TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jaj de szerencsétlen ez az Ildi. Végre beveszik egy úgymond bennfentes beszélgetésbe erre rögtön kivonja magát alóla. Csodálkozik, hogy "zárt falakba ütközik", de amikor ritkán nyitva van a fal rögtön elbassza.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
fetomynak, aki Éva rajongó:

http://www.youtube.com/watch?v=tA_uH6waq7Q

Olyan édes, mi? Kéne egy ilyen szimpatikus nő otthonra is? 😊

Itt építi a jövendő újságíró-karrierjét:

http://www.youtube.com/watch?v=-BOzsomXK7U

heheSobri Jóska
Nemtudom hogy Béci hallota-e ahogy a hugát kurvázza de erre bekattanna az biztos 😀 Nemcsodálom hogy nem akar főzőcskézni.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Alekosz azért mekkora arc. Először Zsófinak ecseteli, hogy Éva maga a tökély: szép az arca, nagy a melle, remek alakja van. Én éreztem kellemetlenül magam Zsófi helyett....aztán egy fél óra múlva Zsófit fűzi. 😀 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
gratulálok, legközelebb a nullánál is kevesebbszer írom rá, hogy kedves, édes, stb...

De igazából mindegy, ha csak azért, mert nem szidom, köcsögözöm, stb... olyankor is, amikor nem érdemli meg, tudok elfogulatlanul beszélni róla, már rögtön a rajongója leszek, hát szarom le. Pozitív dolognak tartom, ha az ember el tud vonatkoztatni a negatív/pozitív érzéseitől, gondolataitól 1-1 ember esetében, és úgy tud megítélni 1-1 helyzetet.
Mert lehet úgyis hozzáállni, hogy ha Éva benne van, akkor nem érdekel semmi, ő a köcsög, vagy lehet értelmes ember módjára is.. Ha elfogulatlanság=rajongás, akkor igazad van ^^
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 416 — #NoStress
fetomynak, aki Éva rajongó:

http://www.youtube.com/watch?v=tA_uH6waq7Q

Olyan édes, mi? Kéne egy ilyen szimpatikus nő otthonra is? 😊

Itt építi a jövendő újságíró-karrierjét:

http://www.youtube.com/watch?v=-BOzsomXK7U

hehe

több mint 13 éve
Szerintem nem a szimpátiáért nyal, mert ugyanúgy megvan egymásról a véleményük, inkább csak a "békesség kedvéért" csinálta, hogy ne gyalulják le egymás idegeit. Ráczék meg ígyis-úgyis rá fognak szavazni, márcsak a cigányozás miatt is, úgyhogy mondom, szerintem szimplán azért volt, hogy ne üvöltsék le minden nap.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igaza van fetomynak.

éva változtatott a szokásain -> képmutató köcsög
ha nem változtatott volna -> továbbra is köcsög 😀

na most akkor melyik a jobb? 😀Höri
egyertelmuen az utobbi. en azert kezdtem viszonylag megkedvelni mert elobb az illetot kuldte el
a faszba es csak utana beszelt a hata mogott nemugy mint jopar alszent kocsog odabent.
de ez a jol lathato nyalas az emberek szimpatiajaert sztem roppant szar probalkozas arra
h bent maradjon. ha nem csinalna ezt a faszsagot jobban jarna. meg akkoris ha napi 16 " cicazik "
nekunk a tukorbe v tancol " sexualisan ". mondjuk azt ne adja az eg mert megvakulnak az operatorok.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
igaza van fetomynak.

éva változtatott a szokásain -> képmutató köcsög
ha nem változtatott volna -> továbbra is köcsög 😀

na most akkor melyik a jobb? 😀

több mint 13 éve
Az oké, csak akkor nem hiteles a "nem csinál semmit, nem érdekli senki", stb... szöveg, hogyha ők utasítják el a közeledését, vagy hogy Ildiként fogalmazzak, ha zárt falakkal kell Évának ütköznie.
fetomy
Na jó, de ha vki 50 napig nem segít be, utána meg 1x igen, az összességében még nulla.
Arról nem beszélve, h Vicuska pontosan tudja, h tennie kell vmit, mert nem biztos, h sétagalopp lesz a párbaj salsa picsával. Sztem ez nála nem a bocsánatkérés akart lenni. Ettől ő sokkal rafináltabb.roniadi
Az lehet. Nem is akarom "szentnek" beállítani, csak az az ember nem várhat semmit, aki meg sem adja az esélyt. Ennyi erővel teljesen felesleges műbalhé a tesók részéről az egész, mert úgysem fogadják el, ha ő meg próbálkozik. És én sem azt mondom, hogy mostantól aztán ő minden nap takarít, és legyenek puszipajtások. Csak most ő fogta magát, és főzött, meg takarított, ráadásul Bécivel akarta, hogy ne legyenek szarban. Most mindegy, hogy azért, hogy legyen esélye visszajönni, vagy puszta jószándékból (haha 😀), a lényeg, hogy közeledett, és próbálta normalizálni a viszont, amibe Béciék beleszartak.

Egyáltalán nem azt mondom, hogy most istenítsék, hogy micsoda fantasztikus dolog ez, hogy ő most főzött, de Gigi részéről nem kell semmissé tenni az egészet, Béci részéről pedig oda lehetett volna menni, segíteni egy kicsit benne, aztán meglátjuk mi lesz. De ha ők nem partnerek a változásban, akkor ne játszák a szenteket, akik jajj de békések, a másik meg a fújköcsög.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
utolsó 30 másodperc 😀 😀
http://www.youtube.com/watch?v=uR4qLVr_6AU&feature=player_embeddedJayB
Hát ez nagyon nagy 😀
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Az oké, csak akkor nem hiteles a "nem csinál semmit, nem érdekli senki", stb... szöveg, hogyha ők utasítják el a közeledését, vagy hogy Ildiként fogalmazzak, ha zárt falakkal kell Évának ütköznie.
fetomy
Na jó, de ha vki 50 napig nem segít be, utána meg 1x igen, az összességében még nulla.
Arról nem beszélve, h Vicuska pontosan tudja, h tennie kell vmit, mert nem biztos, h sétagalopp lesz a párbaj salsa picsával. Sztem ez nála nem a bocsánatkérés akart lenni. Ettől ő sokkal rafináltabb.

több mint 13 éve
Rákérdeztem erre a karácsonyi cigányozásra.
A két tesó ezen csúnyán berágott, de kihívták őket a videószobába, és megkérték, hogy ne fújják fel, ne hozzák elő, ne ez legyen napirenden mindig, ne olvassák Éva fejére, stb. magyarul legyen elmismásolva a dolog, mert nem szeretné az RTL, ha ennek mentén kezdene el folyni a műsor. Az nem kis népharagot gerjesztene pro és kontra. A VV egy laza, könnyed szórakoztató műsor, nem egy etnikai forradalom apropója akar lenni. 😊
Ígyhát bár ez a téma nem téma, a tesók ebbe belementek, de azért nem fogják megjátszani magukat, nem fognak Évával jópofizni, együtt főzöcskézni, ilyenek.

MCDC meg jól nyomja. És ez esti műsor volt, 23 óra után, 18-as karikával, szóval oda beleférnek az effajta nyelvi lelemények is akár. 😊

több mint 13 éve
Való igaz hogy Béci békülhetett volna de láthatóan nem volt rá vevő, nem kiváncsi Évára. Az a cigányozás nagyon megmaradhatott.

utolsó 30 másodperc 😀 😀
http://www.youtube.com/watch?v=uR4qLVr_6AU&feature=player_embeddedJayB

Ezt már régebben láttam.. 😀 Hát lehet, hogy möcödöcöt most kicsit hanyagolják majd az élő műsorokból 😀😀
több mint 13 éve
A feleségem, mint Éva szurkoló megvédte otthon a kötögetéssel kapcsolatban, mert ugye balkezesen fordítva kellene kötnie, mint a többieknek, és ezért nem is tudna hatékonyan közreműködni a projektben.
A nemtakarítás indoklásán még dolgozik. 😊vadibandi
Ez apróság. Ő kijelentette hogy nem fog kötni, leszarja, amúgy se tud stb. A sokadik "szarok mindenkire" mentalitása volt a kiborító az egészben. Bécin meg rohadtul érződik hogy fasza kivan már az egésszel, kiváncsi vagyok meddig tartja még magát és mikor kattan be.JayB
Attól függetlenül, hogy ő indulatában kijelentette, hogy nem fog kötni, még próbálkozott vele. Ha megfigyelted, ugyanakkor jelentette ki azt is, hogy fogja a bőröndjét és hazamegy 😉
Kétségkívül szarik mindenkire, de ettől függetlenül a kötéshez is odaült többször is (Szandika is mondta, hogy próbálta tanítgatni), és pl. a mai adásban is ott volt, hogy odament, hogy ő főz, és takarít. Persze gigiék jöttek azzal, hogy majd jó szar lesz, csak mondjuk szerintem nem véletlen nem főzött éva, hiszen nem tud. De ha megpróbál, akkor ha nem értékelik a próbálkozást, akkor viszont már nincs igazuk, és magukat "járatják le". Már amelyik néző felfogja a látottakat, és túllép az előítéleteken. Gigi elért arra a szintre nálam, hogy a legirritálóbb karakter, pedig ez nagy szó, mert az Ildi-Éva párost azért nehéz felülmúlni ilyen kategóriában. Bécitől szimplán az nem volt ma szimpatikus, hogy Éva a békülés jegyében, hogy tényleg ne szarban legyenek ott - pedig ez nem rá vall éppen.. -, szólt bécinek, hogy főzzenek együtt, ő meg szart bele. Na ez a gerjesztés Béci barátom, mert nagyon szépen tud bociszemekkel ártatlanul beszélni a kamerába, hogy ők aztán balhét nem generálnak, de mikor a másik békülne, lazán szarnak a pofájára, pedig tényleg, Éváról van szó, aki nem fog mégegyszer közeledni.

Gigitől meg ez a tüntetőleges állandó takarítás (vagy azt látom, hogy erzsizik, vagy azt, hogy valamit takarít kb.) kicsit "furcsa". Azért én erősen kétlem, hogy nem színjáték, hogy az éjjel közepén is elkezd takarítani, ráadásul nem egyszer.fetomy
Való igaz hogy Béci békülhetett volna de láthatóan nem volt rá vevő, nem kiváncsi Évára. Az a cigányozás nagyon megmaradhatott.

utolsó 30 másodperc 😀 😀
http://www.youtube.com/watch?v=uR4qLVr_6AU&feature=player_embedded
több mint 13 éve
A feleségem, mint Éva szurkoló megvédte otthon a kötögetéssel kapcsolatban, mert ugye balkezesen fordítva kellene kötnie, mint a többieknek, és ezért nem is tudna hatékonyan közreműködni a projektben.
Ez apróság. Ő kijelentette hogy nem fog kötni, leszarja, amúgy se tud stb. A sokadik "szarok mindenkire" mentalitása volt a kiborító az egészben. Bécin meg rohadtul érződik hogy fasza kivan már az egésszel, kiváncsi vagyok meddig tartja még magát és mikor kattan be.JayB
Attól függetlenül, hogy ő indulatában kijelentette, hogy nem fog kötni, még próbálkozott vele. Ha megfigyelted, ugyanakkor jelentette ki azt is, hogy fogja a bőröndjét és hazamegy 😉
Kétségkívül szarik mindenkire, de ettől függetlenül a kötéshez is odaült többször is (Szandika is mondta, hogy próbálta tanítgatni), és pl. a mai adásban is ott volt, hogy odament, hogy ő főz, és takarít. Persze gigiék jöttek azzal, hogy majd jó szar lesz, csak mondjuk szerintem nem véletlen nem főzött éva, hiszen nem tud. De ha megpróbál, akkor ha nem értékelik a próbálkozást, akkor viszont már nincs igazuk, és magukat "járatják le". Már amelyik néző felfogja a látottakat, és túllép az előítéleteken. Gigi elért arra a szintre nálam, hogy a legirritálóbb karakter, pedig ez nagy szó, mert az Ildi-Éva párost azért nehéz felülmúlni ilyen kategóriában. Bécitől szimplán az nem volt ma szimpatikus, hogy Éva a békülés jegyében, hogy tényleg ne szarban legyenek ott - pedig ez nem rá vall éppen.. -, szólt bécinek, hogy főzzenek együtt, ő meg szart bele. Na ez a gerjesztés Béci barátom, mert nagyon szépen tud bociszemekkel ártatlanul beszélni a kamerába, hogy ők aztán balhét nem generálnak, de mikor a másik békülne, lazán szarnak a pofájára, pedig tényleg, Éváról van szó, aki nem fog mégegyszer közeledni.

Gigitől meg ez a tüntetőleges állandó takarítás (vagy azt látom, hogy erzsizik, vagy azt, hogy valamit takarít kb.) kicsit "furcsa". Azért én erősen kétlem, hogy nem színjáték, hogy az éjjel közepén is elkezd takarítani, ráadásul nem egyszer.
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
A Mester ismét akcióban. Két nőstényt is meg akart termékenyíteni az izgató bioritmusnak hála. Zsófitól még egy ígéretet is sikerült begyűjtenie. :cool:Hanni
videó a mester vadászatáról 😀
http://www.valovilag.hu/video/113685
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 307 — Je suis kobranadrág
A Mester ismét akcióban. Két nőstényt is meg akart termékenyíteni az izgató bioritmusnak hála. Zsófitól még egy ígéretet is sikerült begyűjtenie. :cool:
több mint 13 éve
Éva bántóan hivatkozott az etnikai hovatartozásukra.vadibandi
picit leehet erről többet tudni? amúgy okos lány. Gigi meg az a fajta, aki "kint" összeveretné.Zsoca
Biztos lehet, de én nem tudok.vadibandi
Annyit lehet, hogy karácsonykor piásan többször is lecigányozta őket, tulajdonképpen minden ok nélkül.
Vagyis nem "cigánykodtak", egyszerűen csak a pia miatt előjött Éva faék énje.
Éva egyébként nem az a kimondott mrs.Tolerancia. Olivért zsidózta, Gombit buzizta, a testvéreket cigányozta, az újságírókat tetűzte, patkányozta. Ezek így együtt nem hiszem, hogy meghozzák számára a remélt "médiábandolgozást". 😊
Amúgy Béciék a cigány sztereotípiákhoz képest meglepően háziasak, szorgosak, dolgosak, persze egy "luxusvillában" nem biztos, hogy ez az adekvát viselkedés, de mindenesetre arra nem szolgáltak rá, hogy durván lecigányozzák őket.

több mint 13 éve
Ez apróság. Ő kijelentette hogy nem fog kötni, leszarja, amúgy se tud stb. A sokadik "szarok mindenkire" mentalitása volt a kiborító az egészben. Bécin meg rohadtul érződik hogy fasza kivan már az egésszel, kiváncsi vagyok meddig tartja még magát és mikor kattan be.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
mi volt karácsonykor a feszültség a "Rácz testvíírek" és Éva között?Zsoca
picit leehet erről többet tudni? amúgy okos lány. Gigi meg az a fajta, aki "kint" összeveretné.Zsoca
Biztos lehet, de én nem tudok.

több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
picit leehet erről többet tudni? amúgy okos lány. Gigi meg az a fajta, aki "kint" összeveretné.

több mint 13 éve
Éva bántóan hivatkozott az etnikai hovatartozásukra.

több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
mi volt karácsonykor a feszültség a "Rácz testvíírek" és Éva között?

több mint 13 éve
A nemtakarítás indoklásán még dolgozik. 😊

több mint 13 éve
Egyébként szerintem Éva egyáltalán nem ostoba. Előbb beszél, mint gondolkodik, ... de attól még azt nem mondanám rá, hogy ostoba lenne.fetomy
Pont ezért ostoba.
Én simán rámondom. 😊