TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Ezt a mai műsort csak én tartom különösen unalmasnak?
több mint 13 éve
Jól. Azért is vigasztalgatta annyira Évi. Még meg is pusziéta a fejét hüppögés közben. 😊Azt jó láttam a tegnap esti összefoglalóban, hogy maga Alekosz is elsírta magát?Úgy tűnt.GRAFI
Vagy ez csak afféle érzékcsalódás volt?
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Azt jó láttam a tegnap esti összefoglalóban, hogy maga Alekosz is elsírta magát?Úgy tűnt.
Vagy ez csak afféle érzékcsalódás volt?
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Azt jó láttam a tegnap esti összefoglalóban, hogy maga Alekosz is elsírta magát?Vagy ez csak afféle érzékcsalódás volt?
több mint 13 éve
Éva helyében bőröndöt se vinnék ki a párbajra, minek cipeljem 😛 😀konqueroraz a baj, nem tudják mire való a bőrönd 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀fetomyÉva 100%-0% Ildi
több mint 13 éve
félig poén 😀 amúgy komolyan gondoltam 😊olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀fetomy76-24, mégha csak poénból is írtad 😀Hurka
57-43 Évának
vezetem én 😊
amúgy Sobri, persze de a tippelés arra vonatkozik, hogy mit mutatnak majd ki a tv-ben 😊
több mint 13 éve
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀fetomyHa akarsz csinálj, de arra van értelme tippelni, ami nem evidens. 😊
Valamint, ha mondjuk a valóságban lenne egy 80-20, biztos vagyok benne, hogy kicsit kozmetikáznák 59-41-nek 😊
több mint 13 éve
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀fetomy76-24, mégha csak poénból is írtad 😀
több mint 13 éve
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀
több mint 13 éve
Esélytelen, hogy Ildikó maradjon bent, bár a műsor készítőitől akár ez is kitelhet. GRAFINem telhet ki, mert nem ellenségük a saját műsoruknak. 😊
Ahogy VV-szakírótársam is megjegyzi:
Alekosz monológja az utolsó szöget ütötte bele Ildi VV karrierjének koporsójába. kizárt, hogy kiveszik ÉvátkonquerorErre mondják, hogy országos egyes.
És amikor Zsófi is elhullik, akkor onnantól indul az igazi fight. Lehet együttszavazni, klikkesedni, jöhetnek az igazi battle-k, Béciék vs. Olivérék.
több mint 13 éve
sztem azért van most kicsit hosszabb idő a párbaj és a kihívás között, hogy valamilyen viszonylag értékelhető kisfilmet össze tudjanak vágni ildiről 😀
több mint 13 éve
Alekosz monológja az utolsó szöget ütötte bele Ildi VV karrierjének koporsójába. kizárt, hogy kiveszik Éváteleve ez a párbaj borzasztó egyoldalúnak tűnik, nagyon egyértelmű. érzi ezt az RTL is, ezért volt most hosszabb idő duelig, meg szinte minden nap feladatokat kaptak a párbajhősök, hogy kicsit érdekesebbé tegyék
Ildi idegesítő, és még emellé szürke, jellegtelen is. Éva csak idegesítő, de benne vannak események, ami jó az RTL-nek + most ottvan ez az Alekosz féle sztoriline. Éva helyében bőröndöt se vinnék ki a párbajra, minek cipeljem 😛 😀
több mint 13 éve
marci
1 023
Nekem eddig Ildikóról (sajnos) mindig anyukám jutott eszembe, ő is túl sokszor támadással reagál a kritikára. Ezért is adok hálát a tegnapiért a szerkesztőknek, végre teljesen látszott, hogy ez csak egy kifogásokat kereső -- hogy GRAFI szavait ellopjam -- teljesítménykényszeres hülye luvnya és anyám a bal lábbal felkelős napjain is fényévekkel jobb társaság nála. 😊
több mint 13 éve
Egyszerűen feláll az ember hátán a szőr.....GRAFIErre mondjuk megoldás a gyanta 😉
Amúgy most az Alekosz-Olivér kamubalhé folytatódik, vagy mivan?
több mint 13 éve
Esélytelen, hogy Ildikó maradjon bent, bár a műsor készítőitől akár ez is kitelhet. Éva kissé összeszedte magát a napokban, most az érzelgősebb énje került előtérbe. Lehet, ha bárki mással menne ki alulmaradna, de Ildikó maga a förtelem. Ismerek egyébként ilyen karaktert (az egyik kolleganőm dettó ilyen). Egyszerűen feláll az ember hátán a szőr.....Ez a tegnapi raplija is szánalom volt. Adott a konkrét feladat, mindenki felfogja, csak ő nem, aztán lehordja a másikat azért, mert olyat választott ami neki megy???? Tipikus falusi picsa, akinek teljesítménykényszere van. Lételem, hogy meg akar felelni mindenkinek, de ezt a lehető legrosszabb irányból (és módszerrel) közelíti meg. Gondolom gyerekkora óta belesulykolták ezeket a dolgokat....tragédia
több mint 13 éve
lehet majd valamelyik 0 voksosra nyomok, hogy ha valami csoda folytán ő nyerne akkor egyedül legyen enyém a koronakonquerorMegyek pszichiáterhez, mert egy srófra jár az agyunk!
több mint 13 éve
én nem tudok dönteni 5-6 ember között, mindnek csak a hátrányát látom és nem tudom elkötelezni magam semelyikük mellett sem 😀én ezért tippeltem Szandikára 😀
lehet majd valamelyik 0 voksosra nyomok, hogy ha valami csoda folytán ő nyerne akkor egyedül legyen enyém a koronakonqueror
viszont ha ildit még egyszer meghallom beszélni, komolyan mondom leborítom a TV-t, mert egy ember hogy lehet ilyen hülye, és még neki áll feljebb, szánalmas...
Melyik évben léptünk be a II. világháborúba?
19. század.... ááááááááááááááááááááá
Ha ez az embernek csúfolt valami marad bent, akkor elgondolkodok rajta, hogy nézzem-e tovább a műsort...
több mint 13 éve
alekosz a tippem!
több mint 13 éve
én nem tudok dönteni 5-6 ember között, mindnek csak a hátrányát látom és nem tudom elkötelezni magam semelyikük mellett sem 😀lehet majd valamelyik 0 voksosra nyomok, hogy ha valami csoda folytán ő nyerne akkor egyedül legyen enyém a korona
több mint 13 éve
ismerősöm szentül hiszi, hogy a VV-ben ami benn történik abban nincs semmi külső beleszólás a feladatadáson kívül 😊Ismerősöd majd egyszer fel fog nőni. Szerintem neki is jobb, ha minél késöbb. 😊
észérvek sem hatnak, sem az RTL által elkövetett bakik, elszólások felemlegetése, sem Sobri infói. utóbiak hatására azonban mégnagyobb médiainsidernek tűnök 😛 😀konqueror
A szavazás jelenlegi állása:
10 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka, Keano, Sonics, thebeke, Newman
0 tipp:Anikó:
10 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB, adyno12, Zorddd, barney, Zsoca, EasyGhost
1 tipp:Éva: Shilkor
2 tipp:Gigi: Rataccess, Danna
6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy
0 tipp:Ildi:
4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry
1 tipp:Laci: kristof
3 tipp:Olivér: Matthew99, Bruschi85, EaRl
1 tipp:Szandika: Hurka
0 tipp:Zsófi:
A párbajig még lehet bátran.
több mint 13 éve
ismerősöm szentül hiszi, hogy a VV-ben ami benn történik abban nincs semmi külső beleszólás a feladatadáson kívül 😊észérvek sem hatnak, sem az RTL által elkövetett bakik, elszólások felemlegetése, sem Sobri infói. utóbiak hatására azonban mégnagyobb médiainsidernek tűnök 😛 😀
több mint 13 éve
zacsi mcfikásrúd meséje szerencsére akkor maradhatbezzeg az animált sig az mehetett 😕konquerorigen.
ez a topik szent, ide semmilyen nemű kultúrára emlékeztető termék sem kerülhet be.Höri
több mint 13 éve
igen.bezzeg az animált sig az mehetett 😕konquerorEz itt offtopic! 😀Höri
Menjetek át az irodalmi topicba 😀Bruce
ez a topik szent, ide semmilyen nemű kultúrára emlékeztető termék sem kerülhet be.