TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Zsófin kívül van még valaki akibe nem volt halálosan szerelmes?! 😂Dannaaz összes hím
több mint 15 éve
holnap lemegyek a központba megszervezni az Alekosz mester féle nemzeti ellenállási brigádot
több mint 15 éve
Zsófi gyakorlatilag döntött Alekosz helyett. 😀 Azért vicces ez a pasi bárki bármit mond.. Zsófin kívül van még valaki akibe nem volt halálosan szerelmes?! 😂
több mint 15 éve
azt értette vki, hogy Béci mitakart ?fél hogy kiviszi a húgát ezért rárak, hogy nagyobb eséllyel választhasson ő ??
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Örülök hogy Laci ennyire erkölcs bajnok. Ha ő most Olivérre tesz marad Alekosz-Gigi 3on Éva dönt és ő tuti Gigit küldi ki és Gigi nem viszi ki Zsófit. Így viszont, hogy Alek megy ki ki viszi Zsófit és viszlát idegesitő picsa 😀
több mint 15 éve
konqi 11/7 😀 Grat 😉
több mint 15 éve
Hát 95-5% lesz Alekosznak Zsófi ellen.
több mint 15 éve
a buzi béci miatt a maestro megy párbajozni. na remélem kihivja őt, azt bealázza 😀
több mint 15 éve
csá zsófi
több mint 15 éve
Alek kire rakta?catattackGigire.
Azt mondta Zsófi, hogy Alekosz azért nem rakta rá a jelet, mert fél kivinni őt párbajozni, és leszánalmasozta. Booooooooo
több mint 15 éve
catattack
3 520
Alek kire rakta?
több mint 15 éve
Zsofi szerint Alekosz fél tőle. Beszarás xd
több mint 15 éve
catattack
3 520
Pályája elején Szandi is kisiskolás volt 😊 (fűű de utáltam, el is tüntettem nővérem Szandi bakelitjét)RataccessAkkor már serdült! :cool:
18 körül volt!
több mint 15 éve
A ceglédi művelődési házban még pályája elején fellépett Szandi. A nézőtér teli kisiskolásokkal, ovisokkal.Pályája elején Szandi is kisiskolás volt 😊 (fűű de utáltam, el is tüntettem nővérem Szandi bakelitjét)
catattack
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Tordason mi buli mehet most te jóisten...JayBHolnapi hírekben: Több, mint félszázan kerültek detoxikálóba a Fejér megyei Tordasról tegnap éjszaka.
több mint 15 éve
Tordason mi buli mehet most te jóisten...
több mint 15 éve
BKban az igazábol nemis orvosi rendelő volt, hanem lábmasszázs szalon 😀
több mint 15 éve
És ezeket a BK részeket már felvették a VV elött.Aztán Ildi véletlenül megjelent a VV-ben is.
Azért -szerencsére- elég kicsi ez az ország.
Ugyanazt a néhány száz agyhalott hülyét cirkuláltatja körbe-körbe, műsorból műsorba.
több mint 15 éve
Ildi megöl! Most tűnt fel a BK-ban mint nővérke. 😀roniadiazt hittem ő az új tilda.
BK-t nem szoktam nézni de twitteren már írták, hogy megjelenik a héten
több mint 15 éve
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂FViktor93Azt olvastam, h pultost fog játszani. De szakadok nagyon komoly volt 😀 Most nem ütközött zárt falba mikor kijött az orvosi szobábol 😀
több mint 15 éve
catattack
3 520
"Én kielégítenélek Anikó ;D " vaaaagy "Szebb vagyok mint a Király L. Norbi" pólóba :cool:HanniErről egy történet jutott eszembe:
A ceglédi művelődési házban még pályája elején fellépett Szandi. A nézőtér teli kisiskolásokkal, ovisokkal. Az előadás már javában tartott, amikor két pityókás rocker beült az első sorba a gyerekek közé és pár perc után egyikük felüvöltött a színpadra. "Szandiii! Mutasd a pináád!!! Erre Szandi rögtön sírva fakadt és kiszaladt a teremból. Az előadás természetesen véget ért!
😛
több mint 15 éve
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂FViktor93Basszameg most felkiáltottam 😂 Úristen de szánalmas volt 😂

|