NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 400
47
18:00, Net4+, DAZN
Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
- Azt mondta a feleségem, hogy kér egy drága bundát születésnapjára.- És?
- Kiírtam neki dvd-re a tavalyi Siófok-ZTE meccset..
több mint 11 éve
Fizikusok bújócskáznak. Einstein a hunyó, úgyhogy eltakarja a szemét és elkezd visszaszámolni 50-től, a fizikusok meg elbújnak. Egyedül Newton nem talál egyetlen szabad helyet sem, így leül a földre és rajzol maga köré egy 1x1 méteres négyzetet. Einstein persze azonnal megtalálja: - Megvagy,Newton! - Nem, nem, drága barátom, tévedsz! Én egy Newton vagyok egy négyzetméteren, úgyhogy tulajdonképpen Pascalt fogtad meg
több mint 11 éve
cink.hu/mai-hosom-az-angol-aki-focistat-talalt-el-a-papirrepul-1584419829/all
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
- Mit szeretne elérni Szanyi Tibor a Parlamentben? - A kilincset.
több mint 11 éve
pont tegnap néztem meg az episode IV-et 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
- Úgy fél telek...WyattBesenyő verzióban 😀
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_EPlHa9-XSo#t=289
több mint 11 éve
Ez kurvajó, Wyatt😀😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Szar, de nekem is fájt, fájjon másnak is- Mekkora terület az, melyen a törődés fekszik?
- ???
- Úgy fél telek...

több mint 11 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
neeeeee 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal