NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
153
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
77
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
61
13
22:25
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Hat igen, ezt sose fogjuk megtudni hivatalosan hogy mennyi az igazi teljesen. Mindenesetre akar megrendezett, akar nem engem most ez idegesit a legjobban, ez a kimenos rinyalas mar lassan mindenkitol.Es pont ezt talaltak volna ki, hogy 2 embert kivesznek? Massal nem lehetett volna novelni a nezettseget, benti botranyokkal?! En azert abban sem hiszek, hogy minden 100% megrendezett mindig, es hogy ez is ki volt talalva. 2 nappal ezelott a nagy bennfentesek meg azt josoltak itt, hogy aa nem megy ki a Gina, mert az rtl most tervezi mit csinal majd vele, meg keresik a szerepet (milyen jo lesz Alekkel a nezettseg miatt majd), penzzel meggyozik, nem fog kimenni. Aztan tessek. Persze gondolom az lesz irva, hogy meggondoltak magukat egy ora mulva es utana mar azt terveztek hogy a meg 1% nezeetseg miatt, hogy akkor megis vigyuk ki, ugyan mar! Azert nem kellene szerintem minden mondatba, percbe belemagyarazni valamit. Nyilvan a szavazasok, szerepek iranyitottak, kitalaltak, de azert nem midnen, mindig szerintem. Bar lehet csak naiv vagyok 😊zavi27A benti botránnyal óvatosan kell bánni, mert tv-ben leadhatónak kell lennie. Az emberek pedig az agresszióra és a szexre figyelnek jobban oda, de mint tudjuk, a manapság elsősorban az agresszió, balhé ami odavonzza az embereket. Gina-Alekosz persze érdekes lehetett volna, de érdekesebb, ha csinálnak valami botrányt, amire mondjuk ordibálni lehet, hogy ilyen még soha az életben nem fordult elő. Igen, két napja az volt az álláspont, hogy azonnal még nem fog kimenni, mert ki kell találni, hogy a megszellőztetett "kimegyekbalhé" üt-e jobban, vagy ha bent hagyják, és Alekosszal parádézik egy sort. Persze biztos volt egy olyan forgatókönyv is, hogy Alekkal összeszűrik a levet, Kristóf meg terminátorként áttöri a falat, felpofozza az asszonyt, Alekosznak kioszt egy állast, a biztonságiak meg lelövik.. 😀 És egyébként az, hogy a címlapokon jöhet a "BOTRÁNY!! ILYEN MÉG NEM VOLT A VALÓ VILÁGOK TÖRTÉNETÉBEN!!!", nem 1% nézettséget fog hozni, hanem kicsit több százalékot.
Ha a szavazást és a szerepeket irányítják, akkor lényegében pontosan azt mondod te is, amit én, hogy ők döntik el, ki mikor esik ki, ki mikor oszt le egy jó nagy balhét.
Nyilván olyan dolgok, mint ez a mai fél órás, nevezzük műveeccséégi vetééékedőőnek, azok nem megrendezettek. De most szerinted az RTLKlub megengedné, hogy csak úgy elhagyd a villát? csak mert te szomcsika vagy? Fenéket, nem véletlen, hogy mikor először jött fel ez a Gina kilép dolog, még arról szóltak a hírek, hogy 10 milkát fizethet szerződésszegésért, most meg lazán kiengedi az rtl. A szerződésben benne van, hogy kieséssel lehet távozni (vagy nyilván Zsuzsi-módon). Az RTL nem fogja engedni, hogy csak úgy kisétáljál, ha meguntad, mert ilyen alapon kimehetne Gombi is, meg Anikó, meg még a tököm is, aztán jövő héten vége lenne az egésznek.
Szerinted a drogos bement a kanjával egy műsorba, ahol hetente kiesik egy valaki, aztán mikor a csávója kiesett, akkor ő már a következő napon úgy mutatkozik a kamerában, mint idegbeteg? Aki ilyen szinten ragaszkodó, hogy 5 percet nem bír ki a másik nélkül, az nem jelentkezik egy ilyen játékba.
Nyilvánvalóan nem minden másodperc megrendezett, és sok minden adódik szimplán a beválogatott emberek személyiségétől. De az ilyen szintű dolgok, mint 1-1 ember kiszállása így vagy úgy a játékból, az teljes mértékben RTL-es irányítottság alatt áll. Muszáj, máskülönben nagyon könnyen unalomba fulladhat az egész.fetomy
több mint 13 éve
Dub
1 019
Anikót nem az eszéért szeretjük, ne keljen már 100-szor leírni 😛JayBSzerintem ő is erősen túlértékelt. Az átlagnál valamivel külsőre szebb lány, de azért nem egy egetrengető szépség. Mindemellett viszont annyira sötét, hogyha süketnéma lenne, pusztán az arckifejezéseiből is látszana, hogy nem éppen egy agysebész. Én nem is értem ezt az egész RTL-t, hogy tudtak ennyire selejtes brigádot összeválogatni. Az oké, hogy 1-2 agyhalott is kell, na de hogy mindenki az legyen? A másik "kedvencem" ez a Zsófi nevezetű Tajgetosz-szökevény. Na rajta látszik agyilag és testileg is, hogy kiskorában valószínűleg lapáttal ütötték. 😀 Amúgy fasza ez a topic, néznem se kell a műsort, így is tudom hogy mi történik. 😊
több mint 13 éve
http://comment.blog.hu/2011/01/05/szarazmaszti_es_leszbibuli_a_villaban_18hehehehe, korábban már beszéltetek róla, de 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=5tDHDWltnq8ezt a szlovák VV-t amúgy miért David Guetta vezette? 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
A csajok legalább 70%-a ilyen, ettől még nem lesz szar ember. Buta mint egy növény de nekem nem ez a legfontosabb szempont, barátnőből se a 4 diplomás matektanár tipusok jönnek be. Nem szeretem ha túl okosak, az okos nők túlágosan önállóak, túl talpraesettek, akaratosabbak. Lehet kicsit hímsovinisztaként hangzik de az irányíthatóbb, "védelemre" szoruló nők az ideáljaim.Anikót nem az eszéért szeretjük, ne keljen már 100-szor leírni 😛JayBÉn például nem szeretem semmiért! Egy affektálós hülye picsa, akiből 12 egy tucat!
Sokkal jobb lenne ha valami érdekes karaktere lenne és nem egy semmi esze, plázacica, akinek csak a külsejét érdemes nézni, mert ha megszólal, akkor arra gondol az egyszeri ember, hogy bárcsak ne tette volna!Bruce
több mint 13 éve
Anikót nem az eszéért szeretjük, ne keljen már 100-szor leírni 😛JayBÉn például nem szeretem semmiért! Egy affektálós hülye picsa, akiből 12 egy tucat!
Sokkal jobb lenne ha valami érdekes karaktere lenne és nem egy semmi esze, plázacica, akinek csak a külsejét érdemes nézni, mert ha megszólal, akkor arra gondol az egyszeri ember, hogy bárcsak ne tette volna!
több mint 13 éve
... De most szerinted az RTLKlub megengedné, hogy csak úgy elhagyd a villát? csak mert te szomcsika vagy? Fenéket, nem véletlen, hogy mikor először jött fel ez a Gina kilép dolog, még arról szóltak a hírek, hogy 10 milkát fizethet szerződésszegésért, most meg lazán kiengedi az rtl. A szerződésben benne van, hogy kieséssel lehet távozni (vagy nyilván Zsuzsi-módon). Az RTL nem fogja engedni, hogy csak úgy kisétáljál, ha meguntad ...fetomyCsak ezt a részt ragadtam ki! Emlékszem amikor először mondta Gina az élő bejelentkezéskor, hogy ő bizony kimegy akármi van, akkor Balázs azt mondta, hogy ez nem lesz azért ilyen egyszerű...
Ha az generálta volna a nagyobb nézettséget, hogy Gina bennmaradjon, akkor benn maradt volna! De mivel úgy gondolták, hogy nem, így kiengedték! Majd a fókusz meg egy csomó ilyen bulvárhíres szarság tele lesz Ginával, meg a belevalóvilág is.
Mert ugye nem csak az adott műsor nézettsége számít, hanem a többi műsoré is. Mivel aki csak a fókuszt nézi (bár sztem aki fókuszt néz, az nézi a való világot is), az ugye akkor már belenéz jobban a valóvilágba is, így akkor a főműsoridőben odaköti a képernyő elé, ami nagyon jó a csatornának.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Anikót nem az eszéért szeretjük, ne keljen már 100-szor leírni 😛JayBNyílván nem, de legalább ne hangoztatná megszólalásai legalább 80%-ával, hogy milyen sötét. Maradna csöndben inkább.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Anikót nem az eszéért szeretjük, ne keljen már 100-szor leírni 😛
több mint 13 éve
Es pont ezt talaltak volna ki, hogy 2 embert kivesznek? Massal nem lehetett volna novelni a nezettseget, benti botranyokkal?! En azert abban sem hiszek, hogy minden 100% megrendezett mindig, es hogy ez is ki volt talalva. 2 nappal ezelott a nagy bennfentesek meg azt josoltak itt, hogy aa nem megy ki a Gina, mert az rtl most tervezi mit csinal majd vele, meg keresik a szerepet (milyen jo lesz Alekkel a nezettseg miatt majd), penzzel meggyozik, nem fog kimenni. Aztan tessek. Persze gondolom az lesz irva, hogy meggondoltak magukat egy ora mulva es utana mar azt terveztek hogy a meg 1% nezeetseg miatt, hogy akkor megis vigyuk ki, ugyan mar! Azert nem kellene szerintem minden mondatba, percbe belemagyarazni valamit. Nyilvan a szavazasok, szerepek iranyitottak, kitalaltak, de azert nem midnen, mindig szerintem. Bar lehet csak naiv vagyok 😊zavi27A benti botránnyal óvatosan kell bánni, mert tv-ben leadhatónak kell lennie. Az emberek pedig az agresszióra és a szexre figyelnek jobban oda, de mint tudjuk, a manapság elsősorban az agresszió, balhé ami odavonzza az embereket. Gina-Alekosz persze érdekes lehetett volna, de érdekesebb, ha csinálnak valami botrányt, amire mondjuk ordibálni lehet, hogy ilyen még soha az életben nem fordult elő. Igen, két napja az volt az álláspont, hogy azonnal még nem fog kimenni, mert ki kell találni, hogy a megszellőztetett "kimegyekbalhé" üt-e jobban, vagy ha bent hagyják, és Alekosszal parádézik egy sort. Persze biztos volt egy olyan forgatókönyv is, hogy Alekkal összeszűrik a levet, Kristóf meg terminátorként áttöri a falat, felpofozza az asszonyt, Alekosznak kioszt egy állast, a biztonságiak meg lelövik.. 😀 És egyébként az, hogy a címlapokon jöhet a "BOTRÁNY!! ILYEN MÉG NEM VOLT A VALÓ VILÁGOK TÖRTÉNETÉBEN!!!", nem 1% nézettséget fog hozni, hanem kicsit több százalékot.
Ha a szavazást és a szerepeket irányítják, akkor lényegében pontosan azt mondod te is, amit én, hogy ők döntik el, ki mikor esik ki, ki mikor oszt le egy jó nagy balhét.
Nyilván olyan dolgok, mint ez a mai fél órás, nevezzük műveeccséégi vetééékedőőnek, azok nem megrendezettek. De most szerinted az RTLKlub megengedné, hogy csak úgy elhagyd a villát? csak mert te szomcsika vagy? Fenéket, nem véletlen, hogy mikor először jött fel ez a Gina kilép dolog, még arról szóltak a hírek, hogy 10 milkát fizethet szerződésszegésért, most meg lazán kiengedi az rtl. A szerződésben benne van, hogy kieséssel lehet távozni (vagy nyilván Zsuzsi-módon). Az RTL nem fogja engedni, hogy csak úgy kisétáljál, ha meguntad, mert ilyen alapon kimehetne Gombi is, meg Anikó, meg még a tököm is, aztán jövő héten vége lenne az egésznek.
Szerinted a drogos bement a kanjával egy műsorba, ahol hetente kiesik egy valaki, aztán mikor a csávója kiesett, akkor ő már a következő napon úgy mutatkozik a kamerában, mint idegbeteg? Aki ilyen szinten ragaszkodó, hogy 5 percet nem bír ki a másik nélkül, az nem jelentkezik egy ilyen játékba.
Nyilvánvalóan nem minden másodperc megrendezett, és sok minden adódik szimplán a beválogatott emberek személyiségétől. De az ilyen szintű dolgok, mint 1-1 ember kiszállása így vagy úgy a játékból, az teljes mértékben RTL-es irányítottság alatt áll. Muszáj, máskülönben nagyon könnyen unalomba fulladhat az egész.
több mint 13 éve
Hát Szandika nem csak a régmúlt dolgaivel, de a napi dolgokkal sem nagyon törődik. Tegnap ugye a sok rinyáláson kívül a rend fenntartása is terítéken volt. Szandika a riportszobában megjegyezte, hogy ő márpedig nem fog takarítani, nem takarítónőnek jött be ide. Pf.....
több mint 13 éve
Huu jajj, már most nagyjából akkor sejtem mi is a baj évával! Igaz annyira nem vagyok horoszkópbuzi, de a rokonságomban elég sok bak csillagjegyű van és hát egyikükkel sem jövök ki igazán jól...Meg most azon gondolkoztam, hogy amikor elhangzott ez:
"Éva: Mi volt Sztálin eredeti neve?
Szandika: Mengyelejev..
Éva: Nem, ő a periódusos rendszeres.
Szandika: Mindegy, már meghalt, mit foglalkozzak vele?"
akkor nekem ez nem tetszett, de most továbbgondolva igaza van Szandikának minek foglalkozni ilyen dolgokkal. Tudja(??) ki Sztálin, aztán csak az számít, ez már csak ilyen pluszinformáció, de teljesen felesleges tudni!
Ezt csak azért mondom, mert én is tudok egy csomó ilyen felesleges dolgot, ami nélkül is ugyanolyan egész ember lennék mint velük! És mivel nem voltam soha ilyen televíziós vetélkedőben, így nem is használhattam ki soha, de talán még eljön az ideje ennek is. 😀
több mint 13 éve
Még a csillagjegyük is egyezik (bak), de sajnos a feleségem súlyosabb 12 évvel és legalább 25 kilóval.És vacsi sincs otthon, mert elvitte a fakanalat 😊DzsokijuingMost vettem észre, hogy Éva balkezes.Lehet, hogy ő van a villában? :o 😀Matthew99
A feleségem is balkezes, és szintén Éva.vadibandi
több mint 13 éve
És vacsi sincs otthon, mert elvitte a fakanalat 😊Most vettem észre, hogy Éva balkezes.Lehet, hogy ő van a villában? :o 😀Matthew99
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Most vettem észre, hogy Éva balkezes.Lehet, hogy ő van a villában? :o 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Most vettem észre, hogy Éva balkezes. A feleségem is balkezes, és szintén Éva.
több mint 13 éve
"Es azt nem hiszem hogy ezeket az RTL rendezte volna meg, mi ertelme lenne, hogy kiviszik a beszavazottakat?!" Most ez komoly?? Mert szerinted tök mindegy, mikor ki megy ki? Most ha nincs a Zsuzsi-balhé meg ez a Gina-balhé akkor a nézettség még fele ekkora sem lenne. Gyönyörű szépen végigkomponált játék, "színészekkel". Lehet, hogy a korábbiakba kevesebb belenyúlás kellett, de azért ennek a szériának nem szabad unalmasnak lennie, mert anno lehettek unalmasabb részek, akkoris sokan nézték, de mostmár nem így van."Es pont ezt talaltak volna ki, hogy 2 embert kivesznek? Massal nem lehetett volna novelni a nezettseget, benti botranyokkal?! En azert abban sem hiszek, hogy minden 100% megrendezett mindig, es hogy ez is ki volt talalva. 2 nappal ezelott a nagy bennfentesek meg azt josoltak itt, hogy aa nem megy ki a Gina, mert az rtl most tervezi mit csinal majd vele, meg keresik a szerepet (milyen jo lesz Alekkel a nezettseg miatt majd), penzzel meggyozik, nem fog kimenni. Aztan tessek. Persze gondolom az lesz irva, hogy meggondoltak magukat egy ora mulva es utana mar azt terveztek hogy a meg 1% nezeetseg miatt, hogy akkor megis vigyuk ki, ugyan mar! Azert nem kellene szerintem minden mondatba, percbe belemagyarazni valamit. Nyilvan a szavazasok, szerepek iranyitottak, kitalaltak, de azert nem midnen, mindig szerintem. Bar lehet csak naiv vagyok 😊
több mint 13 éve
"Es azt nem hiszem hogy ezeket az RTL rendezte volna meg, mi ertelme lenne, hogy kiviszik a beszavazottakat?!" Most ez komoly?? Mert szerinted tök mindegy, mikor ki megy ki? Most ha nincs a Zsuzsi-balhé meg ez a Gina-balhé akkor a nézettség még fele ekkora sem lenne. Gyönyörű szépen végigkomponált játék, "színészekkel". Lehet, hogy a korábbiakba kevesebb belenyúlás kellett, de azért ennek a szériának nem szabad unalmasnak lennie, mert anno lehettek unalmasabb részek, akkoris sokan nézték, de mostmár nem így van.Egyébként műveltségi vetélkedő kedvencek:
Anikó: Na erre nem tudom a választ, de melyik a legnagyobb óceánunk?
Éva: Csendes-óceán. Szerintem. Laci, szerinted?
Laci: Nem tudom.
Aztán csodás dolog, hogy miután rájöttek, hogy Éva az egyetlen, aki valamit is tud közülük, inkább átváltottak azokra a kérdésekre, amiket leginkább csak az tud megválaszolni, akiről szól.. Aztán..
Anikó: őőőő...őőő...ezt én sem tudom... őőő
Éva: Azért olyat, amit te is tudsz..
(Hát akkor rövid játék lesz 😀)
Aztán Béci "beszólása" is jó volt 😀
Anikó: Béci bazmeg rinyálsz, hogy nem csinálunk semmi értelmeset, most itt vagyunk, értelmes kérdéseket teszek fel, te meg leszarod.
Béci: Hát mit nevezünk értelmesnek..
Anikó: Jó, néha teszek fel értelmeseket is... 😀😀
Egyébként Anikótól a miniszterelnökös kérdésre Árpád után az Antall név kimondása után Antal Imre is kijött ^^
Amúgy az tisztán látszik, hogy Éva kimagaslik, meglepően sokat tud, de az is tisztán látszik, hogy anikónak kell kérdeznie, mert bár a válaszokat úgysem tudja, de legalább nem sértődik meg miatta, mint akkor, amikor "tőle" kérdeznek. Egyébként pozitív, hogy legalább valami értelmeset kitaláltak 😉
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Vizsgára tanulás előtt gondoltam megnézem kedvcsinálónak ezt az IQ bajnokságot. Ezután úgy döntöttem tökön lövöm magam. Ez az Anikó......, bazdmeg. Ha ilyen értelmiségű gyerekem lesz.....Éva: Mikor volt a trianoni béke?
Laci: Valamikor az első vh. után.
Anikó: 1947.
ááááááá, te te te te igen sötét
több mint 13 éve
Akkor viszont a cég pszichológusai mondtak csődöt, amikor a jelentkezők közül a sok teszt után(?) vágóhídra engedték ezt a sok barmot.vadibandiÚgy is van, 18000 emberből pont kitudtak választani 3-4-5 ilyen akaratgyenge, harmatos fos embert...
Mondjuk Kristófnak igaza volt, hogy igazából csak az a másik két pár akivel kibaszott Gina, mert odáig az RTL Klub szakemberei(??) engedték őket, hogy a 3-ba benne legyenek!
több mint 13 éve
Akkor viszont a cég pszichológusai mondtak csődöt, amikor a jelentkezők közül a sok teszt után(?) vágóhídra engedték ezt a sok barmot.
több mint 13 éve
Hát tegnap nem volt netem otthon, miközben néztem a műsort!Abszolut egyetertek! Mintha valami halaltaborban lennenek, nevetseges. Volt mar jopar ilyen jatek, sose volt ilyen siras. Tudtak mire vallalkoztak, lattak mar szaz ilyen musort, szazak akartak volna bejutni helyettuk, erre itt rinyalnak kb. 1 hete ismert emberek miatt. Gina is mit hitt, majd vegig benn lesznek mindketten?! Nevetseges ez a resze. Es azt nem hiszem hogy ezeket az RTL rendezte volna meg, mi ertelme lenne, hogy kiviszik a beszavazottakat?!
Húúú, ez a Gina egy szarkupac! Anikó szintén és még affektál is, ami már kurvára idegesítő...
Zsófika meg egy semmi!
De egyébként azt nem tudom elképzelni, hogy miért kell úgy csinálni, mintha valaki meghalt volna! Tényleg maximum 1-2 hónapról van szó, hogy nem látják egymást, aztán meg úgyis leszarják egymást!
Szóval most már így elolvasva amiket írtatok, igazából minden meg volt említve amit én is gondolok, de teljesen kiakadtam.
Menjen haza Anikó is meg Gombi is, aztán az maradjon bent, aki tényleg akar és kész. Ezt a sírás rívást látni az egész műsorban, hát elég szánalmas volt, remélem több ilyen már nem lesz!Bruce
több mint 13 éve
Hát tegnap nem volt netem otthon, miközben néztem a műsort!Húúú, ez a Gina egy szarkupac! Anikó szintén és még affektál is, ami már kurvára idegesítő...
Zsófika meg egy semmi!
De egyébként azt nem tudom elképzelni, hogy miért kell úgy csinálni, mintha valaki meghalt volna! Tényleg maximum 1-2 hónapról van szó, hogy nem látják egymást, aztán meg úgyis leszarják egymást!
Szóval most már így elolvasva amiket írtatok, igazából minden meg volt említve amit én is gondolok, de teljesen kiakadtam.
Menjen haza Anikó is meg Gombi is, aztán az maradjon bent, aki tényleg akar és kész. Ezt a sírás rívást látni az egész műsorban, hát elég szánalmas volt, remélem több ilyen már nem lesz!
több mint 13 éve
Hogy megéreztem, hogy ő a topfavorit 😊már értem miért került be Gombi a jelöltek közé 😀 😀HöriÉs végül a megalol, a szlovák VV utolsó öt perce, mamiiiiiiiiiiiiiiiiii:hat ez 😂 epic
http://www.youtube.com/watch?v=5tDHDWltnq8Sobri Jóska
mindenidok legjobb valosagso befejezese
gondolom a musor keszitoi ugyanezt csinaltak mikozben ez ment elo egyenesben 😀Fake
Éva: Hogy hívják a fogon lévő lepedéket?
Anikó boldogan: Turha!
Éva: Ki volt Gálvölgyi János apósa?
Laci: Alfonzo.
Éva: Igen. LOL
Éva: Ki volt a rendszerváltás utáni első magyar miniszterelnök?
Anikó: Árpád.
Laci: Antall József, 1989től.
több mint 13 éve
már értem miért került be Gombi a jelöltek közé 😀 😀És végül a megalol, a szlovák VV utolsó öt perce, mamiiiiiiiiiiiiiiiiii:hat ez 😂 epic
http://www.youtube.com/watch?v=5tDHDWltnq8Sobri Jóska
mindenidok legjobb valosagso befejezese
gondolom a musor keszitoi ugyanezt csinaltak mikozben ez ment elo egyenesben 😀Fake