TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Legjobb kiválasztásos monológ evör 😀 Kajakra megettem, hogy Dzsörzit viszi ki 😀pedig átlátszó volt szerintem,ennek ellenére hatalmas 😀
shawnka
több mint 15 éve
Ezért remélem valami 90-10el megy vissza Alekosz. Szánalmas idegesitő picsa ez a Zsófi
több mint 15 éve
Látszik,hogy Alekosz villafan,azért ez benne volt a döntésben.Örülünk,cső Zsófi csőőőő
Zsófi:A hatos társaság szavazótábora rá szavaz,ennyire sötét nem lehet senki sem 😂
több mint 15 éve
Legjobb kiválasztásos monológ evör 😀 Kajakra megettem, hogy Dzsörzit viszi ki 😀Zsófikáék 6os brigádja 😀 😀 "Az ő táboruk rám fog szavazni, az enyém rájuk" - 25 osztálytárs sokat tud hozzátenni 😀
több mint 15 éve
Bye-Bye Zsófika...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Hát ez a beszéd hatalmas volt. 😀 Remélem nem manipulálják a 97% - 3% arányt, 65 - 35-re, ez a retardált megérdemli a megalázást 😀
több mint 15 éve
Cső Zsófi
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
remélem Alekosz Zsófikát viszi ki,ennyire idegesítő ember nem nagyon fordult elő a VV történetében...Newmancsopket bazzeg senkisem veri
egy mr.smith hadseregnyi zsofika kene hozza
több mint 15 éve
remélem Alekosz Zsófikát viszi ki,ennyire idegesítő ember nem nagyon fordult elő a VV történetében...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
azert nem olyan hulye ember o. elegge kellemesen eljatssza ezt a modoros pszichopatat ezt adomehh. Azok a monológok csak a modoros pszichopataságának a termékei.Sobri JóskaMinek neki több? 😊Sobri JóskaNéha olyan monológokat nyom, azt hittem vmi magyarszakos szakközépbe v gimnaziumba járt 😀Duff
es biztos nem teljesen szazas az faszi de o kontrollalja bent legjobban az embereket es teljesen tudatosan teszi ezt. sztem nagyon sok kinti megfigyelonek sem mert ki vesz komolyan egy ilyen palit
amikor azt mondja h neki nagyon fontos dolgai es elinteznivaloi vannak bent ? 😊
több mint 15 éve
jézus, anikó ki van akadva, hogy béci mekkora geci, hogy nem megy ki örülni velük, hogy végre ők vannak fent... 😀 Ez alapból nevetséges, de miután anikó kiverte azt a kurvanagy hisztit úgy, hogy még csak utolsó se volt... sötét felhők gyűlnek...Danna: Alekoszként viselkedni megkövetel egy magasfokú elmeháborodottságot... 😀 Ellenben óriási arc 😊
több mint 15 éve
ehh. Azok a monológok csak a modoros pszichopataságának a termékei.Sobri Jóskaez abszolút igaz! 😀
azért remélem tényleg nem ő lesz a példa és ez az egész mester megnevezés csak poén... mondjuk arra jó példa lehet h mindenki az ellenkezőjét csinálja annak, amit ő. 😀
Fake: úgy, h azt is mondták h a hálóban is elkülönítik magukat és csak azt a részt tartják rendben. nyilván a nappaliban ezt nem lehet megoldani.
több mint 15 éve
azért csuklóztak rendesen 😀shawnkaNormális szkanderba lehet.
ezt a zsofit basszák már tarkón, vmi hihetetlen idegesítő. eddig az volt a baj h utolso, most meg az a baj, h első és a béci ezt leszarja....
több mint 15 éve
ehh. Azok a monológok csak a modoros pszichopataságának a termékei.Néha olyan monológokat nyom, azt hittem vmi magyarszakos szakközépbe v gimnaziumba járt 😀DuffAlekosznak csak 8 általánosa van? uristenDuffMinek neki több? 😊Sobri Jóska
több mint 15 éve
azért csuklóztak rendesen 😀
több mint 15 éve
Néha olyan monológokat nyom, azt hittem vmi magyarszakos szakközépbe v gimnaziumba járt 😀Alekosznak csak 8 általánosa van? uristenDuffMinek neki több? 😊Sobri Jóska
több mint 15 éve
De. Most épp próbálja megmagyarázni hogy a színésznőt mint pozitív jelző használja. És Jerzy a hülye mert "telljesen nemérti és csak a pánikot látja az egészben".Féreg ember ez az alekosz is...JayBezt te sem gondolod komolyan 😀shawnka
több mint 15 éve
Jézusom.... jön ki az intelligencia mindenkiből baszod..... Speciel Laci szépen lejáratta magát, hogy Aleknak "beszólt" a 8 általánossal.... Mikor Alek kb. a legintelligensebb a bentlévők közül....
amúgy alek miért féreg?
több mint 15 éve
Őt nem ezért szeretjük. 😊Féreg ember ez az alekosz is...JayBezt te sem gondolod komolyan 😀shawnka
több mint 15 éve
Féreg ember ez az alekosz is...JayBezt te sem gondolod komolyan 😀
több mint 15 éve
Alekosznak csak 8 általánosa van? uristenDuffMinek neki több? 😊
több mint 15 éve
Féreg ember ez az alekosz is...
több mint 15 éve
Remélem, hogy Zsófit már nem kell sokáig néznem... A Mester bölcs döntéséért imádkozni fogok! 😊
több mint 15 éve
Alekosznak csak 8 általánosa van? uristen
több mint 15 éve
Alekosz biztos nagyon fél, hogy a kegyetlen erős Zsófi pokollá teszi majd az életét az 1 hét során, ami latt rajta lesz a kendő, ha kiviszi