TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gombár emiatt mondja amúgy a magáét http://www.youtube.com/watch?v=BCXJlOlaHTw vagy nincs összefüggés ?

több mint 13 éve
catattack 3 520
A Mester:

Ha volt, azonnal törlöm!
http://www.youtube.com/watch?v=NzPQPIzkC18&feature=fvw

Sírok! 😂
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
http://www.youtube.com/watch?v=Vwax-fGTv5A&feature=player_embedded
Picur megvárhatlak? 😂
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Szerintem sem kapnak azért odabenn drogokat vagy nyugtatókat, sőt még altatót sem, mert direkt arra megy, hogy kikészüljenek és gerjedjen a feszültség! Ez köll a népnek 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Reggel belekukkoltam az élő adásba. Olivér is ki volt bukva, h nem kapott valami nyugtatót, pedig neki nagyon kéne. Utána ecsetelte, h ha nem kap, neki nagyon szar lesz. Vagy ha más nem, küldjenek speedet, vagy ekit legalább neki.GRAFI
Azt gondolom hogy igények vannak de hogy nem kapnak az biztos, csak van egy élő adás is amit nem kockáztat meg az RTL. elég a sok bazdmeg is 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Neten mikor nézhető ez a szenny?catattack
0-10, 17-19
több mint 13 éve
catattack 3 520
Neten mikor nézhető ez a szenny?
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Reggel belekukkoltam az élő adásba. Olivér is ki volt bukva, h nem kapott valami nyugtatót, pedig neki nagyon kéne. Utána ecsetelte, h ha nem kap, neki nagyon szar lesz. Vagy ha más nem, küldjenek speedet, vagy ekit legalább neki.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Én azért szurkolok, hogy jól szórakozzak, de szépek a te szociológiai alapú meglátásaid is 😊
Az speciel, hogy ki cigó, ki nem, teljesen irreleváns ebből a szempontból.
Az szórakoztat, hogy ez a srác, aki eleddig megjátszotta a gettónigát -ha másnak nem is, de saját magának biztosan- most békésen kötögetett, mint valami nagyanyó. Ez nagyon vicces volt 😊

több mint 13 éve
Nekem semmi bajom Bécivel, csak eszembe jutott a pisztolyos képe, meg az arcoskodó stúdióvideó, és vicces volt az ellenpont ilyeténképpen.Sobri Jóska
Igen, azok alapján semmiben sem különbözik egy bűnöző cigónál de itt a villában szerintem jobban megmutatkozik az igazi éne ami alapján egy iszonyat rendes srác aki rossz közegbe került, többek közt ezért is szurkolok neki vagy a tesójának, lényegében mindegy melyikük nyeri csak közűlük legyen.JayB
azt kifelejtetted, hogy "kicsit" le is van lassulva, csöppet droghiánya van 😀 SzerintemHurka
Rengeteg dzsót szívott az biztos de hát ez a 26 életstílussal jár 😛 Sok ilyen ismerősöm van aki valójában arany gyerek csak csóró és rossz közegbe került bele és innen fogva le is csúszik rendesen. Én Bécit is ilyennek látom.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Nem valami tűzről pattant gyerek. Igazi utcagyerek aki ha úgyérezte túlságosan elfajultak a dolgok a tánciskolába menekült. Autólopásban is részt vett, le is kapcsolták őket. Elítélem az ilyen embereket de Bécit valahogy kedvelem, a villalét alatt messze a legszimpatikusabb ember. Szar közegben nőtt fel de alapjában véve rendes, jószívű srácnak mutatkozik. Nyerje meg ő, én szurkolok neki hogy ezzel a kis lóvéval szakadjon el az alvilágtól mert nem oda való.JayB
Nekem semmi bajom Bécivel, csak eszembe jutott a pisztolyos képe, meg az arcoskodó stúdióvideó, és vicces volt az ellenpont ilyeténképpen.Sobri Jóska
Igen, azok alapján semmiben sem különbözik egy bűnöző cigónál de itt a villában szerintem jobban megmutatkozik az igazi éne ami alapján egy iszonyat rendes srác aki rossz közegbe került, többek közt ezért is szurkolok neki vagy a tesójának, lényegében mindegy melyikük nyeri csak közűlük legyen.JayB
azt kifelejtetted, hogy "kicsit" le is van lassulva, csöppet droghiánya van 😀 Szerintem
több mint 13 éve
A mai összefoglaló csúcspriceless jelenete, amikor a kőkemény rapper, Young G édesen, minusz kettes sebességgel kötögetett a nappaliban.Sobri Jóska
Nem valami tűzről pattant gyerek. Igazi utcagyerek aki ha úgyérezte túlságosan elfajultak a dolgok a tánciskolába menekült. Autólopásban is részt vett, le is kapcsolták őket. Elítélem az ilyen embereket de Bécit valahogy kedvelem, a villalét alatt messze a legszimpatikusabb ember. Szar közegben nőtt fel de alapjában véve rendes, jószívű srácnak mutatkozik. Nyerje meg ő, én szurkolok neki hogy ezzel a kis lóvéval szakadjon el az alvilágtól mert nem oda való.JayB
Igen, azok alapján semmiben sem különbözik egy bűnöző cigónál de itt a villában szerintem jobban megmutatkozik az igazi éne ami alapján egy iszonyat rendes srác aki rossz közegbe került, többek közt ezért is szurkolok neki vagy a tesójának, lényegében mindegy melyikük nyeri csak közűlük legyen.
több mint 13 éve
A mai összefoglaló csúcspriceless jelenete, amikor a kőkemény rapper, Young G édesen, minusz kettes sebességgel kötögetett a nappaliban.Sobri Jóska
Nekem semmi bajom Bécivel, csak eszembe jutott a pisztolyos képe, meg az arcoskodó stúdióvideó, és vicces volt az ellenpont ilyeténképpen.

több mint 13 éve
Nem valami tűzről pattant gyerek. Igazi utcagyerek aki ha úgyérezte túlságosan elfajultak a dolgok a tánciskolába menekült. Autólopásban is részt vett, le is kapcsolták őket. Elítélem az ilyen embereket de Bécit valahogy kedvelem, a villalét alatt messze a legszimpatikusabb ember. Szar közegben nőtt fel de alapjában véve rendes, jószívű srácnak mutatkozik. Nyerje meg ő, én szurkolok neki hogy ezzel a kis lóvéval szakadjon el az alvilágtól mert nem oda való.
több mint 13 éve
Innia is kellet rá rendesen 😂Hanni
Komolyan mondom, ez a VV egyre viccesebb, kezd beindulni.

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
Innia is kellet rá rendesen 😂
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 13 éve
A mai összefoglaló csúcspriceless jelenete, amikor a kőkemény rapper, Young G édesen, minusz kettes sebességgel kötögetett a nappaliban.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=rPJ5ZFLTd1I - Alekosz után újabb VV lakóról van mix

DIZNILEEEEENDkonqueror
Jó kis Hardstyle :cool:
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
WTF, ott vagy Érden? 😀konqueror
Fókuszban most mutatták
am Joci felugorhatna hozzá ha már itt járunk 😀kristof
😀

sajna nem tudom a címet 😕Joci
még
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
aztakurva h néz ki alekosz szobája. anyja szerint am az egészet magára költené 😀kristof
Fókuszban most mutatták
am Joci felugorhatna hozzá ha már itt járunk 😀kristof
😀

sajna nem tudom a címet 😕

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
Alekosz-Anikó-Éva hármasra azért befizetném egy SMS árát :cool: Mit tenne velük a Mester egy hétig 2 lavórba mosnák a lábukat 😂
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Ez a Sanyi nagy spíler, IFA a kertben.JayB
csajozós verda

sok köbcenti, nagy csomagtér, terepen is elmegy. és ez a leggyorsabb kocsi, mindig (minden körülmények között) ez van a sor elején
több mint 13 éve
Ez a Sanyi nagy spíler, IFA a kertben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
aztakurva h néz ki alekosz szobája. anyja szerint am az egészet magára költené 😀kristof
Fókuszban most mutatták
am Joci felugorhatna hozzá ha már itt járunk 😀