Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Jóvanakkósteelwolfmótvá
Solymi
több mint 2 éve
több mint 2 éve
youtu.be/Rq9eHx7QS-s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Vagy lehet hogy ő úgy értelmezi, hogy: világ = Kunhegyes. És akkor tényleg oké, nem volt még ilyen a világban. 😊vajnáéknál is volt vmi hasonló nem?index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/"...de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban"
😀😀😀
Borbinho
Nem lehet valami nagy irodalom rajongó a nyilatkozó néni, Faludy György is több mint 60-al volt idősebb az utolsó feleségénél.
Jan
Negritis
több mint 2 éve
vajnáéknál is volt vmi hasonló nem?index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/"...de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban"
😀😀😀
Borbinho
Nem lehet valami nagy irodalom rajongó a nyilatkozó néni, Faludy György is több mint 60-al volt idősebb az utolsó feleségénél.
Jan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/"...de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban"
😀😀😀
Borbinho
több mint 2 éve
überbrutál sztori.vajon volt belőle rendőrségi ügy???Ezt a részt akartam beszúrni én is 😀index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/A menyasszony most töltötte be 18. életévét, van egy egy négyéves kisfia
😀😀😀
Borbinho
Höhh, hamar elkezdett a Csokra gyúrni 😛
warr_b
Ha belegondolsz abba, hogy a születés meg a fogantatás között még eltelik 9 hónap...lehet a 13. születésnapi buli sikerült jól.
Solymi
NB2
amúgy ezért a párt nem szól? 18 éves lány, az olyan 10-el idősebb mint a standard fidesz préda
briareos
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
überbrutál sztori.vajon volt belőle rendőrségi ügy???Ezt a részt akartam beszúrni én is 😀index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/A menyasszony most töltötte be 18. életévét, van egy egy négyéves kisfia
😀😀😀
Borbinho
warr_b
Ha belegondolsz abba, hogy a születés meg a fogantatás között még eltelik 9 hónap...lehet a 13. születésnapi buli sikerült jól.
Solymi
NB2
amúgy ezért a párt nem szól? 18 éves lány, az olyan 10-el idősebb mint a standard fidesz préda
több mint 2 éve
vajon volt belőle rendőrségi ügy???Ezt a részt akartam beszúrni én is 😀index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/A menyasszony most töltötte be 18. életévét, van egy egy négyéves kisfia
😀😀😀
Borbinho
warr_b
Solymi
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Instant felzárkóztat halmozottan hátrányos helyzetűeket isindex.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/A menyasszony most töltötte be 18. életévét, van egy egy négyéves kisfia
😀😀😀
Borbinho
warr_b
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ezt a részt akartam beszúrni én is 😀index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/A menyasszony most töltötte be 18. életévét, van egy egy négyéves kisfia
😀😀😀
Borbinho
warr_b
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/A menyasszony most töltötte be 18. életévét, van egy egy négyéves kisfia
😀😀😀
Borbinho
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/Fiatal demokrata...
😀😀😀
Borbinho
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Másnap mondjuk nem ő dolgozott!Azert siman le lehet inni oket.Van egy cseh barátom/volt kollégám aki apám lehetne.
Vrij6
Egy közös munka és egy jóleső vacsora után én négykézláb másztam fel a hotelszobába, talán Zólyomban…Csak sörtől! Értem a viccet 😀
clbass
Magyar kollegamra mondtak h vele elmenni meginni egy sort veszelyes, mert az minimum 6-8 lesz es valoban, ittunk parszor egyutt 😀
De amugy nem gondolnam h tobbet isznak mint az atlag.
Solymi
Mentségére szóljon, hogy ő az a féle szaki volt aki csavarhúzóval a fülén vizsgálta a csapágyakat 😉
több mint 2 éve
Mukatársam is megiszik 4-5 üveg kőbányait! Persze a 2 L verzióból 🤣Azert siman le lehet inni oket.Van egy cseh barátom/volt kollégám aki apám lehetne.
Vrij6
Egy közös munka és egy jóleső vacsora után én négykézláb másztam fel a hotelszobába, talán Zólyomban…Csak sörtől! Értem a viccet 😀
clbass
Magyar kollegamra mondtak h vele elmenni meginni egy sort veszelyes, mert az minimum 6-8 lesz es valoban, ittunk parszor egyutt 😀
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Azert siman le lehet inni oket.Van egy cseh barátom/volt kollégám aki apám lehetne.
Vrij6
clbass
több mint 2 éve
Melyiket ittátok?:Van egy cseh barátom/volt kollégám aki apám lehetne.
Vrij6
clbass
kocsma.blog.hu/2011/09/13/a_vilag_legerosebb_sorei_2
több mint 2 éve
Van egy cseh barátom/volt kollégám aki apám lehetne.
Vrij6
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve