TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Ez itt offtopic! 😀

Menjetek át az irodalmi topicba 😀Bruce
Höri
bezzeg az animált sig az mehetett 😕
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Gigi kicsit tanulhata az öccsétől, biztos hogy sokkal butább nála de legalább nem szólal meg...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez itt offtopic! 😀

Menjetek át az irodalmi topicba 😀Bruce

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
ezt kellene kötelezővé tenni 😛
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 534
Mondjuk a Tüskevárt gyerekként rongyosra olvastam.... :cool:Keano
Nem is kötelező.
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Mondjuk a Tüskevárt gyerekként rongyosra olvastam.... :cool:

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 534
A kötelezők többsége szar. Ez tény. Szerintem ideje lenen átgondolni az Oktatási Minisztériumnak, hogy mikor mi legyen kötelező. Pl.: Kincskereső kisködmön 3-ban, ami egy igen komoly témájú könyv, gimi 3ban inkább jogos lenne.
Valamint nagy szívfájdalmam, hogy a XX. század második felének irodalmának tanítása is igen hiányos. Vonnegutot tananyagba!
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
itt van gigi mekkora zseni, de még büszke is rá 😀

http://valovilag.hu/video/113883 3:45nél.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Alekosz zseniális. Azt a tiszta tekintetet. 😂 Ez a Gigi, de iritáló. Fúúú

Off: Amúgy sztem a Pál utcai fiúk geci jó kötelező. Rövid, cselekménydús, jó a téma, élvezhető, nem úgy, mint számomra a Légy jó mindhalálig, ahol Misi minden második oldalon bömbölt. Rohadt ideges voltam, mikor olvastam. 😊tüsi91
itt a lényeg. én házidogánál is csak annyit kérdek, hogy mennyit kell írni. ha keveset akkor tökmind1 a téma, thrashtalk az életem. de ha a Bearsről kéne írni 100 oldalt akkor hiába kedvenc csapat, vért pisálnék mire kész lenne

légyjó az az első emo könyv. elég szomorús

Höri meg minnyá idegyün, és elmondja, hogy ő egy kötelezőt sem olvasott el, hanem a könyvből olvasta az elemzéseket, és mégis emeletes magyar érettségiig, és szóbeli 49/50 pontig vitte Mr Colts, és elhomályosítja dicsfényem, as usual
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ez itt offtopic! 😀

Menjetek át az irodalmi topicba 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
minden unalmas, amit kényszerből, muszájból, azért kell csinálni, mert kell. ha valaminek magadtól állsz neki, akkor sokkal érdekesebb, és könnyebben is megy

write that downkonqueror
De te nem ezt írtad. Például Az ember tragédiája, a Mester és Margarita, vagy akár a Háború és Béke se unalmas, pedig kötelező volt amikor olvastam (de írhatnám a Goriot apót is, ami az egyik kedvencem lett)tenorx
prosztó sulimban csak az elsőt kellett olvasni. meg asszem a Goriot apót, de az borzasztó szenvedés volt mire végigértem rajta

pedig én az összes telibevert kötelezőn végigrágtam magam hosszú órákat elpazarolva életemből, mert kellett, basszameg. lehet ha magamtól rámjön, hogy az arany embert elolvassam akkor még élvezném is, de így csak azt figyeltem, hány oldal van hátra

mondjuk én az egész életben kevés dolog miatt lelkesedek, önző dög vagyok aki csak magára gondolkonqueror
Szerintem a Háború és Béke nekünk is csak ajánlva volt, de én nem bántam meg, hogy végigolvastam, nagyon érdekes könyv. Mondjuk nem úgy állítom be, hogy én mindent elolvastam, mert az Aranyemberre meg párra én se tudtam rávenni magam, csak arra ami érdekelt is valamennyire (pl orosz irodalom)
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Alekosz zseniális. Azt a tiszta tekintetet. 😂 Ez a Gigi, de iritáló. Fúúú

Off: Amúgy sztem a Pál utcai fiúk geci jó kötelező. Rövid, cselekménydús, jó a téma, élvezhető, nem úgy, mint számomra a Légy jó mindhalálig, ahol Misi minden második oldalon bömbölt. Rohadt ideges voltam, mikor olvastam. 😊
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Hát, azért ezt így nem jelenteném ki 😛tenorx
minden unalmas, amit kényszerből, muszájból, azért kell csinálni, mert kell. ha valaminek magadtól állsz neki, akkor sokkal érdekesebb, és könnyebben is megy

write that downkonqueror
De te nem ezt írtad. Például Az ember tragédiája, a Mester és Margarita, vagy akár a Háború és Béke se unalmas, pedig kötelező volt amikor olvastam (de írhatnám a Goriot apót is, ami az egyik kedvencem lett)tenorx
prosztó sulimban csak az elsőt kellett olvasni. meg asszem a Goriot apót, de az borzasztó szenvedés volt mire végigértem rajta

pedig én az összes telibevert kötelezőn végigrágtam magam hosszú órákat elpazarolva életemből, mert kellett, basszameg. lehet ha magamtól rámjön, hogy az arany embert elolvassam akkor még élvezném is, de így csak azt figyeltem, hány oldal van hátra

mondjuk én az egész életben kevés dolog miatt lelkesedek, önző dög vagyok aki csak magára gondol
több mint 13 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
http://valovilag.hu/video/113915

😀
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 307 — Je suis kobranadrág
egy volt, a tesi, mert soccerben lehetett alázgatni az ügyetleneket és az jó feszültséglevezető voltkonqueror
Meg akármiben :rolleyes: Drága szép iskolás évek...
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az ember tragédiája minden, csak nem unalmas. Az egyik legnagyobb mű, amit valaha írtak. Szerintem.Vrijbloed
senki sem mondta, hogy szar. de nekem onnantól, hogy valami kötelező volt, már nem tetszett. egy kivétel volt a pál utcai fiúk, az is azért mert már elolvastam, mielőtt tanultuk

mondom úgy, hogy király voltam magyarból (95%os magyarérettségi, eat my shit). de azt se szerettem, sőt egyik tárgyat se, mivel azokat is muszájból kellett darálni. sose értettem, hogy lehet valakinek kedvenc tantárgya

egy volt, a tesi, mert soccerben lehetett alázgatni az ügyetleneket és az jó feszültséglevezető voltkonqueror
Amúgy én is akkor olvastam el többször is, amikor nem volt kötelező, ebben egyetértünk. 😉 😊
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek

write that downkonqueror
nálam ez úgy nézett ki az Ember Tragédiájánál, hogy nekiültem, csak essek túl rajta. Aztán berántott a 4. színtől, és onnantól nem kellett nagyon küzdeni magammal, hogy olvassam tovább 😊
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 307 — Je suis kobranadrág
Én egyedül az Egri Csillagokat olvastam el. Az tetszett.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Az ember tragédiája minden, csak nem unalmas. Az egyik legnagyobb mű, amit valaha írtak. Szerintem.Vrijbloed
senki sem mondta, hogy szar. de nekem onnantól, hogy valami kötelező volt, már nem tetszett. egy kivétel volt a pál utcai fiúk, az is azért mert már elolvastam, mielőtt tanultuk

mondom úgy, hogy király voltam magyarból (95%os magyarérettségi, eat my shit). de azt se szerettem, sőt egyik tárgyat se, mivel azokat is muszájból kellett darálni. sose értettem, hogy lehet valakinek kedvenc tantárgya

egy volt, a tesi, mert soccerben lehetett alázgatni az ügyetleneket és az jó feszültséglevezető volt
több mint 13 éve
az összes kötelező olvasmány unalmaskonqueror

write that downkonqueror
De te nem ezt írtad. Például Az ember tragédiája, a Mester és Margarita, vagy akár a Háború és Béke se unalmas, pedig kötelező volt amikor olvastam (de írhatnám a Goriot apót is, ami az egyik kedvencem lett)
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
az első három unalmas, Gigi tudatosan nem vette őket figyelembe 😛shawnka

write that down
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 856 — a new hope (again)
kész , a mester új szintre lépett... szumóban már yokozuna lenne 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az ember tragédiája minden, csak nem unalmas. Az egyik legnagyobb mű, amit valaha írtak. Szerintem.
több mint 13 éve
Ildi: Hány színből áll az ember tragédiája?
Éva: Talán 11.
Gigi (Büszkén): Nem, mert 12.
Ildi: Igen. 😀😀😀:Duff
Hát, azért ezt így nem jelenteném ki 😛
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Ildi: Hány színből áll az ember tragédiája?
Éva: Talán 11.
Gigi (Büszkén): Nem, mert 12.
Ildi: Igen. 😀😀😀:Duff
az összes kötelező olvasmány unalmas