Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy mondat a választásról:A viszkijárat újratöltve!!!!4
vimeo.com/108640251skizofita
több mint 11 éve
Egy mondat a választásról:több mint 11 éve
Ha jól nevelted nem kell aggódnod, nem az összes fiatal ilyen töketlen 😊 ez inkább a vicc kategória...Kiba...ttul megöregedtem. Valaki nyugtasson meg, hogy ez a "fajta" a törpe kisebbség a feltörekvő nemzedék sokaságában. Előre viszket a tenyerem ha belegondolok, hogy jövőnk ilyesfajta zálogai megjelenhetnek a küszöbömön és csak remélem, hogy mindkét lányomba sikerül(t) néminemű igényességet belenevelni.kittliAmadeus91
több mint 11 éve
Kiba...ttul megöregedtem. Valaki nyugtasson meg, hogy ez a "fajta" a törpe kisebbség a feltörekvő nemzedék sokaságában. Előre viszket a tenyerem ha belegondolok, hogy jövőnk ilyesfajta zálogai megjelenhetnek a küszöbömön és csak remélem, hogy mindkét lányomba sikerül(t) néminemű igényességet belenevelni.Amadeus91
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
miből gondolod, hogy nem komolyan gondolják?Az ilyen szurkolókról hadd ne mondjak semmitWesterdani2594
több mint 11 éve
Úgyse értenék meg!dani2594Az ilyen szurkolókról hadd ne mondjak semmitWester
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Imádom a háttértáncosokat.Mikor mi volt akciós a Józsefvárosin...laccoo74www.youtube.com/watch?v=ksFIJtceLL8&feature=youtu.belaccoo74Armani, Gucci a kedvence, a srác jól be is vásárolt pár pólót.ulpianus

több mint 11 éve
Az ilyen szurkolókról hadd ne mondjak semmitdani2594
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=ksFIJtceLL8&feature=youtu.belaccoo74jó helyre került az adónk..
több mint 11 éve
Mikor mi volt akciós a Józsefvárosin...www.youtube.com/watch?v=ksFIJtceLL8&feature=youtu.belaccoo74Armani, Gucci a kedvence, a srác jól be is vásárolt pár pólót.ulpianus
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=ksFIJtceLL8&feature=youtu.belaccoo74Armani, Gucci a kedvence, a srác jól be is vásárolt pár pólót.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=ksFIJtceLL8&feature=youtu.be
több mint 11 éve
új Key & Peele az agyrázkódásokrólwww.cc.com/video-clips/zrynck/key-and-peele-quarterback-concussion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
otthon igen, de nem külföldrőlwww.youtube.com/watch?v=iPJqgH7BfW4A Comedy Central honlapján is meg lehet nézni.
A Comedy Centralos Bödőcs Stand up, most kell megnézni aki nem látta mert sztem innen tuti leszedetikdavemayer
www.comedycentral.hu/shows/bodocs-tibor-az-elet-ertelme/episodes/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek/video/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek-1083799/tenorx
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=iPJqgH7BfW4A Comedy Central honlapján is meg lehet nézni.
A Comedy Centralos Bödőcs Stand up, most kell megnézni aki nem látta mert sztem innen tuti leszedetikdavemayer
www.comedycentral.hu/shows/bodocs-tibor-az-elet-ertelme/episodes/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek/video/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek-1083799/
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=iPJqgH7BfW4A Comedy Centralos Bödőcs Stand up, most kell megnézni aki nem látta mert sztem innen tuti leszedetik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

Amadeus91