NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Éva amúgy szerintem soakt gyengült, már csak simán patkány, elveszett az érdekesség.JayBMost ezzel a Mesterhez fűződő kapcsolattal és a bimbónyalogatással kisit erőt merített szvsz.
több mint 13 éve
jajj tényleg, elfelejtettem. De azért néztem be, mert ezt mondta ma az összefoglalóban Ildire is 😊 vagy legalábbis, hogy kikészíti az idegeit, vagy hasonlótDe jó, csak könyörgöm, menjen már ki ez a szerencsétlen, irritáló idióta. Alekosz jól megmondta ezt a "rossz hatással van az idegrendszeremre" szöveget 😀😀fetomyAzt mondjuk Zsófira mondta, nem? Vagy előtte is mondott ilyesmit?tenorx
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ha úgygondolja van esélye visszajönni akkor kiviszi Zsófit, ha beletörődött hogy ennyi volt akkor kiviszi Évát vagy Szandikát. Éva amúgy szerintem soakt gyengült, már csak simán patkány, elveszett az érdekesség.
több mint 13 éve
Kiviszi a Mestert és elballag egy 85-15 el 😀
több mint 13 éve
Ez bazdmeg milyen idegesítő: mondd ki a nevet gyorsan; állj ott, még nem telt le a fél perc; indokolj; ne indokolj; csak a nevet mondd.De milyen igaza volt annak a főfasznak! 😀
A katonaság jut eszembe, amikor egy főfasz azt mondta, hogy azért sietünk, hogy legyen időnk várni.zinedine5
több mint 13 éve
Ildi helyében kivinném Zsófit, kb. az egyetlen aki mellett esélye van.tenorxHmm, pont ezt írtam/gondoltam én is! 😀
több mint 13 éve
De jó, csak könyörgöm, menjen már ki ez a szerencsétlen, irritáló idióta. Alekosz jól megmondta ezt a "rossz hatással van az idegrendszeremre" szöveget 😀😀fetomyAzt mondjuk Zsófira mondta, nem? Vagy előtte is mondott ilyesmit?
több mint 13 éve
Zsófi addig belezúg Laciba és benn marad 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ez bazdmeg milyen idegesítő: mondd ki a nevet gyorsan; állj ott, még nem telt le a fél perc; indokolj; ne indokolj; csak a nevet mondd.A katonaság jut eszembe, amikor egy főfasz azt mondta, hogy azért sietünk, hogy legyen időnk várni.
több mint 13 éve
Ildinek sztem senki ellen nincs esélye! De úgy gondolom, hogy nem viszi ki Évát sem és Gombit sem, persze a védett Olit sem 😊
Nem nagyon tudok mondani olyat aki ellen szemernyi esélye is van, talán csak Zsófika ellen!
több mint 13 éve
amilyen hülye beleválaszt valaki erősebbe.
több mint 13 éve
De jó, csak könyörgöm, menjen már ki ez a szerencsétlen, irritáló idióta. Alekosz jól megmondta ezt a "rossz hatással van az idegrendszeremre" szöveget 😀😀Gombi meg szimplán beleesett abba a csapdába, amit az ember nap mint nap benéz, vagyis hévből magyarázott, hogy örökké éva, aztán meg hopika 😊 Tesóm épp ma mondta, hogy Gombi ha párbajozna, akkor J. Erzsit vinné 😊 Engem mondjuk meglepett, miután látszólag semmit nem javult a viszonyuk, de hát mindegy 😊
HÉ!! Ilyet ne mondjál Olivérre, jóóóu? 😀😀 Ő nem nyírt ki senkit, csak így alakult 😀😀
több mint 13 éve
Ildi helyében kivinném Zsófit, kb. az egyetlen aki mellett esélye van.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Úgyis ők ketten mennek párbajraFarkyHát így nem olyan biztos. Ildi kivihet mást is akit gyengének tart.
több mint 13 éve
Olivér massacre, most nyírta ki a 4. embert 😀JayBNem szarozik a csávó 😂 Ezért küldte be a Rötölö :cool:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Olivér massacre, most nyírta ki a 4. embert 😀
több mint 13 éve
Úgyis ők ketten mennek párbajra
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Erről a Jerzy-Anikó balhéról nem is tudtam.
több mint 13 éve
Hoppá Jerzy.
több mint 13 éve
Jaaj Gombi "te kis fasz" 😂
több mint 13 éve
Gombi hol a vagánybecsület?!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
"Piri néne nézzen mán rá a tepertőre" 😀
több mint 13 éve
Szandika azt hiszi, hogy az volt a baj azzal a veszekedéssel, hogy csúnyán beszélt 😀tenorxés komolyan mondja 😀
több mint 13 éve
Szandika azt hiszi, hogy az volt a baj azzal a veszekedéssel, hogy csúnyán beszélt 😀