Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
— bwtms (@bwtms) June 9, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Igazából 20al 😊
steelwolf
A 2 charitynek meg nem tolta oda a 7et
És 13: Johnny nak 😊
De majd letérdel musk elé és meglesz
több mint 2 éve
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Facebookon láttam egy Piqué–Shakira lehetséges szakítás alatti kommentben, és túlságosan erős lett ahhoz, hogy ne láthassa mindenkiA hagymát üvegesre pirítom kezdetű kommenten is jót mosolyogtam 😀
Ez még mindig nem változtat azon a tényen, hogy Ausztráliában 49 millió kenguru van, Uruguayban pedig 3,5 millió ember, ami azt jelenti, ha a kenguruk megtámadnák Uruguay-t akkor minden embernek 14 kenguruval kell megküzdenie!!!Erről meg ez a közérdekű jutott eszembe, hátha nem mindenki ismerte
Wyatt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Facebookon láttam egy Piqué–Shakira lehetséges szakítás alatti kommentben, és túlságosan erős lett ahhoz, hogy ne láthassa mindenkiEz még mindig nem változtat azon a tényen, hogy Ausztráliában 49 millió kenguru van, Uruguayban pedig 3,5 millió ember, ami azt jelenti, ha a kenguruk megtámadnák Uruguay-t akkor minden embernek 14 kenguruval kell megküzdenie!!!Erről meg ez a közérdekű jutott eszembe, hátha nem mindenki ismerte
több mint 2 éve
Sírva röhögős...több mint 2 éve
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
én se, de úgy könnyű reagálni a videóra hogy ne az egész csak bizonyos részei legyenek figyelembe véve 😀hát azt se hivnám focizásnak de oké 😀a kutya nem focizik 😊 a csépelés részére gondoltammelyikőtök volt a kutya?Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
img-9gag-fun.9cache.com/photo/a81X17Z_460svav1.mp4
NB2
Negritis
briareos
Negritis
briareos
több mint 2 éve
hát azt se hivnám focizásnak de oké 😀a kutya nem focizik 😊 a csépelés részére gondoltammelyikőtök volt a kutya?Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
NB2
Negritis
briareos
Negritis
több mint 2 éve
a kutya nem focizik 😊 a csépelés részére gondoltammelyikőtök volt a kutya?Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
NB2
Negritis
briareos
több mint 2 éve
melyikőtök volt a kutya?Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
NB2
Negritis
több mint 2 éve
több mint 2 éve
ja hogy ez a viccek topikNem, én az életemben nem hallottam sem róla, sem rakimról, sorry xDNeked is az megy a poszt óta a fejedben, hogy "sip the juice, I got enough to go around"? 😀twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19ABBÓL az eric b and rakimból? 😮
A poen regi csak a kontos mas.eric b az eric b and rakimbol
YoungZeeZee
Wyatt
dancogo
Wyatt
több mint 2 éve
Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
NB2
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nem, én az életemben nem hallottam sem róla, sem rakimról, sorry xDNeked is az megy a poszt óta a fejedben, hogy "sip the juice, I got enough to go around"? 😀twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19ABBÓL az eric b and rakimból? 😮
YoungZeeZee
Wyatt
dancogo
több mint 2 éve
Neked is az megy a poszt óta a fejedben, hogy "sip the juice, I got enough to go around"? 😀twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19ABBÓL az eric b and rakimból? 😮
YoungZeeZee
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19ABBÓL az eric b and rakimból? 😮
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19A poen regi csak a kontos mas.eric b az eric b and rakimbol