zsófi műveltségének abszolútértékét veszed,anikóénak nem kell 😊mondjuk ez igaz 😀 akkor javítom:Ildi talán még lejjebb van, mintha Anikó műveltségéből kivonjuk Zsófiét.....fetomyminuszból minusz az pluszJayB
"mintha Anikó műveltségének abszolútértékéből kivonjuk Zsófiénak az abszolútértékét" 😀😀
fetomy
több mint 15 éve
Most nemtom, h ez az OliAlek vita, a megbeszélt kamuvita, vagy komoly 😀 Ha kamu, akkor nagyonjo, mert még énis beveszem 😀
több mint 15 éve
mondjuk ez igaz 😀 akkor javítom:Ildi talán még lejjebb van, mintha Anikó műveltségéből kivonjuk Zsófiét.....fetomyminuszból minusz az pluszJayB
"mintha Anikó műveltségének abszolútértékéből kivonjuk Zsófiénak az abszolútértékét" 😀😀
az kimaradt, hogy én is remélem, hogy nem mostanában lesz mégegyszer egy hetes várakozás, mert szerintem is kezd már unalmas lenni, hogy folyton ez a téma.. mondjuk azért is, mert bosszant ildi übergyökér hozzáállása is 😀 de egyébként is... És akkor még itt van a holnap meg a holnapután... :/
egyébként király, az én versenyem kb. senkit nem mozgatott meg 😀 :mad:
több mint 15 éve
Ildi talán még lejjebb van, mintha Anikó műveltségéből kivonjuk Zsófiét.....fetomyminuszból minusz az plusz
több mint 15 éve
Szerintem nem volt ez unalmas.. Mondjuk az első fele so-so, de összességében sztem jó volt.Na de, szó szerint küzdött bennem a lefagyás, az üvöltve, sírva röhögés és a magam alá fosás, amikor többször, és kihangsúlyozva említették, hogy Ildi művelt. Namost oké, hogy kampányfilm, és igyekezzünk pozitívan, de bazmeg, Ildi talán még lejjebb van, mintha Anikó műveltségéből kivonjuk Zsófiét.....
Amúgy Ildi gyönyörűen megoldotta a táncot. Élvezet az arcán nagyjából mint Szíj Melindáén, lazasága, könnyedsége kb. mint az Empire State Building-é, és akkor még ő magyarázza, hogy Éva nem tud táncolni... Mellesleg ja, táncértéke Évának ebben a produkcióban nulla volt, viszont show-ban meg 5-ös... De az i-re a pont az az óvodás "nem tudsz táncolni - de tudok - de nem- de igen - de nem" volt...
Jerzy pedig giganevetséges... Annyira látszik, hogy Évát akarná, csak Gigi akkor nem fogja megbeszélni Bécivel, hogy Béci verje ki Jerzy farkát, hogy az hihetetlen...
Aztán.. Alekosz megint keményen odatette, amikor el kellett mondani, hogy ki miért azt várja vissza akit, mert tökéletesen látszott, hogy az "Ildi-fanok" közül egy sem Ildit akarja vissza, csak inkább őt, mint Évát... Gigi konkrétan meg sem említette Ildit...
Aztán... A kampányfilmmel Éva tarolni fog (nemtom ki szavaz majd), mert baromi ötletes, vicces és "őszinte", míg Ildié merev, sablonos, "tartalmatlan". Ráadásul Ildinél nagyon faszán elkúrták, hogy a szöveget alulra rakták, mivel alapszabály, hogy nem beszélhet senki úgy a kamerába, hogy lefele nézeget közben (alapvető jele a hazugságnak, ha valaki a "cipőjét" nézi beszéd közben). Nem véletlen, hogy pl. Celek Pista a hírekben is oldalra néz, mikor olvas, nem lefele. Ez mondjuk kicsit sem látványos, ám hatásban elég erős hiba, igaz Ildi filmjét tekintve alapból tök mindegy.
Alekosz meg kurvanagy király 😀 Évát is gyönyörűen irányítja (az az ovis "szeretlek ezért meghúzom a hajad" indítás, zseniális 😀 még akkoris, ha ez most inkább "szeretlek, ezért tőből kitépem az összes hajad" 😀😀 hatású volt 😀 Mellesleg érdekes lesz, mikor Alekosz szerelmes monológját - igaz paródia formájában - bejátszák a lakóknak - köztük ugye Évának -, hogy értékeljék... 😊
több mint 15 éve
kezd elegem lenni ebböl az éva-ildi párbajbol. minden részben csak erről van szó...
több mint 15 éve
kampányfilmben: "Szavazz Ildire, mert olyan művelt" 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂nem kicsit epic fail 😂
és még táncban is simán lealázzák, errefel ő oltja a másikat, szánalom 😀
több mint 15 éve
Ez miről beszél?"pedagógusként" alapműveltségből leszerepelt, főzésben lealázták, tánctanárként olyan merev mozdulatai vannak, mint robotzsarunak...
több mint 15 éve
Majd most évi "izgalmassá" teszi...
több mint 15 éve
Ezt a mai műsort csak én tartom különösen unalmasnak?zinedine5minősíthetetlen...
ááááááááááááááááááá vazzzzzzzzzz ildi takarodj!!!
Milyen pedagógus az, aki nem tud magáról elmondani pár dolgot csak papírról olvasni?!
több mint 15 éve
Ezt a mai műsort csak én tartom különösen unalmasnak?
több mint 15 éve
Jól. Azért is vigasztalgatta annyira Évi. Még meg is pusziéta a fejét hüppögés közben. 😊Azt jó láttam a tegnap esti összefoglalóban, hogy maga Alekosz is elsírta magát?Úgy tűnt.GRAFI
Vagy ez csak afféle érzékcsalódás volt?
Sobri Jóska
több mint 15 éve
Azt jó láttam a tegnap esti összefoglalóban, hogy maga Alekosz is elsírta magát?Úgy tűnt.
Vagy ez csak afféle érzékcsalódás volt?
Sobri Jóska
több mint 15 éve
Azt jó láttam a tegnap esti összefoglalóban, hogy maga Alekosz is elsírta magát?Vagy ez csak afféle érzékcsalódás volt?
több mint 15 éve
Éva helyében bőröndöt se vinnék ki a párbajra, minek cipeljem 😛 😀konqueroraz a baj, nem tudják mire való a bőrönd 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀fetomyÉva 100%-0% Ildi
több mint 15 éve
félig poén 😀 amúgy komolyan gondoltam 😊olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀fetomy76-24, mégha csak poénból is írtad 😀Hurka
57-43 Évának
vezetem én 😊
amúgy Sobri, persze de a tippelés arra vonatkozik, hogy mit mutatnak majd ki a tv-ben 😊
több mint 15 éve
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀fetomyHa akarsz csinálj, de arra van értelme tippelni, ami nem evidens. 😊
Valamint, ha mondjuk a valóságban lenne egy 80-20, biztos vagyok benne, hogy kicsit kozmetikáznák 59-41-nek 😊
több mint 15 éve
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀fetomy76-24, mégha csak poénból is írtad 😀
több mint 15 éve
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀