Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
nyugodtan kikiálthatod magadat te is királynak 😊Mármint ellenkirálynak, úgy az igazi, nem létező cím viszont semmiképp se maradhat
NB2 a király
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
nyugodtan kikiálthatod magadat te is királynak 😊Király van már? Vagy az tilos, mert Viktornak van fenntartva?Peterk a bolond.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
bcsarli, a Fregattfőhadnagy
Keress mást. 😀
kittli
több mint 2 éve
udvari főpohárnok sztem még nincsTiltakozom!
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
udvari főpohárnok sztem még nincsÉn már mintha láttam volna, de udvari főkóstoló még tényleg nincs 😊
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bármi lehetsz.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
Ez a posztmodern, kimondod és már létezik is.
több mint 2 éve
udvari főpohárnok sztem még nincs
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
NB2 a király...De lehetsz alkirály😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Bolondból király?Király van már? Vagy az tilos, mert Viktornak van fenntartva?Peterk a bolond.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
Keress mást. 😀
kittli
Ez lenne csak a karrier. 😀
több mint 2 éve
Király van már? Vagy az tilos, mert Viktornak van fenntartva?Peterk a bolond.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
Keress mást. 😀
kittli
több mint 2 éve
Peterk a bolond.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
Keress mást. 😀
több mint 2 éve
Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
több mint 2 éve
Létező címeket csak, ha kérhetem!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
1 van, nézz utána!az szerintem pont nem. van fregatthadnagy, meg van fregattkapitány. fregattfőhadnagy pont nincs.Azt hittem a rendszer osztogatja a meglévő névhez 😊Mik ezek a hülye elnevezések, hogy főlovászmester, jobbágy, vajda stb?hvg.hu/itthon/20220621_Ujjaeleszti_a_foispanok_intezmenyet_a_kormany_az_ezereves_magyar_allamisag_jegyeben
bcsarli
Haladunk együtt a kormánnyal. Előre megyünk, nem hátra. 😊
Zsellértelkes Vrij
Meg is sértődtem kicsit, hogy én miért nem kaptam semmit 😀
Fregattfőhadnagy lehetek?
bcsarli
de persze lehet, hogy tévedek.
slowmotion
Ő az, itt balra 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
az szerintem pont nem. van fregatthadnagy, meg van fregattkapitány. fregattfőhadnagy pont nincs.Azt hittem a rendszer osztogatja a meglévő névhez 😊Mik ezek a hülye elnevezések, hogy főlovászmester, jobbágy, vajda stb?hvg.hu/itthon/20220621_Ujjaeleszti_a_foispanok_intezmenyet_a_kormany_az_ezereves_magyar_allamisag_jegyeben
bcsarli
Zsellértelkes Vrij
bcsarli
de persze lehet, hogy tévedek.
több mint 2 éve
A gázcső nem játék! Megtanulta és még túl is élte...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Akkor juttass el egy fehér gyalogot az A1-re, szabályos lépésekkel 😊elviekben sem? no-go-zone a fekete gyalognak? (még mielőtt: soha nem ambicionáltam a sakkot, a lépések megvannak, a stratégiai alapvonások már nem. na emiatt volt pl, hogy a Vezércselben a sakkterminológiát meg sem próbáltam értelmezni)mehet oda, de az esetek nagy részében oda huszár megy 😊
slowmotion
bármilyen bábú mehet bármelyik mezőre amúgy
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Itt bármi lehetsz!!Azt hittem a rendszer osztogatja a meglévő névhez 😊Mik ezek a hülye elnevezések, hogy főlovászmester, jobbágy, vajda stb?hvg.hu/itthon/20220621_Ujjaeleszti_a_foispanok_intezmenyet_a_kormany_az_ezereves_magyar_allamisag_jegyeben
bcsarli
Zsellértelkes Vrij
bcsarli
Kicsit olyan ez mint a zártosztalyon!🤣🤣🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Azt hittem a rendszer osztogatja a meglévő névhez 😊Mik ezek a hülye elnevezések, hogy főlovászmester, jobbágy, vajda stb?hvg.hu/itthon/20220621_Ujjaeleszti_a_foispanok_intezmenyet_a_kormany_az_ezereves_magyar_allamisag_jegyeben
bcsarli
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
elviekben sem? no-go-zone a fekete gyalognak? (még mielőtt: soha nem ambicionáltam a sakkot, a lépések megvannak, a stratégiai alapvonások már nem. na emiatt volt pl, hogy a Vezércselben a sakkterminológiát meg sem próbáltam értelmezni)mehet oda, de az esetek nagy részében oda huszár megy 😊
slowmotion
bármilyen bábú mehet bármelyik mezőre amúgy
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
én fővenném a HORKÁT mielőtt efogynak a címek, nemaulról kell kezdeni...Semmi baj, legjobb topik erre 😃C6? Oda nem a fekete gyalog szokott leginkább lépni? 😀Neked úgy kellett volna átírni a neved, hogy JobbágyC6 😀
Hanni a parasztfelkelőGyalog,ParasztJobbágy a C6-ra 😀
peach
(csakviccvót, mégmielőtt)
slowmotion
jobbágy#JC6
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
elviekben sem? no-go-zone a fekete gyalognak? (még mielőtt: soha nem ambicionáltam a sakkot, a lépések megvannak, a stratégiai alapvonások már nem. na emiatt volt pl, hogy a Vezércselben a sakkterminológiát meg sem próbáltam értelmezni)nem, oda a huszár szokott menniC6? Oda nem a fekete gyalog szokott leginkább lépni? 😀Neked úgy kellett volna átírni a neved, hogy JobbágyC6 😀Hanni, a parasztfelkelőMik ezek a hülye elnevezések, hogy főlovászmester, jobbágy, vajda stb?Van valami gond?
bcsarli
@Zsellértelkes vrij látom téged is megihletett vezérünk képe
Hanni a parasztfelkelő
Kiégek
😃😃
jobbágy#JC6
peach
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
- JC6
6 981
Semmi baj, legjobb topik erre 😃C6? Oda nem a fekete gyalog szokott leginkább lépni? 😀Neked úgy kellett volna átírni a neved, hogy JobbágyC6 😀
peach
slowmotion
több mint 2 éve
nem, oda a huszár szokott menniC6? Oda nem a fekete gyalog szokott leginkább lépni? 😀Neked úgy kellett volna átírni a neved, hogy JobbágyC6 😀Hanni, a parasztfelkelőMik ezek a hülye elnevezések, hogy főlovászmester, jobbágy, vajda stb?Van valami gond?
bcsarli
Hanni a parasztfelkelő
Kiégek
😃😃
jobbágy#JC6
peach
slowmotion
több mint 2 éve
C6? Oda nem a fekete gyalog szokott leginkább lépni? 😀Neked úgy kellett volna átírni a neved, hogy JobbágyC6 😀Hanni, a parasztfelkelőMik ezek a hülye elnevezések, hogy főlovászmester, jobbágy, vajda stb?Van valami gond?
bcsarli
Hanni a parasztfelkelő
Kiégek
😃😃
jobbágy#JC6
peach