NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem tudok már olvasni, bocs. Én az Alekosz-Szandikára gondoltam, majd két nap alvás után újra fogok tudni majd olvasni.?azt amit Anikó lenyomott Olivérnek, oktatófilmként vetíteném a nőknek, hogy pontosan ilyen ostobák vagytok.Abba az a nagyon durva, hogy olyanokat mondott neki, amiért páran már szájbabaszták volna, Alekosz tűrte, aztán meg őt kellett vigasztalni.tenorx
a semmiből hiszti, gyűlöllek, sose bántott meg így senki, gyere ide...gabtsi
nem Olivér?konqueror
My bad.
több mint 13 éve
?azt amit Anikó lenyomott Olivérnek, oktatófilmként vetíteném a nőknek, hogy pontosan ilyen ostobák vagytok.Abba az a nagyon durva, hogy olyanokat mondott neki, amiért páran már szájbabaszták volna, Alekosz tűrte, aztán meg őt kellett vigasztalni.tenorx
nem Olivér?
több mint 13 éve
azt amit Anikó lenyomott Olivérnek, oktatófilmként vetíteném a nőknek, hogy pontosan ilyen ostobák vagytok.Abba az a nagyon durva, hogy olyanokat mondott neki, amiért páran már szájbabaszták volna, Alekosz tűrte, aztán meg őt kellett vigasztalni.
több mint 13 éve
azt amit Anikó lenyomott Olivérnek, oktatófilmként vetíteném a nőknek, hogy pontosan ilyen ostobák vagytok.a semmiből hiszti, gyűlöllek, sose bántott meg így senki, gyere ide...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Zsófi arca 😀Ez kurva jó 😊
Azért Alektól az elfogyasztott szesz hatására még a hason zsebre tett kézzel alvás is befigyelhet 😂Bruschi85
Beküldhetnéd a Subbának, ikertornyok kategóriában 😊
több mint 13 éve
Egyébként meg nem az a kérdés, hogy Gombi meleg e, hanem az, hogy "Margit, nóóóórmális??Azért, mert valaki meleg, még nem feltétlenül ilyen picsogós, mondhatni nem függ össze.
több mint 13 éve
Zsófi arca 😀Azért Alektól az elfogyasztott szesz hatására még a hason zsebre tett kézzel alvás is befigyelhet 😂
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
ja legyetek rám büszkék, a mockommal nyertem egy sört :cool:Egy bowl.hu VV szakírótól ez a minimum 😊
I'm awesome.konqueror
több mint 13 éve
Zsebre tett kézzel alvás ruleezzzzz 😀😀Amúgy Gombival várjunk szerintem, mert tesóméknak is mondtam, hogy szerintem ha valahogy kontaktálhatna egyet a cáláddal, akkor úgyis megmondanák neki, hogy maradjon a picsáján és szedje össze magát. Ráadásul kiment a drogos is, jelenleg egyedül An-iq szakad össze minden cúnyácka nézésen, talán végre a depi helyét újra átveszik az idegbeteg anyázások 😀
több mint 13 éve
Azt mindig is tudtam, hogy lehet farmerban aludni, de hogy zsebre tett kézzel 😀Háton!!! Életembe nem sikerült még háton aludnom szerintem 😂
Bruschi85
több mint 13 éve
Hát Zsófi az olyan mint a Rém rendes családban Marcy 😀inasfiú/lány 😀 😀 😀 alap rész 😀 azóta a kosaras Ricky Rubiot is Gonosz Rubióként emlegetem 😛
Inas fiúlány 😀Bruce
"az NBA Clausenje"konqueror
Amikor mondta hogy bebizonyítja hogy ő bizony nő és széttépi a mellén a ruhát erre faarcal rávágja a Jefferson, hogy "Hogyan??" és bámul hülyén 😀
több mint 13 éve
Zsófiban annyi a pozitívum, hogy az arca nem csúnya. De azon túl nincsen melle, nincsen segge, nincsen agya, és a hátát látva csak azon tudok gondolkodni, hogy vajon Gollamra, vagy az Alien-re emlékeztet-e inkább. Maradjunk abban, hogy Zsófi: A 8. utas: A Gollam.
több mint 13 éve
ja legyetek rám büszkék, a mockommal nyertem egy sört :cool: I'm awesome.
több mint 13 éve
Hát Zsófi az olyan mint a Rém rendes családban Marcy 😀inasfiú/lány 😀 😀 😀 alap rész 😀 azóta a kosaras Ricky Rubiot is Gonosz Rubióként emlegetem 😛
Inas fiúlány 😀Bruce
"az NBA Clausenje"
több mint 13 éve
Ha még csak a seggét keresné, az lenne a legkisebb gond...Várható volt. hogy Ildi kapja a legtöbbet és ki is fog esni, sztem senki ellen nincs esélye bár az RTL majd úgyis kihoz megint egy szoros állást.
Engem azért Gombi is elkezdett erősen irritálni Éva mellett persze. Nem tudom eldönteni, hogy férfi-e vagy vagy meleg-e vagy?? Ennyit sírni, bőgni még akkor se lehet ha azt hiszi, hogy egyedül marad, mert a tesókája "vigyázza" a barátnőjét. Az telefonos harcba indulásos szöveg az nagyon kellett.
Azt mindig is tudtam, hogy lehet farmerban aludni, de hogy zsebre tett kézzel 😀
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Hát Zsófi az olyan mint a Rém rendes családban Marcy 😀Inas fiúlány 😀
több mint 13 éve
ez is Ildi kritikája 😛 Zsófi tény, hogy kaphatna két szép mellett meg akkormár egy segget is a producerektől, de hát az RTL sem mindenhatóAzért ez alúlmúlhatatlan:Ruha nélkül is? Ildit még nem láttam zuhanyzás közben, de erre nem vennék mérget 😊Rataccesshát a kettőből én őt választanám ha választani kénekonqueror
Szegény csaj keresi, hogy van e segge, szuggerálja, de minden hiába.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Azért ez alúlmúlhatatlan:hát a kettőből én őt választanám ha választani kénekonquerormég Zsófi hasonló szürke, viszont jobb bőr nálakonquerorRuha nélkül is? Ildit még nem láttam zuhanyzás közben, de erre nem vennék mérget 😊Rataccess
Szegény csaj keresi, hogy van e segge, szuggerálja, de minden hiába.
több mint 13 éve
Alekosz is http://www.youtube.com/watch?v=4pDDlS3482YPersze. http://www.youtube.com/watch?v=qTp_dXu80ZsSobri JóskaPedig már voltam szerelmes.Sobri JóskaMost is az vagy ahogy látom 😂Hanni
több mint 13 éve
hát a kettőből én őt választanám ha választani kénemég Zsófi hasonló szürke, viszont jobb bőr nálakonquerorRuha nélkül is? Ildit még nem láttam zuhanyzás közben, de erre nem vennék mérget 😊Rataccess
több mint 13 éve
Persze. http://www.youtube.com/watch?v=qTp_dXu80ZsPedig már voltam szerelmes.Sobri JóskaMost is az vagy ahogy látom 😂Hanni
több mint 13 éve
Pedig már voltam szerelmes.Sobri JóskaMost is az vagy ahogy látom 😂
több mint 13 éve
Tényleg ízlésről vitatkozunk?!Szerintem űberfos.
Pedig már voltam szerelmes.