Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
— Out of Context Human Race (@NoContextHumans) July 3, 2022
több mint 2 éve
- JC6
6 981
Rohadjon meg, esküszöm legalább 3 évig azt hittem hogy a salgótarjáni panelházak között titkos földalatti tengeralattjáró bázis van.10 éve hallgatom ezt a hülye madarat éjjelente 😊Es 10 ev utan kellett megtudnod, hogy nem is tengeralattjaro!
nyáron nyitott ablaknál mikor rohadtul nem tudsz elaludni, akkor szeretem csak igazán 😊
NB2
ulpianus
Minden egyes reggel hulla fáradtan ébredtem, nem volt légkondi és mindig nyitott ablak... aztán amikor altatót kértem a háziorvostól és kérdezte miért, majd elmondtam neki az okát, sírt a röhögéstől.
Buzi bagoly 😀
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Az ove lehet hogy az! ☺10 éve hallgatom ezt a hülye madarat éjjelente 😊Es 10 ev utan kellett megtudnod, hogy nem is tengeralattjaro!
nyáron nyitott ablaknál mikor rohadtul nem tudsz elaludni, akkor szeretem csak igazán 😊
NB2
ulpianus
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
10 éve hallgatom ezt a hülye madarat éjjelente 😊Es 10 ev utan kellett megtudnod, hogy nem is tengeralattjaro!
NB2
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
10 éve hallgatom ezt a hülye madarat éjjelente 😊nyáron nyitott ablaknál mikor rohadtul nem tudsz elaludni, akkor szeretem csak igazán 😊
több mint 2 éve
A méltán híres miskolci kikötőben...444.hu/2022/07/01/miskolcon-tobben-megijedtek-hogy-tengeralattjarot-hallanak-de-csak-egy-bagoly-vinnyogottEbből az következik, hogy többen jártak tengeralattjárón mint ahányan baglyot hallottak 😀
😀😀😀😀😀😀
Mikey
Matthew99
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
444.hu/2022/07/01/miskolcon-tobben-megijedtek-hogy-tengeralattjarot-hallanak-de-csak-egy-bagoly-vinnyogottEbből az következik, hogy többen jártak tengeralattjárón mint ahányan baglyot hallottak 😀
😀😀😀😀😀😀
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mikey
18 751
444.hu/2022/07/01/miskolcon-tobben-megijedtek-hogy-tengeralattjarot-hallanak-de-csak-egy-bagoly-vinnyogott😀😀😀😀😀😀
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
— Out of Context Human Race (@NoContextHumans) June 29, 2022
több mint 2 éve
mike posner i took a pill in ibizaSzeretsz szopni ✌️
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Ezeknek nagyrésze megvan, de talán csak a levelet kaptam life ami ennyire magyarul hangzik (legalábbis nekem 😀)
több mint 2 éve
A külföldiek is tudnak ilyet 😆www.kissthisguy.com/
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ozibozi
17 156
Hello madzsarlány
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Paeeeeelllla! Paeeeeeeelllaaaaaplayer.hu/kult/reg-lattunk-ennyire-zsenialis-felrehallott-dalszoveges-videotHát ez kurva jó!
Falco-Amadeus - hot potatoes, hot potatoes
Willie Parker
Gergőbácsi
több mint 2 éve
player.hu/kult/reg-lattunk-ennyire-zsenialis-felrehallott-dalszoveges-videotHát ez kurva jó!
Falco-Amadeus - hot potatoes, hot potatoes
Willie Parker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
player.hu/kult/reg-lattunk-ennyire-zsenialis-felrehallott-dalszoveges-videotFalco-Amadeus - hot potatoes, hot potatoes
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Hol a wc pumpa, mittudoméénSeri seri lédi, takarító néni... 😊levelet kaptam lajf..na na nananabikicsunáj? 😀Valamelyik nap néztük a Gucci házat és az egyik zenénél megütötte a fülem, mintha azt énekelnék, hogy "a napfürdős lány".Egy haverom szerint minden szám magyarul van 😊
Megnéztem a lyricset, nyilván nem ezt mondja, de én már a lyricsnek se hiszek 😀
Szerk: úgy látom itt nem megy az időzített beszúrás. 2:29nél van a lényeg.
www.youtube.com/watch?v=WGU_4-5RaxU&t=148s
dugo93
A Wind Of Change-ben hallja valaki hogy "falábam az fáj" | Follow The Moskva |
Vagy az "ásót visz a Laci" | I Should Be So Lucky |
Csak eleget kell inni 😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
hu.wikipedia.org/wiki/Levelet_kaptam,_l%C3%A1jf
warr_b
Ugyanígy
Falco
Néked, átsuhan az égen,
Néked ...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Seri seri lédi, takarító néni... 😊levelet kaptam lajf..na na nananabikicsunáj? 😀Valamelyik nap néztük a Gucci házat és az egyik zenénél megütötte a fülem, mintha azt énekelnék, hogy "a napfürdős lány".Egy haverom szerint minden szám magyarul van 😊
dugo93
Csak eleget kell inni 😀
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
hu.wikipedia.org/wiki/Levelet_kaptam,_l%C3%A1jf
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
szentmihályon presszó leszlevelet kaptam lajf..na na nananabikicsunáj? 😀Valamelyik nap néztük a Gucci házat és az egyik zenénél megütötte a fülem, mintha azt énekelnék, hogy "a napfürdős lány".Egy haverom szerint minden szám magyarul van 😊
dugo93
Csak eleget kell inni 😀
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
www.youtube.com/watch?v=MbXWrmQW-OE&ab_channel=ThePoliceVEVO
több mint 2 éve
Blőr Song2ba viszonyt tényleg aszonygya: füredi meló!Valamelyik nap néztük a Gucci házat és az egyik zenénél megütötte a fülem, mintha azt énekelnék, hogy "a napfürdős lány".Egy haverom szerint minden szám magyarul van 😊
dugo93
Csak eleget kell inni 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak