TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ez mekkora egy geci ez a Gigi, inkább kiöntené a piát, csak ne kelljen adni belőle...Rataccess
Szerintem is a ritka nagy suttyók közé tartozik, viszont ezt jól leplezi. Bátyja sem tartozik a szimpatikus emberek közé.

Ildi kiérdemelte a legidegesítőbb nyomorék címet. (A legrövidebb idő alatt. Bár ezzel versengett GIna és Leofingasz)

És számomra megint kiderült, h a legemberibb gyerek bent: Jerzy
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ez mekkora egy geci ez a Gigi, inkább kiöntené a piát, csak ne kelljen adni belőle...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
hopika, olvassák a topikot, ott a kertbenalvós büntetésem 😛

amúgy meg mikre nem jók a kiszuperált kalandra fal! ruhák

EDIT: ááá, nyugiszoba meg társai...azthittem kajak az udvaron kell átvészelni...így nincs is valós téthelyzet
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
na már megint ez az ildi vs. éva. pöcskivan.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
ez a "kamuösszeveszés" projekt rohadt jól van megvalósítva 😀shawnka
Olyannyira, hogy már nem is kamu. 😊Sobri Jóska
pontosan ezért 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 421 — #NoStress
ez a "kamuösszeveszés" projekt rohadt jól van megvalósítva 😀shawnka
Olyannyira, hogy már nem is kamu. 😊

több mint 13 éve
ez a "kamuösszeveszés" projekt rohadt jól van megvalósítva 😀
több mint 13 éve
Épp Te írtad nemrég hogy Ildi bent maradhat, mert Évát ki akarják venni... Vagy van azóta frissebb infód? 😊Rataccess
Felmerült, hogy Évát kiveszik, ha nem tudja kontrollálni magát, és ha az ostoba cigányozása miatt a műsor egy etnikai forradalom kirobbanásához adna alapot. Beszéltek Béciékkel is, hogy take it easy, és Évával is, hogy ne eröltesse ezt a vonalat.
Valamint nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Alekosz -a műsor igazi főszereplője- komolyan rákattant Évire, és ami a legmorbidabb az egészben, hogy Éva mintha szintén kezdene rágyógyulni kedvenc pszichopatánkra.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Legalább lesz egy vezér aki előreáll a "walk like a velociraptor day" alkalmával

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
shawnka
szerintem ezt már csak Alekoszitiszként fogják emlegetni 😀
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ildi megy haza szavalni a gyepre, már ha megmaradt a népes tábora (3fő) 😀

Még jó, hogy Éva, Alek és Oli benn vannak, nélkülük nem nagyon lehetne összefoglalót csinálni, egyre szürkébbek a bent lévők és egyre unalmasabb. Például Erzsit, Zsófit konkrétan kurvára nem hallani beszélni, ott vannak figyelnek, hallgatnak és ennyi.
Valamit jó lenne ha az RTL kitalálna, mert ez az út, hogy a párbajt kitolják nem járható..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
mit? megint nekem kötekszel? 😛konqueror
hogy nem ildiért hanem éva ellen szavaznak 😛
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Épp Te írtad nemrég hogy Ildi bent maradhat, mert Évát ki akarják venni... Vagy van azóta frissebb infód? 😊Rataccess
Évára rákattant Alekosz, bármi lehet ott, hülyék lennének kivenni. pláne annak fényében, hogy önmagában is több nézőt vonz, nemhogy a különféle utálomszeretem mellékszálakkal

ráadásul komoly kettéoszlás is megfigyelhető azért, amire RTL-ék is rájátszottak ezzel a pólós játékkal

Oli, Évi, Szandika, Alekosz VS Béci, Laci, Gigi, Jerzy, Gombi. itt Jerzy amúgy OLivérékkel lenne, csak az asszony nem engedi 😀 de a többiek se Ildi mellett vannak, hanem Éva ellen (Ráczék, Gombi)konqueror
80000-szer kell ezt beírnunk? 😛Hurka
mit? megint nekem kötekszel? 😛

Lévai nem fog bemenni, nyugodj meg 😛
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Évára rákattant Alekosz, bármi lehet ott, hülyék lennének kivenni. pláne annak fényében, hogy önmagában is több nézőt vonz, nemhogy a különféle utálomszeretem mellékszálakkal

ráadásul komoly kettéoszlás is megfigyelhető azért, amire RTL-ék is rájátszottak ezzel a pólós játékkal

Oli, Évi, Szandika, Alekosz VS Béci, Laci, Gigi, Jerzy, Gombi. itt Jerzy amúgy OLivérékkel lenne, csak az asszony nem engedi 😀 de a többiek se Ildi mellett vannak, hanem Éva ellen (Ráczék, Gombi)konqueror
80000-szer kell ezt beírnunk? 😛
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...

Oli, Évi, Szandika, Alekosz VS Béci, Laci, Gigi, Jerzy, Gombi. itt Jerzy amúgy OLivérékkel lenne, csak az asszony nem engedi 😀 de a többiek se Ildi mellett vannak, hanem Éva ellen (Ráczék, Gombi)
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Épp Te írtad nemrég hogy Ildi bent maradhat, mert Évát ki akarják venni... Vagy van azóta frissebb infód? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Viszont azt tényleg megfogadom, ha ildit valamilyen oknál fogva (nem tudnék egyet se mondani) bent tartja az RTL, akkor nem nézem tovább, mert nem vagyok hajlandó őt elviselni szombatnál tovább. ...Hurka
Hiába írok én itt bármit, pusztába kiáltott szó csak.
Ildit nem tartja bent az RTL, mivel semmi oka nincs rá.
Ha valami csoda folytán rá jönne a több szavazat, ami jelen esetben teljesen valószínűtlen, nos még akkor is Éva megy vissza, hidd el nyugodtan. Mire összeszámolják, már Éva kapott többet, azt elhiheted. 😉

több mint 13 éve
De ha Ildi kikerül, akkor is folytatni fogja ezt a balfaszkodását, hogy ő igazából a fajin csaj meg minden, de a nézők olyan hülyék, hogy nem szavaztak rá, mert meg voltak győződve, hogy ő jön vissza és így rá nem is kell szavazni!

Teljesen el van tévedve ez a csaj sztem! 😀Bruce
Szerintem inkább az lesz, hogy azért nem szavaztak rá a nézők elegen, mert még nem ismerik a rengeteg pozitívumát, pedig sok van neki, pl. őszinte és a sportszeretet..
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
De ha Ildi kikerül, akkor is folytatni fogja ezt a balfaszkodását, hogy ő igazából a fajin csaj meg minden, de a nézők olyan hülyék, hogy nem szavaztak rá, mert meg voltak győződve, hogy ő jön vissza és így rá nem is kell szavazni!

Teljesen el van tévedve ez a csaj sztem! 😀
több mint 13 éve
(akitől amúgy epic volt, hogy belenyomott egy evőkanál sót az egy fejadagnyi kajába 😀 -amire amúgy egy kis szódabikarbóna vagy ecet, és máris ehető szinten lett volna..😊 -)fetomy
Sőőőt kettőt tolt bele. De ő katona volt mert tud szarni más jelenlétében :cool:Hanni
Én is tudok, pedig nem voltam katona 😀 Viszont mondjuk mások nem tudnak jelen lenni, mikor szarok 😀
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 307 — Je suis kobranadrág
(akitől amúgy epic volt, hogy belenyomott egy evőkanál sót az egy fejadagnyi kajába 😀 -amire amúgy egy kis szódabikarbóna vagy ecet, és máris ehető szinten lett volna..😊 -)fetomy
Sőőőt kettőt tolt bele. De ő katona volt mert tud szarni más jelenlétében :cool:
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Persze, Éva ment utána a rötyóra, Alekosz mondta pár perc, és megy. Nem nehéz kiszámolni, hogy hugyozott vagy szart. 😊Sobri Jóska
Látom nem ment át mire célzok. ^_^Hanni
nekem igen 😀 akkor eszembe sem jutott, hogy tán csak tutujgatja a jancsit 😀

Amúgy pont az a durva, hogy Ildi akkora gyökér, hogy pl. a műveltségi szarnál tegnap Gigi Éva mellé állt a vitában... Azért ez mindent elmond, mert ahhoz a világ legegyértelműbb dolgának kell történnie, hogy Gigi igazat adjon Évának. Meg egyébként is, Gigi is, meg Laci is (nem is beszélve Dzsörzé Erzsébetről) annyira nem kívánja magára azt a zöld pólót... Esküszöm még ha Olivért hívta volna ki, akkor is max Laci állt volna mellé... (akitől amúgy epic volt, hogy belenyomott egy evőkanál sót az egy fejadagnyi kajába 😀 -amire amúgy egy kis szódabikarbóna vagy ecet, és máris ehető szinten lett volna..😊 -)fetomy
teljesen egyértelmű: aki Ildi pártján áll, az nem Ildit szeretné ott látni tovább, hanem Évát nem
több mint 13 éve
Biztos? 😐Hanni
Persze, Éva ment utána a rötyóra, Alekosz mondta pár perc, és megy. Nem nehéz kiszámolni, hogy hugyozott vagy szart. 😊Sobri Jóska
Látom nem ment át mire célzok. ^_^Hanni
nekem igen 😀 akkor eszembe sem jutott, hogy tán csak tutujgatja a jancsit 😀

Amúgy pont az a durva, hogy Ildi akkora gyökér, hogy pl. a műveltségi szarnál tegnap Gigi Éva mellé állt a vitában... Azért ez mindent elmond, mert ahhoz a világ legegyértelműbb dolgának kell történnie, hogy Gigi igazat adjon Évának. Meg egyébként is, Gigi is, meg Laci is (nem is beszélve Dzsörzé Erzsébetről) annyira nem kívánja magára azt a zöld pólót... Esküszöm még ha Olivért hívta volna ki, akkor is max Laci állt volna mellé... (akitől amúgy epic volt, hogy belenyomott egy evőkanál sót az egy fejadagnyi kajába 😀 -amire amúgy egy kis szódabikarbóna vagy ecet, és máris ehető szinten lett volna..😊 -)
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Ildi tipikusan az a karakter aki a saját kis "tanyasi" környezetében kiemelkedőnek számított, el is hitte magáról hogy ő tényleg egy belevaló fain csaj persze egy komolyabb közegben előjött hogy valójában egy szürke valaki aki az égvilágon semmiben sem kiemelkedő. Csóró nagyon mellé nyúlt ezzel a valóvilággal.JayB
szerintem még otthon sem 😊