TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Gigi teljesen gáz, ez nem kérdés.ha engem lecigányozna, kiröhögném 😀
Viszonthogy bármilyen témából képesek (Gigi legalábbis) kihozni, hogy Éva egy köcsög, fetomyezen elgondolkodtam.
Ha engem cigányozna le egy ennyire ostoba liba, szarkeverő, irritáló ember, szerintem én is mindenből ki tudnám hozni, hogy köcsög.Sobri Jóska
na jó nem.. persze, ez érthető. De ettől még egyáltalán nem szimpatikus a gerjesztés. Az meg végképp, hogy már lassan olyan szintre jutunk, hogy "De szép kék az ég. - Éva szerint biztos gusztustalan.."
Egyébként szerintem Éva egyáltalán nem ostoba. Előbb beszél, mint gondolkodik, meg van egy fa feje, és nárcisztikus személyisége is, de attól még azt nem mondanám rá, hogy ostoba lenne.
több mint 13 éve
Gigi teljesen gáz, ez nem kérdés.Viszont
hogy bármilyen témából képesek (Gigi legalábbis) kihozni, hogy Éva egy köcsög, fetomyezen elgondolkodtam.
Ha engem cigányozna le egy ennyire ostoba liba, szarkeverő, irritáló ember, szerintem én is mindenből ki tudnám hozni, hogy köcsög.
több mint 13 éve
Most jutottam el odáig, hogy megnézzem az összefoglalót. Egyáltalán nem bírom Évát (bár hozzátenném, hogy kevésbé elviselhetetlen nekem, mint eleinte), de az is egyértelmű, hogy itt a Gigi-Béci páros nagyon szépen eljátsza a szentképeket, aztán uszítanak mint az ökör. Béci még so-so lenne, benne inkább a cigányozás miatt vannak problémák, de Gigi iszonyat módon nyomatja az uszítást. Az a cinikus hangnem, amiben tud beszélni... tipikus jelenség, én is ismerek ilyen embert. És a leginkább azt utálom benne is, és Gigiben is, hogy beállítják magukat, mint ártatlan, tökéletes embert, és a cinikus szövegeikkel meg gerjesztik a feszültséget. Mert oké, hogy a takarításban pl. igazuk van, de az, hogy bármilyen témából képesek (Gigi legalábbis) kihozni, hogy Éva egy köcsög, az nagyon nem szimpatikus. Sokáig igazából pozitívan álltam Gigihez, de túlságosan jön ki belőle az álszent feszültségszító...Mellesleg "érdekes", hogy eddig mindenki megoldotta okosban, túldramatizálás nélkül a sírást, legalábbis aránylag hiteles volt mindenki, de ez, hogy én magamra húzok egy törölközőt, bebújok alá, és úgy sírok a szoba közepén, aztán meg felülök a mosógépre, bebugyolálva, és úgy sírok, hogy ne szimplán annyi legyen, hogy "jajj gigi sír", hanem legyen benne valami extra is, ez kicsit sok megintcsak nekem. Tipikusan olyan művelet, aminek a lényege nem a sírás, hanem a figyelemfelkeltés.
több mint 13 éve
De azok a nagyonsokak biztos nem azok közé tartoznak, akik szavaznak 😉Bár nem hiszem, hogy megnyerné, még mindig a Jerzy, Gombi, Laci lúzertriót érzem esélyesnek, de sosem lehet tudni. Mindenesetre nagyot dobna rajta -mármint aktivitás, sztori szempontjából-, ha az otromba húga kiesne.Sobri JóskaGombit nem tartanám esélyesnek. Nagyon sokaknak nemtetszik az, h össze vissza bőgicsélDuff
több mint 13 éve
Duff
3 133
Bár nem hiszem, hogy megnyerné, még mindig a Jerzy, Gombi, Laci lúzertriót érzem esélyesnek, de sosem lehet tudni. Mindenesetre nagyot dobna rajta -mármint aktivitás, sztori szempontjából-, ha az otromba húga kiesne.Sobri JóskaGombit nem tartanám esélyesnek. Nagyon sokaknak nemtetszik az, h össze vissza bőgicsél
több mint 13 éve
Meg kell mondjam, amióta JayB eszmefuttatását olvastam Béci-ről, más szemmel nézek rá. És meg kellett állapítanom, hogy habár aggyal nem áldotta meg a Jóisten, de valóban rendes srác. Nem egy lumen, se nem eredeti, se nem a szórakoztatás csúcsa -ugye ebben a kategóriában Alekosz felülmúlhatatlan-, de az egyetlen villalakó, aki eddig nem járatta le magát kajakra, és az eddigi cselekedetei alapján nem süt belőle a rosszindulat, a sunyiság, a szarháziság, és a végtelen ostobaság. Ezen meglátások fényében viszont az a kép, amit vitt magáról a villába (gettórapper, G alias gengszter, stb) nem állja meg a helyét, és revízióra szorul, de határozotan rendes srácnak tűnik.Tehát tőlem akár meg is nyerheti. 😊
Bár nem hiszem, hogy megnyerné, még mindig a Jerzy, Gombi, Laci lúzertriót érzem esélyesnek, de sosem lehet tudni. Mindenesetre nagyot dobna rajta -mármint aktivitás, sztori szempontjából-, ha az otromba húga kiesne.
több mint 13 éve
Amúgy szerintem Zsófi butább mint Anikó. Persze kettejük IQ-ja együtt sem teszi ki Frank Gore QJ-nak felét se de ez egy más kérdés.JayBamikor Zsófi és Anikó beszélget egymással, az nagyjából olyan, mintha bevennél két doboz xanaxot két liter tiszta szesszel. Leszámítva a bódulatot.
Én nem biztos, hogy kijelenteném, hogy melyik butább, mert igazából a nulla IQ és a feles IQ között nincs igazi különbség 😊
több mint 13 éve
Amúgy szerintem Zsófi butább mint Anikó. Persze kettejük IQ-ja együtt sem teszi ki Frank Gore QJ-nak felét se de ez egy más kérdés.JayBwonderlicet a villába.
child please!
több mint 13 éve
Amúgy szerintem Zsófi butább mint Anikó. Persze kettejük IQ-ja együtt sem teszi ki Frank Gore QJ-nak felét se de ez egy más kérdés.JayBAmi szintén nem egy nagy érték 😂
több mint 13 éve
Amúgy szerintem Zsófi butább mint Anikó. Persze kettejük IQ-ja együtt sem teszi ki Frank Gore QJ-nak felét se de ez egy más kérdés.JayBEz nem kérdés.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Amúgy szerintem Zsófi butább mint Anikó. Persze kettejük IQ-ja együtt sem teszi ki Frank Gore QJ-nak felét se de ez egy más kérdés.
több mint 13 éve
vmi tegnap óta nem fér a fejembe azzal kapcsolatban, hogy Ildi állandóan zárt falakba ütközik.egyébként én meg arra jöttem rá, hogy lehet, hogy ő alapból nem ekkora idióta, csak olyan sokszor ütközött a falakba, hogy nagyon megütötte az agyát.
milyen a nyitott fal? :/kristof
Ha kimenne már ez az Ildi-Éva-Zsófi gyagyástrió, egész élvezhető lenne a műsor 😊 A fő sötétséget, Anikót csak azért tartanám bent, hogy legyen ki sírjon, ha épp Gombi nem ér rá, meg hátha Alekosz bevághat neki 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 534
vmi tegnap óta nem fér a fejembe azzal kapcsolatban, hogy Ildi állandóan zárt falakba ütközik.
milyen a nyitott fal? :/kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vmi tegnap óta nem fér a fejembe azzal kapcsolatban, hogy Ildi állandóan zárt falakba ütközik.milyen a nyitott fal? :/
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Kint maradhatna mindkettő. De Évát már nehezen tudom elviselni. Elrontja a műsort.Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayBhát éva akármekkora szar, akkorsem lennék hajlandó Ildi visszajutására akár 30 forintot is áldozni 😛 Egyiket se bánom ha kiesik.. Évánál legalább vannak napok, mikor elviselhető, de Ildivel ugyanúgy vagyok mint Alek: Már a puszta tudat, hogy ott van, idegesít 😀fetomy
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Idegesítő de nem féreg, patkány, lárva stb. mint Éva.Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayBhát éva akármekkora szar, akkorsem lennék hajlandó Ildi visszajutására akár 30 forintot is áldozni 😛 Egyiket se bánom ha kiesik.. Évánál legalább vannak napok, mikor elviselhető, de Ildivel ugyanúgy vagyok mint Alek: Már a puszta tudat, hogy ott van, idegesít 😀fetomy
több mint 13 éve
Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayBhát éva akármekkora szar, akkorsem lennék hajlandó Ildi visszajutására akár 30 forintot is áldozni 😛 Egyiket se bánom ha kiesik.. Évánál legalább vannak napok, mikor elviselhető, de Ildivel ugyanúgy vagyok mint Alek: Már a puszta tudat, hogy ott van, idegesít 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.JayBBorzalmas ahogy kikéri magának, hogy miért kell neki takaritani. Ha rajta múlna a koszban fulladna meg a villa. Igaza van Lacinak meg a Bécinek. Ez egy luxusnyaralás, de azért az emberi lét alapelveit be kéne tartani.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Komolyan mondom ha milliárdos lennék egy milliót fordítanék Ildi sms-ekre csak hogy lássam elvérezni ezt a bogja gecit.
több mint 13 éve
Ildi,ez WTF???? 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
Alekosz Maestro még a showder klubban is megállná a helyét 😀edit: ezaz ildi idegbeteg 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
na buli van kaptak zenegépet 😀
több mint 13 éve
hurkának csak azért nagy a szája mert nincs minusz 😛és téged ki kérdezett? 😉konquerorén is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül elés kit érdekel? 😛Hurka
még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕konqueror
több mint 13 éve
és téged ki kérdezett? 😉és kit érdekel? 😛Hurkaakkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül el
egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.Höri
még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕konqueror
több mint 13 éve
és kit érdekel? 😛én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül elvalld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségreakkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.
így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidójakonqueror
egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.Höri