TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Majd azt viszi akit mondanak neki, de már lehet hogy ezzel el is intézték, hogy Zsófit viszi ki!
több mint 15 éve
azt értette vki, hogy Béci mitakart ?azt én se értettem, de lehet csak rosszul mondta...Éva is belült mondott kívül helyett 😊
fél hogy kiviszi a húgát ezért rárak, hogy nagyobb eséllyel választhasson ő ??gabtsi
Zsófikát kéne vinnie, de még a végén akár bejöhet Szandika és Oli eszmefuttatása is. 😊
|
több mint 15 éve
Ha Alekosz nőt visz,akkor Zsófi elég egyértelmű.Már korábban is mondta, hogy Gigire rak, Zsófit viszi. Ezek után Zsófi leszánalmasozta, szerintem egyértelmű a Zsófi pick.
Csak nála ez nem biztos....Newman
több mint 15 éve
Ha Alekosz nőt visz,akkor Zsófi elég egyértelmű.Ezek után illene. Ez felhívás volt keringőre. 😊
Csak nála ez nem biztos....Newman
Meg amúgy sem kell be oda egy kis sunyi g.... Van ott elég.
Kristof: Eddig tartottad valamire? 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Zsófi hihetetlenül összement a szememben, hülye naiv beképzelt picsa
több mint 15 éve
Ha Alekosz nőt visz,akkor Zsófi elég egyértelmű.Csak nála ez nem biztos....
több mint 15 éve
Félek hogy kiviszik a hugomat, ezt mondta nem? Kiviszik alatt szerintem is a sok jelet értette.azt értette vki, hogy Béci mitakart ?Vagy hülye, vagy csak rosszul fogalmazott és arra gondolt, hogy sejtette, hogy Alekosz és Gigi kap majd sokat és ezért rakta Alekoszra.barney
fél hogy kiviszi a húgát ezért rárak, hogy nagyobb eséllyel választhasson ő ??gabtsi
több mint 15 éve
azt értette vki, hogy Béci mitakart ?Vagy hülye, vagy csak rosszul fogalmazott és arra gondolt, hogy sejtette, hogy Alekosz és Gigi kap majd sokat és ezért rakta Alekoszra.
több mint 15 éve
a nagy katonát nem hagyták aludni éjjel fél 3-kor 😂 😀Örülök hogy Laci ennyire erkölcs bajnok. Ha ő most Olivérre tesz marad Alekosz-Gigi 3on Éva dönt és ő tuti Gigit küldi ki és Gigi nem viszi ki Zsófit. Így viszont, hogy Alek megy ki ki viszi Zsófit és viszlát idegesitő picsa 😀FViktor93Na nekem betelt Lacival a pohár. Ha ennyire nagy erkölcs csősz, akkor mit keres a villában??? Hyagyjuk már! Ez a szánalmas! Anyuci pici Lacikája...roniadi
de legalább szarni tud mások jelenlétében OMG
több mint 15 éve
nőkre gondoltam természetesen... 😊Zsófin kívül van még valaki akibe nem volt halálosan szerelmes?! 😂Dannaaz összes hímHöri
több mint 15 éve
Örülök hogy Laci ennyire erkölcs bajnok. Ha ő most Olivérre tesz marad Alekosz-Gigi 3on Éva dönt és ő tuti Gigit küldi ki és Gigi nem viszi ki Zsófit. Így viszont, hogy Alek megy ki ki viszi Zsófit és viszlát idegesitő picsa 😀FViktor93Na nekem betelt Lacival a pohár. Ha ennyire nagy erkölcs csősz, akkor mit keres a villában??? Hyagyjuk már! Ez a szánalmas! Anyuci pici Lacikája...
több mint 15 éve
Zsófin kívül van még valaki akibe nem volt halálosan szerelmes?! 😂Dannaaz összes hím
több mint 15 éve
holnap lemegyek a központba megszervezni az Alekosz mester féle nemzeti ellenállási brigádot
több mint 15 éve
Zsófi gyakorlatilag döntött Alekosz helyett. 😀 Azért vicces ez a pasi bárki bármit mond.. Zsófin kívül van még valaki akibe nem volt halálosan szerelmes?! 😂
több mint 15 éve
azt értette vki, hogy Béci mitakart ?fél hogy kiviszi a húgát ezért rárak, hogy nagyobb eséllyel választhasson ő ??
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Örülök hogy Laci ennyire erkölcs bajnok. Ha ő most Olivérre tesz marad Alekosz-Gigi 3on Éva dönt és ő tuti Gigit küldi ki és Gigi nem viszi ki Zsófit. Így viszont, hogy Alek megy ki ki viszi Zsófit és viszlát idegesitő picsa 😀
több mint 15 éve
konqi 11/7 😀 Grat 😉
több mint 15 éve
Hát 95-5% lesz Alekosznak Zsófi ellen.
több mint 15 éve
a buzi béci miatt a maestro megy párbajozni. na remélem kihivja őt, azt bealázza 😀
több mint 15 éve
csá zsófi
több mint 15 éve
Alek kire rakta?catattackGigire.
Azt mondta Zsófi, hogy Alekosz azért nem rakta rá a jelet, mert fél kivinni őt párbajozni, és leszánalmasozta. Booooooooo
több mint 15 éve
catattack
3 520
Alek kire rakta?
több mint 15 éve
Zsofi szerint Alekosz fél tőle. Beszarás xd
több mint 15 éve
catattack
3 520
Pályája elején Szandi is kisiskolás volt 😊 (fűű de utáltam, el is tüntettem nővérem Szandi bakelitjét)RataccessAkkor már serdült! :cool:
18 körül volt!