TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..Hall Of Green17-19 és 0-10 ha jól tudom
több mint 15 éve
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..Hall Of Green0-10, 17-19 óra között
több mint 15 éve
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..
több mint 15 éve
Nekedvalóba durva Ildi savazás folyik épp 😀
több mint 15 éve
Am sztem a köv 3 kieső: Zsofi, Laci, Gombi
több mint 15 éve
Kösz, deacon csinálta, és posztolta a Steelers topicba (belinkelem, mert azt a topicot a Steelers fanokon és az aktuális ellenfélen kívül úgyse olvassa senki 😀 http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=182090#p182090 )OFF: jó az új avatarodkonquerorNe mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayBMajd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)tenorx
több mint 15 éve
OFF: jó az új avatarodMajd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)tenorxMindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊fetomyNe mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayB
több mint 15 éve
Nem Sobri mondatait használom, hanem a sajátjaimat. Személy szerint Sobri belső infói sem érdekelnek túl magas szinten. elolvasom, meg minden, de nem ismerem őt, ezért nem veszem készpénznek amit ír, és kicsit sem az ő hozzászólásai alapján gondolom azt, amit. Ellenben van logikám(ami éppenséggel e témában még nem hagyott cserben..) és érdekel is a média témája, nem véletlen, hogy ezt tanulom, így vannak elképzeléseim.OFF: nézz pm-et.
Egyébként nyilván nem azt mondom, hogy minden kimondott szó betanult szöveg, de a műsor spontaneitása, véletlenszerűsége nem valami nagy.fetomy
több mint 15 éve
Nem Sobri mondatait használom, hanem a sajátjaimat. Személy szerint Sobri belső infói sem érdekelnek túl magas szinten. elolvasom, meg minden, de nem ismerem őt, ezért nem veszem készpénznek amit ír, és kicsit sem az ő hozzászólásai alapján gondolom azt, amit. Ellenben van logikám(ami éppenséggel e témában még nem hagyott cserben..) és érdekel is a média témája, nem véletlen, hogy ezt tanulom, így vannak elképzeléseim.Egyébként nyilván nem azt mondom, hogy minden kimondott szó betanult szöveg, de a műsor spontaneitása, véletlenszerűsége nem valami nagy.
több mint 15 éve
Majd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)Ne mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayBUhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀F.SchleckMindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊fetomy
több mint 15 éve
Ne mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.Mindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊fetomyMinap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.JayBUhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀F.Schleck
több mint 15 éve
Mindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊Minap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.JayBUhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀F.Schleck
több mint 15 éve
Minap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.JayBUhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀
több mint 15 éve
Minap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.
több mint 15 éve
Nyilván nem minden van megrendezve, csak finoman irányítják az eseményeket. Szerintetek az Alekosz Olivér összezörrenései véletlenek? Oké, hogy ugye azt mutatták, mikor megbeszélték, hogy ezt kéne csinálni, de azóta folyamatosan arra játszanak, hogy ne tud eldönteni, hogy véletlen műve-e, vagy a megbeszélt dolog szerint szinészkednek.
több mint 15 éve
Minden talán mégsincs megrendezve mert eléggé meglepődve kérdezték hogy "FORGATNI??" Amúgy meg Éva Gigire teszi a jelét, tegnap mikor bekapcsoltak a villába épp ült a hintán és elmondta.
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=NOPnw-EQiWE&feature=recentlikezt láttam live verzióban a nekedvalóban
Sunny és Panni - Himnusz Alekoszról
kár, hogy semmit se érteni a szövegből 😀 de jó a buliHöri
SZERK: most látom ez is onnan való videó
több mint 15 éve
senki szerint, csak jó ezekkel a kis bizonyítékokkal találkozniarról, hogy a teljesen spontán történésektől gazdag éjszaka igazából meg volt rendezve. fetomyés ezen ki lepődött meg / ki szerint szenzáció ?gabtsi
több mint 15 éve
Én is néztem pont reggel, mikor visszajöttek, gyorsan le is keverték idő előtt. Nem nagy szenzáció, csak újabb kis bizonyíték arra, hogy mennyire meg van minden rendezve.
több mint 15 éve
arról, hogy a teljesen spontán történésektől gazdag éjszaka igazából meg volt rendezve. fetomyés ezen ki lepődött meg / ki szerint szenzáció ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
jah h itt az erzsis estéről van szó...még1szer megnézve már okés 😛
több mint 15 éve
arról, hogy a teljesen spontán történésektől gazdag éjszaka igazából meg volt rendezve. Durva dolog nem hangzott el, csak inkább féltek, hogy gigi folytatja a szövegelést, és túlzásokba esik.hoppáez most miről is szól?thebeke
http://www.youtube.com/watch?v=EI53g4wcnOk&feature=player_embeddedcaminoi
több mint 15 éve
hoppáez most miről is szól?
több mint 15 éve
hoppáEz biza fail. Vajon meddig lesz fenn yutubon.