TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Köszi!

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..Hall Of Green
17-19 és 0-10 ha jól tudom
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..Hall Of Green
0-10, 17-19 óra között
több mint 15 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..

több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Nekedvalóba durva Ildi savazás folyik épp 😀
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Am sztem a köv 3 kieső: Zsofi, Laci, Gombi
több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Ne mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayB
Majd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)tenorx
OFF: jó az új avatarodkonqueror
Kösz, deacon csinálta, és posztolta a Steelers topicba (belinkelem, mert azt a topicot a Steelers fanokon és az aktuális ellenfélen kívül úgyse olvassa senki 😀 http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=182090#p182090 )
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Mindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊fetomy
Ne mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayB
Majd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)tenorx
OFF: jó az új avatarod
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 257
Nem Sobri mondatait használom, hanem a sajátjaimat. Személy szerint Sobri belső infói sem érdekelnek túl magas szinten. elolvasom, meg minden, de nem ismerem őt, ezért nem veszem készpénznek amit ír, és kicsit sem az ő hozzászólásai alapján gondolom azt, amit. Ellenben van logikám(ami éppenséggel e témában még nem hagyott cserben..) és érdekel is a média témája, nem véletlen, hogy ezt tanulom, így vannak elképzeléseim.

Egyébként nyilván nem azt mondom, hogy minden kimondott szó betanult szöveg, de a műsor spontaneitása, véletlenszerűsége nem valami nagy.fetomy
OFF: nézz pm-et.
több mint 15 éve
Nem Sobri mondatait használom, hanem a sajátjaimat. Személy szerint Sobri belső infói sem érdekelnek túl magas szinten. elolvasom, meg minden, de nem ismerem őt, ezért nem veszem készpénznek amit ír, és kicsit sem az ő hozzászólásai alapján gondolom azt, amit. Ellenben van logikám(ami éppenséggel e témában még nem hagyott cserben..) és érdekel is a média témája, nem véletlen, hogy ezt tanulom, így vannak elképzeléseim.

Egyébként nyilván nem azt mondom, hogy minden kimondott szó betanult szöveg, de a műsor spontaneitása, véletlenszerűsége nem valami nagy.
több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Uhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀F.Schleck
Majd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 878
Minap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.JayB
Uhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀F.Schleck
Ne mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.
több mint 15 éve
Minap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.JayB
Mindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Uhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀

több mint 15 éve
Minap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nyilván nem minden van megrendezve, csak finoman irányítják az eseményeket. Szerintetek az Alekosz Olivér összezörrenései véletlenek? Oké, hogy ugye azt mutatták, mikor megbeszélték, hogy ezt kéne csinálni, de azóta folyamatosan arra játszanak, hogy ne tud eldönteni, hogy véletlen műve-e, vagy a megbeszélt dolog szerint szinészkednek.
több mint 15 éve
Minden talán mégsincs megrendezve mert eléggé meglepődve kérdezték hogy "FORGATNI??" Amúgy meg Éva Gigire teszi a jelét, tegnap mikor bekapcsoltak a villába épp ült a hintán és elmondta.
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
http://www.youtube.com/watch?v=NOPnw-EQiWE&feature=recentlik
Sunny és Panni - Himnusz Alekoszról

kár, hogy semmit se érteni a szövegből 😀 de jó a buliHöri
ezt láttam live verzióban a nekedvalóban

SZERK: most látom ez is onnan való videó
több mint 15 éve
arról, hogy a teljesen spontán történésektől gazdag éjszaka igazából meg volt rendezve. fetomy
és ezen ki lepődött meg / ki szerint szenzáció ?gabtsi
senki szerint, csak jó ezekkel a kis bizonyítékokkal találkozni
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én is néztem pont reggel, mikor visszajöttek, gyorsan le is keverték idő előtt.
Nem nagy szenzáció, csak újabb kis bizonyíték arra, hogy mennyire meg van minden rendezve.
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
arról, hogy a teljesen spontán történésektől gazdag éjszaka igazából meg volt rendezve. fetomy
és ezen ki lepődött meg / ki szerint szenzáció ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 543 — Steelers fan
jah h itt az erzsis estéről van szó...még1szer megnézve már okés 😛
több mint 15 éve
hoppá

http://www.youtube.com/watch?v=EI53g4wcnOk&feature=player_embeddedcaminoi
ez most miről is szól?thebeke
arról, hogy a teljesen spontán történésektől gazdag éjszaka igazából meg volt rendezve. Durva dolog nem hangzott el, csak inkább féltek, hogy gigi folytatja a szövegelést, és túlzásokba esik.
több mint 15 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 543 — Steelers fan
hoppá

ez most miről is szól?
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
hoppá

Ez biza fail. Vajon meddig lesz fenn yutubon.