TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 089 — #NoStress
Hopp most Anikónak igaza van. Engem is idegesít má, h szandika annyira művelt, h minden 2. szava a fasz vagy a kurva.Duff
Ő ezért van bent. Ezért szeretjük.
Anikó dettó ugyanez a stílus, csak még vicces tájszólása is van.
Nagyon priceless, amikor 2 ember ennyire agy nélkül érvel és vitázik.

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 878
Szandika húzzál a ***be
több mint 15 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
A honlapon a szavazás nagyon úgy áll, hogy 10 napig elkerüli egymást a gerlepár.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Hopp most Anikónak igaza van. Engem is idegesít má, h szandika annyira művelt, h minden 2. szava a fasz vagy a kurva.
több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Szandika komolyan tesz érte, hogy kimenjen. Ha nem tudnám, hogy milyen rohadt buta azt gondolnám, hogy direkt csinálja, hogy kivihesse Gigit és szétbontsa a triót.
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Szandika, szívből jön 😀 "melyik volt az a fasszopó köcsögláda?" , "elmehetsz a halál retkes faszára!"

Gigi: -hát most hogy mondjam, volt ez-az... Anikó: -úgy mondd ahogy volt BAZMEG 😀

Zs meg mostmár tényleg workhorse, mikor megjönnek Gigiék akkor is gyúrt a biciklin, Alekosz nevezetes megszólalásánál meg futott körbe 😀 Alek: "tegnap olyan kanos voltam...egy nőre...nőre...megyek is a WC-be azonnal"
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hohó, még a végén kiderül, hogy igazam lesz, és Szandesz megy párbajra 😀
több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Megkövetem magam. Alek tényleg az ötcombúval nővel volt a múltkori Évának írt levél után. 😊

több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 089 — #NoStress
Remélem rajtam kívül nem volt olyan marha senki, hogy ezt a Ben vezette borzalmat nézte.
Először és utoljára néztem, ez az emberiség elleni támadással ér fel...
Iszonyat volt, a Kozsó-s dal Zsuzsi udvarlójától 😂
Ennél van lejjebb??

Ildi te iszonyúan buta vagy 😀
http://magazinblog.hu/?p=6468Bruschi85
Az. Nagyon buta. De ez egy álhírportál.

több mint 15 éve
Azért ez az Éva-büntis sztori is vicces. Teljesen megértem a tzegnapi kirohanását. Oké, hogy szabály,de amikor ott állt a stúdióban, 2x is megkérdezte Balázst, hogy oda mehet, az meg nem válaszolt. Mi a fészkes faszért nem tudta azt mondani neki, hogy nem.GRAFI
Ja, ez elég bénán volt megoldva, gondolom miközben puszilkodott a családdal, mondták Balázsnak, hogy ezt itt elkúrta, csessze le gyorsan a csajt. De aki látta a Fókusz Plusz szombati háttérriportját (nincs életem, wanna fight about it? 😀), az tudja, hogy míg Stohl Buci adások előtt 1-1,5 órával benn van és készül, Bazsika 20 perccel az adás előtt esik be. Más a komolysági szint. 😊marci
Balázs>all
Hova legyen komoly egy ilyen műsorban? 😀
több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Remélem rajtam kívül nem volt olyan marha senki, hogy ezt a Ben vezette borzalmat nézte.
Először és utoljára néztem, ez az emberiség elleni támadással ér fel...
Iszonyat volt, a Kozsó-s dal Zsuzsi udvarlójától 😂
Ennél van lejjebb??

Ildi te iszonyúan buta vagy 😀
http://magazinblog.hu/?p=6468

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Azért ez az Éva-büntis sztori is vicces. Teljesen megértem a tzegnapi kirohanását. Oké, hogy szabály,de amikor ott állt a stúdióban, 2x is megkérdezte Balázst, hogy oda mehet, az meg nem válaszolt. Mi a fészkes faszért nem tudta azt mondani neki, hogy nem.GRAFI
Ja, ez elég bénán volt megoldva, gondolom miközben puszilkodott a családdal, mondták Balázsnak, hogy ezt itt elkúrta, csessze le gyorsan a csajt. De aki látta a Fókusz Plusz szombati háttérriportját (nincs életem, wanna fight about it? 😀), az tudja, hogy míg Stohl Buci adások előtt 1-1,5 órával benn van és készül, Bazsika 20 perccel az adás előtt esik be. Más a komolysági szint. 😊
több mint 15 éve
Az hogy odament, az köszönhető Balázs töketlenkedésének is, viszont a szabályok világosak mindenkinek. Neki ezt tudnia kellett volna...
Amit meg hótton művelt... na az volt a cigánykurvás 😀
Balázs is bűnhődjön. 😀
Vegyék le egy hétig. 😊
De Stohlt meg Lilut rühellem. 😊

több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
igazi gyökér hozzáállás volt pedig. ha már én szopok akkor dögöljön meg a szomszéd kurvaanyja is.

ostoba, pitiáner ribanc. bedobnám vmi bolíviai halálsor 50 fős különtermébe aztán ott megkapná ami jár.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért ez az Éva-büntis sztori is vicces. Teljesen megértem a tzegnapi kirohanását. Oké, hogy szabály,de amikor ott állt a stúdióban, 2x is megkérdezte Balázst, hogy oda mehet, az meg nem válaszolt. Mi a fészkes faszért nem tudta azt mondani neki, hogy nem.
több mint 15 éve
"Pillanatnyilag nincs közvetítés..." Hát a faszt a szátokba.. Főleg, hogy most akkor gondolom egy jó ideig nem is lesz, nehogy meghalljuk, ahogy beszélgetnek róla... csak azt nem értem, akkor minek közvetítős időben basszák oda nekik..fetomy
Én meg azt nem értem, ha mindig elveszik a képet, akkor minek lehet kukkolni... 😊

konq! Azért csak írjál! 😊

több mint 15 éve
hmm.. most volt épp egy mitszeretekbenned cucc a villában, és k.vapozitív hangulatban zajlott. Gigi és Béci pl. határozottan kedvesen, pozitívan álltak Évához... Egyedül Alek játszotta megint a farkat, mert Éva pozitív tulajdonságai között főként a külsejét emlegette, aminek Éva nem igazán örült. Persze aztán visszakapta Alek, mert bejelentette neki Éva, hogy a nyugiszobában alszik, majd amikor Alek megkérdezte, hogy kimenjen-e hozzá, azt a választ kapta, hogy most ne 😛

"Jerzy, olyan eredeti vagy, mint egy kamurolex" 😀😀

Hát bazmeg... levelet kaptak lájf, na mondom jóvan, legalább egyszer élőben látom milyen is ez, erre amint elkezdenék felolvasni, "Pillanatnyilag nincs közvetítés..." Hát a faszt a szátokba.. Főleg, hogy most akkor gondolom egy jó ideig nem is lesz, nehogy meghalljuk, ahogy beszélgetnek róla... csak azt nem értem, akkor minek közvetítős időben basszák oda nekik..
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
http://www.youtube.com/watch?v=EI53g4wcnOk&feature=player_embedded

hehe, Maka twitteréről

"nagyon kamu volt, újraforgatni akkor, áhh"konqueror
2522.hsz
nem olvasod a topikot? :o 😛Newman
konq azért ez tényleg szégyen.. hát hogy pont te? 😮😕 kiábrándultam az emberiségből 😥fetomy
nem szoktam minden linket megnézni. msn-en sokan ezért utálnak, küldik a dolgaikat, én meg leszarom

de hát gáz vagyok, ez van. mockot se írok a héten, úgyis van már 4 meg lesz is még 1
több mint 15 éve

hehe, Maka twitteréről

2522.hsz
nem olvasod a topikot? :o 😛Newman
konq azért ez tényleg szégyen.. hát hogy pont te? 😮😕 kiábrándultam az emberiségből 😥
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
aki nem vágná, ez a Jersey Shore cast 😀 nagyon okosak mindannyian 😛

konqueror
Sztem csak a két baloldali pakolnivaló
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble

hehe, Maka twitteréről

2522.hsz
nem olvasod a topikot? :o 😛

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...

hehe, Maka twitteréről

"nagyon kamu volt, újraforgatni akkor, áhh"
több mint 15 éve
korrekt
http://www.youtube.com/watch?v=XniZC4w6gYk&feature=player_embedded
több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
konqueror
Vinnynek van college múltja. Különben meg az olasz csajok aka guidák sosem a szépségükről voltak híresek.JayB
nyilván arról, hogy 30 után mammásodnak 😀
több mint 15 éve
konqueror
Vinnynek van college múltja. Különben meg az olasz csajok aka guidák sosem a szépségükről voltak híresek.