TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
😊 http://www.napiszar.hu/showPost/VV4_Jerzy_-_Szetlottem_a_falat_a_csempet_

Anikó persze, hogy odament, ő csak azért lett lila, mert évával jóban volt, Alekkal pl. sosem, és zsófi is csak oda ment, ahol többen voltak... Szandikát meg sikeresen kiásta a közösségből Anikó, úgyhogy igazából három az a négy. Vagy évával három, vagy szandival három.
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Béci lett a vezetőjük, mindenben rá hallgatnak, ha balhé van és rászól vkire h álljon le, akkor le kell állnia. A rajongóiknak is mutatni akarják h ők együtt vannak, így kérnek majd mindenkit h a csapathoz tartozóra szavazzanak, blablabla... Olivér bement, kérték h menjen ki, mire az közölte h esze ágába sincs, öltözködött, aztán kiment. Danna
Csak nehogy ezért Alek kivigye Young G-t.JayB
nem fogja, mert ő azt hiszi, hogy abból a párbajból biztosan kiesne
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 389
Béci lett a vezetőjük, mindenben rá hallgatnak, ha balhé van és rászól vkire h álljon le, akkor le kell állnia. A rajongóiknak is mutatni akarják h ők együtt vannak, így kérnek majd mindenkit h a csapathoz tartozóra szavazzanak, blablabla... Olivér bement, kérték h menjen ki, mire az közölte h esze ágába sincs, öltözködött, aztán kiment. Danna
Csak nehogy ezért Alek kivigye Young G-t.
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
mondjuk Jerzy meg tök jóban van Olivérrel például, szal nyílván ez is az asszonyka miatt vanHurka
Igen, ezt mondták is, de állítólag Alekosz nagyon kiverte nála a biztosítékot, így ez már bőven elég...

Érdekes h még mindig azt hiszik h ALekosz gyenge... LAci meg mondta h ha őt kiszavazzák, akkor ő kint nagyon nagy erőket tud megmozgatni a bent maradottakért... mindenféle szinten.

Anikónak meg lehetett ma egy vitája Olivérrel, mert benyögött vmi ilyesmit h ma megmutatta Olivér az igazi énjét...

Béci lett a vezetőjük, mindenben rá hallgatnak, ha balhé van és rászól vkire h álljon le, akkor le kell állnia. A rajongóiknak is mutatni akarják h ők együtt vannak, így kérnek majd mindenkit h a csapathoz tartozóra szavazzanak, blablabla... Olivér bement, kérték h menjen ki, mire az közölte h esze ágába sincs, öltözködött, aztán kiment.

KB. 10 percig mutatták, azóta nincs közvetítés. 😀 mondjuk nem sokszor van időm rá, de az elmúlt hetekben kb. ez volt az első alkalom h elkaptam vmiféle adást, mert eddig mindig az volt kiírva h Pillanatnyilag nincs közvetítés. 😀
több mint 15 éve
Nah észhez kapott a másik társaság is. most benyomtam az online-t, épp megalakult a hatok társasága. Gigi, Anikó, Zsófi, Laci, Béci és Jerzy. Nem raknak egymásra, mindent megbeszélnek, napi 2x gyűlnek, stb. De felvállalják a többiek előtt is. Négyek a hatok ellen. Szerencsétlen Gombi sehova se kell... 😀Danna
mondjuk inkább, hogy 5-ök... 😀
több mint 15 éve
mondjuk Jerzy meg tök jóban van Olivérrel például, szal nyílván ez is az asszonyka miatt van
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Érdekes, hogy Anikó is beállt közéjük.
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Nah észhez kapott a másik társaság is. most benyomtam az online-t, épp megalakult a hatok társasága. Gigi, Anikó, Zsófi, Laci, Béci és Jerzy. Nem raknak egymásra, mindent megbeszélnek, napi 2x gyűlnek, stb. De felvállalják a többiek előtt is. Négyek a hatok ellen. Szerencsétlen Gombi sehova se kell... 😀
több mint 15 éve
Gigike drága újabb produkciója: http://galeria.velvet.hu/blogok/2011/01/18/vv_gigit_fel_is_akasztottak_az_egyik_jatekeroszak_fetisfilmben/?current_image_num=6&image_size=l
több mint 15 éve
én Zsófi helyett betenném az egyik osztálytársamat, aki jobban is néz ki, és tényleg annyira naíva, hogy az kész 😀
röhögünk az osztályban, egyszer csak megkérdezi: "Ti most rajtam röhögtök"? 😀 egyébként nem hülye a csaj egyáltalán, csak vannak ilyen szokásai, de Zsófinál 10000000x jobb lenne
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 389
Zsófi mint naíva ment be ugye, telljesen korrekt. Más kérdés hogy a világon senki nem kiváncsi az ilyenre. A beszavazók előtt is várható volt hogy a törtető, a rosszfiú, buta plasztik kurva, pszichopata okostojás stb karakterek viszik majd a műsort mint ahogy az be is bizonyosodott. Ezekbe nagyon szépen beletaláltak a castingon.
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 479 — #NoStress
A castingokat is emberek csinálják. Ők is tévedhetnek.
Valamint azt se feledjük el, hogy teleteszik a villát a szexipar résztvevőivel, erre bent mindenkiről kiderül, hogy az erkölcs bajnoka. Mondhatni páran jól átverték a beválogatókat. Vagyis megindult a taktikázás már az első adás elött jóval. 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én azt nem értem hogy hogy került be egyáltalán Zsófi? semmi nézettséget nem csinál. Elbaszott egy ötlet.
Amugy meg nézzétek a Neked valót. ma behaltam a bohóc csókánna meg KOLBÁSZ a rapper. 😀 😀 (mónika reloaded)Drabin
a kisfilmben mindenkit érdekesnek mutatnak be, honnan tudná a nézi, hogy melyik a fals?
főleg, hogy a többség külső alapján szavaz, és amúgy se a nézők döntik el, hogyki jut be 😀Höri
Hát ezaz, itt akadtam meg én is. A beválogatásnál nem látták hogy mekkora Nullafos? És annyira hülye hogy még azt se tudnám elhinni ha Olivér-szerű csókos lenne.
Ennyi erővel én is bent lehetnék 😀
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Én azt nem értem hogy hogy került be egyáltalán Zsófi? semmi nézettséget nem csinál. Elbaszott egy ötlet.
Amugy meg nézzétek a Neked valót. ma behaltam a bohóc csókánna meg KOLBÁSZ a rapper. 😀 😀 (mónika reloaded)Drabin
a kisfilmben mindenkit érdekesnek mutatnak be, honnan tudná a nézi, hogy melyik a fals?
főleg, hogy a többség külső alapján szavaz, és amúgy se a nézők döntik el, hogyki jut be 😀

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Amugy meg nézzétek a Neked valót. ma behaltam a bohóc csókánna meg KOLBÁSZ a rapper. 😀 😀 (mónika reloaded)
több mint 15 éve
Olivér épp azt magyarázta vmelyik nap, hogy épp hugyozott a párbaja előtt, és tiszta pisa volt a gatyája, úgy állt ott 😊 (csak mondom)fetomy
Nyilván nem vigyázzállásban várják a bejelentkezést, de tudják, hogy következik!catattack
persze, ha olvasgattad a kommentjeimet, láttad, hogy én is tudom ezt, csak mondtam, hogy volt már, hogy valakit a wc-ről szalasztottak oda, és volt is belőle poén 😊
több mint 15 éve
catattack 3 520
Olivér épp azt magyarázta vmelyik nap, hogy épp hugyozott a párbaja előtt, és tiszta pisa volt a gatyája, úgy állt ott 😊 (csak mondom)fetomy
Nyilván nem vigyázzállásban várják a bejelentkezést, de tudják, hogy következik!
több mint 15 éve
Olivér épp azt magyarázta vmelyik nap, hogy épp hugyozott a párbaja előtt, és tiszta pisa volt a gatyája, úgy állt ott 😊 (csak mondom)
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 479 — #NoStress
Élő adásos bejelentkezés elött beszólnak, kb, hogy: "Nemsokára jelentkezünk, szedje mindenki össze magát."
Ezt követően 10-20-30 perccel van az élő kapcsolás.
De ettől még meg lehetne oldani, hogy ne tudják előző nap, hogy mikor mi lesz, de persze tudják.

több mint 15 éve
catattack 3 520
Stohl: Olivér hol van? hívjátok ide azonnal?
Béci: Andris nem tudjuk mert éppen szarik!Bruce
Vagy Olivér letolt gatyával ugrál ki, hogy: Szia András! Itt vagyok!
Közben meg fél méter wc papír lóg ki a seggéből!
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 958 — Salus populi suprema lex esto
Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.GRAFI
mindig az előző procedúrából indulnak ki 😛Höri
Tudják azok! Mi lenne, ha kiválasztás után másnap kihívás lenne? Csak hebegnének össze-vissza.
Érdekes, hogy senki nem fürdik, ül budin, vagy fetreng részegen, amikor bejelentkezés van! :/catattack
Jah! 😀

Stohl: Olivér hol van? hívjátok ide azonnal?
Béci: Andris nem tudjuk mert éppen szarik!
több mint 15 éve
catattack 3 520
Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.GRAFI
mindig az előző procedúrából indulnak ki 😛Höri
Tudják azok! Mi lenne, ha kiválasztás után másnap kihívás lenne? Csak hebegnének össze-vissza.
Érdekes, hogy senki nem fürdik, ül budin, vagy fetreng részegen, amikor bejelentkezés van! :/
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mindig az előző procedúrából indulnak ki 😛

több mint 15 éve
Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.
több mint 15 éve
catattack 3 520
ha kiviszi Anikót az ÖF-ben mondott indokokkal, akkor én egy időre megutálom a MestertHurka
Ne fordulj a mester ellen! Inkább csajozz be!
  Felkapott fórum témák