Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
laccoo, lassan leállhatnál a flémgyárral.szabaOké, sorry!
több mint 13 éve
laccoo, lassan leállhatnál a flémgyárral.
több mint 13 éve
Fotosoppal rágravrozták!Ez fotosopp, mer ha az egy gyűrű lenne rajta, akkor láthatatlan lenne.ender1112laccoo74
több mint 13 éve
Ez fotosopp, mer ha az egy gyűrű lenne rajta, akkor láthatatlan lenne.laccoo74
több mint 13 éve
Óriási tehetség volt valóban. Peyton miatta hordja a 18-ast. JayBminden ígéret óriási tehetség is...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Óriási tehetség volt valóban. Peyton miatta hordja a 18-ast.Ezzel csak az a baj, hogyAmadeus91
1. Cooper WR volt/lett volna valószínűleg (high school soph year után váltottt)
2. Több beszámoló szerint a legtehetségesebb (és egyérteleműen a leggyorsabb) Manning-fiú volt..
Szóval mém-fail.
Kicsit olyasmi, mintha valaki a Sharpe testvéreken poénkodna.. Igor
több mint 13 éve
Nálam be is vállt a dolog, nem tudtam hogy van egy harmadik Manning. Rá is kerestem, szomorú történetek ezek.Igen, azt direkt nem írtam be.. mert reméltem, hogy így többen utána olvasnak/keresnek a kicsit kriptikus/részletekben szegény válaszom miatt 😉IgorSzóval mém-fail.főleg, hogy a csávó nem azért nem nyomatta a TD-ket mert béna volt, hanem mert baj volt a gerincével és esélye nem volt TDzgetni.fetomy
több mint 13 éve
Igen, azt direkt nem írtam be.. mert reméltem, hogy így többen utána olvasnak/keresnek a kicsit kriptikus/részletekben szegény válaszom miatt 😉Szóval mém-fail.főleg, hogy a csávó nem azért nem nyomatta a TD-ket mert béna volt, hanem mert baj volt a gerincével és esélye nem volt TDzgetni.fetomy
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Szóval mém-fail.főleg, hogy a csávó nem azért nem nyomatta a TD-ket mert béna volt, hanem mert baj volt a gerincével és esélye nem volt TDzgetni.
több mint 13 éve
ez a meme (alsó...) nem erre való😊😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Ezzel csak az a baj, hogyAmadeus91
1. Cooper WR volt/lett volna valószínűleg (high school soph year után váltottt)
2. Több beszámoló szerint a legtehetségesebb (és egyérteleműen a leggyorsabb) Manning-fiú volt..
Szóval mém-fail.
Kicsit olyasmi, mintha valaki a Sharpe testvéreken poénkodna..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
muszáj 20 percenként új hsz-t?
több mint 13 éve
Egy Chiefs szurkoló meséli a barátainak:- Képzeljétek, ha nyer a csapat, akkor a kutyám tapsol, ha pedig veszít, akkor bukfencezik.
- És mennyit?
- Ez attól függ mekkorát rúgok bele.

laccoo74
Amadeus91