TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ildi tipikusan az a karakter aki a saját kis "tanyasi" környezetében kiemelkedőnek számított, el is hitte magáról hogy ő tényleg egy belevaló fain csaj persze egy komolyabb közegben előjött hogy valójában egy szürke valaki aki az égvilágon semmiben sem kiemelkedő. Csóró nagyon mellé nyúlt ezzel a valóvilággal.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 307 — Je suis kobranadrág
inkább elment szarni. 😀Sobri Jóska
Biztos? 😐Hanni
Persze, Éva ment utána a rötyóra, Alekosz mondta pár perc, és megy. Nem nehéz kiszámolni, hogy hugyozott vagy szart. 😊Sobri Jóska
Látom nem ment át mire célzok. ^_^
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Fogalmatlan...

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Viszont azt tényleg megfogadom, ha ildit valamilyen oknál fogva (nem tudnék egyet se mondani) bent tartja az RTL, akkor nem nézem tovább, mert nem vagyok hajlandó őt elviselni szombatnál tovább.
Meg lehet nézni, mikor kihirdették még tegnap, hogy Ildi és Éva összemérik egymás erejét valamiben, Ildi olvasta fel a borítékot, és így kezdte, hogy "Juj", a háttérben még Gigi is kiparodizálta őt, aki ugye az ő "fanja" 😀
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
és még táncban is simán lealázzák, errefel ő oltja a másikat, szánalom 😀Hurka
Naja. Mikor láttam táncolni, egyből megboldogult Hofink egyik beszólása jutott eszembe.
"Úgy alakítja a hattyút, azt a ragyogóját....
Mint sz összerogyó gólyát. "

Fikázta a salsa esten a többieket, h mennyire nincs ritmusérzékük, hát neki se sok.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 421 — #NoStress
Biztos? 😐Hanni
Persze, Éva ment utána a rötyóra, Alekosz mondta pár perc, és megy. Nem nehéz kiszámolni, hogy hugyozott vagy szart. 😊

több mint 13 éve
Biztos? 😐Hanni
A porcelán trónon ült, mikor rátalált álmai szerelme 😀

több mint 13 éve
Biztos? 😐
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért ez mekkora duma volt...."Megkaptam a levelet, amit nekem írtál. " 😀
Lehet másnak nem, de nekem abban a pillanatban nagyon ütött.
több mint 13 éve
az kimaradt, hogy én is remélem, hogy nem mostanában lesz mégegyszer egy hetes várakozás, mert szerintem is kezd már unalmas lenni, hogy folyton ez a téma.. mondjuk azért is, mert bosszant ildi übergyökér hozzáállása is 😀 de egyébként is... És akkor még itt van a holnap meg a holnapután... :/fetomy
akkor lenne ez a felépítés jó ha érdemleges ellenfele lenne évikének (és stábjának)
mert ildike mindenben veszíteni fog, ez evidens.
nem csak 1on1 de a csapatos feladatokban sincs esélyük amíg Alekinho és Olivér a másik táborban van. A többiek ugyanis egészen elhanyagolható kreativitással bírnak, illetve Béla meg bele is szarik magasrólHöri
Béla úr hozzáállása sokat elmond Ildiről, Évánál jobban senkit nem utál ennek ellenére sem állt be az Ildi team-be 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 421 — #NoStress
"mintha Anikó műveltségének abszolútértékéből kivonjuk Zsófiénak az abszolútértékét" 😀😀fetomy
A nullából nulla meg nulla. Szóval hiába cifrázzuk, csak a semmit terelgetjük, mondhatni. 😊

egyébként király, az én versenyem kb. senkit nem mozgatott meg 😀 :mad:fetomy
Mert szar ötlet. 😊
Mindenki tudja, hogy a realitás az 80-20 kb, és ha ezt nem akarják prezentálni a nézőknek, akkor meg úgyis 60-40-et hoznak ki.

Viszont a mai összefoglaló legzseniálisabb, szuperLOL jelenete az volt, hogy Alekosz szerelmeslevelet írt, majd Éva párnájára tette, majd ahelyett, hogy az udvaron ülve várta volna a hatást, és a reakciókat, inkább elment szarni. 😀
Na ez igen, ez a true pszichopata.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az kimaradt, hogy én is remélem, hogy nem mostanában lesz mégegyszer egy hetes várakozás, mert szerintem is kezd már unalmas lenni, hogy folyton ez a téma.. mondjuk azért is, mert bosszant ildi übergyökér hozzáállása is 😀 de egyébként is...

fetomy
OK! Csak Gina "által elvett" időt ki kell bekkelnie a csatornának. Az már más kérdés, h ha a szőszke IQ fighter kiesik, akkor utána bármely párbaj igéretesebbnek tűnik ennél. Úgyh ez a forgatókönyv nem jött be...roniadi
a következő kieső Zsófi lesz, mégpedig akárki ellen 😛

több mint 13 éve
az kimaradt, hogy én is remélem, hogy nem mostanában lesz mégegyszer egy hetes várakozás, mert szerintem is kezd már unalmas lenni, hogy folyton ez a téma.. mondjuk azért is, mert bosszant ildi übergyökér hozzáállása is 😀 de egyébként is...

fetomy
OK! Csak Gina "által elvett" időt ki kell bekkelnie a csatornának. Az már más kérdés, h ha a szőszke IQ fighter kiesik, akkor utána bármely párbaj igéretesebbnek tűnik ennél. Úgyh ez a forgatókönyv nem jött be...

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az kimaradt, hogy én is remélem, hogy nem mostanában lesz mégegyszer egy hetes várakozás, mert szerintem is kezd már unalmas lenni, hogy folyton ez a téma.. mondjuk azért is, mert bosszant ildi übergyökér hozzáállása is 😀 de egyébként is... És akkor még itt van a holnap meg a holnapután... :/fetomy
akkor lenne ez a felépítés jó ha érdemleges ellenfele lenne évikének (és stábjának)
mert ildike mindenben veszíteni fog, ez evidens.
nem csak 1on1 de a csapatos feladatokban sincs esélyük amíg Alekinho és Olivér a másik táborban van. A többiek ugyanis egészen elhanyagolható kreativitással bírnak, illetve Béla meg bele is szarik magasról

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Most nemtom, h ez az OliAlek vita, a megbeszélt kamuvita, vagy komoly 😀 Ha kamu, akkor nagyonjo, mert még énis beveszem 😀Duff
anyámék is úgy vannak vele, hogy neem, ez komoly! de nem hiszik el, hogy csak meg van dumálva 😀 de kétségkívül jól nyomják 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ildi talán még lejjebb van, mintha Anikó műveltségéből kivonjuk Zsófiét.....fetomy
minuszból minusz az pluszJayB
mondjuk ez igaz 😀 akkor javítom:

"mintha Anikó műveltségének abszolútértékéből kivonjuk Zsófiénak az abszolútértékét" 😀😀

fetomy
elég csak,ha a zsófi műveltségének abszolútértékét veszed,anikóénak nem kell 😊

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Most nemtom, h ez az OliAlek vita, a megbeszélt kamuvita, vagy komoly 😀 Ha kamu, akkor nagyonjo, mert még énis beveszem 😀
több mint 13 éve
Ildi talán még lejjebb van, mintha Anikó műveltségéből kivonjuk Zsófiét.....fetomy
minuszból minusz az pluszJayB
mondjuk ez igaz 😀 akkor javítom:

"mintha Anikó műveltségének abszolútértékéből kivonjuk Zsófiénak az abszolútértékét" 😀😀

az kimaradt, hogy én is remélem, hogy nem mostanában lesz mégegyszer egy hetes várakozás, mert szerintem is kezd már unalmas lenni, hogy folyton ez a téma.. mondjuk azért is, mert bosszant ildi übergyökér hozzáállása is 😀 de egyébként is... És akkor még itt van a holnap meg a holnapután... :/

egyébként király, az én versenyem kb. senkit nem mozgatott meg 😀 :mad:
több mint 13 éve
minuszból minusz az plusz
több mint 13 éve
Szerintem nem volt ez unalmas.. Mondjuk az első fele so-so, de összességében sztem jó volt.
Na de, szó szerint küzdött bennem a lefagyás, az üvöltve, sírva röhögés és a magam alá fosás, amikor többször, és kihangsúlyozva említették, hogy Ildi művelt. Namost oké, hogy kampányfilm, és igyekezzünk pozitívan, de bazmeg, Ildi talán még lejjebb van, mintha Anikó műveltségéből kivonjuk Zsófiét.....

Amúgy Ildi gyönyörűen megoldotta a táncot. Élvezet az arcán nagyjából mint Szíj Melindáén, lazasága, könnyedsége kb. mint az Empire State Building-é, és akkor még ő magyarázza, hogy Éva nem tud táncolni... Mellesleg ja, táncértéke Évának ebben a produkcióban nulla volt, viszont show-ban meg 5-ös... De az i-re a pont az az óvodás "nem tudsz táncolni - de tudok - de nem- de igen - de nem" volt...

Jerzy pedig giganevetséges... Annyira látszik, hogy Évát akarná, csak Gigi akkor nem fogja megbeszélni Bécivel, hogy Béci verje ki Jerzy farkát, hogy az hihetetlen...

Aztán.. Alekosz megint keményen odatette, amikor el kellett mondani, hogy ki miért azt várja vissza akit, mert tökéletesen látszott, hogy az "Ildi-fanok" közül egy sem Ildit akarja vissza, csak inkább őt, mint Évát... Gigi konkrétan meg sem említette Ildit...

Aztán... A kampányfilmmel Éva tarolni fog (nemtom ki szavaz majd), mert baromi ötletes, vicces és "őszinte", míg Ildié merev, sablonos, "tartalmatlan". Ráadásul Ildinél nagyon faszán elkúrták, hogy a szöveget alulra rakták, mivel alapszabály, hogy nem beszélhet senki úgy a kamerába, hogy lefele nézeget közben (alapvető jele a hazugságnak, ha valaki a "cipőjét" nézi beszéd közben). Nem véletlen, hogy pl. Celek Pista a hírekben is oldalra néz, mikor olvas, nem lefele. Ez mondjuk kicsit sem látványos, ám hatásban elég erős hiba, igaz Ildi filmjét tekintve alapból tök mindegy.

Alekosz meg kurvanagy király 😀 Évát is gyönyörűen irányítja (az az ovis "szeretlek ezért meghúzom a hajad" indítás, zseniális 😀 még akkoris, ha ez most inkább "szeretlek, ezért tőből kitépem az összes hajad" 😀😀 hatású volt 😀 Mellesleg érdekes lesz, mikor Alekosz szerelmes monológját - igaz paródia formájában - bejátszák a lakóknak - köztük ugye Évának -, hogy értékeljék... 😊
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
kezd elegem lenni ebböl az éva-ildi párbajbol. minden részben csak erről van szó...
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
kampányfilmben: "Szavazz Ildire, mert olyan művelt" 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
nem kicsit epic fail 😂

és még táncban is simán lealázzák, errefel ő oltja a másikat, szánalom 😀
több mint 13 éve
Ez miről beszél?
"pedagógusként" alapműveltségből leszerepelt, főzésben lealázták, tánctanárként olyan merev mozdulatai vannak, mint robotzsarunak...

több mint 13 éve
Majd most évi "izgalmassá" teszi...
több mint 13 éve
Ezt a mai műsort csak én tartom különösen unalmasnak?zinedine5
minősíthetetlen...
ááááááááááááááááááá vazzzzzzzzzz ildi takarodj!!!
Milyen pedagógus az, aki nem tud magáról elmondani pár dolgot csak papírról olvasni?!