bowl.hu div. 2./A
17 feliratkozó
1 órája
Super Bowl Bound - schuldid nyerte az alapszakaszt.köszi, javítva
Nomac
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
1 órája
Super Bowl Bound - schuldid nyerte az alapszakaszt.Be tudnál tenni egy végeredményt, megjelölve a feljutókat, kiesőket! Köszönöm!Zolikaez lett a végeredmény
1. Somogyi Femtolvajok - Nomac (playoff győztes)
2. Super Bowl Bound - schuldid
3. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
4. Lekvaros Funk - empty taxi (alapszakasz győztes)
5. Walter Mitties - wmitty
6. Fehérvár Giants - Winters
7. Gangsters 77 - csi77
8. Redskin Warriors - Tibcso14
9. Krumplis paprika - Janek
10. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
11. Steinfeld 17ers - shawnka
12. Mile High Jokers - Cruyffista
13. Coruscant Knights - Hanni
14. Los Stormtroopers - kristof
15. Kunhegyes Frogs - Peci1991
16. King Saints - kingpeti83
17. atmo shenton - atmo shenton
18. Flyeagles - oliverking (alapszakasz utolsó)
kristof
1 órája
Be tudnál tenni egy végeredményt, megjelölve a feljutókat, kiesőket! Köszönöm!Zolikaez lett a végeredmény
1. Somogyi Femtolvajok - Nomac (playoff győztes)
2. Super Bowl Bound - schuldid (alapszakasz győztes)
3. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
4. Lekvaros Funk - empty taxi
5. Walter Mitties - wmitty
6. Fehérvár Giants - Winters
7. Gangsters 77 - csi77
8. Redskin Warriors - Tibcso14
9. Krumplis paprika - Janek
10. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
11. Steinfeld 17ers - shawnka
12. Mile High Jokers - Cruyffista
13. Coruscant Knights - Hanni
14. Los Stormtroopers - kristof
15. Kunhegyes Frogs - Peci1991
16. King Saints - kingpeti83
17. atmo shenton - atmo shenton
18. Flyeagles - oliverking (alapszakasz utolsó)
Szerkesztette: kristof
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
1 napja
Jövök!
1 napja
nyilván
1 napja
1/16 juhuuu chips üdcsi előre bekészítve😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Akkor idén is...Elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. Megkérek mindenkit, hogy jelezze szeretne-e tovább játszani, vagy nem. Aki már jelentkezett, azt felírtam. Augusztus 20. a határidő.
@kristof
Be tudnál tenni egy végeredményt, megjelölve a feljutókat, kiesőket! Köszönöm!
1 napja
Jönnék!
3 napja
Jövök én is!
6 napja
Már írtam , hogy visszavonom😉Nem így működik.Akkor ha jár erre döntéshozó és jóváhagyja akkor jelentkezek Div 1-beÉn jövök, ha Nomac nem vállalja a div 1-et mehetek? 😁😁😁😁Részemről mehetsz fel, én maradnék itt.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nomac
Zolika
Szerintem jobban járok ha maradok a seggem😁
Draft

6 napja
Nem így működik.Akkor ha jár erre döntéshozó és jóváhagyja akkor jelentkezek Div 1-beÉn jövök, ha Nomac nem vállalja a div 1-et mehetek? 😁😁😁😁Részemről mehetsz fel, én maradnék itt.
Nomac
6 napja
Akkor nem szóltam egy szót sem. Azt sem tudom ki nyerte az alapszakasztMondjuk azt nem értem h akkor miért nem én jövök, mint döntős, de nekem aztán scheissegal.Akkor ha jár erre döntéshozó és jóváhagyja akkor jelentkezek Div 1-beÉn jövök, ha Nomac nem vállalja a div 1-et mehetek? 😁😁😁😁Részemről mehetsz fel, én maradnék itt.
Nomac
empty taxi
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

7 napja
JogosMondjuk azt nem értem h akkor miért nem én jövök, mint döntős, de nekem aztán scheissegal.Akkor ha jár erre döntéshozó és jóváhagyja akkor jelentkezek Div 1-beÉn jövök, ha Nomac nem vállalja a div 1-et mehetek? 😁😁😁😁Részemről mehetsz fel, én maradnék itt.
Nomac
empty taxi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 napja
Mondjuk azt nem értem h akkor miért nem én jövök, mint döntős, de nekem aztán scheissegal.Akkor ha jár erre döntéshozó és jóváhagyja akkor jelentkezek Div 1-beÉn jövök, ha Nomac nem vállalja a div 1-et mehetek? 😁😁😁😁Részemről mehetsz fel, én maradnék itt.
Nomac

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 napja
kingpeti83
101
Jövök
8 napja
Korrekt.........
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
8 napja
Akkor ha jár erre döntéshozó és jóváhagyja akkor jelentkezek Div 1-beÉn jövök, ha Nomac nem vállalja a div 1-et mehetek? 😁😁😁😁Részemről mehetsz fel, én maradnék itt.
Nomac
Draft

8 napja
Én jövök, ha Nomac nem vállalja a div 1-et mehetek? 😁😁😁😁Részemről mehetsz fel, én maradnék itt.
8 napja
jövök div1-ből vissza
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 napja
Vagyok
Hajrá Bad Bones!
9 napja
Én jövök, ha Nomac nem vállalja a div 1-et mehetek? 😁😁😁😁
Draft

9 napja
Én jönnék továbbra is.
6 hónapja
Sziasztok! Kicsit megkésve, de mindenkinek boldog új esztendőt kívánok. Furcsa így visszaolvasni a szezon előtti várakozásaimat, mivel kábé semmi nem valósult meg belőle, ezért nagyon nem is hasonlítanám össze a végeredménnyel.
A 0-7-es szezonkezdést követően kifejezetten bravúrként élem meg, hogy legalább elkerültem a kiesést. A PO is hozta amit az alapszakasz, két gyenge, vereséggel zárt meccs után, az utolsó fordulóban sikerült nyerni. Remelem jövőre legalább egy kicsit stabilabb szezont tudok hozni.
Hosszú szünet következik most, de bízom benne, hogy ősszel újra találkozunk.
Gratulálok a feljutóknak, és kellemes holtszezont mindenkinek!
6 hónapja
Megkésve bár …Csak óvatosan a döntőben, nem szeretnék megint 280+ pontot látni mint az alapszakaszban 😀A másik meccsen pedig érik a meglepetés, ha McCaffrey nem szerez 25 pontot, akkor Empty van a döntőben!Egy 230.5 vs 230.5 jobb lett volna, de ez a 232.5 se lett rossz.
Nomac
schuldid
Nomac
Gratulálok a győzelemhez!
Igy a POra már kicsit erejét vesztette a csapatom, de az sem számított volna ha a szokasos 240+ pontot hozzák a fiúk, akkor is csak szorossá tudtam volna tenni a meccset.
Sima tiszta győzelem volt ahogy egy döntőhöz illik. Még egyszer gratula!
A többiektől akkor búcsúznék!
Pár év kihagyás után ismét visszatérek a div 1-be, remélem ezúttal a legutóbbi 2 (vagy 3 ?) szezonnál tovább sikerül odafenn megragadni és esetleg győzni is.
Sok sikert mindenkinek fantasyben és a 2026-os évhez is!