TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
tök jó, csak nekem van google-m!Kb 5 perce akartam berakni, de mondom túl kicsik nem látszik rendesen a lyuk 😀
Sobri Jóska
Amúgy ezek a csajok bánatok 😐
több mint 15 éve
aki nem vágná, ez a Jersey Shore cast 😀 nagyon okosak mindannyian 😛ezen Angelina tényleg elég szarul néz ki, de a másik 3 még mindig kúrható ígyis
konqueror
több mint 15 éve
aki nem vágná, ez a Jersey Shore cast 😀 nagyon okosak mindannyian 😛
több mint 15 éve
Úgy, hogy az nem zárt, csak gondolom kellett a millió lámpa, hogy este is lássunk valamit anélkül, hogy a kamerákba ömlene a lámpafény. Legalábbis én ennek látom értelmét, mert egyértelmű, hogy a levegő is hideg ott, jön a csapadék is, stb... Szóval vagy szimplán úgy gondolták, hogy "defaszalenne ezt a sok megmaradt lécet áltetőnek felkúrni", vagy a lámpázás, vagy valami teljesen más tökjó magyarázat miatt 😛
több mint 15 éve
Snooki elég bizarr jelenség sztem 😀 Angelina szürke, Jwooow se annyira bejövős. még talán Samlátszik Bearses vagy, sztem mindegyik akármikor jöhetne egy körre 😛Hurkamindegyik csajt kúrnám onnanHurka😀 hát nekem egyik sem bejövős 😀 még tán Sammi a leginkább elviselhető
konqueror
ez a kemény 😀 (szar minőség) http://www.youtube.com/watch?v=SzoXxDUZock COME AT ME, BRO!
több mint 15 éve
látszik Bearses vagy, sztem mindegyik akármikor jöhetne egy körre 😛😀 hát nekem egyik sem bejövős 😀 még tán Sammi a leginkább elviselhetőtelibetaláltad miért ő az ideál 😀 első élményem volt ez a Jersey Shoreból, magával ragadott a karakter 😀konquerormindegyik csajt kúrnám onnanHurka
konqueror
több mint 15 éve
Nincs MTVm, de ez egem is érdekelne így az idézetekből 😀
több mint 15 éve
😀 hát nekem egyik sem bejövős 😀 még tán Sammi a leginkább elviselhetőmindegyik csajt kúrnám onnanHurka"Együtés öcsi, ennyi vagy!! Egy ütés!!"JayBtelibetaláltad miért ő az ideál 😀 első élményem volt ez a Jersey Shoreból, magával ragadott a karakter 😀konqueror
Ronnie: "annyira benne vagy a seggében, hogy kilátsz a száján!" 😀 😀
több mint 15 éve
mindegyik csajt kúrnám onnantelibetaláltad miért ő az ideál 😀 első élményem volt ez a Jersey Shoreból, magával ragadott a karakter 😀konquerorja, Szandika azon akart kimászni 😛"Együtés öcsi, ennyi vagy!! Egy ütés!!"JayB
más: Jersey Shore maraton van az MTV-n 😀 ha jól vágtam le akkor az első rész(ek) mennek, yeah 😀 go Ronniekonqueror
több mint 15 éve
telibetaláltad miért ő az ideál 😀 első élményem volt ez a Jersey Shoreból, magával ragadott a karakter 😀"Együtés öcsi, ennyi vagy!! Egy ütés!!"JayBlikas kupolaJayBja, Szandika azon akart kimászni 😛
más: Jersey Shore maraton van az MTV-n 😀 ha jól vágtam le akkor az első rész(ek) mennek, yeah 😀 go Ronniekonqueror
több mint 15 éve
"Együtés öcsi, ennyi vagy!! Egy ütés!!"ja, Szandika azon akart kimászni 😛Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊roniadilikas kupolaJayB
több mint 15 éve
ja, Szandika azon akart kimászni 😛Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊roniadilikas kupolaJayB
más: Jersey Shore maraton van az MTV-n 😀 ha jól vágtam le akkor az első rész(ek) mennek, yeah 😀 go Ronnie
több mint 15 éve
Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊roniadivagy el van varázsolva mint a harry potterben 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊roniadiSzerintem nyitható/csukható. Vagy vannak vendégmunkások, akik lapátolják a havat 0-24 nekik 😀
több mint 15 éve
Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊roniadi😂
csöppet epic 😀 😀
több mint 15 éve
Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊roniadilikas kupola
több mint 15 éve
Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊
több mint 15 éve
Most azon gondolkoztam hogy barátok Közt totyik miért nincs? 😂 Hát most halt meg Walter 😕HanniA cikkben biztos Jeremy Bentham gyászhírét olvasta.
több mint 15 éve
Most azon gondolkoztam hogy barátok Közt totyik miért nincs? 😂 Hát most halt meg Walter 😕
több mint 15 éve
évike borzasztó.De jó nézni. 😊
csak és kizárólag akkor hajlandó normálisan viselkedni ha fosik a kieséstől.
most megint amíg védett be se fog állni a pofája. rossz belegondolni.Höri
több mint 15 éve
Zsófi érzi a vesztét. Igyekszik majd szerepelni mert tudja, hogy ebben a mezőnyben neki vége van
több mint 15 éve
De a végén látszott, hogy Zsófika micsoda durva edzésmunkát végez 😂Bruschi85érzi, hogy draft idején már kinnlesz
workout warrior
több mint 15 éve
Egy másodpercre sem fordult meg a fejében az hogy miért szegett szabályt, végig azon volt kiakadva hogy bezzeg az a köcsög Gigi..JayBennyi a lényeg,hülyeséget csinált,vállalja a következményeket
Gigi "kirándulása" meg tudjuk minek szólt,nem neki,hanem,hogy végre összefeküdjenek,ha Éva összejött volna Alekosszal,neki is lett volna hasonló meglepi az biztos 😛
Ráadásul azt sem értem mi köze Giginek a saját faszságához,tudom,tudom,igazságtalan,brühühü
több mint 15 éve
évike borzasztó.csak és kizárólag akkor hajlandó normálisan viselkedni ha fosik a kieséstől.
most megint amíg védett be se fog állni a pofája. rossz belegondolni.