TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
A ceglédi művelődési házban még pályája elején fellépett Szandi. A nézőtér teli kisiskolásokkal, ovisokkal.Pályája elején Szandi is kisiskolás volt 😊 (fűű de utáltam, el is tüntettem nővérem Szandi bakelitjét)
catattack
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Tordason mi buli mehet most te jóisten...JayBHolnapi hírekben: Több, mint félszázan kerültek detoxikálóba a Fejér megyei Tordasról tegnap éjszaka.
több mint 15 éve
Tordason mi buli mehet most te jóisten...
több mint 15 éve
BKban az igazábol nemis orvosi rendelő volt, hanem lábmasszázs szalon 😀
több mint 15 éve
És ezeket a BK részeket már felvették a VV elött.Aztán Ildi véletlenül megjelent a VV-ben is.
Azért -szerencsére- elég kicsi ez az ország.
Ugyanazt a néhány száz agyhalott hülyét cirkuláltatja körbe-körbe, műsorból műsorba.
több mint 15 éve
Ildi megöl! Most tűnt fel a BK-ban mint nővérke. 😀roniadiazt hittem ő az új tilda.
BK-t nem szoktam nézni de twitteren már írták, hogy megjelenik a héten
több mint 15 éve
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂FViktor93Azt olvastam, h pultost fog játszani. De szakadok nagyon komoly volt 😀 Most nem ütközött zárt falba mikor kijött az orvosi szobábol 😀
több mint 15 éve
catattack
3 520
"Én kielégítenélek Anikó ;D " vaaaagy "Szebb vagyok mint a Király L. Norbi" pólóba :cool:HanniErről egy történet jutott eszembe:
A ceglédi művelődési házban még pályája elején fellépett Szandi. A nézőtér teli kisiskolásokkal, ovisokkal. Az előadás már javában tartott, amikor két pityókás rocker beült az első sorba a gyerekek közé és pár perc után egyikük felüvöltött a színpadra. "Szandiii! Mutasd a pináád!!! Erre Szandi rögtön sírva fakadt és kiszaladt a teremból. Az előadás természetesen véget ért!
😛
több mint 15 éve
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂FViktor93Basszameg most felkiáltottam 😂 Úristen de szánalmas volt 😂
több mint 15 éve
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂FViktor93Majdnem lehidaltam 😀
Epic 😀
több mint 15 éve
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂
több mint 15 éve
Anikótól nem volt szar, hogy a 11. Zsófinak panaszkodta a 9. helyéről, hogy "Te nem tudod milyen érzés ez" 😀 Mondjuk ha úgy vesszük, Zsófinak valóban fogalma sem lehet, milyen ennyire magasan lenni 😀
több mint 15 éve
ha párbajozik, el kéne menni a párbajra egy bowl.hus felirattal 😀Hurka"Én kielégítenélek Anikó ;D " vaaaagy "Szebb vagyok mint a Király L. Norbi" pólóba :cool:
több mint 15 éve
Lacinak ez az alakítása kurva nagy volt. Talán az első alkalom, hogy röhögtem rajta 😀
több mint 15 éve
Anikó winírni is akartam, hogy ott is eyecandy volt csöppet 😛
"drogos modell" imádtam az alakításátHöri
nem tud olyat felvenni, amiben rosszul nézne ki 😛
ha párbajozik, el kéne menni a párbajra egy bowl.hus felirattal 😀
több mint 15 éve
attól függetlenül Giginek se volt róla halvány fogalma sem... Jerzy meg 1945-öt tippelt rá...Gombi: Mikor volt a kiegyezés?Ez Anikó volt.JayB
Gigi: Milyen kiegyezés? Kivel egyeztünk ki?
😀😀😀😀😀Duff
egyébként Laci is művelt, a paródiája is ütött 😀
Anikó szenvedését egyre rosszabb innen kintről nézni, fél millió ember hogy megvígasztalná..
több mint 15 éve
Gombi: Mikor volt a kiegyezés?Ez Anikó volt.
Gigi: Milyen kiegyezés? Kivel egyeztünk ki?
😀😀😀😀😀Duff
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lacusból azért többet néztem ki, mondjuk a férfiak közt még minidg ő a legműveltebb...
több mint 15 éve
Zsofi: "Ez benne van a töriatlaszba, ezt minek tanulam meg?" uristen bazmeg
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Atyaisten...ennyi bunkó parasztot. Szandika: Tudjuk, hogy Petőfi vonat elé vetette magát.Évának a fenekében több az ész, mint az összesnek a fejében együttvéve.
több mint 15 éve
jesszus fasza, és ezek leérettségiztek? o.0
|